User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 77, 78, 79  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message204506
Vans

[Devil May Cry]

Status: Offline
(since 31-05-2020 06:02)

Votes: 15

Post Posted: 24-08-2014, 19:52:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. David
2. 21
3. Sicilia
4. Cu cateva exceptii sunt on in fiecare zi dupa 9 seara (+ ziua daca am timp)
4. DK
5. Unholy-main; Blood-os
6. http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Vans
7. Postez la nr. 16 si o sa se vada si interfata.
8. Sincer primul si ultimul motiv este petul(este interesant sa-l ai in preajma). S-a intamplat ca pe acest patch sa fie si peste frost la dps @ boss si in + ams improve ofera un mic help healer wise.
9. Rotatie: Outbreak - 2FS - SS pana intra pe cd - DC cand am full runic sau proc de sudden doom. DND la cd si inainte de goyle folosesc burstu iar petul incerc sa.l transform cat mai rapid.
Stats priority: Hit-8% > Strength > Haste > Mastery(@Gurthalak) > Crit
Gemming: Red-Strength Yellow-Strength+Haste Blue-Stregth+Hit Meta: universalul Reverberating
10. Am inceput sa joc pe TBC dar am apucat f putin deoarece s.a trecut la Wotlk. Pe wotlk am avut un warlock cu care am jucat pana s.a introdus icc apoi am luat dku prin char trade cand a fost introdus si am facut tot ce s.a putut fara LK(in momentul respectiv nu am mai jucat timp de 4-5 luni). Pe 4.0.6 am facut tot ce s.a putut iar acum mai am de facut doar spine hc.
11. Cand eram la ally: Sublime apoi m.am transferat pe Genesis realm(aveam probleme cu fpsu asa ca m.am intors pe Evolution); apoi pe Evo am fost in Crushers pana s.a desfiintat si m.am mutat la H.
Horde: Blue Word(au fost primii care mi.au dat inv dupa transfer) dupa 2-3 zile am primit kick si nici in ziua de azi nu am inteles de ce. Apoi am fost in Council of Elders din care am dat leave(in momentul respectiv era cev de genu: esti bis si donat poti lua iteme altora chiar dc nu folosesti specul). Next a fost Divinity...aici nu ma incadram f bine in programul lor si am iesit pt ca ii deranjam mai mult si acum suntem la zi:)
12. Intel Core 2 Duo CPU 8400 3.00 GHz
4 GB RAM
NVIDIA GeForce GT 240 - 2 GB
13. Sper ca reputatia va precede si nu ma refer doar la kill boss. Caut o guilda unde ma pot integra bine, unde ofer si primesc la randul meu respect si unde nu mai vad probleme de genul: main spec < ofspec pt ca cel cu ofspec e bis pe main si doar ajuta...pt mine guilda reprezinta un grup bine determinat in care persoanele care.l alcatuiesc se ajuta intre ei si devin mai buni prin informatii diverse si ascultarea de cel care este selectat leader.
14. Momentan am o mica vacanta insa din sept o sa incep munca. Merg de cateva ori pe sapt la sala(mai mult pt organism decat bodybuilding), ies cu prietenii cateva seri gen vineri/sambata, imi plac calatoriile si joc fotbal/baschet.
15. Cea mai importanta mentiune este ca momentan nu am MIC...presupun ca o sa.mi cumpar dupa 1 septembrie deoarece sicilienii astia au sarbatorile de vara, s.a nimerit sa fie si Sfantul orasului si nu gasesc deschis un magazin de specializare.
16. http://i61.tinypic.com/fa0gas.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Wingz
[Banned user]

Banned

(since 15-06-2017 12:39)

Votes: 192

Post Posted: 25-08-2014, 05:05:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HKP , The Betrayers, The Forgoten Heroes. Ai facut acelasi post la 3 guilde diferite in aceiasi zi... Daca primesti accept din partea acestor guilde, in care te duci? Si acum sa incepem:

1. Programul tau nu coincide cu programul de raiding al guildei.
2. Cand postezi in sectiunea de recrutari a unei guilde PVE asigura-te ca pe armory iti apar itemele si specul PVE, nu PVP!]
3. Referitor la punctul 13 din cererea ta: The Betrayers nu este o guilda care integreaza firi antisociale in lumea wow-ului. Depinde de tine daca te integrezi sau nu. O alta chestie surprinzatoare, nu ai microfon, tu nu ai folosit skype / voice call niciodata?

