User
Pass
2FA

Account furat!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2429
Thousandcuts34

[Speeder]

Status: Offline
(online 1 week ago)

Votes: 12

Post Posted: 19-08-2014, 22:18:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut!
Se pare ca inca am ramas logat pe accountul de forum, insa mi-a fost furat accountul de wow pe care aveam characterul Thousandcutz si a primit rename in "Sofistique". Ce GM ma poate ajuta in legatura cu asta?! am dovada accountul de livestream cu toate filmuletele etc.

Last edited by Thousandcuts34 on 19-08-2014, 22:26:11; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
night9263

[^-^Maia™^-^]

(since 06-10-2022 14:13)

Votes: 110

Post Posted: 19-08-2014, 22:21:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Confirm - el e

0 0

Back to top
Psycopata

[-President-]

(since 21-09-2017 22:20)

Votes: 117

Post Posted: 19-08-2014, 22:22:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

El e.Confirmed!
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 19-08-2014, 22:23:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vorbeste cu Ravenous.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-08-2014, 23:06:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

El e.Dunno if i help with anything but yea, it's him.
0 0

Back to top
Shpace

[742617000027]

(since 10-04-2024 15:17)

Votes: 417

Post Posted: 20-08-2014, 01:40:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vezi aici http://forum.wow-freakz.com/Get-your-account-back-t313334.html
0 0

Back to top
Sco

[android@localhost #1]

(since 06-10-2021 06:46)

Post Posted: 20-08-2014, 06:37:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Confirm si eu. El este.

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Post Posted: 20-08-2014, 07:13:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te pot ajuta daca contul e inca activ, ti-ai dat contul si acum vii sa zici ca a fost furat? -
Nu se fura conturi peste noapte, tot din neglijenta voastra le pierdeti.

• Puneti-va o parola pe care sa o aveti doar la contul de WoW, iar aia sa fie putin mai complicata, nu formata dintr-un singur cuvant;
  • Nu mai folositi login details de aici in alte parti;
  • Nu descarcati random stuff din surse necunoscute;
  • Bagati-va un Antivirus software;
  • Nu va puneti parole/ intrebari pe care oamenii care v-ar cunoaste le-ar ghici imediat;
  • Nu shareuiti parola cu gagicile, nici macar cu GMs, no matter what;
  • Aveti grija si de adresa de email.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
Thousandcuts34

[Speeder]

(online 1 week ago)

Post Posted: 20-08-2014, 08:01:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Nu te pot ajuta daca contul e inca activ, ti-ai dat contul si acum vii sa zici ca a fost furat? -

• Puneti-va o parola pe care sa o aveti doar la contul de WoW, iar aia sa fie putin mai complicata, nu formata dintr-un singur cuvant;
  • Nu va puneti parole/ intrebari pe care oamenii care v-ar cunoaste le-ar ghici imediat;

NU, NU mi-am dat contul, detaliile de login nu le mai am in alta parte!
Am antivirus, parola nu era formata dintr-un cuvant si avea si cifre, am grija ce descarc/de pc-ul meu.
"acum vii sa zici ca a fost furat? -" imi si razi in fata? asa ma ajuta staff-ul? Am filmulete ce pot dovedii, printuri etc, chiar asa mare nepare sa fie? Crezi ca imi dadeam contul tinand cont ca am numele de pe livestream pe el, livestream care a fost si aseara on cu titlul ca mi-a fost contul furat, bineinteles ca nu a sesizat niciun GM.
Astept reply cu solutii, nu cu rasete in fata.

0 0

Back to top
lasse92

[Mentally Stable]

(since 02-01-2015 13:14)

Votes: 3

Post Posted: 20-08-2014, 08:10:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thousandcuts34 wrote:
Ravenous wrote:

Am antivirus, parola nu era formata dintr-un cuvant si avea si cifre, am grija ce descarc/de pc-ul meu.
"acum vii sa zici ca a fost furat? -" imi si razi in fata? asa ma ajuta staff-ul? Am filmulete ce pot dovedii, printuri etc, chiar asa mare nepare sa fie? Crezi ca imi dadeam contul tinand cont ca am numele de pe livestream pe el, livestream care a fost si aseara on cu titlul ca mi-a fost contul furat, bineinteles ca nu a sesizat niciun GM.

Asta inseamna ca nuo sa mai faci livestrea?
Confirm si eu, el este. Si nu cred ca ar fi vandut caracterul, era prea cunoscut si facea si livestream. Poate gm o sa te si ajute, nu doar o sa ti rada in nas.

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 20-08-2014, 08:11:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca o dam deja pe "asa ma ajuta stafful?", scuteste-ma, stafful nu e responsabil pentru problemele in care intri tu. Am ani buni in online si nu am pierdut niciodata nimic, unii pierd 3 conturi intr-o luna, nu stiu cum...

Ai adresa de email de la cont?

0 0

Back to top
Thousandcuts34

[Speeder]

(online 1 week ago)

Post Posted: 20-08-2014, 08:38:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Daca o dam deja pe "asa ma ajuta stafful?", scuteste-ma, stafful nu e responsabil pentru problemele in care intri tu. Am ani buni in online si nu am pierdut niciodata nimic, unii pierd 3 conturi intr-o luna, nu stiu cum...

