User
Pass
2FA
 
 

Cross-faction battlegrounds?
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 28, 29, 30  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts

Cross-faction battlegrounds?
Yes
61%
 61%  [ 511 ]
No
38%
 38%  [ 318 ]
Total Votes : 829

Author Message58524
Puccasita

[Puccalicious]



Status: Offline
(since 21-09-2017 10:04)
Joined: 24 Nov 2013
Posts: 1560, Topics: 50
Location: Din tara unde nici apocalipsa nu vine

Reputation: 4.3
Votes: 37

 
Post Posted: 26-06-2014, 12:10:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

roxx wrote:
Puccasita wrote:
freesh wrote:
Propun sa se uneasca realm-urile. Iar prin urmare daca asta se va intampla, si va fi nevoie sa il faci server international, fa-l server international. Nimeni nu are nimic de pierdut.
Crezi ca toti stiu limba engleza?


Ce e greu în a spune WTB, WTS, LFM?
Nu m-am referit,la nimeni,sau cumva la mine,dar multi nu cunosc bine si stiu sa scrie bine in limba lor materna, dapoi in Alta limba straina.


On:cum precizat,cineva mai sus,e o mica problema si cu achv-urile...



Se tot zice prin posturi ca strica farmecu si asa,dar cand este monotonie?Sunt foarte curios cati,dintre cei care au votat,stiu cum se joaca un bg,sau mai bine zis,cand au dat ultima oara join in bg,sa vada cum sta treaba ca sa comentezi sa zici ca nu este buna ideea si ca e foarte proasta,este foarte usor

Iar legat de cross realm,citez din postul lui Shockeru"nu as stii de unde sa pornesc" nu e chiar asa usor..

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Raikiida133

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-09-2019 18:23)
Joined: 03 Jan 2014
Posts: 40, Topics: 22
Location: Romania

Reputation: 74.6
Votes: 3

 
Post Posted: 26-06-2014, 12:51:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blades wrote:
Shocker wrote:
Too many useless flaming posts again as always 8-|. Still waiting for more votes and valid arguments...

quix wrote:
RO : Ba brainiacs daca v-ati gandit sa faceti rdf si raid sa fie crossfraction macar ganditi-va si pt cei care fac ogg raid sau sw raid sa nu apare in lista cu raids la horde sau ally ...

EN : Think to not appear oggrimmar raid or stormwind raid in list !

E greu sa o spui frumos? A fost un lucru omis, calmeaza-te. Fixed



Pro-valid arguments:
-queue-uri de 30+ minute scoase
-aduce un balans in pvp,fara sa dau de acelasi premade H cateva bg's la rand
-gearing faster

Con-valid arguments:
-H se teme ca le va intra in team undergeared ally

Posturi unite automat, 26-06-2014, 08:13:05

Raikiida133 wrote:
Zohlomg wrote:
hdlucian wrote:
RDF cross-faction, da. A fost o idee buna. Dar chestia cu BG cross-faction e lipsita de sens. PvP in jocul asta e bazata pe ideea Alliance vs. Horde. Atat. Multi nu vor fi de acord cu chestia asta.


"PvP in this game is based on Alliance vs Horde".

Why can you fight Horde v Horde / Alliance v Alliance in Arena then? Isn't that part "ruining the game" as well?


Nu frate, nu baga arenele in discutie. Arenele sunt cu totul si cu totul altceva. Arenele au fost intodeauna Cross-faction cu un motiv. Totul in jocul asta are Lore ( poveste, background story if you want ). Prin urmare nimic ce e dat de Blizzard nu e dat degeaba. Absolut tot ce fac ei are sens si nu are rost sa fie modificata lucrarea lor chiar daca suntem pe un privat si n-avem playeri. Vrei explicatie ? de ce arenele sunt cross faction ? Arenele sunt preluate din realitate ca si concept. Stai putin si gandeste-te ce se intampla intr-o arena mentionata in istorie. grupuri de gladiatori se luptau cu alte grupuri, iar acele echipe erau constituite la intamplare fara a tine cont de originea, culoarea etc a respectivului om. Dai tu un search pe Google si cauta exemple pe tema asta petrecute in Lore. I'll give you one : La un momendat, in perioada cand blood elfii erau high elfi, Varian(actual lider Stormwind) a fost capturat si transformat in gladiator de catre orci. Acestia l-au pus sa lupte in arene impotriva la prizonieri random. Luptele respective se faceau in echipe de catre 2 si Varian pica in echipa cu Valeera Sanguinar, o blood elfa ( former high elf ) . Exista alte metode pentru a spori numarul de playeri, care chiar functioneaza si nu dauneaza gameplayului. ex: unirea celor doua realmuri actuale, scriptarea contentului vechi ( incluzand 4.0.6 raids) or maybe Deathwing ? quest pentru legendare ( macar cele de expansionurile trecute ) , nerfuirea scripturilor la bossi, mai ales la Blackhorn/Zon'ozz pentru a face raidingul mai accesibil pentru newbies.


