User
Pass
2FA
 
 

Interviu w/ -P!C@-
Go to page 1, 2, 3  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews
Author Message15266
Kaede

[Diclonius Queen]



Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)
Joined: 20 Jan 2014
Posts: 11135, Topics: 207
Location: United Kingdom

Reputation: 3263.5
Votes: 308

Post Posted: 04-10-2014, 14:30:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Carina: Ok, u ready?

-P!C@-: Sigur.

Carina: Cum te numeºti?

-P!C@-: Bogdan V.

Carina: 'V' vine de laaa...?

-P!C@-: De la numele de familie.

Carina: Okay, deci nu vrei sã-l faci public. Ce vârstã ai?

-P!C@-: 28 peste câteva zile.

Carina: Wow, mulþi înainte! De unde eºti?

-P!C@-: Mersi, la fel! Din Constanþa.

Carina: Aproape de mare, cool. Presupun cã pe timpul verii numai pe plajã stai.

-P!C@-: Eh, nu chiar, mai mult în weekend-uri ºi mai rar în timpul sãptãmânii.

Carina: Deci, ai almost 28 de ani. Bãnuiesc cã ai ºi permis, no?

-P!C@-: Da, de 7 ani. (în Noiembrie fac 7 parcã)

Carina: Ce maºinã ai?

-P!C@-: Am Seat Cordoba alb varianta cu spatele mai ridicat (þi-am recomandat marca la SZ acum ceva timp)

Carina: Ye, îmi aduc aminte, parþial. Am deviat oricum... Te poþi descrie în câteva cuvinte?

-P!C@-: Sunt o persoanã sociabilã, ambiþioasã care când îºi propune ceva face tot posibilul sã îndeplineascã acel obiectiv.

Carina: Mhm, ce muzicã asculþi? Asculþi muzicã des sau când îþi aduci aminte?

-P!C@-: Ascult muzicã la muncã tot timpul, fie cã vreau fie cã nu vreau. Apropo de asta în ultimele 2 zile au bãgat niºte melodii franceze de îþi venea sã te iei la palme. Nu am un gen preferat, orice melodie care îmi place o ascult (poate fi rap, dance, tehno, rock etc).

Carina: În timpul liber? Ce faci cel mai des?

-P!C@-: Pãi depinde, de la plimbãri în parc cu bicicleta/pe jos cu persoana/persoanele dragi pânã la mers la pescuit doar pentru distracþie cã de prins e mai greu.. De asemenea mers în cluburi când e cazul sau ieºiri la un suc, cafea ori karaoke.

Carina: Karaoke? ªtii sã cânþi? Ai voce? Sau o faci doar 4 fun?

-P!C@-: Nu nu, stai puþin, nu înþelege greºit, nu cânt eu cã ar fugi toþi, de obicei lãsãm fetele sã cânte sau dupã câteva pahare cântãm noi (mai mulþi bãieþi odatã) dar acompaniaþi de persoana de la karaoke. Nu aº vrea ca lumea sã rãmânã cu traume dupã ce cântãm noi.

Carina: Oooh, înþeleg acum. Cã veni vorba de pescuit mai devreme, îþi place sã mãnânci peºte sau doar sã prinzi?

-P!C@-: Sincer nu pot sã zic cã e mâncarea mea favoritã, mãnânc peºte (dar mai rar cel mai mult îmi place macrou la cuptor cu bulion, usturoi ºi alte ingrediente dar fãcut de mama, iese demenþial). În rest nu mã omor dupã alte reþete de peºte.

Carina: Dar, în schimb, care-i mâncarea care îþi trezeºte cele mai adânci pofte?

-P!C@-: Greu de zis, parcã aº prefera un pic mai mult pastrama de oaie extra picantã ºi sãratã, în rest mãnânc aproape orice.

Carina: Gata cu mâncarea, mi-e mie foame, nu de alta. Vreun sport faci? Adicã, mai serios. Dacã nu faci, ce sporturi þi se par gen super cool ºi ar merita sã le încerci?

