User
Pass
2FA

Bacalaureat 2014
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 50, 51, 52  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message73044
Sco

[android@localhost #1]

Status: Offline
(since 06-10-2021 06:46)

Votes: 12

Post Posted: 04-07-2014, 15:43:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru cine vrea la Biologie - Vegetala si Animala / Anatomie si Fiziologie, Ecologie si Genetica Umana -> Click(Sursa oficiala EDU.RO)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
krayz_reloaded

[Mentally Stable]

(since 23-06-2016 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 04-07-2014, 15:45:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fough wrote:
cine m-a pus sa dau la fizica..cinee?

care capitole de fizica le'ai dat? ca mecanica si electricitatea la ambele filiere (teoretica si tehnologica) au fost de bun simt (adica S1 banal, S2 usor si S3 normal cu anumite subpuncte relativ greute la teoretic si usor la tehnologic)...... Va punea sa calculati R echivalent in pana mea....

Informatica a fost banala... exceptand problema cu backtracking (ca nu mai imi amintesc algoritmul de Backtracking ca l'am studiat acum 5 ani, si nu am avut nevoie de el cand programam pentru aplicatii sau daca am avut nevoie si l'am folosit nu stiam ca ii zice asa)

Mate M1 -> frectie => admiterea la Politehnica Bucuresti pt cei ce vor urma Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (E.T.T.I) sau Automatica si Calculatoare va fi banala, la fizica sa va asteptati la ceva mai greu asta pentru cei ce INCA NU au invatat termodinamica (oricum nu o sa folositi/ studiati termodinamica in facultatile astea).

Inca o nota informativa legat de ETTI Bucuresti (sunt student acolo): Daca va trece prin cap ideea ca o sa studiati ceva programare in cadrul facultatii GO automatica. Cursuri de programare se fac (sunt si in programa) dar nu sunt nici macar 10, 20% din ce se face la Automatica, nu se fac aplicat ci mai mult la nivel teoretic (examene date pe hartie in care ti se cere sa ii spui algoritmul Djikstra sau vreo tehnica greedy de programare) si in principal o sa invatati singuri limbaje noi de programare (cazul meu am invatat C# si Java singur in timpul facultatii pentru ca aveam nevoie de ele sa lucrez cu un amic de'al meu la ceva aplicatii ) in rest DOAR C/C++ iar profesorii predau ca si cand toti studentii ar vedea pentru prima data un calculator. O sa studiati prin anul 2 ceva Verilog (este pentru programarea placilor de integrate) si ASSEMBLER (cel mai oribil limbaj de programare. Este in principal strabunicul tuturor limbajelor de programare actuale si cu el programezi microprocesoare. Spre exemplu INTEL x86 era programat cu asa ceva http://ro.wikipedia.org/wiki/X86 ).
Daca o sa aveti placerea de a alege cea mai grea specializare din facultate (RST -> Retele si software de telecomunicatii) o sa invatati si voi sa va folositi de Matlab (cel mai smecher instrument de calcul ce a fost inventat pana acum) si probabil Popovici o sa va "invete" Java (adica o sa va explice ce este o clasa si un obiect in programarea orientata pe obiecte ca mai mult nu poate face, nu din lipsa de materie cenusie ci datorita faptului ca mai niciun student nu a invatat ceva la POO in timpul facultatii )

0 0

Back to top
RmS17

[The Magic Seeker]

(since 01-05-2020 16:35)

Votes: 13

Post Posted: 04-07-2014, 16:42:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu am gafat-o rau la fizica , iau putin peste 6,20 cred - , am scazut toate punctele unde nu mi-a iesit cum trebuie
0 0

Back to top
Fough

[Nutella Lover]

(since 13-12-2019 11:16)

