User
Pass
2FA
 
 

[Ro][4.3.4] Shadow Priest PvE Guide
Go to page 1, 2, 3  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message18745
Nytrox

[bored]



Status: Offline
(since 13-05-2018 13:05)
Joined: 14 Oct 2011
Posts: 995, Topics: 82
Location: Bucuresti

Reputation: 136.7
Votes: 67

   
Post Posted: 09-09-2014, 13:29:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)







De ce Shadow Priest in Cataclysm?Pentru ca aceasta clasa se adapteaza in diverse situatii si este avantajata de fiecare encouter din dragon soul.Pe langa dps-ul urias pe care il poate scoate,datorita unor abilitati precum Vampiric Embrace (wowhead link) si Divine Hymn (wowhead link) devine o necesitate in fiecare raid.


    Horde
  • Troll-aceasta clasa ofera cel mai mare boost de dps,oferind 20% haste timp de 10 secunde(1,11% haste pasiv)-Berserking (wowhead link).
  • Goblin-ofera 1% haste pasiv si devine cea mai buna alegere dupa troll,oferindu-ti posibiliate de a atinge haste cap-ul mai usor-Time is Money (wowhead link).
    Alliance
  • Worgen-ofera 1% critical chance pasiv(aproximativ 179 critical strike rating)-Viciousness (wowhead link)
  • Human-ofera 3% spirit increase,adica aproximativ 66,tinand cont ca 1 priest la bis gear are aproximativ 2000 spirit.-The Human Spirit (wowhead link)




  • Intellect>Hit=17%>Haste=31.25%(2505)>Mastery>Critical
  • Intellect-spell power,critical strike chance si mana pool mai mare,fiind cel mai important stat.
  • Haste-cast time mai rapid la spelluri+extra ticks la doturi odata cu atingerea unor haste brakpoints prezentate in tabelul de mai jos:


    !Haste ratingul este diferit pe freakz.Concentrati-va sa ajungeti la procentul de haste cu shadowform up.
  • Mastery-creste damageul dat de mind blast/mind spike pe fiecare shadow orb si damage increasul pe doturi primit din empowered shadow.
  • Critical-este ultimul stat pentru un shadow priest in pve in aproape orice encounter,exceptand spine-ul;o sa detaliez in sectiunea pentru Dragon Soul.





Recomand sa puneti 2 puncte in Inner Sanctum deoarece ca shadow priest puteti conserva foarte usor mana cu gear decent si nu aveti nevoie de 3 puncte in Mental Agility.



    Rotatia difera in functie de gearul pe care il aveti,mai exact daca aveti sau nu 4 piese.
  • Rotatie w/o 4p:swd:pain->mind flay pana la 5 stackuri de evanghelism si minim 1 shadow orb->archangel->mind blast->vampiric touch->devouring plague->shadowfiend(!atentie,shadowcrawl trebuie dat de voi.nu il lasati pe auto-cast.il puteti pune in macro cu mind blast,respectiv fiecare abilitate de damage)->mind flay->mind blast.
  • Rotatie de 4 piese:mind flay x1 pentru 5 stackuri de evanghelism->shadowfiend->archangel->mind blast->mind spike x5
    • ->macro(/cancelaura Mind Melt /cast Mind Blast)->mind spike x3->vt->swd:p->dp->mb-in cazul in care nu aveti buffe de haste precum insignia si heroism.
    • ->dp->mind blast->ms x3->vt->swd:p->mb->dp daca beneficiati de extra haste in cantitati mari.

    De aici tineti dot up si mind blast la cooldown.Aveti grija sa aveti empowered shadow mereu pe voi.Cand bossul are sub 25%,folositi Swd:Death la cooldown.
    Dot refresh:pentru up time maxim la doturi dati refresh intre penultimul si ultimul tick;dotul final va avea 1 tick in plus si o durata mai mare cu numarul de secunde ramase din dotul anterior.
    De exemplu,vampiric touch are durata initala de 15 secunde,mai are 2 secunde,castati vt,iar acesta va lua refresh la 1 secunda;dotul final va avea o durata de 16 secunde.
    Rotatie AoE:Mentineti empowered shadow up,puneti vampiric touch pe toti mobii daca au destul HP incat sa ramana in viata minim 15 secunde de la ultimul vt aplicat in cazul in care sunt ~6 targete sau mai putine;daca sunt mai multe incepeti spamul de mind sear.
    In cazul in care sunt 3 targete sau mai putine puneti doturi pe toate targetele dupa care dati mind sear,dar nu uitati sa tineti doturile up.
    La 2 targete doturi pe amandoua si rotatie single target.
    Tip:De fiecare data cand folositi 1 spell cu instant cast miscati-va pentru o sansa mai mare de a procui shadowy apparitions.







