User
Pass
2FA

Rahun Glad cu TP HACK
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2107
Paul !?

[Maniac]

Status: Offline
(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 16-03-2014, 20:31:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cataboss3 wrote:
Doamne rahunel in ce hal ai ajuns pai nu ziceai tu ca esti marele glad?.Nu am mai vazut glad cu hack pana acuma.Nu treci nici de 2.2k fara hack si suferi in sw

Cataboss3 a dat verdictul

VINOVAT !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Blinded

[Mentally Stable]

(since 03-02-2018 08:32)

Votes: 11

Post Posted: 16-03-2014, 20:36:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rikymaru94 wrote:
Mai nou se fac printuri de pe atr si se posteaza pe freakz?. - - - -
DIzband la teamu-ri ???. Printurile sunt facute pe atr aici nu valoreaza nimic, doar sa dea apa la moara la hateri.
Mai nou in fiecare zii apare un nou topic despre mine ,ba ca am facut wintrade ba ca joc in dual log ,ba ca folosesc tp hack .
Cand a terminat fanu nO1 Rahun:dudu de facut posturi desprea wintrade si alte suferintze a inceput altu cu topicuri si barfe pe forum, prafhesim .
POSTU ASTA E penibil si invalid la fel ca si cel cu wintrade .l3p
pace la fani.

Esti un moldovean jegos , cocalar , si nu esti in stare sa legi doua vorbe in limba romana.
Tu erai ala care si-a luat vreo 8-1 de la hawty, in mirror, si dupa ai intrat pe freakz sa zici la lume ca ti-a facut dodge -. Peace

Esti asa slab , ca te stergi la fund cu ata de dinti.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 16-03-2014, 20:41:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Guys...faptul ca a zis despre un tp hack prin whisper nu dovedeste nimica nici pozele de pe alte servere sau other shits ma refer la faptul ca sa nu primeasca ban,sau ce am mai vazut ca se cere.

E strict problema lui ce foloseste pe alte servere,daca e acolo cu hack sa primeasca acolo ban ,nu aici,nu ii iau apararea ,nu il cunosc ..mie ... de el,doar ca nu e corect atata tot.

Totusi spune multe pozele @rahun,data viitoare nu mai zice de la cine ai hack-ul si alea:) ca poate zici in gluma si astia cred.

0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 16-03-2014, 20:46:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu tin partea nimanui sau impotriva cuiva,dar,cum am mai spus,de cand a aparut cataclysm pe freakz a circulat ''sindromu' '' asta cu suferinta si etc,pe wotlk nu era in halu' asta.

Also,nu e vorba ca au fost printurile facute pe ATR,ci faptul ca toti de pe freakz care s-au dus si au jucat acolo au venit aici inapoi si au inceput sa se *** pe ei la restu; Pe chaturi apar deobicei chestii de genul ''ce? tu daca te duci pe atr nu treci de 1500,joci pe freakz op comp si etc'' ; Si culmea,lemme tell you smth;

Din contra,tot astia de sunt acuzati de X, Y ,Z de wpe,de gcd etc aici ,au facut si acolo aceleasi ratings,scores,etc;
Insa sincer,sa folosesti fly hack contra ca sa ajungi in top 10,si mai ales vs playerii aia 2 din SS(nu stiu de curiozitate daca stiati cine erau aia 2);Macar dovada de a juca corect vs ei,nu cu rahaturi de genul;

Anyway,end of story,din toti astia de tot zic ca au facut ratings si etc acolo,de ce nu vine unu cu un real proof sa arate asta? Culmea ca toti dau din gura,si cand le zici sa aduca dovada ,nothing happens; Si am mai explicat cum stau treburile acolo pe server,so nothing new;

Aia de sufera,sau sufera de atentie,nu e vina lor; Vina e a alora de asculta la ei,si le da dreptate in tot ceea ce spun ei;Decat un pve-ist care nu prea da atentie pvp-ului asculta la baliverne dinastea,unu de face PVP si cunoaste situatiile respective,nu va asculta in gura unuia de genu niciodata;

0 0

Back to top
giani bazatu
[Banned user]

Banned

(since 16-03-2014 19:11)

Votes: 1

Post Posted: 16-03-2014, 21:08:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ia hacku baiatu, ii gratis ! faci rank unu ca smecherii baiatu, baga hacku rpd sa nu te vada gaborii !
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rage., 16 March 2014 19:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-02-2025, 18:47:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x