User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 77, 78, 79  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message199012
Nimitzz

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-05-2014 10:37)

Votes: 1

Post Posted: 09-05-2014, 10:33:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Claudiu
2. Varsta: 20
3. Localitate: Brasov
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 4-5h pe zi
5. Clasa: Hunter
6. Main Spec/OFF spec: Beast mastery , survival
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Nimitzz
8. Screenshot cu Interfata*: http://i.imgur.com/FrtO0xZ.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? :
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Am jucat pe TBC am luat o pauza si am revenit pe Cataclysm
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :The Forgotten Heroes , SENTINELS , din The Forgotten Heroes am plecat ca nu aveam progres,SENTINELS s-a desfintat
12. Detalii PC*. Intel Core i3 ,4GB RAM DDR 3 ,nVidia GeForce 710M 1GB
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : O guilda buna pentru progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Student , sunt o persoana sociabila
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.:http://i.imgur.com/3t79GIo.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Katherine

[Wishmaster]

(since 26-02-2017 12:12)

Votes: 34

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-05-2014, 12:29:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nimitzz wrote:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 4-5h pe zi
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Nimitzz
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Am jucat pe TBC am luat o pauza si am revenit pe Cataclysm
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :The Forgotten Heroes , SENTINELS , din The Forgotten Heroes am plecat ca nu aveam progres,SENTINELS s-a desfintat
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Student , sunt o persoana sociabila
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.:http://i.imgur.com/3t79GIo.jpg

Leaga-ti contul de cel din wow.(desi sunt mai mult ca sigur ca e offchar)

0 0

Back to top
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Votes: 33

Post Posted: 09-05-2014, 12:29:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nimitzz wrote:
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Nimitzz
RESPINS

0 0

Back to top
notas10

[Mentally Stable]

(since 23-12-2014 10:23)

Votes: 3

Post Posted: 09-05-2014, 21:35:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Gaby(Lethalblade)
2. Varsta: 22
3. Localitate: ploiesti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 8 ore(mai putin in vacante)
5. Clasa: warrior
6. Main Spec/OFF spec: arms/fury
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Lethalblade
8. Screenshot cu Interfata*: joc cu interfata clasica(nu cred ca e nevoie de screen)
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : pentru ca altfel nu poti juca(sunt jucator de fury)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
am jucat pe WOTLK o vreme dar nu foarte mult;am creat warru acesta pe 4.0.6 si am fost timp de 4 luni sgm in the warlords,din pacate cand sa schimbat patchul guilda sa destramat si am tot umblat din guilda in guilda pana acum,in cautarea unei guilde cu care sa pot face raidurile fara probleme
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) simphony of destruction(mult prea slabi pt mn..abia fac raiduri normale);valkirian knights(conducere defectuoasa si necoordonare la raiduri);the warlords.
12. Detalii PC*. laptop acer procesor i3 2.53ghz 4gb ddram3 placa video nvidia gt540m(2gb)...restu chiar nu mai conteaza
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? caut o guilda cu care sa fac progres...nu sunt jucator de pvp(nu stiu pvp absolut deloc) deci compensez prin pve
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sunt student..timpul liber majoritatea prin wow(in functie de ce am de facut in ziua respectiva)seara imi place sa alerg sa ma mentin in forma.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). o sa las dmg pe care il dau in raid sa vorbeasca pentru mine

0 0

Back to top
Dewar

[Stalker of ENS]

(since 17-05-2022 00:38)

Votes: 22

Post Posted: 09-05-2014, 21:47:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

notas10 wrote:
1. Nume IRL: Gaby(Lethalblade)
2. Varsta: 22
3. Localitate: ploiesti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 8 ore(mai putin in vacante)
5. Clasa: warrior
6. Main Spec/OFF spec: arms/fury
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Lethalblade
8. Screenshot cu Interfata*: joc cu interfata clasica(nu cred ca e nevoie de screen)
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : pentru ca altfel nu poti juca(sunt jucator de fury)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
am jucat pe WOTLK o vreme dar nu foarte mult;am creat warru acesta pe 4.0.6 si am fost timp de 4 luni sgm in the warlords,din pacate cand sa schimbat patchul guilda sa destramat si am tot umblat din guilda in guilda pana acum,in cautarea unei guilde cu care sa pot face raidurile fara probleme
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) simphony of destruction(mult prea slabi pt mn..abia fac raiduri normale);valkirian knights(conducere defectuoasa si necoordonare la raiduri);the warlords.
12. Detalii PC*. laptop acer procesor i3 2.53ghz 4gb ddram3 placa video nvidia gt540m(2gb)...restu chiar nu mai conteaza
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? caut o guilda cu care sa fac progres...nu sunt jucator de pvp(nu stiu pvp absolut deloc) deci compensez prin pve
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sunt student..timpul liber majoritatea prin wow(in functie de ce am de facut in ziua respectiva)seara imi place sa alerg sa ma mentin in forma.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). o sa las dmg pe care il dau in raid sa vorbeasca pentru mine