Apropo, nu vorbesc in numele guildei, a fost o argumentatie personala. Asteapta raspunsul unui ofiter.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Votes: 33

Post Posted: 25-08-2014, 05:22:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vans wrote:
1. David
2. 21
3. Sicilia
4. Cu cateva exceptii sunt on in fiecare zi dupa 9 seara (+ ziua daca am timp)
4. DK
5. Unholy-main; Blood-os
6. http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Vans
7. Postez la nr. 16 si o sa se vada si interfata.
8. Sincer primul si ultimul motiv este petul(este interesant sa-l ai in preajma). S-a intamplat ca pe acest patch sa fie si peste frost la dps @ boss si in + ams improve ofera un mic help healer wise.
9. Rotatie: Outbreak - 2FS - SS pana intra pe cd - DC cand am full runic sau proc de sudden doom. DND la cd si inainte de goyle folosesc burstu iar petul incerc sa.l transform cat mai rapid.
Stats priority: Hit-8% > Strength > Haste > Mastery(@Gurthalak) > Crit
Gemming: Red-Strength Yellow-Strength+Haste Blue-Stregth+Hit Meta: universalul Reverberating
10. Am inceput sa joc pe TBC dar am apucat f putin deoarece s.a trecut la Wotlk. Pe wotlk am avut un warlock cu care am jucat pana s.a introdus icc apoi am luat dku prin char trade cand a fost introdus si am facut tot ce s.a putut fara LK(in momentul respectiv nu am mai jucat timp de 4-5 luni). Pe 4.0.6 am facut tot ce s.a putut iar acum mai am de facut doar spine hc.
11. Cand eram la ally: Sublime apoi m.am transferat pe Genesis realm(aveam probleme cu fpsu asa ca m.am intors pe Evolution); apoi pe Evo am fost in Crushers pana s.a desfiintat si m.am mutat la H.
Horde: Blue Word(au fost primii care mi.au dat inv dupa transfer) dupa 2-3 zile am primit kick si nici in ziua de azi nu am inteles de ce. Apoi am fost in Council of Elders din care am dat leave(in momentul respectiv era cev de genu: esti bis si donat poti lua iteme altora chiar dc nu folosesti specul). Next a fost Divinity...aici nu ma incadram f bine in programul lor si am iesit pt ca ii deranjam mai mult si acum suntem la zi:)
12. Intel Core 2 Duo CPU 8400 3.00 GHz
4 GB RAM
NVIDIA GeForce GT 240 - 2 GB
13. Sper ca reputatia va precede si nu ma refer doar la kill boss. Caut o guilda unde ma pot integra bine, unde ofer si primesc la randul meu respect si unde nu mai vad probleme de genul: main spec < ofspec pt ca cel cu ofspec e bis pe main si doar ajuta...pt mine guilda reprezinta un grup bine determinat in care persoanele care.l alcatuiesc se ajuta intre ei si devin mai buni prin informatii diverse si ascultarea de cel care este selectat leader.
14. Momentan am o mica vacanta insa din sept o sa incep munca. Merg de cateva ori pe sapt la sala(mai mult pt organism decat bodybuilding), ies cu prietenii cateva seri gen vineri/sambata, imi plac calatoriile si joc fotbal/baschet.
15. Cea mai importanta mentiune este ca momentan nu am MIC...presupun ca o sa.mi cumpar dupa 1 septembrie deoarece sicilienii astia au sarbatorile de vara, s.a nimerit sa fie si Sfantul orasului si nu gasesc deschis un magazin de specializare.
16. http://i61.tinypic.com/fa0gas.jpg
RESPINS