Astea sunt doar niste idei... voi decideti oricum cum va fi. Have a nice day :)


Ce e dat de blizz nu e dat degeaba.Spune-le asta serverlor de top gen AT care n-au nevoie de portale sa fie votate sa fie in top.Pe serverele alea top end high pvp players de pe blizz se pare ca sunt de acord cu cross-faction pvp ca altfel nu l-ar mai fi mentinut.Dar pe blizz nu intalnesti aceleasi premades tot timpul frate,nu intalnesti acelasi graveyard al aliantei farmat constant.Vrei lore?Du-te pe blizz.Pun pariu ca aici n-ai respectat lore-ul si sa spui"hmm...hai sa ma duc sa-l omor pe Kael'thas si pe lady Vashj.Cum se face ca numai Horde are complaints in legatura cu ideea asta?

De ce nu asteptati sa fie implementata ca apoi sa va plangeti?


Tu crezi ca alianta isi ia bataie mai multa ca noi ? Crezi ca la noi nu se intampla sa pierdem 10 bguri la rand ? Sau poate am doar eu ghinion sa pic cand face alianta premade, nu stiu. Nici nu ma mai intereseaza, pot din partea mea sa dea allow la toate race/class combinations, sa faca donatorii op eu ma car pe Blizz :)

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Aleon

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 28-02-2015 08:51)
Joined: 01 Sep 2011
Posts: 22, Topics: 3
Location: Romania

Reputation: 107.2
Votes: 3

 
Post Posted: 26-06-2014, 13:26:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu daca a mentionat cineva asta in cele 20 de pagini, dar ar fii interesant daca ati putea implementa un "switch" la fel cum e la XP sau la drop rates. Iti alegi de pe site daca vrei sa faci parte dintr-un grup cross-faction sau nu. Da jucatorului putin control, chiar daca pica in meci cu inamici de la acelasi faction.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
arggalati12

[The Gatekeeper]



Status: Offline
(since 21-08-2019 07:59)
Joined: 20 Nov 2010
Posts: 1764, Topics: 181
Location: Cluj

Reputation: 296.9
Votes: 59

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-06-2014, 13:31:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa fie si mai echilibrat daca o sa bagati asa ceva , sa facem un fel de script ca ilvlurile sa fie echilibrate , de exemplu: daca un team are unu cu 380 ilvl si cealalt echipa sa aiba ceva asemanator sa se compeseze.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
vortexkilla

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 26-06-2014 13:11)
Joined: 22 Apr 2014
Posts: 8, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 55.3
Votes: 2

Post Posted: 26-06-2014, 15:11:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da sunt de acord cu acest cross faction in rbg pentru ca numai vreau sa astept atat pt un rbg si sigur nu sunt singurul care e de acord cu asta nimanui nui place sa astepte -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Liltwixx

[Mr. The Best In All]



Status: Offline
(since 27-12-2018 07:33)
Joined: 26 Jan 2014
Posts: 4228, Topics: 276
Location: Cluj

Reputation: 3125.5
Votes: 182

         
Post Posted: 26-06-2014, 15:11:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fi ok ideea RBG cross-factions doar daca impreuna cu asta ar veni si o marja de ilvl, gen >360.