Votes: 153

Post Posted: 04-07-2014, 16:58:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

krayz_reloaded wrote:

care capitole de fizica le'ai dat? ca mecanica si electricitatea la ambele filiere (teoretica si tehnologica) au fost de bun simt (adica S1 banal, S2 usor si S3 normal cu anumite subpuncte relativ greute la teoretic si usor la tehnologic)...... Va punea sa calculati R echivalent in pana mea....

da...mecanica si electricitate..mecanica da...lejera,la electricitate mai complicata decat m-am asteptat..de asta ma plangeam...nu se compara fizica cu informatica sau biologia din anul asta ca dificultate de exemplu...si la faza ca ne-a dat o echivalenta e ca si cum as zice ca anul trecut la Poli s-a dat sa se calculeze 2x-3<=4x la mate si un impuls cand se da masa si viteza...ce pana mea e asa greu?...nu mai comenta si tu aiurea daca nu iei subiectul sa-l faci tot...sa vezi cat era de calcul si cat de usor de puteai incurca.

0 0

Back to top
heav3n

[Rockeru' Manelist]

(since 17-07-2018 19:12)

Votes: 11

Post Posted: 04-07-2014, 17:21:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la biologie am gresit din neatentie la primul subiect,desi stiam sa fac,crap de ciuda am pierdut 8 puncte in prostie
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-07-2014, 17:42:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nenead wrote:
arggalati12 wrote:
Bacu la bio a fost foarte penbil, deci faceai de un 6 numai din cultura generala

Faceai pe dracu din cultura generala de 6. Nu am citit nimic la bio si abia am facut de 5-6 in cazul in care tot e corect.

Unde anume in cultura ta generala ai invatat tu despre cordate de exemplu?

arggalati12 wrote:
Paine wrote:
Am terminat si eu cu toate.
De curiozitate: Eu am fost singurul care a putut copia ?

Daca se uita pe camere la mine in clasa trebuie anulate toate lucrarile si la mate si la bio

Parca faceai de 6 din cultura generala, acum spui ca ati copiat toti.

Tu cel care dai lectii de gramatica vad ca nu prea intelegi, daca esti atat de **** sa nu fii in stare sa iei 6 la bio nici nu ma astept. Una e sa faci de 6 si alta de 9-10 cum ia orice om normal, am facut de ~9 si am mai scris niste chestii ca sa fie mai complex deaia am copiat , si da orice prost stie boli ale sistemului respirator, oricine stie sa vb de expiratie , oricinestia grila aia sa o faca , la A si F poate nu stiai a doua propozitie, la fel boli ale sistemului excretor, la problema cu sange stii ca O e donator universal si la orice analiza iti scrie acolo aglutinogenele si aglutininele.

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 04-07-2014, 18:41:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arggalati12 wrote:
problema cu sange stii ca O e donator universal si la orice analiza iti scrie acolo aglutinogenele si aglutininele.

Unde stii tu, ba, asa ceva din cultura generala? De unde stii tu boli ale sistemului excretor DIN CULTURA GENERALA? De unde stii cum se calculeaza volumul de aer pe care-l inspira o persoana de 55kg din cultura generala? De unde stii cum se imperecheaza gametii din cultura generala?

Intr-adevar, materia e usoara. In doua saptamani zbarnai la ea, dar sa spui ca stii de 6 din cultura generala e prostie curata. Cum ziceai ca ai luat nota mare?
La intrebarile cu adevarat si fals exista o schema de ani buni. Doar un singur raspuns poate fi adevarat, restul sunt false automat. In cazul de fata, intrebarea 3 era adevarata. De unde stii tu schema asta din cultura generala? /faceplant

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 04-07-2014, 20:15:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Care vine la politehnica si-n regie imi dati un pm.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
Paine

[Mentally Stable]

(since 30-05-2021 14:50)

Votes: 9

Post Posted: 04-07-2014, 20:17:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-am calculat acum nota si la cat am facut nu ma asteptam sa imi iasa asa mica: 6.90 cica, DAFUQ ?

