User
Pass
2FA

Event 1v1

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message940
ArnoldLimitless

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-07-2018 00:52)

Votes: 3

Post Posted: 21-03-2014, 04:14:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am gandit ca ar fi o idee buna pt un event 1v1 chiar daca is mici premiile macar stim ca o sa fie fun si mai aducem serveru la viata. Fiecare dintre factiuni sa aibe un event 1 v 1 pentru toata lumea ar fi o idee buna ca nu prea ati facut 1 v 1, (daca s-o facut vreodata) ar merita efortul de a face unul se aduna toti playeri aia care pierd se uita in continuare si macar lumea vede playeri ce stiu juca si nu mai is atatea certuri ca cine ii cel mai bun etc.... As crede ca ar fi cel mai intampinat event mai intampinat ca 3s sau unul 2s pentru ca nu o existat niciodata competitie pentru 1 v 1 is doar niste duele spurcate de fun competitie nu este ca 2s rate etc... S-ar merita mai ales pentru socializare ganditiva toti playeri on sa fie pe un camp deschis sa socializeze sa pice uni cu alti in duele.

I don't want to be the best but i try to *** the rest!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 135

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-03-2014, 09:13:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E buna ideea , in trecut am mai jucat eventuri de genu 1v1 , 10v10 sau 20v20 si e foarte distractiv , plus ca exista premii gold,companions.respect

0 0

Back to top
Ask the Arrows

[Mentally Stable]

(since 01-04-2016 12:36)

Votes: 9

Post Posted: 21-03-2014, 11:16:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Proasta idee :
1. Nu revitalizeaza cu nimic situatia serverului (pvp).
2. Se stiu dinainte care vor fi castigatorii -.
3. Exista prea multe variabile gen diferenta de iteme,donnors,class counters de unde vor rezulta suferinte si flaming gen ''pe mine m-ati pus sa ma bat cu x-ulescu cu gurthalak care face exploit la porcii din durotar'' sau ''bine ca puneti warru uber buguit si varza vs ret care e zew,WoG=LOH,1337k templar bubble etc.
4.Exista sugestii de revitalizare a pvp mult mai bune ( vezi Puccasita for example).

This narcissism is a system to intimidate
Perpetuating overcompensating your self hate.

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 21-03-2014, 11:26:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De accord cu ideea ta,cu o mica modificare ,1 vs 1 ,best on each class

Retri vs retri and so on...,premile nu trebuie sa fie asa substantiale,dar aceste eventuri sa fie la 1 luna/3 ,in acest moment ma bucur ca este bagat Gurubashi chest,ce nu ma bucur este locatia acelui NPC

Am explicat si o sa explic inca odata,NPC-ul exista,nu asta e problema,problema este ca lumea uita de acel NPC,pentru ca nu este intr-o locatie cheie.

Problema cu aceste eventuri este micile avantaje ce le au altii ,vezi tu armele ,trinketele ,meserile .
Iti dau un exemplu un warr cu tl +engg + gurtalak,daca stie sa joace (bineinteles trinkete BiS) face ravagii.

Long story short,1vs 1 best on each class.

//Snoppy ,scuze nu m-am uitat:D ma uit doar la discutii,in limita cat imi permite timpul:D

Last edited by Puccasita on 21-03-2014, 11:55:15; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-03-2014, 11:36:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacã ai accesa ºi alte categorii ale forumului, ai observa cã a fãcut Zohl un topic de genul aici -

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  

The time now is 24-06-2025, 15:23:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password