Check my WoW Shop.
_____________________________________

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Alexiuly

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 21-01-2024 00:59)
Joined: 02 Nov 2011
Posts: 51, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 179.1
Votes: 7

 
Post Posted: 26-06-2014, 15:16:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea mea pentru chestia asta, ar fi probabil cea mai buna, daca s-ar si aplica, dar nu cred ca exista atata vointa.
1. Bg-urile sunt un trademark al wow-ului, si au fost facute strict pentru H vs A, e ca si cum 2 tari dau chemarea la soldati sa vina sa se lupte pentru tara contra inamicului, pe cand arenele reprezinta doar un duel in duo, trio sau cvi...( un simplu concurs de testarea fortelor unor mici grupuri, sau un stil mercenar si nu de glorie pentru o factiune ) ar da prea mult senzatia de un server fun, random, cea ce freakz nu a fost si nici nu s-ar vrea din partea celor care stau aici pentru o oarecare atmosfera blizzlike.
2. Toata problema in sine este reprezentata de populatia care nu prea da join, deci cu alte cuvinte, mai trebuie sa marim nr playerilor. Sfatul meu aici, ar fi sa bagati mai repede scripturi, asa cum sunt ele, nerfate sau pe jumate, la spire si deathwing ca sa grabim upgrade-ul catre MoP, care va atrage un nr destul de mare de playeri aici, iar asta garantat s-ar intampla deoarece exista doar 2 servere decente de MoP private la ora actuala, iar Freakz are potential.
3. Daca totusi nu se poate face un upgrade rapid, macar un test realm care sa atraga lumea, vazand ceva efort, se vor apuca sa joace si pe genesis/exodus pentru a prinde MoP deja echipati si crescuti.

Astfel playerii vor fi axati pe leveling sau si gearing pre Mop si in prima perioada de MoP, si bg-urile nu vor mai fi o asa mare problema, inafara de faptul ca noul xpac va aduce mai multi jucatori.

Ideea de a face un singur realm din genesis si exodus este cam neaah, deoarece populatiile de jucatori se vor certa pe tema unei limbi oficiale a realmului, plus alte buguri care pot sa apara dupa uniune, am mai vazut la fostul Ulti si a fost un mega fail ce a dat in wipe.

De preferat ca si upgrade ar fi versiunea finala pentru a le face concurenta celorlalte servere de MoP 5.4, iar cum noi suntem pe trinity ca si ei, scripturile cred ca sunt deja la indemana avand in vedere ca Shockeru face parte din grupul lor.

PS: In cazul in care exista nevoie de donatii, lumea o sa caute la greu back-urile legendare, deci bani pentru server si staff o sa fie, realizez ca este un server privat si trebuie intretinut, deci a mai sta pe 4.3 nu prea are cine stie ce rost, iar ca sa nu trecem prin Mop ca prin branza, sa se bage gear/raids pe sezoane, iar cifrele in battle fatique/pvp resil & power se pot ajusta.



Last edited by Alexiuly on 26-06-2014, 15:28:07; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
pms

[Power overwhelming]



Status: Offline
(since 26-11-2020 19:13)
Joined: 07 Sep 2011
Posts: 6857, Topics: 477
Location: Bucuresti

Reputation: 1519
Votes: 217

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 26-06-2014, 15:23:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexiuly wrote:
Ideea mea pentru chestia asta, ar fi probabil cea mai buna, daca s-ar si aplica, dar nu cred ca exista atata vointa.
1. Bg-urile sunt un trademark al wow-ului, si au fost facute strict pentru H vs A, e ca si cum 2 tari dau chemarea la soldati sa vina sa se lupte pentru tara contra inamicului, pe cand arenele reprezinta doar un duel in duo, trio sau cvi...( un simplu concurs de testarea fortelor unor mici grupuri, sau un stil mercenar si nu de glorie pentru o factiune ) ar da prea mult senzatia de un server fun, random, cea ce freakz nu a fost si nici nu s-ar vrea din partea celor care stau aici pentru o oarecare atmosfera blizzlike.
2. Toata problema in sine este reprezentata de populatia care nu prea da join, deci cu alte cuvinte, mai trebuie sa marim nr playerilor. Sfatul meu aici, ar fi sa bagati mai repede scripturi, asa cum sunt ele, nerfate sau pe jumate, la spire si deathwing ca sa grabim upgrade-ul catre MoP, care va atrage un nr destul de mare de playeri aici, iar asta garantat s-ar intampla deoarece exista doar 2 servere decente de MoP private la ora actuala, iar Freakz are potential.
3. Daca totusi nu se poate face un upgrade rapid, macar un test realm care sa atraga lumea, vazand ceva efort, se vor apuca sa joace si pe genesis/exodus pentru a prinde MoP deja echipati si crescuti.