Blacksmithing-ofera 2 sloturi de sockete de 50 intellect.
Tailoring-proc de 580 intellect pentru 15 secunde la aproximativ 55 de secunde.
Engineeringul-chiar daca ofera mai putine statusuri decat cele 2 de mai sus (480 intellect pentru 10 secunde) ,ai avantajul de a-l activa cand doresti.


Code:
#showtooltip Mind Flay
/cast [nochanneling: Mind Flay] Mind Flay

Code:
#showtooltip Mind Sear
/cast [nochanneling: Mind Sear] Mind Sear

Code:
/cast [target=focus] Spell Name

Code:
/cancelaura Mind Melt
/cast Mind Blast

Targetting macro pentru ds.Puteti elimina sau adauga ce npc doriti voi pentru fiecare encounter.
Code:
/target Burning Tendons
/target Twilight Assault Drake
/target Flail of Go'rath
/target Mana Void
/target Bound Lightning Elemental

Code:
#showtooltip Mind Blast
/cast Shadowcrawl
/cast Mind Blast

Code:
#showtooltip Mind Spike
/cast Shadowcrawl
/cast Mind Spike
Code:

/cast Shadowfiend
/cast Shadowcrawl

Code:
/cancelaura Dispersion


Needtoknow-Buff tracking.
Plate Buffs-Debuff tracking.
Extracd-Trinkets cooldowns.
ForteXorcist-Dot tracking.
DeadlyBossModes(DBM)
Recount-damage metter.
Skada-damage metter-consuma mai putin decat recountul.
Eu folosesc Elvui+Needtoknow+Extracd.


Morchok

Daca aveti raid capabil puteti sta in centru si sa puneti doturi pe ambii bosi.Pastrati max range fata de Morchok,dupa ce i-a tras pe ceilalti sub el,va duceti la max range fata de clona si altfel nu o sa fiti trasi sub niciunul.
Pastrati dispersionul in caz ca veti avea fir de la 2 cristale in acelasi timp.Va duceti in primul si dati dispersion la al doilea.De asemenea,puteti folosi levitate atunci cand veti fi aproape de sol.


Warlord Zon'ozz

Mentineti toate doturile pe boss in black phase.
Dati Mind Blast + Mind Spikes pe flailuri,multidotting pe eyes.
Burstul il dati la inceput de fight,dupa fiecare black phase,exceptand ultimul phase de bounceuri,pastrandu-l pentru ultimul black phase.


Yor'sahj the Unsleeping

Daca aveti 4 piese,dati shadowfiendul pe globule si pastrati doturile pe boss.
Cand apare mana voidul incepeti sa castati mind sear daca urmeaza faza de aoe.Dupa ultimul tick de la void,dati archangel si continuati rotatia de aoe/single target.


Hagara the Stormbinder

Rotatie de 4 piese in feedback,spike si blast pe elemental,mind flay la final in caz ca urmeaza llightning phase sa ai archangelul inainte de stun.Ajutati healerii pana spre finalul fazei cand va bagati la loc in shadowform.In frost phase incercati sa tineti doturile pe cate 2 piloni.Daca aveti cooldown pe shadowfiend de <1 minut,intrati in bula la finalul fazei si spamati mind flay.

Ultraxion

Ramaneti la soak cu dispersion,folositi macroul de /cancelaura dupa ce a terminat de castat hour of twilight,dati dps si nu uitati sa apasati butonul cand e nevoie.

Warmaster Blackhorn

Urcati scarile si puneti vampiric touch pe primul dragon cand il aveti in range,aplicati si swd:pain si dp in timp ce coborati jos si continuati cu mind flay.Cel mai probabil veti avea 1 shadow orb.Dati mind blast pe primul mob si puneti doturile pe al doilea dragon si pe cei 2 mobi.Cand ultimul enemy de pe barca are <20% HP incepeti spamul de mind flay pana faceti minim 1 shadow orb si il pastrati pentru urmatoarea faza.De fiecare data cand zboara dragonii pe deasupra voastra,puneti full dots pe ei,dar aveti grija sa aveti empowered shadow up inainte de a le pune.In timp ce fugiti la onslaught,dati refresh la shadow word pain in caz ca are mai putin de 5 secunde pe anumite targete,shadow word death daca are vreun enemy sub 25% HP sau devouring plague.In caz ca este nevoie de soackeri la baraje,puteti face soak singuri daca nu aveti debuff(in shadow form cu rezistance aura sau totem de rezist up).De asemenea puteti sa va puneti 1 scut pentru a reduce damageul luat.Dupa ce a coborat warmaster dati single target pe goriona,dar tineti vt si swd:p up pe warmaster.La swd:pain dati refresh cu mind flay.

