User
Pass
2FA

Sugestie pentru popularea 3s
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message5258
NoNameGlad

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-11-2019 18:02)

Votes: 25

Post Posted: 20-07-2014, 14:02:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Masti wrote:
Uita-te si tu putin la stats mele de la 3s si team-ul care il am si dupa vorbeste de cat 3s fac eu.

Nu ma pot abtine - Serios ? -

Spoiler:

Spoiler:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ArnoldLimitless

[Mentally Stable]

(since 11-07-2018 00:52)

Votes: 3

Post Posted: 28-07-2014, 05:10:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Masti wrote:
ArnoldLimitless wrote:

Serveru asta are nevoie de 3s daca nu realizezi chestia asta ii treaba ta. Nu esti in stare sa joci 3s si nu esti de acord cu ideea mea, aici nu ii vorba doar despre tine ii vorba ca tot ce inseamna pvp aici ii 2s si bg doar ca bg ii degeaba u toti noobi ce iti rupe cc-u cu damage, nu se compara cu rated bg.

Are rost sa ma pun la mintea ta de random no name no fame? Uita-te si tu putin la stats mele de la 3s si team-ul care il am si dupa vorbeste de cat 3s fac eu. Referitor la gurthalak, pica imediat tentacula, doar sa dai pe ea cand apare sa nu stea sa iti faca dmg. Ce se face acum pentru 3s este suficient, ce spui tu aici este o aberatie totala.

Man is glaysa aka limit, nu mai da dodge si dupaia vorbi cu mine de la egal la egal nu ma lua cu suferinta ca nu iti dau atentie. Dai dodge la mage frost si joci affli cu heal tu esti varza rau frate

I don't want to be the best but i try to *** the rest!
0 0

Back to top
pitigoi

[Mentally Stable]

(since 12-03-2015 19:10)

Votes: 1

Post Posted: 18-09-2014, 00:52:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu face nimeni ca e foarte greu sa ajungi la 2k rating deoarece sunt prea putine teamuri si pica tot aceleasi teamuri......
0 0

Back to top
Bigblackjoe

[Mentally Stable]

(since 12-03-2019 19:54)

Votes: 13

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-09-2014, 16:13:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BALANCE PVP AND JOIN 3v3!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
spynux

[Mentally Stable]

(since 24-12-2016 21:36)

Votes: 27

Post Posted: 18-09-2014, 16:28:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ArnoldLimitless wrote:
Dau que la 3s joc contra un team de 2,1 k rate iau aia one shot in primele 3 secunde dupaia dau dodge ca isi pierd din rate urmeaza alt team de 2 k rate isi iau one shot dau dupaia dodge si raman 1 ora in que, intru in arena dupa o ora fac win si iara dodge iara o ora astept si mi se face scarba sa mai joc 3s. Nu ai cum sa faci rate ca joaca doar teamurile intre ele care au sanse egale de castig si noi astialalti ramanem pe dinafara. Singura solutie ca toata lumea sa poata face rate ar fi sa opriti 2s de 4 ori pe saptamana 30-60 de minute si sa faceti un announce ca doar 3s ii permis si sa deie lumea que la 3s fiindca nimeni nu da que la 3s din cauza faptului ca apare un team la 3s si nu te mai bagi ca stii ca ala iese dupa 10 minute si pana gasesti parteneri etc... Daca toata lumea vede ca 2s ii oprit o sa se inceapa sa se faca cap conquests la 3s si o sa joace o gramada de lume din cauza faptului ca odata ce o sa se adune vreo 6 teamuri o sa incerce toti sa faca rate din cauza faptului ca nu isi ataseaza speranta de rating doar contra un team la care stie deja ca face lose deci ii fara rost pentru anumiti playeri ce nu is asa buni la pvp dar odata ce o sa faca gm-i asta timp de o luna o sa se populeze o gramada 3s la ora cand se opreste 2s si o sa se obisnuiasca playeri cu 3s la un moment dat si dupaia puteti scoate chestia asta odata ce 3s ii populat si populatia serverului va creste cu mult, playeri ce au plecat de pe server se vor reintoarce odata ce vor stii ca pot face 3s. Eventurile la 3s is inutile pentru popularea 3s fiindca doar aia pro o sa vina deci o sa fie cateva teamuri inscrise si 3s va fii la fel ca intotdeauna.

PS: Nu prea cred ca o sa aibe de ce sa se oftice lumea fiindca o sa se populeze 3s dimpotriva multi o sa se bucure. Ati putea modifica si questu cu vote points sa primesti 30-20 vote points doar daca dai que timp de o ora in ziua respectiva si asa o sa deie toata lumea que timp de o ora si daca is nabi si daca is pro doar pt vote points si sa joace de fun (ma refer la playeri ce joaca mai mult pve aia ce joaca pvp mai mult o sa deie si pentru rating que) questu sa il poti face saptamanal, nu ma refer sa stai in que o ora fara sa iei arena ma refer sa tot dai que timp de o ora.

tu nu ai nici o tangenta cu pvp-ul si ai ajuns sa faci post de genul asta
ce team de 2k+ ai batut tu la 3s ma?
nici cu triple nu stii sa joci 3v3
trebuie fixate clasele ca sa se jaoce 3v3 si sa se puna max ilvl 405 ca sa poti intra in arena(intra un triple cu juma gear pve nu ai cum sa il bati)
close topic

http://eu.battle.net/wow/en/character/darkspear/Duduferalul/advanced
http://www.twitch.tv/bobocvlad
0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 18-09-2014, 19:28:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Spynux
''Dupa ce ca nu e populat 3v3 mai ai si pretentii acuma?''