Astfel playerii vor fi axati pe leveling sau si gearing pre Mop si in prima perioada de MoP, si bg-urile nu vor mai fi o asa mare problema, inafara de faptul ca noul xpac va aduce mai multi jucatori.

Ideea de a face un singur realm din genesis si exodus este cam neaah, deoarece populatiile de jucatori se vor certa pe tema unei limbi oficiale a realmului, plus alte buguri care pot sa apara dupa uniune, am mai vazut la fostul Ulti si a fost un mega fail ce a dat in wipe.

De preferat ca si upgrade ar fi versiunea finala pentru a le face concurenta celorlalte servere de MoP 5.4, iar cum noi suntem pe trinity ca si ei, scripturile cred ca sunt deja la indemana avand in vedere ca Shockeru face parte din grupul lor.


Iesi acasa! -.
Cand noi ducem lipsa de content tu vrei ca stafful sa se lase scriptarea 4.3 si sa se apuce de inca un patch mega buguit? Vrei MoP, du-te tare pe alt server sau pe blizz.
Sa bage scripturile "asa cum sunt ele, nerfate sau pe jumatate, la spire si deathwing ca sa grabim update-ul catre MoP". Ia cu paine ca ti s-a aplecat. Un void pe drain la zonozz si un loot buguit care dispare (exemple aleatorii de script almost blizzlike - mici erori) creeaza discutii si stafful isi pune lumea in cap si tu vrei scipturi nerfate si jumatate scriptate ... FACEPALM.
Mai sunt dungeons de scriptat , Firelands, old content de calitate ... e de munca o groaza.
Stafful s-a pronuntat deja ca nu o sa treaca prea curand la MoP pentru ca se doreste scriptarea si punerea cat mai la punct a patch-ului actual.
Degeaba aduci un ambalaj nou, daca ceea ce e in el e prost si deloc de calitate.


Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB


Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT




Last edited by pms on 26-06-2014, 15:26:24; edited 2 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Puccasita

[Puccalicious]



Status: Offline
(since 21-09-2017 10:04)
Joined: 24 Nov 2013
Posts: 1560, Topics: 50
Location: Din tara unde nici apocalipsa nu vine

Reputation: 4.3
Votes: 37

 
Post Posted: 26-06-2014, 15:24:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexiuly wrote:
Ideea mea pentru chestia asta, ar fi probabil cea mai buna, daca s-ar si aplica, dar nu cred ca exista atata vointa.
1. Bg-urile sunt un trademark al wow-ului, si au fost facute strict pentru H vs A, e ca si cum 2 tari dau chemarea la soldati sa vina sa se lupte pentru tara contra inamicului, pe cand arenele reprezinta doar un duel in duo, trio sau cvi...( un simplu concurs de testarea fortelor unor mici grupuri, sau un stil mercenar si nu de glorie pentru o factiune ) ar da prea mult senzatia de un server fun, random, cea ce freakz nu a fost si nici nu s-ar vrea din partea celor care stau aici pentru o oarecare atmosfera blizzlike.
2. Toata problema in sine este reprezentata de populatia care nu prea da join, deci cu alte cuvinte, mai trebuie sa marim nr playerilor. Sfatul meu aici, ar fi sa bagati mai repede scripturi, asa cum sunt ele, nerfate sau pe jumate, la spire si deathwing ca sa grabim upgrade-ul catre MoP, care va atrage un nr destul de mare de playeri aici, iar asta garantat s-ar intampla deoarece exista doar 2 servere decente de MoP private la ora actuala, iar Freakz are potential.
3. Daca totusi nu se poate face un upgrade rapid, macar un test realm care sa atraga lumea, vazand ceva efort, se vor apuca sa joace si pe genesis/exodus pentru a prinde MoP deja echipati si crescuti.

Astfel playerii vor fi axati pe leveling sau si gearing pre Mop si in prima perioada de MoP, si bg-urile nu vor mai fi o asa mare problema, inafara de faptul ca noul xpac va aduce mai multi jucatori.

Ideea de a face un singur realm din genesis si exodus este cam neaah, deoarece populatiile de jucatori se vor certa pe tema unei limbi oficiale a realmului, plus alte buguri care pot sa apara dupa uniune, am mai vazut la fostul Ulti si a fost un mega fail ce a dat in wipe.