Spine of Deathwing

Inainte de fiecare tendon incercati sa pastrati 3 shadow orburi,incepeti cu mind blast shadowfiend si folositi rotatia de 4 piese,dar la a doua serie de spikeuri dati 1 in plus,dp si mb.Dupa ce dati ultimul mind blast,spamati mind spike,iar cand mai e mai putin de 1 secunda din tendon dati devouring plague.Daca prioritatea voastra e dpsul pe tendon,puneti toate doturile pe amalgamation cand apare,dupa care continuati cu spamul de mind flay si mind blast la aproximativ 10 secunde pentru a pastra empowered shadow pe voi.Doturile nu le mai reinnoiti a doua oara pentru ca trebuie sa va axati pe resetarea shadowfiendului.Daca sunteti desemnati sa dati pe corruption,pastrati 3 orburi inainte sa dea stunul si dati mind blast+mind flay.In caz ca dpsul pe tendon este bun,dati shadowfiendul doar in prima faza de tendon si continuati rotatia normala pe amalgamation.Pe corruption blast+spikes.
Astept sugestii legate de cum pot imbunatati guide-ul si diverse opinii legate de rotatie,stats,etc.O sa revin cu edit pentru bis gear.





Last edited by Nytrox on 19-11-2014, 00:35:22; edited 15 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ryangg

[Advisor]



Status: Offline
(since 09-11-2022 09:46)
Joined: 26 Nov 2010
Posts: 5852, Topics: 190
Location: Iasi

Reputation: 654
Votes: 134

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-09-2014, 13:54:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din punctul meu de vedere un guide foarte bun...desi mai am de inteles faza cu rotatia diferita de 4 piese


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Dardrayx

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 22-07-2018 21:34)
Joined: 13 Jun 2012
Posts: 468, Topics: 19
Location: IN YOUR MOM

Reputation: 205.4
Votes: 123

Post Posted: 09-09-2014, 14:11:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pacat ca talente nu sunt bune.

Deci tu la Yor'sahj nu folosesti burstul sa inteleg? Daca esti foarte atent la mana void si chiar inainte de ultimul tick pe care-l da el dai swd iti faci mana si nu esti nevoit sa dai dispersion sau archangel pentru mana, in felul asta poti da si tu burstul ca tot omul, dar bine inteles trebuie sa tot incerci chestia asta si nu-ti iese mereu.





Last edited by Dardrayx on 09-09-2014, 14:16:43; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Nytrox

[bored]



Status: Offline
(since 13-05-2018 13:05)
Joined: 14 Oct 2011
Posts: 995, Topics: 82
Location: Bucuresti

Reputation: 136.7
Votes: 67

   
Post Posted: 09-09-2014, 14:15:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dardrayx wrote:
Pacat ca talente nu sunt bune.

fii si tu mai exact.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Dardrayx

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 22-07-2018 21:34)
Joined: 13 Jun 2012
Posts: 468, Topics: 19
Location: IN YOUR MOM

Reputation: 205.4
Votes: 123

Post Posted: 09-09-2014, 14:18:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai pus 2 puncte in Mental Agility in loc de 3 si ai pus 2 puncte in Inner Sanctum in loc de unu, dar e banala greseala nu are mare importanta.

edit: Acum am vazut ca asa recomanzi tu, daca e unu incepator mai mult ca sigur o sa aibe probleme cu mana.





Last edited by Dardrayx on 09-09-2014, 14:21:29; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Nytrox

[bored]



Status: Offline
(since 13-05-2018 13:05)
Joined: 14 Oct 2011
Posts: 995, Topics: 82
Location: Bucuresti

Reputation: 136.7
Votes: 67

   
Post Posted: 09-09-2014, 14:20:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca ai citi tot ce am scris,ce bine ar fi.
Quote:
Recomand sa puneti 2 puncte in Inner Sanctum deoarece ca shadow priest puteti conserva foarte usor mana cu gear decent si nu aveti nevoie de 3 puncte in Mental Agility.

Deja dupa 390 ilvl nu iti mai faci griji cu mana daca joci cum trebuie,deci nu prea ai de ce sa pui 3 puncte acolo.



