User
Pass
2FA

Recrutãri
Go to page Previous  1, 2, 3 ... , 54, 55, 56  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message179705
fanetrafalet
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-04-2014 09:42)

Votes: 1

Post Posted: 01-04-2014, 11:17:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edit
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zelmoxis

[Mentally Stable]

(since 23-10-2016 15:13)

Votes: 6

Post Posted: 01-04-2014, 14:41:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL: Razvan
Varsta: 16
Locatia: Jud . Harghita Municipiul Toplita.
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? : dupa scoala cat e nevoie -
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? nu
Clasa: Paladin
Main Spec/ Off Spec: Main: Holy 403 / Off spec: Retri sau tank.
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Shinylight
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter: http://tinypic.com/view.php?pic=2nlbvh3&&s=8#.UzliDqkponI (e ss facut de la 25 hc )
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf: nu am dar nu se pune problema de fps la raiduri .
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server : cand jucam pe lich king eram incepator.. abea de pe 4.0.6 am invatat sa joc wow, facand pvp.. apoi am trecut la pve, in prezent am full achivs in DS pe HC.
Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Ultima guilda in care am fost e The Betrayers, avand un mic accident legat de pc, nu am mai fost online timp de o saptamana, iar cand am intrat eram fara guild:)
De ce Deathwish? : Pentru full progres si seriozitate ( sper - )
O scurta autodescriere: Inalt, sportiv de performanta.
Alte mentiuni (orice crezi ca ar mai trebui zis si nu se regaseste intr-unul din punctele anterioare)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MeckWarr

[Mentally Stable]

(since 12-05-2014 16:18)

Post Posted: 01-04-2014, 15:41:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL: Marius
Varsta: 16
Locatia: Bacau
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? : Dupa scoala cand este nevoie...
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? Mai am un shaman 393 pe care mai joc. Si jucam league of legends la un nivel destul de ridicat . Diamond 5 si am castigat si cativa bani din competitii/boost
Clasa: Warr
Main Spec/ Off Spec: Main: 397 ARMS / Nimeni nu joaca warr tank xD
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-feed.xml?r=Genesis&&cn=Meckk&&gn=Symphony%20of%20Destruction
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter: http://gyazo.com/cf3fbac2c8558ae66c9542927619be8e ( e 10 , pe 25 nu am )
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf: Nu am , dar imi merge bine jocul atat la raid cat si in org.
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server : FULL pe WOTLK - Freakz FULL pe 4.0.6 , FULL pe 4.3.4
Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Ultima guilda Council of Elders ( sau ma rog ceva de genul ) am luat kick ca am dat un item pe 25n unui shaman resto in loc sa il dau unu priest shadow. Ambii off chare din guilda, a doua zi . Priestul a iesit din guilda. w/e
De ce Deathwish? : Pentru full progress si pentru a lega noi prietenii
O scurta autodescriere: Amuzant Thinking
Alte mentiuni (orice crezi ca ar mai trebui zis si nu se regaseste intr-unul din punctele anterioare)

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 01-04-2014, 15:41:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shinylight -RESPINS, nu nici macar meseriile facute, 2 killuri la hagara/yor/zon pe 25h? serios? -
Meckk- RESPINS, nu mai recrutam warriori !Ms

0 0

Back to top
Aresik

[Mentally Stable]

(since 25-07-2019 11:19)