-P!C@-: Mai serios nu, în liceu aveam echipa de handbal a liceului care era formatã din toþi colegii mei de clasã, era amuzant, se participa la turnee între licee. Mai joc ºi fotbal ocazional dar în ultima perioadã nu am mai fost deloc dar recuperez nu e asta problema. Mersul la salã sau exerciþiile fãcute acasã cu niºte greutãþi nu cred cã se încadreazã la sport.

Carina: Eh, se poate spune cã da. Cã tot ai zis de liceu, cum era pentru tine viaþa de liceu? Þi-e dor de ea? Sau þi-e mai bine acum?

-P!C@-: Cãrui om normal nu îi este dor de liceu? Am o grãmadã de amintiri frumoase, era altfel atunci, chiar ne distram nu glumã. Mi-e greu sã fac un top15 al celor mai frumoase amintiri din liceu, a fost o perioadã superbã ºi da, îmi este dor de liceu, eram ºi mai tânãr.

Carina: Sunt unii oameni cãrora nu le lipseºte liceul. Cum te descurcai cu învãþatul ºi temele bla bla, aveai note decente sau maximul era ca cifrele de pe zar?

-P!C@-: Eh nici aºa, aveam medii de 10, se învaþã pe vremea noastrã nu cum e acum, temele se fãceau dacã erau nu asta e problema, de obicei reþineam din timpul predãrii, am avut norocul ãsta ºi îmi era mai uºor când reciteam totul acasã. Mediile erau peste 7, pot spune cã eram un elev mediu dar în comparaþie cu ce elevi sunt acum eram evoluaþi tare.

Carina: Dar cu prima ta iubitã? A fost pe timpul liceului? Sau mai devreme?

-P!C@-: Da, în timpul liceului, chiar îmi aduc aminte de o fazã interesantã legatã de asta. Aveam o colegã la liceu care arãta foarte bine la corp ºi am zis cã în urmãtoarea pauzã mã duc la ea etc doar cã înaintea mea s-a dus colegul de bancã (unul din cei mai buni prieteni de atunci ºi acum) dar nu m-am supãrat, mai aveam o grãmadã de colege. Ei mai fuseserã împreunã, dar nimic serios, doar o dragoste adolescentinã.

Carina: Dar prima ta experienþã mai deocheatã? Îmi poþi da câteva detalii?

-P!C@-: Da, a fost la puþin timp dupã 18 ani într-un cãmin (Agronomie) din Bucureºti.

Carina: Maaii muuuuullte detaaaliiii dacã nu te superi?

-P!C@-: Haha, ok, nu ma supãr. Pãi a fost simplu, era o fatã din provincie ca ºi mine, drãguþã, colegi la facultate, ºi s-a întâmplat, m-am dus la ea sã vorbim chipurile de cursuri ore etc ºi s-a întâmplat. Bine nu pot sã zic cã a fost ceva programat, it happened.

Carina: Oh, deci a fost ceva gen "Hai sã vorbim de nu ºtiu ce, de cursuri, alea-alea, chimie, istorie, bla bla.... m-am plictisit hai în pat!" Hahah.

-P!C@-: Nici chiar aºa, m-am dus la ea, am vorbit de cursuri, facultate puþin, primele impresii etc ºi dupã câteva sãruturi s-a ajuns mai departe.

Carina: Ce ai face dacã ai putea îngheþa timpul pentruuu.. sã zicem o orã. Ce ai face în ora aia? Þinând cont cã toatã lumea ar fi îngheþatã, absolut nimic animat, în afarã de tine. Ce ai face?

-P!C@-: Decât sã spun o prostie mai bine mã abþin ºi scriu altceva, gen, aº face plinul la maºinã. Nu vreau sã zic vreo tâmpenie cã aveam în cap câteva so..

Carina: Treaba taaaa... ! Deºi mã aºteptam la mai mult.. Dar în fine, next: Eºti pasionat de tatuaje? Ai fi dispus sã îþi faci unul?

-P!C@-: Nu sunt pasionat, nu mi-aº face vreodatã unul, decât dacã ar fi ca pe vremuri, tatuaje în pungile de chipsuri care dureazã 2-3 zile dacã nu te speli.

Carina: Te consideri o persoanã interesantã? Cu simþul umorului? Oamenii se simt bine în compania ta? Sau te consideri un tip boring, singuratic... toate cele... ?