De preferat ca si upgrade ar fi versiunea finala pentru a le face concurenta celorlalte servere de MoP 5.4, iar cum noi suntem pe trinity ca si ei, scripturile cred ca sunt deja la indemana avand in vedere ca Shockeru face parte din grupul lor.
Mai este un aspect legat de faptul de ce lumea nu da join,nu ai ce sa cumperi cu honor,iar acuma hateri o sa zica poti sa cumperi un Maelstrom cu 3750 honor& mounts,mounts le am pe toate,iar maelstrom cumperi la 300gold bucata.Sunt cateva persoane care dau join pentru titlurile HK ,iar restu au motive ce si cum.
Am cerut un vendor,cu mai multe iteme/mounts/ mi s-a spus ca nu e server fun
Legat de MoP,nu o sa se treaca prea curand,Trebuie Scriptat Deathwing si apoi dupa 6 luni -1 an ,apoi poti sa zic ca se poate "baga" MoP

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Overdozze
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 06-03-2015 02:45)
Joined: 06 Sep 2012
Posts: 528, Topics: 40
Location: Romania

Reputation: 32.8
Votes: 28

     
Post Posted: 26-06-2014, 15:27:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexiuly wrote:
sa bagati mai repede scripturi, asa cum sunt ele, nerfate sau pe jumate, la spire si deathwing


Citez " ilevel 416 (Deathwing) heroic items 36.4$"

Nu mai fi naiv copile si ramai on topic.Nu au cerut variante alternative.Au cerut pareri, DA sau NU si cu argumentele de rigoare.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Alexiuly

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 21-01-2024 00:59)
Joined: 02 Nov 2011
Posts: 51, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 179.1
Votes: 7

 
Post Posted: 26-06-2014, 15:32:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iesi acasa, facepalm, viseaza copile, tipic populatiei de pe aici, in loc de o discutie constructiva o dau in tupeu de borfas, din partea mea n-au decat sa faca ce isi doresc, dar chestia asta cu cross faction bgs nu va da bine dorintei serverului de a ramane blizzlike si s-ar putea sa aiba efectul contrar celui dorit.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ryangg

[Advisor]



Status: Offline
(since 09-11-2022 09:46)
Joined: 26 Nov 2010
Posts: 5852, Topics: 190
Location: Iasi

Reputation: 654
Votes: 134

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-06-2014, 15:35:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vreau sa ma simt ca pe blizz servers...vreau sa ma
simt ca pe freakz..



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Overdozze
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 06-03-2015 02:45)
Joined: 06 Sep 2012
Posts: 528, Topics: 40
Location: Romania

Reputation: 32.8
Votes: 28

     
Post Posted: 26-06-2014, 15:35:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexiuly wrote:
iesi acasa, facepalm, viseaza copile, tipic populatiei de pe aici, in loc de o discutie constructiva o dau in tupeu de borfas, din partea mea n-au decat sa faca ce isi doresc, dar chestia asta cu cross faction bgs nu va da bine dorintei serverului de a ramane blizzlike si s-ar putea sa aiba efectul contrar celui dorit.


Ok, si de ce sa aibe efectul contrat?Explica!

Adica o sa plece lumea de pe server?Daca dai queue in bgs vei primi HIV in real life?Explica...ca nu inteleg.Intri in battlegrounds sa rupi capete/ sa castigi honor si sa te distrezi.Nu intri sa faci role-play....nu am vazut pe nimeni sa vina si sa zica "Salutari compatrioti....haideti sa distrugem hoarda/alianta in numele lui Cthulu".Ba din contra....am vazut oameni care atunci cand vedeau ca situatia pute in bgs isi luau team mates la injurat:

"Prafilor....nabilor...alianta e praf m*rtii mamii voastre...." si apoi leave.

Veniti cu argumente valide.



