User
Pass
2FA

Grupe DS 10H
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message9148
Twobit

[Raz.]

Status: Offline
(since 23-02-2017 16:53)

Votes: 15

LAWL 
Post Posted: 02-06-2014, 10:38:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, muriti ca sobolani cum iesiti din Black Phase pentru ca nu e heal, normal ochii cand iesim din black ar trebui ca ochii sa fie deja 50% hp, deci, nu e nici HEAL, nici DPS, trebuie sa va chinuiti mai mult sa bateti ochii mai repede!

Oricum vom mai face schimbari, voi vorbi si cu Dark si cu Vaeran.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pizdec

[Mentally Stable]

(since 08-04-2015 14:39)

Votes: 9

Post Posted: 02-06-2014, 12:52:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

murim ca sobolanii in black phase... nu cand iesim. Oricum sapttamana viitoare neaparat tre sal dam jos
si pe partea mea mereu cand se termina faza mai aveam un ochi cu 50-70%. e vorba de toti aici. tre sa fim umpic mai grupati.

0 0

Back to top
Gandacelu

[Mentally UNSTABLE]

(since 22-04-2020 15:34)

Votes: 17

Post Posted: 02-06-2014, 13:51:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In pana mea...sunt multi din grupa 2 care nu au facut zon pe hc in viata lor si isi dau cu parerile. Nu e vina la heal(cel putin la gr 2). Pur si simplu nu aveti idee cata mana va mananca sa pice ochii doar cand spawneaza bossu bila. Va rog, cei care nu ati facut bossu asta in viata voastra nu va mai dati cu parerea ca si asa in ceea mai mare parte nu va bagam in seama(pentru ca scrieti numai prosti). ASTA NU E TOPIC DE DISCUTII!!! Ati dat click din greseala aici? nu-i problema http://forum.wow-freakz.com/Discutii-Generale-t295174-75.html si asa ajungeti la topicul bun.

0 0

Back to top
Twobit

[Raz.]

LAWL 
Post Posted: 02-06-2014, 13:55:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Treaba e asa, ori va uitati la videos pe Youtube, cum se face, ori out, it's simple.
0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

(since 07-07-2014 16:40)

Votes: 10

Post Posted: 03-06-2014, 13:43:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca voi inca aveti ochi in picioare dupa black phase , nu mai aruncati vina pe heal si dati in dummy-ul ala pana scaoteti la 3 M peste 50k. Atunci poate faceti fata la Zon.

A muri nu inseamna a fi invins.Dar a trai invins si fara glorie,inseamna a muri in fiecare zi!
Chill out.
0 0

Back to top
Twobit

[Raz.]

LAWL 
Post Posted: 03-06-2014, 13:47:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sedys wrote:
Daca voi inca aveti ochi in picioare dupa black phase , nu mai aruncati vina pe heal si dati in dummy-ul ala pana scaoteti la 3 M peste 50k. Atunci poate faceti fata la Zon.

@ faci parte din guilda?
De ce comentezi aici daca nu faci parte? Du-te la Toxic acolo si taci, auzi la el 50k la 3m=). 405+ ca sa dai Zon'Ozz hc jos? Doamne, cata minte aveti unii.

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-06-2014, 13:49:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai nevoie de 405 + pt 50k + - nivelul vostru de gameplay este la un nivel nu tocmai inalt dupa cum observi singur din propriul cometariu. Da-mi warn pt ca am postat aici -.

A muri nu inseamna a fi invins.Dar a trai invins si fara glorie,inseamna a muri in fiecare zi!
Chill out.
0 0

Back to top
deadbite

[Insane Loremaster]

(since 20-09-2022 17:27)

Votes: 85

Post Posted: 03-06-2014, 14:30:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnule Ghotics dau pe dummy 35k si picam ochii destul de bine zic eu, sau boss+claw, depinde unde eram pus. Nu conteaza cat dai pe dummy, conteaza cum stii sa te deplasezi sau sa te pozitionezi la boss fight, sau ce dots/spells folosesti, depinzand de clasa.

World of Lorecraft

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-06-2014, 14:49:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deadbite wrote:
Domnule Ghotics dau pe dummy 35k si picam ochii destul de bine zic eu, sau boss+claw, depinde unde eram pus. Nu conteaza cat dai pe dummy, conteaza cum stii sa te deplasezi sau sa te pozitionezi la boss fight, sau ce dots/spells folosesti, depinzand de clasa.

Tinand cont ca iti faci treaba exemplar , sau cum trebuie cel putin , din partea mea sa dai si 5k pe dummy. Dara daca la ei nu pica ochi , iar black phase e dus.... e o problema , iar daca healul a trecut de black phase , atunci clar ei si-au facu treaba.

