User
Pass
2FA

Edited
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message3524
juve2000
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-07-2014 21:52)

Votes: 9

Post Posted: 24-07-2014, 12:30:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa bun am testat teoria mea .si e succesful , e problema cu combat logul se pare , prof:
living bomb: citeste aceasi sursa de dmg. (nu scrie ca a explodat))

http://i.imgur.com/OVTVvCU.jpg

Combustion 2x tick cum ziceam , e tot de la combat log se pare :
prof :http://i.imgur.com/Wwf53oI.jpg (nu scrie ca a explodat )

sau eu tot am hakuri chesti , sunt asa cum ziceti voi ... va felicit mam conving de cea ce stiam deja.. sunteti retardati si hateri. mai sunt si unele exceptii.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MIGHTY NELLY
[Banned user]

Banned

(since 12-02-2015 11:44)

Votes: 15

Post Posted: 24-07-2014, 12:35:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skilz wrote:
BA COPILE TU CHIAR NU MAI INTELEGI ROMANA? . ESTE IMPOSIBIL SA DAI 2 TICURI DE SPELL PE SECUNDA . LASA TU SPREAD LASA TRINKET LASA TALENTE.

E CA LA MOLDOVA CU 2 BACKSTABURI IN ACEEASI SECUNDA, NUMAI MANCA *****.

Posturi unite automat, 24-07-2014, 13:35:27

pms wrote:
Ce am vrut sa evidentiez e ca explode si tick de living bomb sunt percepute ca same source de combat log.

!
juve2000 wrote:
Annih acelasi same test lam rugat sa-l faca si bachuss mi sa refuzat sansa la unban datorita la hateri astia ca nomageglad si alti ,
dai in continuare cum ti-am zis si la combustion , ca aveam 2x tick pe secunda.. logic ca am ,reset de la impact de offtarget

Nu stie defapt de aia a refuzat

0 0

Back to top
juve2000
[Banned user]

Banned

(since 24-07-2014 21:52)

Votes: 9

Post Posted: 24-07-2014, 12:39:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Apreciez foarte mult cei ce ati fost alaturi de mine, si ati crezut in mine ,nu ma-ti critical pentr-u felul in care joc si am putut aveam un vocabular decent dar se pare ca am ajuns batjocoriti de Gamemaster fiind si unele excepti dupa cum spui tu nelly "moldova" , dar in fine am apreciat freakzul foarte mult la inceput , dar de la un timp am inceput sa ma racesc fatza de playeri si stafful de aici, prea multe smecheri chesti.

Posturi unite automat, 24-07-2014, 13:39:20

Aici in domeniul pvp trebuie un gm calumea gen Azwraith(breakerul) bai frate pe omul ala chiar il apreciez , stie sa vorbeasca , stie cum sa ia omul + ca stie si mecanismele mult mai bine decat bachuss sau alte gm-uri care se ocupa de domeniul pve- si fixuri in world pvp.

0 0

Back to top
Rashesim

[Mentally Stable]

(since 29-08-2022 23:03)

Votes: 40

Post Posted: 24-07-2014, 12:46:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun banarea acestui individ si pe forum..e prea retardat.
0 0

Back to top
Bacchus

[Unbearable]

(since 03-01-2023 19:21)

Votes: 87

Post Posted: 24-07-2014, 12:50:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

juve te bate rau orice legat de acest joc si limba romana ai calcat-o in picioare. Avand in vedere limbajul "de cartier" ne-ai impresionat pe toti, chiar era sa-mi dea o lacrima si m-am abtinut cu greu sa nu plang. Pe scurt, esti nesimtit si nu meriti bagat in seama. Avand in vedere ca nu-i prima oara cand faci magarii, te comporti ca un nesimtit si vorbesti ca unul nici n-ar trebui sa faci parte din aceasta comunitate.

O sa testez inca odata dar nu cum zici tu, pentru ca ma repet TE BATE grav tot ce tine de spells si WoW.

Pe viitor invata sa te exprimi, sa vorbesti si SA SCRII corect, ca noi ceilalti din comunitatea Freakz sa putem citi (fara sa ne doara capul) si sa te putem ajuta in acelasi timp(medicamente, medicamente, medicamente).

Deschizi inca un topic pleci si de pe forum. Raised eyebrow

O sa-ti raspund tot aici despre decizia mea.

Unbanned, sa-i transmita "avocatii" lui.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Bacchus, 24 July 2014 10:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 25-04-2025, 05:18:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password