User
Pass
2FA

Action House
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2227
Fenriabis

[Account disabled]

Status: Offline
(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 07-08-2014, 08:58:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce parere aveti de preturile de la AH de cand s-au unit realmurile?

Eu cel putin cu mining nu mai produc nimic decat daca nu este ceva la piata.
Herbalismul a mers bine o perioada de 2 sapt si acum stagneaza la greu

Stau cu bunghiul pe un vial of the sands de o sapt si vad ca sub 230 000 gold nu scade desi pe war l-am luat cu 110 000.
plus alte chestii care inainte aveau totusi un pret destul de mic si iti permiteai sa cumperi

la voi cum este? pareri ceva?

alta problema..cat este comisionul de la AH ? am observat ca depinde ce item pui la vanzare ( depinde valoarea lui ).la unele ia un procentaj la altele alt procentaj.nu este unul fix?

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 07-08-2014, 09:27:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
Ce parere aveti de preturile de la AH de cand s-au unit realmurile?

Eu cel putin cu mining nu mai produc nimic decat daca nu este ceva la piata.
Herbalismul a mers bine o perioada de 2 sapt si acum stagneaza la greu

Stau cu bunghiul pe un vial of the sands de o sapt si vad ca sub 230 000 gold nu scade desi pe war l-am luat cu 110 000.
plus alte chestii care inainte aveau totusi un pret destul de mic si iti permiteai sa cumperi

la voi cum este? pareri ceva?

alta problema..cat este comisionul de la AH ? am observat ca depinde ce item pui la vanzare ( depinde valoarea lui ).la unele ia un procentaj la altele alt procentaj.nu este unul fix?

1 la mana : E COMISION ... *** logic

2 la mana : "la voi cum e?" ... crezi ca fiecare are AH-ul lui, diferit?

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 07-08-2014, 09:31:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi facusem o parere despre tine la inceput dar se pare ca esti cam arogant -

cum merge la voi? vindeti..nu vindeti ? faceti bani nu faceti? e logica partea cu comisionul si ca nu are fiecare AH. nu sunt nici retardat si nici nu am 14 ani.

am cerut pareri.ce ai scris tu mai sus e total irelevant si nu ma ajuta cu nimic.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 07-08-2014, 09:36:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:

cum merge la voi? vindeti..nu vindeti ? faceti bani nu faceti? e logica partea cu comisionul si ca nu are fiecare AH. nu sunt nici retardat si nici nu am 14 ani.

am cerut pareri.ce ai scris tu mai sus e total irelevant si nu ma ajuta cu nimic.

Iti raspund si eu cum pui si tu intrebari ... e logic.

Daca puneai o intrebare mai pertinenta, de exemplu "ce meserie ce vinde cel mai bine?" ... "ce pot vinde bine de la mining" etc ... DA , aveam ce discuta, chiar era ceva de discutat. Ti-am raspuns sec "crezi ca fiecare are AH-ul lui, diferit?", asa cum si tu ai intrebat.

Stai sa-mi iau cartile de tarot, poate imi da acolo vreun indiciu la ce se refera intrebarile tale mai exact.

Se poate numi si aroganta atata timp cat tu vrei un raspuns cert iar ce ce-ti da raspunsul nu are dreptul la o intrebare clara ... clar aroganta, nu ca pune respectivul intrebarile cum il taie capul, din topor -.

Probleme legate de IT

Last edited by pms on 07-08-2014, 09:40:17; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-08-2014, 09:38:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Fenriabis wrote:

Daca puneai o intrebare mai pertinenta, de exemplu "ce meserie ce vinde cel mai bine?" ... "ce pot vinde bine de la mining" etc ... DA , aveam ce discuta, chiar era ceva de discutat. Ti-am raspuns sec "crezi ca fiecare are AH-ul lui, diferit?", asa cum si tu ai intrebat.

Omu' vrea sa stie cum se descurca fiecare cu noua economie, why so siriuz?

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 07-08-2014, 09:42:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Loveheal wrote:
pms wrote:
Fenriabis wrote:

Omu' vrea sa stie cum se descurca fiecare cu noua economie, why so siriuz?

Promit ca ii vorbesc la fel, cu subinteles -.

Raspuns: Si la noi e diferit, poate chiar prea aiurea. -

Daca vrea sa vorbeasca ceva cert despre AH sa zica exact ce vrea -. Cu ce sunt eu de vina ca sunt serios si ca vreau sa-l ajut exact cu problema lui ? -

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 07-08-2014, 09:49:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca stau sa ma gandesc la cum interpreteaza fiecare tot ce citeste pai imi ia o luna sa compun o intrebare.

Runnstar a inteles din prima ce vreau sa stiu.

tu ambele si tot un raspuns de rahat ai dat si nici acum nu mi-ai spus cat este comisionul si cum se calculeaza.
sa nu mai spun de faptul ca din cate am vz tu si pucassita sunteti on pe forum mai tot timpul si ar trebui sa fiti deja profesori in materie de info.
dar aici este vb de tine...

so..REFORMULEZ...

cum sta fiecare cu noua economie ( sa fie pe intelesul tuturor (( desi eu cred ca am fost destul de inteles si la inceput ))

cat este comisionul de la AH? 10 % din valoarea itemu-lui ? 10% din pretul pe care il ceri tu? exista o formula anume? ceva?

0 0

Back to top
Exceed

[Mentally Stable]

(since 25-02-2018 20:46)

Votes: 13

Post Posted: 07-08-2014, 09:54:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms, daca nu îi înțelegi întrebarea de ce îi rãspunzi ? *** logic, nu ?