Ai adresa de email de la cont?

Pai ma astept cand intru intr-o "belea" sa ma ajute stafful comunitatii unde joc de ANI de zile. Stiu adresa insa baiatul a fost "istet" si a schimbat numarul de telefon/parola asa ca nu o pot recupera, daca as fi putut sa fac recuperarea singur, te rog sa ma crezi ca nu preferam sa ma "milogesc" pe forumuri.
Si inca o data, repet am dovezi clare ca este characterul meu, si daca putem comunica si dupa orele 17 sa ajung acasa de la lucru iti voi arata si un mail care sa-ti dovedeasca ca nu am avut NICIODATA intentia sa-mi dau accountul asa cum ai sustinut tu, hai cu solutii te rog, acum sau mai tarziu de preferat pe ts, ca sa putem discuta ca oamenii.

Posturi unite automat, 20-08-2014, 09:38:46

lasse92 wrote:
Thousandcuts34 wrote:
Ravenous wrote:

Asta inseamna ca nuo sa mai faci livestrea?
Confirm si eu, el este. Si nu cred ca ar fi vandut caracterul, era prea cunoscut si facea si livestream. Poate gm o sa te si ajute, nu doar o sa ti rada in nas.

Nu, nu inseamna ca nu o sa mai fac stream. Dar sa speram ca o sa pot face de pe CHARACTERUL MEU.

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 20-08-2014, 08:40:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Security Question nu ti-ai setat, tocmai ai zis ca nu ai login details in alta parte, dar aveai aceeasi parola si la adresa de email daca a reusit sa intre acolo si sa schimbe numarul de telefon, meh, nu stiu ce sa zic. Cel mai probabil e contul tau, insa nu merg lucrurile asa, nu stiu cum ai pierdut contul/ ce ai facut cu el. 80% din cei care vin cu povesti d-astea isi vand conturile pe sume nesemnificative, apoi cer sa le recuperam conturile... ca sa ce? sa le poata pune din nou in vanzare? Nu e fair pentru cel care a cumparat contul, si nu-i corect tratat nici cel care vinde contul (e incalcat policy-ul Freakz), nu ne bagam in astfel de cazuri, cumparati/ vindeti pe propriul risc.

Citeste asta

Last edited by Ravenous on 20-08-2014, 08:47:42; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Thousandcuts34

[Speeder]

(online 1 week ago)

Post Posted: 20-08-2014, 08:46:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Security Question nu ti-ai setat, tocmai ai zis ca nu ai login details in alta parte, dar aveai aceeasi parola si la adresa de email daca a reusit sa intre acolo si sa schimbe numarul de telefon, meh, nu stiu ce sa zic. Cel mai probabil e contul tau, insa nu merg lucrurile asa, nu stiu cum ai pierdut contul/ ce ai facut cu el. 80% din cei care vin cu povesti d-astea isi vand conturile pe sume nesemnificative, apoi cer sa le recuperam conturile... ca sa ce? sa le poata pune din nou in vanzare? Nu e fair pentru cel care a cumparat contul, si nu-i corect tratat nici cel care vinde contul (e incalcat policy-ul Freakz), nu ne bagam in astfel de cazuri, cumparati/ vindeti pe propriul risc.

Citeste asta

Nu aveam aceasi parola la acel email pentru ca era prea vechi. Probabil l-a spart folosind gunoiul de "recupereaza parola" de la yahoo, ca tare prost este facut. Hai sa iti trimit un PM cu o poza care sa-ti dovedeasca ca nu aveam intentia de vanzare a contului. Mai ales ca(ma doare inima ca trebuie sa repet) nu-mi vand contul pe care am livestream cu 100+ voturi WTF DUDE.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 20-08-2014, 11:53:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te mai agita cu "nu aveam de ce sa il vand, cum sa il vand, uite cand am muncit, etc", sunt playeri care aveau donatii grele pe conturi si le vindeau apoi plangeau la fel ca tine ca le-a fost furat SI NU AU FOST AJUTATI.
Thousandcuts34 wrote:

Nu aveam aceasi parola la acel email pentru ca era prea vechi. Probabil l-a spart folosind gunoiul de "recupereaza parola" de la yahoo, ca tare prost este facut.
Daca e asa prost facut atunci fa si tu acelasi lucru, recupereaza "ca e asa prost recover password la yahoo".

Sau cealalta varianta, suna la yahoo.
Quote:
Call us directly!
If you can't access your account, give us a call.

1-800-318-0612 (U.S. toll-free)
 +1-509-797-6330 (worldwide)

O ZIC DIN NOU: nu te mai agita sa repeti aceleasi lucruri la nesfarsit (cum tu nu ai dat parola, cum dintr-o data ti-a aflat-o cineva, etc), singura varianta care ti-a ramas e sa suni la yahoo, le explici lor acolo, le zici detalii pe care doar tu le puteai stii (cand ai facut contul, cand te-ai logat pe el ultima data, etc) si rezolvi

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 2

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 13-02-2025, 03:14:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x