0 0

Back to top
stefy02gamer

[Mentally Stable]

(since 29-08-2014 20:11)

Votes: 1

Post Posted: 25-08-2014, 21:55:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Stefan
2. Varsta: 13
3. Localitate: Pitesti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Dimineata,iar seara mai putin cu mici restrictii
5. Clasa: DK
6. Main Spec/OFF spec: Blood/Unholy
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Taurencheft
8. Screenshot cu Interfata*: http://imgur.com/DDejemg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum?: Pentru ca mi se pare foarte interesant,iar scripturile bossilor de pe Cataclysm ca fiind cele mai complexe.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Primul meu patch a fost cataclysm incepand pe Freakz ca DK. Toate raidurile pe care le-am facut au fost cu guilda si toate au mers bine.In niciun DS nu am jucat altceva decat tank,la inceput cand m-am reapucat de WoW Freakz mi-a fost greu sa revin la scripturile bossilor actuali avand mici erori in scripts,dar cu timpul am invatat si am avut des succese in raids.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Ignorance Is Bliss nu eram luat decat la fl 10HC avand ilvl 390+ din cauza ca in guild erau si tanci mult mai gerati decat mine asa ca am decis sa intru intr-o guilda cu mai multe grupe pentru DS asa ca am intrat in Exilium unde am stat aproximativ 2-3 saptamani poate chiar 1 luna in fiecare saptamana facand raidurile de 10N .Din aceasta guilda am iesit din cauza membriilor neseriosii si din cauza leaderului care rareori imi raspundea la intrebarile mele.
12. Detalii PC*.Procesor: Intel Core DUO CPU 2.4 GHz,Ram: 2 GB,Placa video:NVIDIA GEforce 9600:System type: 32-bit
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece este o guilda serioasa si cu membrii profesionisti.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.):Sunt elev pe clasa a 8-a. Timpul liber il petrec cu colegii sau cu prietenii prin cartier si pe WoW. hobby-uri: IT-ul si sporturile gen fotbal sau basket.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Consider o mentiune importanta si grava lucrul ca locul unde se adauga firele castilor este stricat si decat o sa va aud dar de vorbi nu pot.

0 0

Back to top
madau

[the Insane]

(since 11-11-2021 17:01)

Votes: 97

Post Posted: 26-08-2014, 09:16:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@stefy02gamer - recrutam doar chars cu experienta la raiduri HC si care isi cunosc clasa. Cand o sa cunosti scripturile pe HC, o sa ai 400+ ilvl si o sa ai cel putin Ultraxion pe HC, te asteptam cu o alta aplicatie.
Pana atunci: RESPINS

Vengeance is in my heart, death in my hand,
Blood and revenge are hammering in my head.

0 0

Back to top
mary92

[Mentally Stable]

(since 11-08-2017 05:28)

Votes: 8

Post Posted: 02-09-2014, 14:41:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Marian
2. Varsta: 21
3. Localitate: Sibiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : De dimineata pana la ora 3 si dupa ora 7
5. Clasa: Warrior
6. Main Spec/OFF spec: Main Arms / Off Tank (in crestere)
7. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Chelx
8. Screenshot cu Interfata*: https://imageshack.com/i/kp45aZO1j
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Am ales Arms deoarece ma pricep mai bine si imi face mai multa placere sa joc.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm): Am jucat pe WOTLK tot pe Freakz. In legatura cu experienta in raiduri eu consider ca stiu scripturile bossilor actuali de pe freakz si ca pot oricand ajuta la un raid daca sunt chemat.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Am fost in Council of Elders. Am decis sa plec deoarece nu era lumea serioasa in timpul raidurilor.
12. Detalii PC*: Procesor - Intel(R) Pentium(R) CPU G860 dual-core @ 3.00 GHZ, 4GB RAM, placa video 2 GB DDR3. Rezista fara probleme si la un raid de 25h
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Consider (din cate am auzit) ca este o guilda serioasa din punct de vedere PVE cu care se poate face progress fara prea mult efort.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): Sunt student anul 3, Timpul liber il petrec cu prietenii, la PC, iar ca hobby bodybuilding.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Intre orele 3:30 - 19:00 sunt plecat in timpul saptamanii. In Weekend sunt liber.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - https://imageshack.com/i/ipPzj8qYj

