User
Pass
2FA

Madness of Deathwing

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2186
Puccasita

[Puccalicious]

Status: Offline
(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 15-08-2014, 13:56:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va felicit prin aceasta cale ca "Madness of Deathwing vine in curand !" si ca de PVP ati uitat complet.

E chiar asa de greu sa modificati 2 valori acolo?La gurubashi ?

E chiar asa de greu sa adaugi la vote shop,niste chestii noi?

E chiar asa de greu sa faceti ceva si pentru PVP?

TOL BARAD Nu,WG,Nu,SoTA,nu,IOC,NU.

Nici nu mai are rost sa mai zic,sunt niste chestii care si de implutura le puteati face.

Nu am nimica cu cei care fac PVE.

Cele 17 sugestii culese de pe forum nici macar un blue post.
1-Adaugarea de noi iteme/pets/mounts /change faction/change race /conversia din vote points in $ (VOTE POINTS)
2-Gurubashi Sa se modifice numarul actual la 8 persoane(poate 4 de la ally,4 de la horde)
3-Problema legata de Honor(Care nu ai ce face cu el) si stimularea persoanelor full gear sa mai intre in bg.
4-Ring of valor/WG/Tol Barad/IOC
5-Script pentru stimularea populatiei sa voteze(Votetzi 3-4 zile ,primesti bonus X puncte)
6-Loterie Lunara(aici inca e discutabil cu ce(mounts/pets/faction change s.a.m.d)
7-Ideea lui ClearMind(care s-a pierdut din pacate) e buna si asta
<name>, Hero of the Alliance/Horde
Warbringer <name>
<name>, Veteran of the Alliance/Horde

Cum le-ati bagat pe cele de Rating de la Rated BG (Scout, Grunt, Sergeant etc) pe astea nu le puteti implementa pentru non-rated BG si HKs?

Gen:
Hero of the Alliance/Horde - la primii n% playeri conform numarului de HK's pana la sfarsitul patch-ului, sau un anumit numar colosal de HK's;
Veteran of the Alliance/Horde - la 100 BG-uri castigate (sau mai mult); " Moving on.
8-Tema noua la site & Armory
9-Que time @Arene
10-Black Market AH
11-Ready arena
12-Bloodlust/Heroism resset after killing a boss(blizzard MoP future)
13-Mai multe site-uri de Vote
14-"O metoda mai simpla ar fi introducerea pe realmurile actuale free instant 85 (eventual t11(372) + S9). Playeri de pe alte servere vor putea incerca imediat contentul actual, la fel si pentru playeri vechi care vor sa revina. Si nu ar mai fi nevoie punerea in aplicare a characther migration si nici introducerea unui nou realm."
15-Dupa o anumita ora,gen seara,la ora 11 -12 sa fie scoase buff-ul de la garzi
Cam atat,daca am uitat ceva..PM si dau edit.
16-Eventuri sãptãmânale + trivia event in chat
Casuta ZOHL si SHockerul
17-Un quest @BG 30 wins=30 vp

Nici macar,un raspuns pentru fiecare sugestie in parte,si te mai miri de ce stau seara cate 10-12 minute in que.
Sau de ce e doar de 90k in BG,pentru ca cei full cata nu au ce face cu honorul,chiar si eu cumpar maelstrom cu 3750 honor(cand la AH e 350 gold bucata)

Bataie...de joc..fara suparare...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-08-2014, 14:10:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inca nu ti-ai dat seama ca nu are rost /facepalm?
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 15-08-2014, 14:13:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea este,ca Lumea nu voteaza si cei care voteaza(printre care si eu) suntem prea putini.

Da,lumea pleaca de pe server.

Dar aici vad ca doar asa se implementeaza ceva,daca se plang 1000 de persoane.
Acuma sunt mereu in jur de ~2000 de jucatori,de eu 2400+ nu am mai vazut sa fie online.

Inca odata zic,ca nu am nimica cu cei care fac PVE,dar nu vreau sa va bateti joc de noi astia care facem PVP.

Cu mult scandal si cu multa cearta au fost bagate si titlurile pe HK.

Si locu 1 ,cel cu 167.000 Nu isi merita locul acolo,e facut cu Exploit,si inca nu is sterse HK-urile.

Daca se baga MoP in 1 an de zile +,si situatia ramane asa,o sa mai fie doar 800-900 de jucatori.

Last edited by Puccasita on 15-08-2014, 14:15:46; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 15-08-2014, 14:15:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Freakz in a nutshell, nu se poate sa fiti multumiti de ceva.

воронья
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 15-08-2014, 14:17:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
Freakz in a nutshell, nu se poate sa fiti multumiti de ceva.
Sa fiu multumit de ce?Ca e nevoie de 20 de persoane in gurubashi sa iei un chest?