-P!C@-: Nu, îmi place sã fiu cu multe persoane, nu neapãrat în centrul atenþiei dar înconjurat de oameni ºi da am simþul umorului, îmi place sã mã simt bine alãturi de persoanele dragi. Gaºca mea de prieteni e foarte mare, cu unii sunt prieten foarte bun din liceu (mare majoritate, fete ºi bãieþi).

Carina: Cu ce tip de oameni te înþelegi cel mai ok?

-P!C@-: Cu oamenii care au simþul umorului, care ºtiu sã creeze o atmosferã plãcutã, persoane cu chef de viaþã ºi persoane care ºtiu ce e bunul simþ.

Carina: Dar în ceea ce priveºte sexul feminin, ce preferinþe ai?

-P!C@-: Oh, credeam cã nu întrebi. Sunt sincer, am pretenþii foarte mari, poate chiar exagerate ºi din cauza asta poate cã am avut de pierdut destul de mult dar asta e, merg mai departe. Poate cã regret unele alegeri fãcute dar asta e, nu mai pot da timpul inapoi.

Carina: Ai rãspuns cam la 30% din întrebare, deci mai aºtept.

-P!C@-: Ah, insiºti. Pãi sincer pot spune cã din toate fetele cunoscute sã zicem aºa, douã mi-au pus capac ºi aici mã refer la cum arãtau, la caracterul lor, faptul cã mã simþeam foarte bine în compania lor. Aº putea spune chiar 3 dar am ales sã ignor acea persoanã, dar am rãmas prieteni foarte buni. Ca sã te scutesc de o întrebare legatã de motivul pentru care am ales sã o ignor e simplu, nu am ºtiut ce sã fac în perioada respectivã, nu eram hotãrât, zodia asta (balanþã)...

Carina: Bun. Cam atât din viaþa ta realã am vrut sã aflu. Trecem la freakz dacã nu mai ai nimic de spus.

-P!C@-: OK, sigur.

Carina: Ok. Cum ai descoperit freakz?

-P!C@-: Nepotul unuia dintre cei mai buni prieteni juca pe war4 parcã, e vorba de Jo3y ºi aºa dintr-o discuþie pe mess am ales sã intru ºi eu, apoi m-am axat pe war5 când era cu modul uwc3.

Carina: Jucai de mult timp CS înainte sã ajungi pe freakz?

-P!C@-: Da, jucam de pe vremea liceului, acum 11-12 ani sau ceva în genul, mai precis de când era la modã CS 1.5.

Carina: În legãturã cu forumul, cum þi s-a pãrut la început?

-P!C@-: La început nu frecventam decât secþiunea war5 unde primisem admin (blood) de la Twister, promova jucãtorii activi. Uºor-uºor am început sã intru la mai multe categorii, sã postez dar implicarea cu adevãrat a început pe war6, asta la ceva distanþã de war5 care se închisese din cauza cã nu mai erau jucãtori pe modul respectiv.

Carina: ªi acum, eºti owner al cãror servere?

-P!C@-: war5, war6, war7.

Carina: Te descurci cu toate sarcinile, plus cã mai eºti ºi moderator?

-P!C@-: Da, este ok, nu sunt doar eu, mai e ºi Pamflet care poate rezolva problemele apãrute, dar nu prea mai e cazul, am trecut serverele la un host mai bun ºi e totul ok. Oricum dacã nu e unul din noi ºi restul colegilor de pe war-urile menþionate pot rezolva problemele (mã refer la owneri).

Carina: Ok, trecem la altele acum. Cum ai ajuns moderator? Te-ai gândit vreodatã cã vei dobândi funcþia asta?

-P!C@-: Hmm, ºtii cum e, te implici pe anumite subforumuri unde te mai pricepi, ajuþi lumea, ai o conduitã ok, stãpâneºti gramatica limbii române ºi te poþi aºtepta sã faci parte din staff.

Carina: Good. Despre colegii tãi din staff ce pãrere ai?

-P!C@-: Sunt toþi ok, e un colectiv unit, care se ajutã când e nevoie. Pe scurt e totul ok, aºa cum ar trebui sã fie.

Carina: Ai avut vreo experienþã mai neplãcutã cu vreunul din ei? Dar fericitã?