0 0

Back to top
scarr

[Mentally Stable]

(since 26-05-2019 09:35)

Votes: 13

Post Posted: 02-09-2014, 15:06:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mary92 wrote:
1. Nume IRL: Marian
2. Varsta: 21
3. Localitate: Sibiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : De dimineata pana la ora 3 si dupa ora 7
5. Clasa: Warrior
6. Main Spec/OFF spec: Main Arms / Off Tank (in crestere)
7. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Chelx
8. Screenshot cu Interfata*: https://imageshack.com/i/kp45aZO1j
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Am ales Arms deoarece ma pricep mai bine si imi face mai multa placere sa joc.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm): Am jucat pe WOTLK tot pe Freakz. In legatura cu experienta in raiduri eu consider ca stiu scripturile bossilor actuali de pe freakz si ca pot oricand ajuta la un raid daca sunt chemat.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Am fost in Council of Elders. Am decis sa plec deoarece nu era lumea serioasa in timpul raidurilor.
12. Detalii PC*: Procesor - Intel(R) Pentium(R) CPU G860 dual-core @ 3.00 GHZ, 4GB RAM, placa video 2 GB DDR3. Rezista fara probleme si la un raid de 25h
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Consider (din cate am auzit) ca este o guilda serioasa din punct de vedere PVE cu care se poate face progress fara prea mult efort.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): Sunt student anul 3, Timpul liber il petrec cu prietenii, la PC, iar ca hobby bodybuilding.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Intre orele 3:30 - 19:00 sunt plecat in timpul saptamanii. In Weekend sunt liber.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - https://imageshack.com/i/ipPzj8qYj

/w zokk in-game

0 0

Back to top
quix

[Bulgarian Lions]

(since 22-12-2014 22:01)

Votes: 7

Post Posted: 03-09-2014, 14:41:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Vasil
2. Varsta: 24
3. Localitate: Craiova
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? in fiecare zi dupa lectii mai preciz seara dupa 8
4. Clasa: Warlock
5. Main Spec/OFF spec: Demo/Affli
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Exodus&&cn=Marzelanka
7. Screenshot cu Interfata**: jos la dps
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Warlockul in general este unu dintre cei mai mizerosi eroi din wow - hated so much - . Demonology ofera foarte bun burst din cauza prepot mastery + multe abilitati si 2 pets pt huge aoe (felguard) si Infernal (din pacate cu cd de 6 min cu 2 piece bonus) , ofera execution phase foarte placut .
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Mai mult info aici http://riderswow.shivtr.com/forum_threads/1825864
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Am jucat vanilla , un pic tbc , wotlk nu prea am jucat si din inceputul 2012 am inceput sa ma joc pe Freakz 4.0.6 unde nu prea ma duceam la raiduri pentru ca nu gaseam playeri capabili , dar aveam progress bh , bot si bwd cu rogu si cu alt chars . Pe 4.3.4 cu warlocu meu am full 10n si 10h 6/6 , 25 nu ma joc pentru ca am probleme cu FPS uneori imi cade pana 1 si ramane asa mult timp , macar pe ts aud ce se intampla din pacate nu pot face nimic in 25`s !
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
In Genesis de mult n-am jucat nici nu le tin minte , momentan sunt pe Exodus unde am fost in C O R E , cu rogue meu defapt a fost alliance guild pentru care am facut race change , aveam 3/3h inainte sa apara zon , ultrax si big fat shieldly cow , dupa aia m-am transferat pe horde si am fost in Aeon Nox unde aveam progress 5/5 h , dar nu mi-au placut 2 persoane din guilda si din cauza asta am ramas afara din guilda ! Am mai fost si in coe dar acolo in timp de 2 saptamani nu m-au luat in raid sau ma luau in raid de alt chars (eu ca main bineinteles) cu progress de maxim 5/5 si m-am cam saturat si din cauza asta am dat gquit .
12. Detalii PC***. 4gb ram 2 core 2.3ghz vga 256/32 .
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca in guilda voastra exista progresul care mereu am cautat si vreau sa fiu pe langa oameni care isi stiu treaba si pot juca jocu , disciplinati cu raid spirit and good teamplay , fara neseriositate si nerespect !
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Student anul 5 deja la UMFCV profil Farmacie
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Momentan nu am ce sa mentionez aici !
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://i62.tinypic.com/ilj0o0.jpg