Ca am au bagat titlurile,dar ce sa faci cu honor nu ai,ca e plin de 90K caractere in BG(pe mine nu ma deranjeaza),dar cei full cata nu mai dau join,si ma joc doar cu incepatorii.

Macar mai joci pe server sau faci pvp?Incat sa vi sa imi raspunzi si sa zici,da ca ma plang de orice.

Pune fratele meu niste mounts la VP,cu 700 Vote points ,sa voteze tot "Fraieru" .

Pune fratele meu change race/change faction la 700 vote sa voteze

PANA STRANGI 700 te ia dracu,dar macar sa fie acolo,eu votez de placere.

Si pot sa zic ca pana acuma cred ca am votat de am strans 1500+ vote points

S-au dat niste sugestii foarte foarte bune,dupa parerea mea dar faptul ca nu se tin cont de ele..e grav.

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 15-08-2014, 14:28:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru ce sa se umple serverul de epic mounts & titles and shits ?

Te-ai gandit vreodata ca exista 4 oameni care chiar pot sa puna in aplicare unele sugestii (in linii mari, jumatate depind de Shocker) ?

воронья
0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Post Posted: 15-08-2014, 14:29:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se baga madness mai repede pentru ca probabil au de gand sa treaca pe pandaria, cu cataclysmul asta nu mai prea poti tine pasul cu concurentza acerba.

in schimb pandaria e direct last patch core, nu te mai complici cu core-uri diferite cum s-a intamplat pe cata 4.0.6>4.3 unde trebuia sa ia totul de la capat cand s-a schimbat patchul.

Last edited by skyreaker24 on 15-08-2014, 14:32:27; edited 1 time in total
0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Post Posted: 15-08-2014, 14:29:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unele idei sunt chiar foarte misto si m-as apuca si eu de pvp daca ar fi implementate.
Oricum o sa bage Madness acum si peste o luna 2 maxim o sa se bage MoP (reminding wotlk).

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 15-08-2014, 14:32:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
Pentru ce sa se umple serverul de epic mounts & titles and shits ?

Te-ai gandit vreodata ca exista 4 oameni care chiar pot sa puna in aplicare unele sugestii (in linii mari, jumatate depind de Shocker) ?
REPET,ai HABAR CAT dureaza sa strangi 800 de vote points?

Hai sa iti zic ceva,mai demult era (pe cata) pe vote points invicibil/celestial/spectral la 600 vote points(Sau aia a fost smecherie sa isi ia 2-3 mounturile? desii au fost vreo 3-4 luni acolo)
Te-ai gandit la asta?

Iti ia foarte mult timp,pune frate la 1000,sa voteze lumea,nu stiu daca votezi dar freakz sta foarte prost ,pe un site e pe locu 7-8,cam asa..

cam pe 2 e pe locu 1.

Sa se bage mop?- Serios? Cand o valoare numerica nu se poate schimba?- cand 2-3 chestii adaugate,cand un raspuns ,DA MA se baga mop,da ma se implementeaza aia.

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 15-08-2014, 14:34:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:

Iti ia foarte mult timp,pune frate la 1000,sa voteze lumea,nu stiu daca votezi dar freakz sta foarte prost ,pe un site e pe locu 7-8,cam asa..

cam pe 2 e pe locu 1.

Si dupa logica ta cazuta din copac, asta inseamna ca lumea nu voteaza?

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 15-08-2014, 14:52:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa raspund imediat la toate.
Puccasita wrote:

Cele 17 sugestii culese de pe forum nici macar un blue post.
1-Adaugarea de noi iteme/pets/mounts /change faction/change race /conversia din vote points in $ (VOTE POINTS)
2-Gurubashi Sa se modifice numarul actual la 8 persoane(poate 4 de la ally,4 de la horde)
3-Problema legata de Honor(Care nu ai ce face cu el) si stimularea persoanelor full gear sa mai intre in bg.
4-Ring of valor/WG/Tol Barad/IOC
5-Script pentru stimularea populatiei sa voteze(Votetzi 3-4 zile ,primesti bonus X puncte)
6-Loterie Lunara(aici inca e discutabil cu ce(mounts/pets/faction change s.a.m.d)
7-Ideea lui ClearMind(care s-a pierdut din pacate) e buna si asta
<name>, Hero of the Alliance/Horde
Warbringer <name>
<name>, Veteran of the Alliance/Horde

Cum le-ati bagat pe cele de Rating de la Rated BG (Scout, Grunt, Sergeant etc) pe astea nu le puteti implementa pentru non-rated BG si HKs?