"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 07-08-2014, 10:02:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exceed wrote:
pms, daca nu îi înțelegi întrebarea de ce îi rãspunzi ? *** logic, nu ?

Putea sa fie intrebare de newcomer, care nu stie cum functioneaza sau o intrebare formulata aiurea ... I-am raspuns la fel de sec -. Nu am intrat in alte detalii pentru ca, daca vrea detalii, sa dea detalii ... simplu.

Sa raman si mai ontopic, nu ca tine ...

De la mining recomand mats care sunt folosite de la 400 in sus, mats pentru end gear, ca elementium. Se vand destul de bine.

Ai invatat la scoala de comision? (nu o lua ca pe un repros) ... Este un procent fix ce se calculeaza din suma in cauza (5%).

Pana te chinuiai tu sa reformulezi intrebarile sa stim exact ce vrei, dadeai cu search pe google si aflai mai repede.

Repet: La ce raspunsuri detaliate sa te astepti, cand tu initial pui cele mai seci intrebari?

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
darkworld81
[Banned user]

Banned

(since 23-06-2017 09:31)

Votes: 32

Post Posted: 07-08-2014, 10:15:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E normal ca sa fie preturile mai mari , din cauza la merge realms. Playeri de pe Genesis nu aveau la fel de multi bani ca si ceilalti , cand s-au unit realms , toti au pus preturi ca pe evo.
Situatia asta nu o sa mai dureze mult , preturile o sa devina mai mici decat erau pe old Genesis , in 2-3 luni.
Din cauza populatiei, sunt mai multi vanzatori , fiecare pune cu ceva gold mai putin decat altul si tot asa , la randul lui altul vine si pune si el cu mai putin si o sa sece preturile si mai rau. Cine e destept si are cu ce , face bani acum, dar in viitor nu o sa mai faca pentru ca si X o sa vanda mai ieftin ca tine.
Despre AH , cred ca in functie de suma cu care vinzi obiectul , atat comision vei primi , daca o sa vinzi pe mult , pierzi mult la comision , pe putin , pierzi mai putin.
Daca nu vrei sa pierzi banii din comison , atunci cauta pe global.

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 07-08-2014, 11:01:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ pms : sunt la munca si crede-ma ca nu prea am timp apoi..degeaba caut pe net.am cautat de nenumarate ori npc-uri si informatii si locatii si cate si mai cate pe google si unele corespundeau altele nu.cred ca difera de la server la server.
sa nu mai spun ca am gasit un filmulet sau 2 pe youtube in care aratau playerii ca existau niste iteme care in baza de date de la wowhead erau inexistente.
am facut topic aici ca sa aflu de la voi..de la cei care jucati de f mult timp..informatii sigure si rapide.
daca nu ai un raspuns bun care sa ma ajute sau am formulat eu intrebarea prost sau nu intelegi ce vreau sau mai stiu eu nu stiu ce..te rog eu frumos..nu mai da reply.prefer sa nu am nici un reply decat raspunsuri de genu.
in orice caz am vz ca mi-ai spus ca ar fi 5%
ms frumos

@ darkworld81 : nu e problema de bani..eram curios doar cat este procentul ala.
sper sa se regleze piata..inainte luai fel iron 20 stack cu 1500-2000 si cand au venit astia luai cu 15 000 bucata ( asa era intr-o zi ).
in orice caz e in functie de nevoile fiecaruia

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-08-2014, 11:03:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inainte luam un gem rosu si cu 400 gold ,acum minim este un 1k...rezolvarea ?mi-am facut jewelcrafting..sa nu mai platesc atata

0 0

Back to top
darkworld81
[Banned user]

Banned

(since 23-06-2017 09:31)

Votes: 32

Post Posted: 07-08-2014, 11:34:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am mai zis asta , nu o sa dureze mult faza cu preturile mari, usor , usor o sa se duca la vale toate preturile chiar daca acum vi se par imense.
Astazi am vazut set vicious cu 6k pe global , deci?

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 07-08-2014, 12:35:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

un set vici intreg cu 6k sau un singur item?
eu imi pun propiul meu pret
explicatie : daca farmez eu matzele o gramada de timp sa fac un item + dificultatea meseriei = pret.
daca trebuie sa cumpar ceva de la piata calculez si acel pret.

spre exemplu am la piata o gramada de iteme vici cloth cu 2500 gold la buyout pentru ca vreau sa schimb tailoring cu jwlcrafting.
nu mi se pare mult un item vici cu 2500.de la lvl 85 in maxim o sapt faci gold cat sa iti iei un set vici.

bineinteles ca pentru puturosi este scump si 1000.stau prin orgrimar si cersesc la greu.

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 07-08-2014, 12:38:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GRESIT SI IAR GRESIT,preturile in MOD normal ar trebuii sa fie MAI MICI,NU SA CREASCA!

S-a introdus milioane de gold ,acuma tot pe un realm.

Ai 1 obiect unic,e valoros.

Au 1000 acelasi obiect scade din valoare cu mult

TU vrei sa il vinzi la 10k ,ala sa il vanda mai repede pune la 9,si tot asa.

Eh,ca sa vezi nu s-a intamplat asa,s-au ridicat PRETURILE ENORM.
Nu stiu care ar fi logica,ca tot mai multa lume farmeaza,si asa.

Acuma ca sa cumpar niste mancare ,flaskuri pt bg si asa,scot din buzunar undeva la 20-30k ,cand inainte cu 10k rezolvam problema.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 02-12-2024, 08:24:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x