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Wipe
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 08-06-2022 20:34)
Joined: 05 Jul 2012
Posts: 12606, Topics: 645
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 21726.8
Votes: 431

      Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-09-2014, 14:25:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GJ cu ghidul. Nu am apucat sa citesc mare parte din el, dar sunt sigur ca e ok venind de la tine. Dpdv estetic, imi place - +rep


Don't touch this

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Outplayedx.

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 12-10-2014 13:16)
Joined: 29 Aug 2014
Posts: 45, Topics: 2
Location: Turkey

Reputation: 45.6
Votes: 4

Post Posted: 10-09-2014, 19:13:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XRobert01 wrote:
daca ai citi tot ce am scris,ce bine ar fi.
Quote:
Recomand sa puneti 2 puncte in Inner Sanctum deoarece ca shadow priest puteti conserva foarte usor mana cu gear decent si nu aveti nevoie de 3 puncte in Mental Agility.

Deja dupa 390 ilvl nu iti mai faci griji cu mana daca joci cum trebuie,deci nu prea ai de ce sa pui 3 puncte acolo.


De ce as pune in Inner Sanctum 2 puncte cand pot sa pun in Psychic Horror si sa am un stun pe Twilight Sapper?



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Wipe
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 08-06-2022 20:34)
Joined: 05 Jul 2012
Posts: 12606, Topics: 645
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 21726.8
Votes: 431

      Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-09-2014, 19:24:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e asta problema, ideea era ca priestul la high ilvl nu mai are nevoie de less mana cost pentru spell-uri si poti pune in ce te avantajeaza, fie armura fie un cc.


Don't touch this

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Nytrox

[bored]



Status: Offline
(since 13-05-2018 13:05)
Joined: 14 Oct 2011
Posts: 995, Topics: 82
Location: Bucuresti

Reputation: 136.7
Votes: 67

   
Post Posted: 10-09-2014, 19:54:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Outplayedx. wrote:
XRobert01 wrote:
daca ai citi tot ce am scris,ce bine ar fi.
Quote:
Recomand sa puneti 2 puncte in Inner Sanctum deoarece ca shadow priest puteti conserva foarte usor mana cu gear decent si nu aveti nevoie de 3 puncte in Mental Agility.

Deja dupa 390 ilvl nu iti mai faci griji cu mana daca joci cum trebuie,deci nu prea ai de ce sa pui 3 puncte acolo.


De ce as pune in Inner Sanctum 2 puncte cand pot sa pun in Psychic Horror si sa am un stun pe Twilight Sapper?

pentru ca inner sanctum te ajuta la toti bosii,iar 1 raid facut cum trebuie are destule stunnuri pentru sapper,death grip,etc,deci nu e o necesitate psyhic horrorul.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Outplayedx.

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 12-10-2014 13:16)
Joined: 29 Aug 2014
Posts: 45, Topics: 2
Location: Turkey

Reputation: 45.6
Votes: 4

Post Posted: 11-09-2014, 00:47:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inteles...esti ocupat cu multi-doting..nu te intereseaza sapper-ul:))


1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Wipe
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 08-06-2022 20:34)
Joined: 05 Jul 2012
Posts: 12606, Topics: 645
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 21726.8
Votes: 431

      Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-09-2014, 09:16:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Outplayedx. wrote:
Am inteles...esti ocupat cu multi-doting..nu te intereseaza sapper-ul:))

DPSu' e prioritatea, no?



Don't touch this

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Outplayedx.

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 12-10-2014 13:16)
Joined: 29 Aug 2014
Posts: 45, Topics: 2
Location: Turkey

Reputation: 45.6
Votes: 4

Post Posted: 11-09-2014, 12:24:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca joci pentru tine...este, dar daca joci sa ajuti raidul...nu prea:D


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Wipe
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 08-06-2022 20:34)
Joined: 05 Jul 2012
Posts: 12606, Topics: 645
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 21726.8
Votes: 431

      Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-09-2014, 12:49:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acuma noh, fiecare cum a fost dresat Puppy Dog Eyes


Don't touch this

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Outplayedx.

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 12-10-2014 13:16)
Joined: 29 Aug 2014
Posts: 45, Topics: 2
Location: Turkey

Reputation: 45.6
Votes: 4

Post Posted: 11-09-2014, 16:06:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine ca mi-ai zis..sa fiu cu ochii pe tine la raid=))


1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Wipe, 16 May 2015 14:14



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page 1, 2, 3  Next    


The time now is 28-03-2024, 22:31:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x