Gen:
Hero of the Alliance/Horde - la primii n% playeri conform numarului de HK's pana la sfarsitul patch-ului, sau un anumit numar colosal de HK's;
Veteran of the Alliance/Horde - la 100 BG-uri castigate (sau mai mult); " Moving on.
8-Tema noua la site & Armory
9-Que time @Arene
10-Black Market AH
11-Ready arena
12-Bloodlust/Heroism resset after killing a boss(blizzard MoP future)
13-Mai multe site-uri de Vote
14-"O metoda mai simpla ar fi introducerea pe realmurile actuale free instant 85 (eventual t11(372) + S9). Playeri de pe alte servere vor putea incerca imediat contentul actual, la fel si pentru playeri vechi care vor sa revina. Si nu ar mai fi nevoie punerea in aplicare a characther migration si nici introducerea unui nou realm."
15-Dupa o anumita ora,gen seara,la ora 11 -12 sa fie scoase buff-ul de la garzi
Cam atat,daca am uitat ceva..PM si dau edit.
16-Eventuri sãptãmânale + trivia event in chat
Casuta ZOHL si SHockerul
17-Un quest @BG 30 wins=30 vp
18.Bataie...de joc..fara suparare...

1. O sa vedem daca bagam faction/race change pe VP. VP->$ clar nu. Mounts noi nu stiu cate mai sunt asa misto si pe care sa vrem sa le punem acolo. Facturile serverului nu se platesc din clickurile voastre pe site-uri de vot, ci din bani reali.
2. Sper sa setez azi
3. Deja prea multe chestii custom, si nu e ideea de OMG SUNTEM SERVER BLIZZLIKE NU VREM CHESTII CUSTOM. Un player nou cand vine pe server, o sa fie efectiv ASALTAT de chestii custom si nu o sa mai inteleaga nimic.
4. Ring of Valor - serios? De asta nu faci tu arene, nu? Ca nu e cea mai proasta arena facuta de blizzard vreodata implementat la noi pe server. Ai putea la fel de bine sa zici multumesc, mai ales ca resto druid sau ce joci tu. O sa rebagam AV zilele astea daca tot suntem la capitolul asta
5. Nu e nevoie, deja primesti destule chestii ca votezi, poti sa iei zeci de mounts, companions, xmog gear, 36 slots bags ETC ETC. Sa fi fost asta pe blizz pupam picioarele, voi aveti aici si tot nemultumiti. Copilasi, nu altceva.
6. BEST IDEA. CASTIGA 1 OM / LUNA CEVA CRED CA NE VIN 5K PLAYERI PENTRU ASTA. Si cand o sa castige cineva o sa o dati "NORMAL CA II DATI LUI E FRATELE LU ZOHL / E DIN HKP / E *****".
7. O sa vorbesc cu Clearmind mai multe despre asta.
8. Suntem in lucru cu asa ceva, si va arata mult mai bine / avem mult mai multe spatii de aratat ce features oferim / promotii / etc.
9. ?? marja de rating deja se reduce odata cu timpul, ce, vreti si mai repede sa se reduca?
10. Nu.
11. Si asta e o idee buna.
12. Nu. Termini raidurile SI MAI REPEDE ca apoi sa spui "BINE SI ACUM MA PLICTISESC ***** DE SERVER FREAKZ"
13. Nu. Avem cele mai bune 5 in afara de xtreme top unde avem ban si nu accepta unban nici cu donatii, FOR WHATEVER REASONS.
14. Clar nu.
15. Sau in functie de populatia curenta, vedem.
16. Trivia event - exista bot care raspunde instant. Eventuri saptamanale: A fost Where am I ZILNIC, o sa vina si https://www.wow-freakz.com/pvpevent pe 5 septembrie.
17. Vezi punctul 3.
18. Unde e ma bataia de joc? Poate uiti ca joci gratis si ca nu iti datoram nimic. Tot ce fac aici (pana si ca ti-am raspuns la topicul asta) o fac voluntar. Tot ce am nevoie cand vin acasa si ma uit pe freakz si ma gandesc ce sa mai fac, e sa aud de la toti putoii "bataie de joc, ***** de server".

Loveheal wrote:
Inca nu ti-ai dat seama ca nu are rost /facepalm?

Aproape am uitat.

Esti un terminat.

arggalati12 wrote:
Unele idei sunt chiar foarte misto si m-as apuca si eu de pvp daca ar fi implementate.
Oricum o sa bage Madness acum si peste o luna 2 maxim o sa se bage MoP (reminding wotlk).

Lich King a fost lansat in martie, Cataclysm in septembrie.

Asta inseamna 6 luni.

Ati devenit toti ratati peste noapte sau m-am saturat eu efectiv de toti pustanii?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 15 August 2014 12:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 03-02-2025, 10:18:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x