RESPINS

0 0

Back to top
lolex17

[Mentally Stable]

(since 14-09-2014 12:45)

Votes: 4

Post Posted: 11-05-2014, 19:31:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrei
2. Varsta: 19
3. Localitate: Tg Jiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : depinde. de la 3 4 ore la 6 7 8
5. Clasa: dk
6. Main Spec/OFF spec: Taml/mdps
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Andudk
8. Screenshot cu Interfata*: http://tinypic.com/r/15otjr5/8
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : imi place sa tankez si consider ca e foarte usor:)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am jucat doar cataclysm.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Cea mai recenta este pride... am plecat deoarece devenise foarte inactiva.
12. Detalii PC*. E bun:)
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? guild bun
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt la liceu... imi place sa petrec sa ma joc wow - sa ies cu prietenii si sa mai stau pe facebook ...
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). nop

0 0

Back to top
threaperro

[Mentally Stable]

(since 10-09-2017 18:11)

Votes: 6

Post Posted: 12-05-2014, 22:54:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bestiutadk
0 0

Back to top
Katherine

[Wishmaster]

(since 26-02-2017 12:12)

Votes: 34

Post Posted: 12-05-2014, 22:59:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

threaperro wrote:
Bestiutadk

Respins:Offchar

0 0

Back to top
Shoka

[Mentally Stable]

(since 10-06-2014 14:45)

Votes: 5

Post Posted: 20-05-2014, 14:14:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Lucian
2. Varsta: 17
3. Localitate: Roman,jud.Neamt
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : In timpul saptamanii aproximativ 5 ore.In weekend 8-9 chiar 10 ore cateodata.
5. Clasa: Death Knight
6. Main Spec/OFF spec: Blood/Unholy
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Nellf
8. Screenshot cu Interfata*: http://oi57.tinypic.com/2als7t.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Pe wotlk vedeam multi dk tanci cu sanctified,si mi s-a parut interesant,atat gearul cat si speckul.Am incercat,mi-a placut si asa a ramas.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Am inceput sa joc wow acum 6 ani,am jucat si pe freakz de cand s-a deschis insa nu prea am facut pve la inceput.Pve-ul l-am inceput cam la inceputul patchul 4.3.4.Stiam scripts la toate raidurile 3.3.5a/4.0.6 numai ca aveam multi prieteni care jucau mai mult pvp si m-am cam lasat influentat.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am fost prin multe guilde,nu mai tin minte exact motivul plecarii.Ultima guilda in care am am fost este Unstoppable,m-am transferat la horde,deoarece m-am plictisit de alianta.
12. Detalii PC*. Procesor AMD 3000+,6 gb ram,placa video sapphire radeon hd 1 gb 128 byte frecventa 7770,HDD 500 gb.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa iau parte unei guilde mai serioase decat cele in care am fost(sper sa fie asa),si cu niste oamenii mai maturi.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Momentan termin clasa a x-a,timpul liber mi-l petrec cu unii prieteni(merg la sala,la inot).Sunt o persoana prietenoasa,sociabila doar cu oamenii care merita,stiu sa respect atunci cand simt ca sunt respectat(consider ca respectul nu se obtine,se castiga;in caz ca intru pentru viitori membri).
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).-
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. -

0 0

Back to top
Jimmy@Betrayers

[Mentally Stable]

(since 04-09-2019 22:32)