Votes: 13

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-04-2014, 20:51:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nume IRL: Madalin
2.Varsta: 26
3.Locatia: Brasov
4.Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? Sunt prezent in WoW aproape in fiecare zi iar programul de munca imi este relativ flexibil
5.Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? Da, joc duminica cu Macas in guilda T.F.H., in rest activitatea cea mai mare o am pe Macaswtf
6.Clasa: Paladin
7.Main Spec/ Off Spec: Retribution403ilvl / Holy400ilvl
8.Armory Link:Click
9.Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter:http://oi61.tinypic.com/r86nv9.jpg
10.Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf:http://oi62.tinypic.com/o8w36s.jpg
11.Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt serverAm inceput pe Molten, pe cand era WTLK unde am avut full progress. Pe Freakz joc de cand sa bagat 4.3.4.
12.Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Inceputul l-am avut in Specii pana ce sa destramat, T.F.H si in prezent cu Macas.
13.De ce Deathwish? Deoarece activitatea cea mai mare o am pe Macaswtf>Maccas si cautam o guilda in care sa pot juca, o guilda in care sa am un program bine stabilit...asta pana un membru din DW mi-a propus sa vin la voi.
14.O scurta autodescriere: Nu de mult am terminat studiile(facultatea de Ing.Mec.), lucrez, iar timpul liber il petrec cu pretenii in oras, excursii.
15.Alte mentiuni (orice crezi ca ar mai trebui zis si nu se regaseste intr-unul din punctele anterioare) Mentionez ca acesta este offchar judecand dupa timpul jucat, ilvl comparativ cu Macas. Timpul si prezenta mea la raiduri nu va fi influentata de asta iar activitatea mea in guilda(in specila la raiduri) va fi cat se poate de serioasa. Multumesc!

"May their Gods have mercy upon our enemies for we shall not"

Last edited by Aresik on 11-04-2014, 11:07:47; edited 1 time in total
0 0

Back to top
luxorr

[Screwed Freak]

(since 28-12-2022 15:49)

Votes: 127

Post Posted: 01-04-2014, 23:09:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Bursuka-Acceptat /w un Officer pt invite
@ Aresik-Respins

Click!
0 0

Back to top
Ahuramazda

[Mentally Stable]

(since 17-07-2014 17:15)

Post Posted: 07-04-2014, 23:34:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL:ionut
Varsta:25
Locatia:galati
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc?da ma incadrez in program am servici
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)?nu , joc doar pe freakz
Clasa:hunter
Main Spec/ Off Spec:Bm /SV
Armory Link:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Ahuramazda
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter:IMG: http://i60.tinypic.com/2wn3ipd.jpg
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf:IMG: http://i60.tinypic.com/2wn3ipd.jpg am pus in raid de 25 sper sa fie bun
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server: 3 ani exp pe freakz pe alte serv nam jucat
Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)the hobits nu ma sincronizez cu prog lor de raid
De ce Deathwish?guilda cu renume de la ally caut o noua provocare
O scurta autodescriere:o fire pusa pe caterinca DAR seriosa in timpul raidului
Alte mentiuni (orice crezi ca ar mai trebui zis si nu se regaseste intr-unul din punctele anterioare) sper doar sa primesc o sansa de atat am nevoie -

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-04-2014, 01:52:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RESPINS

0 0

Back to top
hardyy

[Mentally Stable]

(since 11-03-2015 16:46)

Votes: 4

Post Posted: 14-04-2014, 21:42:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL: Mihai
Varsta: 18
Locatia: Baia Mare
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc? Acum am sa ma reapuc.. in timpul liber seara de exemplu , nu am problema cu orele tarzi.. pot sta destul de mult...
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)? Mai am si alte conturi dar am avut o pauza lunga si nu prea am jucat pe niciunu ..
Clasa: warrior
Main Spec/ Off Spec: arms / protection
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Hardyy
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter:
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf: http://tinypic.com/r/2ebr91i/8
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server Joc de un an si ceva warrior .. cu mici pauze ...
Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) ultima a fost hkp , din cate am observat nu mai inchepeau de mine uni, asa ca au cautat motive pana le-am dat si eu una si asta a fost.
De ce Deathwish? Din cate am inteles este o guilda serioasa si am si ceva prieteni prin ea, din foste guilde...
O scurta autodescriere: Sunt o persoana cu simtul umorului bine dezvoltat si sunt punctul.