-P!C@-: Hah la cum ai pus întrebarea te poþi gândi la altceva dar þinând cont cã sunt majoritatea bãieþi e exclus. Nu pot sã zic cã am avut probleme cu unii dintre ei, au fost ceva discuþii acum 1 an ºi ceva pe un server war dar totul s-a rezolvat în scurt timp.

Carina: Crezi cã ar merita careva remove sau up?

-P!C@-: Remove nu cred, toþi îºi fac treaba iar de up Jovi e un s-mod cu putere de decizie oleacã mai mare dar e îndeajuns momentan.

Carina: Okay. Dar printre useri? Þi-a atras careva atenþia?

-P!C@-: Sunt persoane care se implicã oarecum dar mai toþi au probleme grave legate de gramaticã + cã mai posteazã aiurea de multe ori, aºa cã nu, nu mi-a atras atenþia nimeni în mod deosebit în afarã de meeeow care ar merita cã se implicã mult pe forum.

Carina: Dacã ai putea schimba ceva la forum, dacã ai putea da afarã pe oricine, ce ai face? Sã zicem, cã ai deþine comunitatea pentru câteva zile, ce ai face, pe scurt, ca sã 'îmbunãtãþeºti' forumul?

-P!C@-: Sincer, aº scãpa de persoanele care au adus un prejudiciu de imagine comunitãþii ºi ºi-au bãtut joc de useri fãcându-i astfel sã plece în altã parte.

Carina: Bun, trecem acum la întrebari de la useri. U ready?

-P!C@-: Da, sigur.

Carina: mitrut te întreabã: "Îþi place Coca-Cola?"

-P!C@-: Hmm, da, dar beau ocazional, nu tot timpul. Nu pot spune cã sunt înnebunit dupã Cola.

Carina: IngerDr00gat te întreabã: "Ce iubeºti la o femeie?"

-P!C@-: În primul rând caracterul, inteligenþa, apoi restul, e important sã ºi poþi comunica cu ea nu doar sã fie colegã de pat ºi în rest sã fie lemn, sã nu ai ce discuta cu ea.

Carina: meeeow te întreabã: "Dacã ai sta la þarã (la curte), þi-ai lua vreo 5-6 gãini?"

-P!C@-: Nu ºtiu de ce am impresia cã ºi-a adus aportul ºi *0ranGe ! extrem la întrebarea asta. Nu m-ar deranja atâta` timp cât nu am treabã cu ele.

Carina: sorinsorin57 te întreabã: "Care a fost cel mai mare scandal provocat de tine pe forum? @pedeapsã primitã."

-P!C@-: Nu pot spune cã am avut scandaluri mari, doar mici neînþelegeri ºi nu s-a lãsat cu warns ban sau altceva.

Carina: Geo_Cs1 te întreabã: "Îþi plac acadelele?"

-P!C@-: Sã sugi ceva care e dulce ºi îþi face sete nu e ok, deci nu (mã refer la acadelele ca bomboane, sã nu se înþeleagã altceva, deºi la ce persoane sunt pe forum...)

Carina: O întrebare cam ciudatã, venitã de la un ciudat evident... Eustache69 te întreabã: "De ce au oamenii dimineaþa scaune dupã ce se trezesc?"

-P!C@-: Nu meritã atenþie, trecem peste.

Carina: Cyad te întreabã: "Enumerã 5 lucruri ªI persoane care te þin în aceastã comunitate?"

-P!C@-: Pfff, e greu sã enumãr 5 lucruri ºi mai ales 5 persoane dar o sã zic în mare ce mã þine în comunitate: Faptul cã sunt în staff ºi am parte de un colectiv super ok dar ºi cã am servere care sunt pline mai tot timpul aproape 24/24 ºi cã fac parte din Freakz. Legat de persoane, nu pot sã enumãr doar 5 sunt foarte mulþi ºi aici mã refer atât la colegii owneri, la admini dar ºi la simpli useri. Sunt mulþumit cã sunt owner pe 3 servere ºi pe toate am parte de un colectiv fantastic.

Carina: Bun. Astea au fost întrebãrile de la useri, ºi cam tot interviul. Ai un mesaj de final pentru comunitate?