Last edited by Overdozze on 26-06-2014, 15:39:51; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Alexiuly

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 21-01-2024 00:59)
Joined: 02 Nov 2011
Posts: 51, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 179.1
Votes: 7

 
Post Posted: 26-06-2014, 15:36:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Alexiuly wrote:
Ideea mea pentru chestia asta, ar fi probabil cea mai buna, daca s-ar si aplica, dar nu cred ca exista atata vointa.
1. Bg-urile sunt un trademark al wow-ului, si au fost facute strict pentru H vs A, e ca si cum 2 tari dau chemarea la soldati sa vina sa se lupte pentru tara contra inamicului, pe cand arenele reprezinta doar un duel in duo, trio sau cvi...( un simplu concurs de testarea fortelor unor mici grupuri, sau un stil mercenar si nu de glorie pentru o factiune ) ar da prea mult senzatia de un server fun, random, cea ce freakz nu a fost si nici nu s-ar vrea din partea celor care stau aici pentru o oarecare atmosfera blizzlike.
2. Toata problema in sine este reprezentata de populatia care nu prea da join, deci cu alte cuvinte, mai trebuie sa marim nr playerilor. Sfatul meu aici, ar fi sa bagati mai repede scripturi, asa cum sunt ele, nerfate sau pe jumate, la spire si deathwing ca sa grabim upgrade-ul catre MoP, care va atrage un nr destul de mare de playeri aici, iar asta garantat s-ar intampla deoarece exista doar 2 servere decente de MoP private la ora actuala, iar Freakz are potential.
3. Daca totusi nu se poate face un upgrade rapid, macar un test realm care sa atraga lumea, vazand ceva efort, se vor apuca sa joace si pe genesis/exodus pentru a prinde MoP deja echipati si crescuti.

Astfel playerii vor fi axati pe leveling sau si gearing pre Mop si in prima perioada de MoP, si bg-urile nu vor mai fi o asa mare problema, inafara de faptul ca noul xpac va aduce mai multi jucatori.

Ideea de a face un singur realm din genesis si exodus este cam neaah, deoarece populatiile de jucatori se vor certa pe tema unei limbi oficiale a realmului, plus alte buguri care pot sa apara dupa uniune, am mai vazut la fostul Ulti si a fost un mega fail ce a dat in wipe.

De preferat ca si upgrade ar fi versiunea finala pentru a le face concurenta celorlalte servere de MoP 5.4, iar cum noi suntem pe trinity ca si ei, scripturile cred ca sunt deja la indemana avand in vedere ca Shockeru face parte din grupul lor.


Iesi acasa! -.
Cand noi ducem lipsa de content tu vrei ca stafful sa se lase scriptarea 4.3 si sa se apuce de inca un patch mega buguit? Vrei MoP, du-te tare pe alt server sau pe blizz.
Sa bage scripturile "asa cum sunt ele, nerfate sau pe jumatate, la spire si deathwing ca sa grabim update-ul catre MoP". Ia cu paine ca ti s-a aplecat. Un void pe drain la zonozz si un loot buguit care dispare (exemple aleatorii de script almost blizzlike - mici erori) creeaza discutii si stafful isi pune lumea in cap si tu vrei scipturi nerfate si jumatate scriptate ... FACEPALM.
Mai sunt dungeons de scriptat , Firelands, old content de calitate ... e de munca o groaza.
Stafful s-a pronuntat deja ca nu o sa treaca prea curand la MoP pentru ca se doreste scriptarea si punerea cat mai la punct a patch-ului actual.
Degeaba aduci un ambalaj nou, daca ceea ce e in el e prost si deloc de calitate.



Nu au de gand sa mai faca ceva legat de Firelands, din moment ce s-a lasat et fara cd, pentru a se farma justice pentru t12 si un boss in Firelands care sa-ti dea piesa pentru bonusul de 4x main set piece, ca sa nu mai zic de questul de un item cadou, toate astea ca sa intre lumea mai repede in DS, e pacat ca s-a sarit peste contentul de Firelands, dar daca esti realist o sa intelegi la ce ma refer cand zic ca daca s-ar apuca acum de scriptat Firelands vor pierde timp pretios, cand ai alte mijloace de a te echipa rapid pentru DS.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sharkyman

[Maniac]



Status: Offline
(since 01-09-2018 14:25)
Joined: 07 Jun 2011
Posts: 1080, Topics: 40
Location: Romania

Reputation: -84.6
Votes: 35

 
Post Posted: 26-06-2014, 15:37:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

treaba cu alliance vs horde e putin over-rated...cand intri in bg nu intri cu gandul "MAMAAAA sa vezi ce il bat pe hordul ala MAMA MAMA " intri cu gandul sa castigi, sa iei niste honor si atat...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 08 July 2014 00:08



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 28, 29, 30  Next    


The time now is 29-09-2024, 14:26:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x