0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 18-09-2014, 21:19:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pitigoi wrote:
nu face nimeni ca e foarte greu sa ajungi la 2k rating deoarece sunt prea putine teamuri si pica tot aceleasi teamuri......

True +1

0 0

Back to top
NoNameGlad

[Mentally Stable]

(since 13-11-2019 18:02)

Votes: 25

Post Posted: 19-09-2014, 11:13:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Revin la o idee mai veche de a mea.

Close 2s bracket. Macar 2-3 saptamani. Cine vine cu ideei gen "fac ce bracket vreau si eu daca vreau sa fac 2s ce ai tu impotriva" e clar ca e un redus mintal, vanguards hero, care inafara de burst / kill nu stie nimic (see cronox gladiator).

Nu cred ca o sa cada 'outele' nimani daca face 2-3 saptamani doar 3s, cu ocazia asta poate isi da lumea seama ca defapt 3s e mai usor decat 2s si ar avea mai multe sanse pentru elite gear.

Bineinteles sugestia asta vine automat cu o problema, remove ***** de vendori cu t2 la 2k, si pvp mounts sub 2.2k rate @ 3s. Cea mai mare prostia a fost cu t2 la 2k. Dupa ce a facut o mana de oameni dodge si farm si wintrade ca sa ajunga la 2k si sa isi ia t2, nu a mai dat nimeni join.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 19-09-2014, 11:28:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ar fi o idee sa se inchida o saptamana 2v2-ul, si dupa sa se traga concluziile. Un fel de test. Nu cred ca ar omori pe nimeni.

Parerea mea de ce nu se face 3v3: Fratilor, sunt buguri gamebreaking la clase si la hartile de arene. Nici 2v2 rated nu fac multi, doar 8 wins. Din cauza asta pica un team nou format de 1500 mmr cu un team care se intampla sa fie rank one. Va zic din experienta, 3v3 e muuuult mai distractiv decat 2v2.

Rewards: la 3v3 trebuie sa ajungi la 2000 ca sa cumperi ceva. Pana atunci nu poti lua nimic. Rank one team e la 1600, si aia sunt playeri care stiu sa joace. Abia s-a dat reset, si 2v2-ul a ajuns la 2300. Pacat de sistemul de pe wotlk, care era genial din punctul meu de vedere. Adica te punea sa joci bine, nu sa dai join, sa castigi un sfert din meciurile total jucate, si gata esti full gear.

O idee de-a mea: puneti setul de armura elite, cu aceleasi stats, la vendorul de 3v3 pe sistemul wotlk. Nu o dam deloc in fun server.

//Also, la faza cu sezoanele: nu incurajati decat acei 2% care sunt gladiatori. Sunt cam 20 de playeri care castiga de fiecare data. Scrub lorzii care fac doar 8 wins 2v2 nu se simt deloc incurajati sa faca 3v3 prin chestia asta.

Acum, sper ca nu va suparati pe mine ca ma plang, nu arunc cu handel in server sa ma aflu-n treaba, doar trag si eu cateva concluzii personale.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 19-09-2014, 15:59:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
ar fi o idee sa se inchida o saptamana 2v2-ul, si dupa sa se traga concluziile. Un fel de test. Nu cred ca ar omori pe nimeni.

Parerea mea de ce nu se face 3v3: Fratilor, sunt buguri gamebreaking la clase si la hartile de arene. Nici 2v2 rated nu fac multi, doar 8 wins. Din cauza asta pica un team nou format de 1500 mmr cu un team care se intampla sa fie rank one. Va zic din experienta, 3v3 e muuuult mai distractiv decat 2v2.

Rewards: la 3v3 trebuie sa ajungi la 2000 ca sa cumperi ceva. Pana atunci nu poti lua nimic. Rank one team e la 1600, si aia sunt playeri care stiu sa joace. Abia s-a dat reset, si 2v2-ul a ajuns la 2300. Pacat de sistemul de pe wotlk, care era genial din punctul meu de vedere. Adica te punea sa joci bine, nu sa dai join, sa castigi un sfert din meciurile total jucate, si gata esti full gear.

O idee de-a mea: puneti setul de armura elite, cu aceleasi stats, la vendorul de 3v3 pe sistemul wotlk. Nu o dam deloc in fun server.