POWER

0 0

Back to top
heav3n

[Rockeru' Manelist]

(since 17-07-2018 19:12)

Votes: 11

Post Posted: 04-07-2014, 20:18:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BobMarley12 wrote:
arggalati12 wrote:
problema cu sange stii ca O e donator universal si la orice analiza iti scrie acolo aglutinogenele si aglutininele.

Unde stii tu, ba, asa ceva din cultura generala? De unde stii tu boli ale sistemului excretor DIN CULTURA GENERALA? De unde stii cum se calculeaza volumul de aer pe care-l inspira o persoana de 55kg din cultura generala? De unde stii cum se imperecheaza gametii din cultura generala?

Intr-adevar, materia e usoara. In doua saptamani zbarnai la ea, dar sa spui ca stii de 6 din cultura generala e prostie curata. Cum ziceai ca ai luat nota mare?
La intrebarile cu adevarat si fals exista o schema de ani buni. Doar un singur raspuns poate fi adevarat, restul sunt false automat. In cazul de fata, intrebarea 3 era adevarata. De unde stii tu schema asta din cultura generala? /faceplant

pai el ce a zis,ca obtineai 6 din cultura generala,tu te-ai luat de chestiile pe care le inveti sa obtii 8-9
la schema cu adevarat/fals la prima intrebare tot trebuia sa fi auzit de la televizor,sa fi citit pe net din greseala ca din prot rezulta AA,iar la 3-a intrebare era logic ca poluarea distruge un ecosistem

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 04-07-2014, 20:58:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arggalati12 wrote:
nenead wrote:
arggalati12 wrote:
Bacu la bio a fost foarte penbil, deci faceai de un 6 numai din cultura generala

Faceai pe dracu din cultura generala de 6. Nu am citit nimic la bio si abia am facut de 5-6 in cazul in care tot e corect.

Unde anume in cultura ta generala ai invatat tu despre cordate de exemplu?

arggalati12 wrote:
Paine wrote:
Am terminat si eu cu toate.
De curiozitate: Eu am fost singurul care a putut copia ?

Daca se uita pe camere la mine in clasa trebuie anulate toate lucrarile si la mate si la bio

Parca faceai de 6 din cultura generala, acum spui ca ati copiat toti.

Tu cel care dai lectii de gramatica vad ca nu prea intelegi, daca esti atat de **** sa nu fii in stare sa iei 6 la bio nici nu ma astept. Una e sa faci de 6 si alta de 9-10 cum ia orice om normal, am facut de ~9 si am mai scris niste chestii ca sa fie mai complex deaia am copiat , si da orice prost stie boli ale sistemului respirator, oricine stie sa vb de expiratie , oricinestia grila aia sa o faca , la A si F poate nu stiai a doua propozitie, la fel boli ale sistemului excretor, la problema cu sange stii ca O e donator universal si la orice analiza iti scrie acolo aglutinogenele si aglutininele.

Marfa, ai dat din biologie 11-12, aia da, stiam si eu sa fac lejer fara sa invat nimic. La vegetala si animala am scris din ce mi-am adus eu aminte din clasa a9-a si a10-a la ore, nu am avut caiet de biologie pentru ca biologia nu prezinta un interes pentru mine. Orice om normal ia 9-10? Dude, te inseli, daca chiar crezi ca o sa te ajute o medie mai mare pe diploma de bac, te inseli. Slabe sanse sa te angajezi undeva unde conteaza media de la bac si nu diploma. Ca sa-ti demonstrez cat de inutil e sa inveti mai mult decat trebuie ia exemplu despre ce s-a intamplat cu astia de au invatat pe tot parcursul liceului pentru medii mari si care au aflat ca au schimbat astia de la minister si ca media din liceu nu mai conteaza => facepalm la baietii . Sau ca eu am fost corigent la mate si in a10-a si in a11-a si am fost printre aia 9 din clasa care au intrat in bac in a12-a. You got it.

