User
Pass
2FA

aviz adminilor
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message656
barney

[-backstabber-]

Status: Offline
(since 23-09-2020 07:10)

Votes: 12

Post Posted: 15-03-2014, 00:05:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stiu ca mandria, orgoliul, impresii de zmei sunt in trend intre admini dar incercati sa nu faceti ca.catul praf postand anumite nemultumiri la o sectiune publica adica "reclamatii" unde au acces toti jucatorii.
s-a inventat acest consiliu , vizavi de aceste probleme si pt a se evita astfel de incidente, caz admin vs admin.
Aveti acces aici, postati aici. si in acelasi timp, cei care au sa anunte daca se poate pe cei care nu au, sa trimita un pm la ese sa le dea, ca ulterior sa ajunga tot in aceasta sectiune sa isi clarifice problemele.
Nu stiu cati dintre voi si-au dat seama de aceste probleme, care indirect si direct, afecteaza imaginea insine WAR3.FREAKZ.RO ... incontinuare, sunt tot mai putini jucatori pe sv in ore de top/varf si sincer nu ma mir si plus de asta, tot mai multi admini cu sau fara experienta, aleg sa plece..
in speranta ca mai invatati sa lasati de la voi, si sa nu mai fiti asa smecherosi, inchei topicu..
am vrut sa postez la topic mixt , sa nu mai fac alt topic,dar nu stiu de ce s-a sters - probabil din greseala -

20 tone de bere , 20 de kile de hash , 20 de mii de motive sa nu le lasi
20 de prieteni de 20 de ori mai multi bani , 20 de femei de 20 de ani
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ShQ

[Creep]

(since 23-05-2017 23:17)

Post Posted: 15-03-2014, 09:53:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

barney +1
- Adminii injura pe chat ca la usa cortului , dar cnd vre-un player atinge putin coarda "sensibiloasa" ... se dau banuri la greu pt micile discutii
- Nu fac referire la topicurile lui Zum , fiind mai recente ...
- serverul numai are atatia playeri sa nu va intereseze , defapt daca v-ar interesa ati fi mai blanzi in sanctiuni si mai intelegatori . Incercam sa tinem de playeri , altfel ajungem sa jucam doar adminii in wknd ... nu ca n-as mai fi trecut prin asa ceva

Adevarul nu insulta,ci serveste dusuri fierbinti prostiei calde.
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 15-03-2014, 10:04:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vazut servere cu probleme mai mari decat aici, si cu playerii, si cu adminii, si mai tot timpul full. Daca voi credeti ca sanctiunile date ciobanilor sunt problema, atunci unora din voi va trebuie medicamente.
Oricum, ma amuza la culme noul regulament, sanctiuni mai blande pentru ciobanii de playeri care injura, dar hai cu sanctiuni la greu pentru fraierii de admini care isi fac treaba. Va mirati apoi dc saracie pleaca adminii vechi, care sunt buni si au experienta cat 5 admini la un loc nu au.
Sugestie asa pentru regulament: "Injuraturile de mama, familie si limbajul indecent NU se vor mai sanctiona, in schimb, adminul ii obligat sa va multumeasca si sa va ureze o zi buna, nu de alta, dar daca va dam ban, va suparati si plangeti la mama si ne parasiti".

0 0

Back to top
ese

[Freaky]

(since 23-11-2015 20:54)

Votes: 23

Post Posted: 15-03-2014, 10:14:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu exagera NEO ca nu-i chiar asa. Nu cred ca va accepta vreun admin sa i se adreseze injurii de familie si sa nu-l articuleze.

It's a *** up life !!!

Munca, fapta si rasplata.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ShQ

[Creep]

Post Posted: 15-03-2014, 10:15:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neo , ca admin sa nu uiti ca iti trebuie o atitudine. Hai sa luam pe toata lumea in banuri ca suntem noi vechi in comunitate si ... defapt playerii fac jocu , nu adminii ... menirea adminului ??? Sa dea ban ciobanilor care nu inteleg o iota din regulamentul EXPUS de admini ? Nu frate , nu asa trebuie procedat pt a merge serverul ... am simtit chestia asta cnd adminii serverului , w3 , w4 , nu dau nume ca ... imi sunt colegi ... mi-au dat banuri pt ce ? ca avertizam playerii sa nu stea grote , sau ca am facut 1 runda camp ... CE inseamna asta ? Acei admini sa nu fie trasi la raspundere ? ba las-o dq pai dc mai exista ma forum ? sa postam doar banurile ? Menirea Ownerului care trebuie sa fie ? sa protejeze toti adminii care fac unele greseli si adminu cu mare orgoliu sa renunte la o munca prestata ani de zile pt un av ? .... vai .... putea strange 10 codati si numai avea av !
- fi impartiali cand exista nedreptate , nu tineti cu ala ca va este prieten si pe acel cioban de jucator hai sa ne .... pe el ca pleaca oricum ... repet : banam tot ce misca , ca doar suntem admini cu orgilii , pfff

Last edited by ShQ on 15-03-2014, 10:23:38; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 15-03-2014, 10:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram sarcastic la faza aia, facand referire la noul regulament, indulgente mai multe la playeri, dar mai multe picioare in gura adminilor.
@Shq Ti se pare ca kolick a gresit cu cv dand ban acelui needucat? Poate ca banul era mai mare decat se da normal, dar nah, unora nu le strica un extra bonus.
Si da, playerii populeaza serverul, dar ganditi-va ce fel de playeri vreti pe server, daca vreti ciobani, tarani, rednecks, copii de pe maidan, pai no problem, ii lasam sa joace, si srv-ul nu va mai fi asa curat.
Si acum 4-5 ani se dadeau sanctiuni mult mai severe decat cum se da acum la unele chestii, si s-a depopulat cumva? NU.