//Also, la faza cu sezoanele: nu incurajati decat acei 2% care sunt gladiatori. Sunt cam 20 de playeri care castiga de fiecare data. Scrub lorzii care fac doar 8 wins 2v2 nu se simt deloc incurajati sa faca 3v3 prin chestia asta.

Acum, sper ca nu va suparati pe mine ca ma plang, nu arunc cu handel in server sa ma aflu-n treaba, doar trag si eu cateva concluzii personale.

tldr vrem 5$ pe fiecare meci de 3v3 la care dam join, si nici asa, ca aia bogati "eu pt 5$ nu dau join, halal promovare freakz e baza"

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 19-09-2014, 16:01:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
tldr vrem 5$ pe fiecare meci de 3v3 la care dam join, si nici asa, ca aia bogati "eu pt 5$ nu dau join, halal promovare freakz e baza"

Doamne.. deja ma enervezi zohl.. esti un pvp ***? noi ce primim ca intram in dragon soul? Cer 2$ pe fiecare boss pe hc omorat

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 19-09-2014, 16:12:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu-i adevarat, lumea nu da join 3v3 fiindca:

1. n-au ce lua, fiindca tot ce poate lua un pleb player se poate lua la 8 wins 2v2.
2. la 3v3 e mai mare bataie de cap decat la 2v2. Trebuie sa gandesti putin, nu e "train the healer and win"
3. Sunt unele bugs care pun mult mai multe probleme la 3v3 decat la 2v2.

din asta rezulta lipsa high rated 2v2 si lipsa totala a 3v3-ului

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 19-09-2014, 23:29:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NoNameGlad wrote:
Revin la o idee mai veche de a mea.

Close 2s bracket. Macar 2-3 saptamani. Cine vine cu ideei gen "fac ce bracket vreau si eu daca vreau sa fac 2s ce ai tu impotriva" e clar ca e un redus mintal, vanguards hero, care inafara de burst / kill nu stie nimic (see cronox gladiator).

Nu cred ca o sa cada 'outele' nimani daca face 2-3 saptamani doar 3s, cu ocazia asta poate isi da lumea seama ca defapt 3s e mai usor decat 2s si ar avea mai multe sanse pentru elite gear.

Bineinteles sugestia asta vine automat cu o problema, remove ***** de vendori cu t2 la 2k, si pvp mounts sub 2.2k rate @ 3s. Cea mai mare prostia a fost cu t2 la 2k. Dupa ce a facut o mana de oameni dodge si farm si wintrade ca sa ajunga la 2k si sa isi ia t2, nu a mai dat nimeni join.

Nu mai joaca Vanguards la 2s si joaca triple dps cu 410 ilvl fiecare.
// Dupa scorurile din braketul de 2s imi dau seama ce greu e sa faci rate, sunt playeri cu 1000-0 care acuma 3-4 luni nu faceau 2,4k.
LIKE:
https://armory.freakz.ro/team-info.xml?b=WoW+Freakz&&r=Genesis&&ts=2&&select=am+wpe+pro
Check paladin gear. Now change server. ''Eu am gladiator title tu nu ai eu sunt best wow player EU''
Pvp pe freakz e o gluma.
Per total voi vreti sa populati 3v3 dar nici macar 2v2 nu e o chestie.

0 0

Back to top
Juve2001
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2014 12:55)

Votes: 3

Post Posted: 01-10-2014, 17:53:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce funny sunteti se trezeste Duduferal sa vorbeasca carei paleta. si sufera de titlu de privata. si de boostul depe retail .. ce copil prost esti mai dudule.. sa ma pis pe natia ta de cocalar jegos ca, tot timpul te-ai crezut smecher si tu inca iti rupi coatele pe bancile scoli si suferi ca un porc.. ca , in irl vorbesti cu sarumana.. treaba valabila pentru toti gladiatori pletosi (cronox ,feri) boschetarul de bossutai si alti .. sunt prea multi sai enumar . respect jenzul , azwrait .. in rest sa sugeti **** restu. cu stima si respect Pepssi vam pupat.
0 2

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 01-10-2014, 19:20:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Juve2001 wrote:
Ce funny sunteti se trezeste Duduferal sa vorbeasca carei paleta. si sufera de titlu de privata. si de boostul depe retail .. ce copil prost esti mai dudule.. sa ma pis pe natia ta de cocalar jegos ca, tot timpul te-ai crezut smecher si tu inca iti rupi coatele pe bancile scoli si suferi ca un porc.. ca , in irl vorbesti cu sarumana.. treaba valabila pentru toti gladiatori pletosi (cronox ,feri) boschetarul de bossutai si alti .. sunt prea multi sai enumar . respect jenzul , azwrait .. in rest sa sugeti **** restu. cu stima si respect Pepssi vam pupat.

L2p.

OFF-TOPIC LA OFF-TOPIC x

@tweety macar joaca tu ca sa vorbesti de pvp. Tu joci pe at unde te bate orice prost de 1300 la soloq si vii sa vorbesti? Esti aproape de juve....nu te chinui cumva sa-l ajungi din urma nu? Raised eyebrow

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 12-02-2025, 22:54:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x