Nu are rost sa ne contrazicem pe tema asta, eu raman la parerea mea si tu la a ta. Doar ti-am explicat punctul meu de vedere.

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 04-07-2014, 21:28:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

heav3n wrote:
BobMarley12 wrote:
arggalati12 wrote:

pai el ce a zis,ca obtineai 6 din cultura generala,tu te-ai luat de chestiile pe care le inveti sa obtii 8-9
la schema cu adevarat/fals la prima intrebare tot trebuia sa fi auzit de la televizor,sa fi citit pe net din greseala ca din prot rezulta AA,iar la 3-a intrebare era logic ca poluarea distruge un ecosistem

biologie vegetala > anatomie ca si dificultate. Cel putin din punctul meu de vedere.

Revenind la vegetala si animala:

Vad ca va bateti cu pumnul in piept, dar n-aveti niciun dumnezeu de argument. Poftiti:

S1. A: nu stii asa ceva din cultura generala nici daca te-ai uitat la toate sezoanele din House de 100 de ori. 0p
B: multi nici macar nu stiu ca rinichiul face parte din sistemul excretor, ce sa mai zic de boli ale acestuia + exemplele de manifestare aferente. Presupunem prin absurd totusi ca se stia. 0.6p
C: 1: just, este cunoscuta acea boala. 2p
2: la fel ca la A, nu ati stii ce-i ala nefron si de ce organ apartine nici intr-un milion de ani fara sa va documentati pe tema asta 0p
3: la fel ca mai sus. Cordate? Ce fel de mancare este acesta? 0p
4: multi ar fi ales raspunsul cel mai evident si cel mai gresit, b) 0p
5: sa presupunem 2p
D: 1: da, e fals, dar ar fi stiut cultura generala si ce provoaca sifilisul? 2p
2: aici era loterie, multa bafta cu-cultura generala - 0p
3: cultura 2p

S2. A: a) presupunem prin absurd ca ati nimeri si doua deosebiri. 4p
b) da, se cunoaste aproximativ 2p
c) multa bafta - 0p
d) din nou, multa bafta. nu cunoasteti cerintele disponibile fara sa le invatati. 0p

B: mai are rost? 0p
E usor si amuzant, daca inveti.

S3. 1: a) nope 0p
b) nope 0p
c) sunt propozitii stas de invatat care sa-ti aduca punctaj maxim. presupunem prin absurd ca inventati ceva si o sa primit jumatate de punctaj. 4p
din nou, foarte amuzant subiectul -

2: a) sa presupunem 4p
b) ye 2p
c) aici e o schema cu care se ia punctajul maxim, slabe sanse sa inventati ceva corect folosindu-va de cunostinte lel. dar de dragul stiintei 5p

29.6, felicitari, semintele aceleasi gust are.

//9.35 in 2012. Mediocra nota, dar n-am rezolvat S2 ex.2 b). Era foarte penal.

0 0

Back to top
Kamikazze

[Maniac]

(since 05-02-2015 23:45)

Votes: 28

Post Posted: 06-07-2014, 08:50:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand se afiseaza, la scoli, notele la bac?

Wickedfruit - Sylvanas EU
0 0

Back to top
Regius22

[soon]

(since 04-08-2022 18:33)

Votes: 101

Post Posted: 06-07-2014, 10:30:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am inteles de la cineva, ca in fiecare an se afisau duminica(azi) pana la ora 12:00 , dar eu tot sunt de parere ca maine le voi afla
0 0

Back to top
adiy

[asdjafwjkgbbjhlfwbaj]

(since 12-08-2017 05:09)

Votes: 12

Post Posted: 06-07-2014, 10:31:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kamikazze wrote:
Cand se afiseaza, la scoli, notele la bac?

Luni dupa 12.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 50, 51, 52  Next    

The time now is 29-11-2024, 11:35:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x