Votes: 11

Post Posted: 20-05-2014, 14:32:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shoka wrote:
1. Nume IRL: Lucian
2. Varsta: 17
3. Localitate: Roman,jud.Neamt
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : In timpul saptamanii aproximativ 5 ore.In weekend 8-9 chiar 10 ore cateodata.
5. Clasa: Death Knight
6. Main Spec/OFF spec: Blood/Unholy
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Nellf
8. Screenshot cu Interfata*: http://oi57.tinypic.com/2als7t.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Pe wotlk vedeam multi dk tanci cu sanctified,si mi s-a parut interesant,atat gearul cat si speckul.Am incercat,mi-a placut si asa a ramas.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Am inceput sa joc wow acum 6 ani,am jucat si pe freakz de cand s-a deschis insa nu prea am facut pve la inceput.Pve-ul l-am inceput cam la inceputul patchul 4.3.4.Stiam scripts la toate raidurile 3.3.5a/4.0.6 numai ca aveam multi prieteni care jucau mai mult pvp si m-am cam lasat influentat.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am fost prin multe guilde,nu mai tin minte exact motivul plecarii.Ultima guilda in care am am fost este Unstoppable,m-am transferat la horde,deoarece m-am plictisit de alianta.
12. Detalii PC*. Procesor AMD 3000+,6 gb ram,placa video sapphire radeon hd 1 gb 128 byte frecventa 7770,HDD 500 gb.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa iau parte unei guilde mai serioase decat cele in care am fost(sper sa fie asa),si cu niste oamenii mai maturi.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Momentan termin clasa a x-a,timpul liber mi-l petrec cu unii prieteni(merg la sala,la inot).Sunt o persoana prietenoasa,sociabila doar cu oamenii care merita,stiu sa respect atunci cand simt ca sunt respectat(consider ca respectul nu se obtine,se castiga;in caz ca intru pentru viitori membri).
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).-
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. -

/w Jimmy , Nemoo , Theworm in-game

"All that I am: anger, cruelty, vengeance - I bestow upon you, my chosen knight."

0 0

Back to top
threaperro2

[Mentally Stable]

(since 25-12-2015 09:40)

Votes: 2

Post Posted: 22-05-2014, 19:29:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: mihai
2. Varsta:26
3. Localitate: brasov
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 5pe zi
5. Clasa:tauren
6. Main Spec/OFF spec: blood
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Insanecow
8. Screenshot cu Interfata*: normala
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : pentru ca asta am jucat dupa 335 chiar daca acolo era dps
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). 335 am jucat cel mai mult
pe 4.3.4 joc de juamatate de an
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) nici una am facut raiduri cu globalu si am sperat sa nu fiu ninjat
12. Detalii PC*. i5 4g ram 2g video
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pentru progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) nu sunt angajat

0 0

Back to top
Skidrow

[Cel mai frumos!]

(since 17-07-2018 15:59)

Votes: 19

Post Posted: 22-05-2014, 20:06:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

threaperro2 wrote:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 5pe zi
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Insanecow
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : pentru ca asta am jucat dupa 335 chiar daca acolo era dps
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). 335 am jucat cel mai mult
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) nici una am facut raiduri cu globalu si am sperat sa nu fiu ninjat
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) nu sunt angajat

Din ce vad,esti offchar.Din partea mea ai reject,dar asteapta si raspunsul classleaderului.

0 0

Back to top
lavaloare
[Banned user]

Banned

(since 07-05-2016 15:38)

Votes: 36

Post Posted: 22-05-2014, 21:01:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

threaperro2 wrote:
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Insanecow

Pari offchar, aplicatia ta nu convinge.
Respins

0 0

Back to top
jahaze

[MOLDOVA]

(since 18-11-2018 16:43)

Votes: 60

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  #Improcya 
Post Posted: 23-05-2014, 12:28:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTAM:1 HOLY PRIEST SI 1 SHADOW PRIEST.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ice217

[Mentally Stable]

(since 29-05-2014 18:31)

Votes: 2

Post Posted: 25-05-2014, 22:29:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Nicu ( Aeroh )
2. Varsta: 18
3. Localitate: Breaza
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : luni-vineri dupa ora 18 , in weekend dupa necesitatile guildei
5. Clasa: Priest
6. Main Spec/OFF spec: Holy / Disci
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Aeroh
8. Screenshot cu Interfata*: -
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Am ales holy deoarece cu acesta am inceput sa joc si m-am obisnuit cu el ...
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc de pe 4.0.6 asa ca am cunostinte limitate in ceea ce priveste vanila si tbc insa cunosc raidurile de pe wotlk si cata ff bine...
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Realness , BlueWorld , The hobbits , Forgotten Heroes ,MisticalZ ...
12. Detalii PC*.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Am urmarit activitatea guildei voastre si am vazut ca sunt oameni seriosi dornici de progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sociabil,prietenos.dornic sa-i ajut pe ceilalti ....

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 77, 78, 79  Next    

The time now is 12-11-2024, 16:26:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x