0 0

Back to top
PUNNISSHER
[Banned user]

Banned

(since 31-05-2016 11:38)

Votes: 33

Post Posted: 03-09-2014, 15:51:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

quix wrote:
1. Nume IRL: Vasil
2. Varsta: 24
3. Localitate: Craiova
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? in fiecare zi dupa lectii mai preciz seara dupa 8
4. Clasa: Warlock
5. Main Spec/OFF spec: Demo/Affli
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Exodus&&cn=Marzelanka
7. Screenshot cu Interfata**: jos la dps
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Warlockul in general este unu dintre cei mai mizerosi eroi din wow - hated so much - . Demonology ofera foarte bun burst din cauza prepot mastery + multe abilitati si 2 pets pt huge aoe (felguard) si Infernal (din pacate cu cd de 6 min cu 2 piece bonus) , ofera execution phase foarte placut .
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Mai mult info aici http://riderswow.shivtr.com/forum_threads/1825864
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Am jucat vanilla , un pic tbc , wotlk nu prea am jucat si din inceputul 2012 am inceput sa ma joc pe Freakz 4.0.6 unde nu prea ma duceam la raiduri pentru ca nu gaseam playeri capabili , dar aveam progress bh , bot si bwd cu rogu si cu alt chars . Pe 4.3.4 cu warlocu meu am full 10n si 10h 6/6 , 25 nu ma joc pentru ca am probleme cu FPS uneori imi cade pana 1 si ramane asa mult timp , macar pe ts aud ce se intampla din pacate nu pot face nimic in 25`s !
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
In Genesis de mult n-am jucat nici nu le tin minte , momentan sunt pe Exodus unde am fost in C O R E , cu rogue meu defapt a fost alliance guild pentru care am facut race change , aveam 3/3h inainte sa apara zon , ultrax si big fat shieldly cow , dupa aia m-am transferat pe horde si am fost in Aeon Nox unde aveam progress 5/5 h , dar nu mi-au placut 2 persoane din guilda si din cauza asta am ramas afara din guilda ! Am mai fost si in coe dar acolo in timp de 2 saptamani nu m-au luat in raid sau ma luau in raid de alt chars (eu ca main bineinteles) cu progress de maxim 5/5 si m-am cam saturat si din cauza asta am dat gquit .
12. Detalii PC***. 4gb ram 2 core 2.3ghz vga 256/32 .
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca in guilda voastra exista progresul care mereu am cautat si vreau sa fiu pe langa oameni care isi stiu treaba si pot juca jocu , disciplinati cu raid spirit and good teamplay , fara neseriositate si nerespect !
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Student anul 5 deja la UMFCV profil Farmacie
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Momentan nu am ce sa mentionez aici !
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://i62.tinypic.com/ilj0o0.jpg
RESPINS

0 0

Back to top
Radunebunu

[Mentally Stable]

(since 19-03-2015 23:09)