0 0

Back to top
andrei2788

[Mentally Stable]

(since 08-07-2014 19:36)

Post Posted: 16-04-2014, 21:23:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL:Andrei
Varsta: 17
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc?da ma incadrez in program am servici
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc)?:Nu , joc doar pe Freakz.
Clasa:Death Night.
Main Spec/ Off Spec:Unholy/Blood
Armory Link:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Loodknight.
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter:
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf:
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Am jucat wow pe bliz 2 ani si 2 ani pe freakz joc pe Dk unholy de un an.Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) MysticalZ nu ma pot org dupa prog lor..
De ce Deathwish? Din cate am inteles este o guilda buna , activa.
O scurta autodescriere: Pai joc fotbal fac inot , sunt de treaba - si am simtul umorului -

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-04-2014, 15:21:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Harddy- RESPINS
Loodknight- RESPINS

0 0

Back to top
lupinschi

[Mentally Stable]

(since 19-05-2015 16:47)

Votes: 3

Post Posted: 19-04-2014, 17:03:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL:Razvan
Varsta:17
Locatia:barlad
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc: joc 4-5 ore in timpul saptamanii si 6-7 ore in week-end.
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc):N-am mai jucat pe alte servere. Mai am un druid feral cu care fac pvp si un dk unholy.
Clasa:Paladin
Main Spec/ Off Spec:Holy/Retri
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Lupinschi
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter:dati wisp pe Lupinschi si va dau un cont si parola de la un dropbox pe care gasiti screen shot-uri
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf: la fel
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server: joc pe freakz de 5 ani . Joc pe paladin de cand ma stiu si am experienta pe orice spec.
Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Am mai fost in Twinkiez (am plecat deoarece nu aveau progress pe 10hc) , am mai fost in Pride (m-a dat afara deoarece au vazut ca am facut aplicatie pentru alt guild) , The Betrayers (m-au dat afara din cauza ca m0am certat cu un ofiter ).
De ce Deathwish?: deoarece este o guilda buna si are progress pe 10hc/25hc.
O scurta autodescriere: Imi plac sporturile cu mingea (volei ,football, handball)

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-04-2014, 21:12:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lupinschi wrote:
Nume IRL:Razvan
Varsta:17
Locatia:barlad
Cat de des joci WoW, iar scoala/ munca iti ingradesc programul de joc: joc 4-5 ore in timpul saptamanii si 6-7 ore in week-end.
Mai joci pe alte servere/ ai caractere alternative pe Freakz cu care joci des/ joci alte jocuri la un nivel care trebuie mentionat (zilnic, o data la 2 zile etc):N-am mai jucat pe alte servere. Mai am un druid feral cu care fac pvp si un dk unholy.
Clasa:Paladin
Main Spec/ Off Spec:Holy/Retri
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Lupinschi
Screenshot cu interfata in cadrul unui 25-man encounter:dati wisp pe Lupinschi si va dau un cont si parola de la un dropbox pe care gasiti screen shot-uri
Screenshot cu FPS counter in Orgrimmar la o ora de varf: la fel
Ce ne poti spune despre istoria ta in WoW? Atat Freakz, cat si orice alt server: joc pe freakz de 5 ani . Joc pe paladin de cand ma stiu si am experienta pe orice spec.
Ex-guilds (prin ce guilds ai mai fost, cum au fost, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Am mai fost in Twinkiez (am plecat deoarece nu aveau progress pe 10hc) , am mai fost in Pride (m-a dat afara deoarece au vazut ca am facut aplicatie pentru alt guild) , The Betrayers (m-au dat afara din cauza ca m0am certat cu un ofiter ).
De ce Deathwish?: deoarece este o guilda buna si are progress pe 10hc/25hc.
O scurta autodescriere: Imi plac sporturile cu mingea (volei ,football, handball)

Momentan nu sunt aks si vreau intai sa am propriile mele cercetari in ceea ce te priveste.O sa revin cu un raspuns imediat dupa Sarbatorile Pascale, asta daca nu e vreun deranj.Deci acest raspuns nu este unul NEGATIV.Salut !

0 0

Back to top
lupinschi

[Mentally Stable]

(since 19-05-2015 16:47)

Votes: 3

Post Posted: 28-04-2014, 09:50:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi dati si mie un raspuns pana la urma ,va rog? -
0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-05-2014, 20:56:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARILE SUNT DESCHISE PENTRU TOATE CLASELE !

!Min ilvl 403 + full progress !

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... , 54, 55, 56  Next    

The time now is 05-02-2025, 11:45:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x