Chill out.
0 0

Back to top
love2roll

[The BASS MAN]

(since 15-10-2014 09:24)

Votes: 6

Post Posted: 03-06-2014, 15:05:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi nu intelegeti ca nu ai cum sa pici toti ochii pana la finalul black ph.....
1.Lasati ochii intre 50-60 k HP cu dots pe el si fugiti la celalalt:) ca sa castigati timp
2.Cand iesiti din black ph.. al 2 lea ochii trebuie deja sa fie la 60% hp

Indicatiile sunt pt fiecare grupa in parte:)
In rest bosul este ft usor..trebuie sa dati try-uri pana va obisnuiti - asa ca.. mai multa munca..si mai putine injurii..
Noi la prima grupa am dat try-uri 1 saptamana seara de seara:) pana am reusit:) sa nu credeti ca noi suntem mai presus:)..o sa va ia ceva pana devine mecanica toata treaba ATAT:) ce sa zic..succes:)

Real eyes ! Realize real lies!!

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-06-2014, 15:26:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

love2roll wrote:
Voi nu intelegeti ca nu ai cum sa pici toti ochii pana la finalul black ph.....
1.Lasati ochii intre 50-60 k HP cu dots pe el si fugiti la celalalt:) ca sa castigati timp
2.Cand iesiti din black ph.. al 2 lea ochii trebuie deja sa fie la 60% hp

Indicatiile sunt pt fiecare grupa in parte:)
In rest bosul este ft usor..trebuie sa dati try-uri pana va obisnuiti - asa ca.. mai multa munca..si mai putine injurii..
Noi la prima grupa am dat try-uri 1 saptamana seara de seara:) pana am reusit:) sa nu credeti ca noi suntem mai presus:)..o sa va ia ceva pana devine mecanica toata treaba ATAT:) ce sa zic..succes:)

Daca nu ai healeri gerati si experimentati , treaba cu 60k HP si dots pe ochi pica. De ce ? Orice ochi in plus in picioare inseamna 1 stack in plus , in momentul in care acel stack mai ramane in plus inca 5 secunde , inseamna 1/2 tickuri , ceea ce inseamna ca healerul mai trebuie sa-si manance ceva mana in plus , si daca nu are gear chiar sa nu faca fata.

Chill out.
0 0

Back to top
Twobit

[Raz.]

LAWL 
Post Posted: 03-06-2014, 16:09:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sedys wrote:
Ai nevoie de 405 + pt 50k + - nivelul vostru de gameplay este la un nivel nu tocmai inalt dupa cum observi singur din propriul cometariu. Da-mi warn pt ca am postat aici -.

Nivelul tau de prostie e ridicat rau, go la tine la topic am spus, tu cu paladin retribution, ne spui noua de 50k+ pe dummy, cu paladin orice bou scoate la inceput minim 35k la gearul tau, dar oricum iti demonstrez ca tu la 3-5 mil, nu atingi nici 45k, d'pai 50k si tu compari dps-ul de pe dummy cu dps-ul de la boss, e clar ca nivelul tau de prostie e foarte ridicat.

P.S. Report si nu mai posta aici.

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 03-06-2014, 16:29:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Twobit wrote:
sedys wrote:

Nivelul tau de prostie e ridicat rau, go la tine la topic am spus, tu cu paladin retribution, ne spui noua de 50k+ pe dummy, cu paladin orice bou scoate la inceput minim 35k la gearul tau, dar oricum iti demonstrez ca tu la 3-5 mil, nu atingi nici 45k, d'pai 50k si tu compari dps-ul de pe dummy cu dps-ul de la boss, e clar ca nivelul tau de prostie e foarte ridicat.

Te repeti si te ataci. Chiar nu am nici cel mai mic motiv sa te invat pe tine ce e WoW cu adevarat. Tocmai d'asta , te voi lasa sa plangi in continuare.

Staff message (Alexander0810):

Nu mai posta aici daca nu faci parte din guilda lor. E singurul si ultimul avertisment.

Chill out.
0 0

Back to top
Twobit

[Raz.]

LAWL 
Post Posted: 04-06-2014, 13:31:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sedys wrote:
Twobit wrote:
sedys wrote:

Te repeti si te ataci. Chiar nu am nici cel mai mic motiv sa te invat pe tine ce e WoW cu adevarat. Tocmai d'asta , te voi lasa sa plangi in continuare.

Te invat wow, la orice ora vrei tu si cand vrei tu, iti demonstrez ca nu sti ce face fiecare spell in parte la orice Boss de pe Cataclysm, iti demonstrez ca nu ai facut si nici nu vei face niciodata Deathwing.

0 0

Back to top
sedys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-06-2014, 14:44:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Twobit wrote:
sedys wrote:
Twobit wrote:
sedys wrote:

Te invat wow, la orice ora vrei tu si cand vrei tu, iti demonstrez ca nu sti ce face fiecare spell in parte la orice Boss de pe Cataclysm, iti demonstrez ca nu ai facut si nici nu vei face niciodata Deathwing.

Astept s-o vad si pe asta - un no-name ma invata pe mine WoW... Cumpara un pumn de calmante si dale peste cap , sau nu-ti permite varsta sa te duci la farmacie ? Childrens everywhere... Sunteti atat de tari in gura .. off , pacat ca-ai degeaba.

Staff message (Alexander0810):

Nu mai posta aici daca nu faci parte din guilda lor. E singurul si ultimul avertisment.

Ok , o sa ii las in mare lor lumea a wow-ului , care cred ca stiu ce-i aia - , see ya.

Chill out.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 29-06-2025, 15:20:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password