Votes: 1

Post Posted: 06-09-2014, 02:28:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Radu
2. Varsta: 22
3. Localitate: Ploiesti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) 4-5 ore sau mai mult depinde de zi.
4. Clasa: Shaman
5. Main Spec/OFF spec: Resto main / ele off
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Noisemaker
7. Screenshot cu Interfata**: /
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca am jucat shaman resto inca din tbc...
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Earth shield / Healing rain mai tot timpu pe jos / greater pe tank si chain in rest
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). tbc tot inafara de illidan , wotlk lk pe hc , cata wm hc
12. Detalii PC***. riders of the storm s-au ratacit oamenii..., The council of elders m-au ninjat.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca mi se pare cea mai buna guilda la hoarda actual
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Lucrez,bascket,inot,alergat.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Pot fi gasit pentru confirmare sau nu pe urmatoarele chare Noisemaker,Beatjnkz,Snowelf. O zi buna

0 0

Back to top
scarr

[Mentally Stable]

(since 26-05-2019 09:35)

Votes: 13

Post Posted: 06-09-2014, 10:02:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Radunebunu wrote:
1. Nume IRL: Radu
2. Varsta: 22
3. Localitate: Ploiesti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) 4-5 ore sau mai mult depinde de zi.
4. Clasa: Shaman
5. Main Spec/OFF spec: Resto main / ele off
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Noisemaker
7. Screenshot cu Interfata**: /
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca am jucat shaman resto inca din tbc...
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Earth shield / Healing rain mai tot timpu pe jos / greater pe tank si chain in rest
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). tbc tot inafara de illidan , wotlk lk pe hc , cata wm hc
12. Detalii PC***. riders of the storm s-au ratacit oamenii..., The council of elders m-au ninjat.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca mi se pare cea mai buna guilda la hoarda actual
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Lucrez,bascket,inot,alergat.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Pot fi gasit pentru confirmare sau nu pe urmatoarele chare Noisemaker,Beatjnkz,Snowelf. O zi buna

Respins , aplicatie incompleta

0 0

Back to top
Mazbeky

[Mentally Stable]

(since 07-11-2016 15:55)

Votes: 6

Post Posted: 13-09-2014, 13:19:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

.

Last edited by Mazbeky on 09-06-2015, 10:27:39; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-09-2014, 13:59:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mazbeky wrote:
1. Nume IRL: Robert
2. Varsta: 17
3. Localitate: Suceava
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Acum ca incepe scoala o sa stau doar seara online incepand cu ora 8. In weekend pot intra oricand.
5. Clasa: Shaman
6. Main Spec/OFF spec: Enha / Resto
7. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Shreku
8. Screenshot cu Interfata*:http://postimg.org/image/6ksapzx63/, poza este facuta acum cateva zile.
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Joc pe enha de cand s-a bagat 4.3.4 acum un an si jumatate daca nu ma insel si ma descurc bine, zic eu, pe acest spec.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc pe freakz pe la sfarsitul lui 2011 pe shaman enha (nu pe acest character) dupa care am trecut prin cateva guild (nu este important acest lucru) iar acum iata-ma aici. Acum ~1 an am luat o pauza si am revenit acum 1 luna. In aceasta luna am reusit sa ma reobisnuiesc cu shamanul, iar scripturile (ultrax,wm,spine) invatate complet. Doresc sa mentionez cand am luat acea pauza acum 1 an erau doar 4 bossi scriptati (aveam 4/4hc, + zon'ozz 10hc first realm, Exodus) .
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Doar in 'Riders on the storm' iar acum cateva zile am iesit din ea pentru ca nu se fac raiduri. Sunt doar 2 grupe "blue/red" pe care le fac ei iar restul playerilor din guilda stau degeaba.
12. Detalii PC*. : Procesor: Genuine Intel(R) CPU, 2160 @ 1.80GHz 1.80GHz, 1,5GB Ram, Placa Video NVIDIA GeForce 8400GS, 1GB Ram. Nu am probleme cu fpsu la niciun boss.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Progress, fun, prieteni noi, guilda este romana ceea ce este foarte important pentru mine acum deoarece am fost doar in guilde internationale.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): Deocamdata sunt elev, timpul liber mi-l petrec in mare parte cu prietenii dar imi fac timp si pentru wow. Cum am mentionat mai sus 'seara'. Sunt o fire sociala careia ii plac distractiile dar cand e vorba de raids devin foarte serios.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Momentan am 3/7 hc progress dar stiu toate scripts iar orice intrebare legata de ele mi le puteti adresa ingame (Shreku).