0 0

Back to top
ShQ

[Creep]

Post Posted: 15-03-2014, 10:32:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- si eu i-am dat ban acelui player indisciplinat ... dc nu a venit sa-mi faca reclamatie ?! a vazut clar ca l-am sanctionat doar cand a intins coarda ... asta inseamna sa fi calm , judecand la rece . Ti-ar placea sa primesti banuri pe un sever pt o nimica toata ? ce a facut asa de grav acel player sa primeasca gag 1 ora si ban 1400 de minute ? Pe mine m-au injurat de toti mortii si am dat ban 30 de min. trebuia sa dau neaparat *** , permanent cum zice in regulament ???? Nu frate , imi doresc sa existe playeri aici .... daca sunt needucati , am rabdre si le fac minima instructie ...

Daca tot exista un regulament , este valabil pt toata lumea nu ? Sau adminii au intaietate si jucatorii sunt aia prosti care vin si pleaca oricum .

Last edited by ShQ on 15-03-2014, 10:42:48; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 15-03-2014, 10:40:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa vedem, zum a luat ban ca si-a batut joc de kolick ca nu are bac....ti se pare o nimica toata? Poate ca banul a fost cam mare, dar si cu un minim de 10 ore mergea, iar cu gagul ala, ma rog, ala nush daca s-a scos sau daca s-a dat cu 5-10 minute inainte sa se schimbe harta (se poate verifica).
Ah da, zeci de codati sunt prinsi in cateva zile, hai sa le dam si lor ban asa de cateva ore, nu direct ***, ca doar sunt si ei playeri nu? Sa existe si codatul pe sever ce naiba, ca doar ii +1 player, populeaza si enerveaza (aproape cu nimic diferit fata de astia care injura, si ei populeaza si enerveaza si incalca regulamentul).

0 0

Back to top
Arkship
[Banned user]

Banned

(since 24-05-2014 22:13)

Votes: 71

Post Posted: 15-03-2014, 10:44:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca nu exagera baros cu gagu nu se ajungea la asta

War3.Freakz.Ro - General

0 0

Back to top
ese

[Freaky]

(since 23-11-2015 20:54)

Votes: 23

Post Posted: 15-03-2014, 10:53:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amandoi au exagerat. Nu le-am scos adminele, nu le-am facut downgrade. Doar le-am dat cate un avertisment, atata tot. E chiar atat de mare pedeapsa? la urma urmelor, ei ca si admini, inloc sa aplaneze, au pus paie pe foc. Nu am pus si ce au mai vb pe chatul adminilor - Kolick a fost isteric de cand il stiu. prea s-a suparat ca o printesa, face curu` urs. Cu mine nu-i merge.

It's a *** up life !!!

Munca, fapta si rasplata.
0 0

Back to top
ShQ

[Creep]

Post Posted: 15-03-2014, 11:10:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deja deviem subiectul : codat vs player care a jignit .
- poate sunt eu moale ca admin si nu sanctionez imediat ... repet : am fost injurat de toti mortii si nu am banat in felul acesta ... care este marea JIGNIRE ?
- Daca eu iti zic : Neo , nu am bacu luat la mate , tu razi .... intervine un player si imi zice - nu ai ce vb cu mn daca n-ai luat bacu / e subiect de banare ? Hai frate pe bune ? Atunci iti dau si tie ban ca ai ras de mine ... Ce dq sunt frustrarile astea ?

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 15-03-2014, 11:17:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci playerul isi bate joc de admin ca nu are bacul, lipsa de bun simt, deci se poate recurge la sanctiune.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 15-03-2014, 11:30:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
Deci playerul isi bate joc de admin ca nu are bacul, lipsa de bun simt, deci se poate recurge la sanctiune.

Pai daca nu are bacul luat, nu este un adevar? De cand adevarul este lipsa de bun simt? Doar nu i-a zis ca e ratat ca nu are bacul, a facut o constatare, nu are bacul luat.
E o diferenta intre a face o constatare si a ataca pe cineva.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 15-03-2014, 11:37:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L 03/13/2014 - 13:08:55: "ZuM-zUm<5497><VALVE_ID_LAN><CT>" say "si tu-ti permiti sa vb cum vb?" (dead)
Din asta mi-am dat eu seama cat de cat despre ce vrea el sa se referea (si nu la modul bun) cand a vorbit cu kolick in legatura cu bacul. Oricum, da-l incolo pe zum, am auzit ca a primit permanent pt injuraturi de familie. Felicitari adminului care a luat in sfarsit o decizie corecta.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 15-03-2014, 11:44:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inainte sa ajung pe freakz, am stat pe o alta comunitate, jucam constant pe un server, rahova, a trecut pe steam only serverul si m-am lasat.
Ideea e urmatoarea, adminii NU aveau treaba cu jucatorii, se faceau poze, jucatorul punea pozele pe forum pe urma primea unban [primea ban de la server cand pozele erau facute], se facea demo, se dadea ban, atat, injuraturile erau pedepsite cu gag/llama 5 minute, niciodata ban, nici macar 1 minut.
Cand un admin intra in discutii aprinse cu un jucator, niciodata nu se lasa cu comanda aplicata asupra jucatorului.

Unde bat eu? Ca aici adminii cand ajung in discutia aia aprinsa cu jucatorul la punctul in care adminul se enerveaza, executa comanda.
Se ia mult prea personal discutiile cu jucatorii, rezistenta la discutii d-astea la admini nu exista, se rezuma imediat la ban.
Ceea ce din punctul meu de vedere e trist, am jucat azi 5v5, srlsy?

Degeaba te bati cu pumnu in piept Neo, efectele secundare ale comportamentului se resimte pe server.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 06 August 2014 12:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 21-08-2025, 16:53:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password