@Multumesc anticipat.

Rejected -> off-char

0 0

Back to top
ISREAL

[Mentally Stable]

(since 15-08-2017 19:33)

Votes: 4

Post Posted: 13-09-2014, 14:05:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Zoltan
2. Varsta:17
3. Localitate:Covasna
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) :Acuma incepe scoala deci o sa fiu online la ora 17:00 pana la ora 24:00 si in weekend daca se poate oricand
5. Clasa:Paladin
6. Main Spec/OFF spec:Holy/Retri
7. Link Armory*:https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Greenway
8. Screenshot cu Interfata*: http://postimg.org/image/9hit2xaej/
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Ca daca stim sa folosim si nu ramanem fara mana o cel mai imba heal si imi place cum dau cu el , dar e foarte greu acuma de 2 luni am invatat mai bine clasa ca mi-a ajutat Dcnu si Twiixx si acuma tin tot ds 10h cu 2 healeri
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Eu am inceput aici in Freakz la 4.0.6 si am avut full progress hc pe Hunter si dupa am facut un paladin in patch 4.3.4 si mia placut si am jucat cu asta si am facut 5/7 hc si stiu si scriptu warmaster hc si spine hc
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Am fost Exillium si am iesit ca nu prea sunt raiduri calumea numa 4/7 sau 3/7 hc si asta nu mia placut si am iesit
12. Detalii PC*.Nvidia Geforce 710Mb , Intel Core i3 3,0Ghz
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Vreau sa intru ca am mai fost aici in guilda dar am fost foarte slab si vreau sa arat ca stiu juca si vreau sa fac si eu 7/7 hc ca ceilalt playeri
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt la clasa a 10-a, cant la chitara de 5 ani, in timp liber joc wow si sunt afara cu prieteni
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Am fost aici in guild dar vreau sa intru iar ca vreau sa arat pe Arysil si pe Jimmy ca stiu juca , ca cand am fost nam avut cum sa arat ca la 10h sa blocat mouse si nam avut cum sa dau heal si am primit kick

0 0

Back to top
ssmecheru

[Mentally Stable]

(since 24-04-2020 09:04)

Votes: 2

Post Posted: 13-09-2014, 21:26:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ionut
2. Varsta: 16
3. Localitate: Bv
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : aproximativ 5 ore.
5. Clasa: DeathKnight
6. Main Spec/OFF spec: Blood/ Unholy
7. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Laserdk
8. Screenshot cu Interfata*: http://i62.tinypic.com/6rimv6.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Pentru ca imi place, nu am un anume mmotiv.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Joc de aproximativ 1 an si 4 luni... Dk e singurul caracter pe care am pvp, urasc pvp-ul, joc numai pve, sunt activ la raiduri, inteleg repede, ma misc repede etc.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Evo, Pride, MysticalZ . (Pride- inactiv, Evo- desfasurare proasta a raidurilor+ sunt multi playeri fara script invatat ! )
12. Detalii PC*. : i5 3,2ghz , nvidia gtx650 2gb , 8 gb ram , 1tb hd
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : pentru progres .
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Prind repede ideile, ager, vorberet, amuzant, uneori prea plin de caterinca, priteneos....dansez, ascult muzica, imi place mult sa ma plimb, gaming .
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 77, 78, 79  Next    

The time now is 05-02-2025, 14:50:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x