-P!C@-: Sper sã rãmânem pe primul loc în preferinþele userilor. Acum sã fiu sincer mã bate gândul sã îþi adresez o întrebare, accepþi?

Carina: Yep, sure.

-P!C@-: Perfect! Cum te simþi când vezi cã tot apar controverse legate de faptul cã eºti bãiat ºi nu fatã ºi unele persoane încearcã sã te denigreze?

Carina: Mã doare-n ****. Pentru ei sunt bãiat, pentru mine sunt fatã. Ce mai conteazã? Eu am început sã fac ceva pe forum ºi continui sã-mi fac datoria indiferent de ce ar susþine alþii cã sunt. Oh stai, niºte tipi random pe un forum de gaming îmi zic cã sunt bãiat? Oh noes, nu mai dorm la noapte... I don't give a damn shit.

-P!C@-: Super, ãsta e ºi cel mai bun rãspuns pe care îl puteai da, bravo!

Carina: Mersi. Sper cã þi-a fãcut plãcere interviul.



3 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
meeeow

[Account disabled]



Status: Offline
(since 19-01-2017 15:31)
Joined: 08 Feb 2014
Posts: 1857, Topics: 73
Location: Romania

Reputation: 2328.6
Votes: 163

 
Post Posted: 04-10-2014, 14:44:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cariinush wrote:
Carina: meeeow te întreabã: "Dacã ai sta la þarã (la curte), þi-ai lua vreo 5-6 gãini?"
-P!C@-: Nu ºtiu de ce am impresia cã ºi-a adus aportul ºi *0ranGe ! extrem la întrebarea asta. Nu m-ar deranja atâta` timp cât nu am treabã cu ele.

Pwahahaha, no way - GJ pentru interviu amândurora! :ok:




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Geo_Cs1
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 15-12-2014 23:46)
Joined: 17 Feb 2014
Posts: 7762, Topics: 196
Location: Peste drum de tine !

Reputation: 751.8
Votes: 211

          Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  - 
Post Posted: 04-10-2014, 15:14:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cariinush wrote:

Carina: Geo_Cs1 te întreabã: "Îþi plac acadelele?"

-P!C@-: Sã sugi ceva care e dulce ºi îþi face sete nu e ok, deci nu (mã refer la acadelele ca bomboane, sã nu se înþeleagã altceva, deºi la ce persoane sunt pe forum...)


- -

Bun interviu. -



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
cosmin827

[Welcome to my Hood ]



Status: Offline
(since 02-12-2022 21:31)
Joined: 31 Jan 2011
Posts: 16374, Topics: 74
Location: Oltenita

Reputation: 2370.2
Votes: 304

 
Post Posted: 04-10-2014, 15:19:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dar ce onoare -, domnu' Pica la interviu -. Nu-i rau.

#IseeY Blizz! ^El Lider
La confussione mi irrita ....e tanto!
Every new day is another chance to change your life
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Staropramen

[am si eu]



Status: Offline
(since 10-02-2024 20:03)
Joined: 07 Aug 2011
Posts: 8119, Topics: 85
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 814.5
Votes: 67

 
Post Posted: 04-10-2014, 15:26:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Care e treaba cu intrebarea lui P!C@, ca nu sunt in tema .
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-P!C@-

[Simply Normal]



Status: Offline
(since 21-04-2022 19:07)
Joined: 28 May 2012
Posts: 21086, Topics: 1601
Location: Constanta

Reputation: 1870.3
Votes: 781

Post Posted: 04-10-2014, 16:21:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

meeeow wrote:
Cariinush wrote:
Carina: meeeow te întreabã: "Dacã ai sta la þarã (la curte), þi-ai lua vreo 5-6 gãini?"
-P!C@-: Nu ºtiu de ce am impresia cã ºi-a adus aportul ºi *0ranGe ! extrem la întrebarea asta. Nu m-ar deranja atâta` timp cât nu am treabã cu ele.

Pwahahaha, no way - GJ pentru interviu amândurora! :ok:

Nu stiu de ce presimt ca e implicat si el dar in fine -
Mersi, Mee, Geo, Blizz!
Staropramen au fost cateva persoane care aveau alta opinie dar s-a rezolvat.




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
meeeow

[Account disabled]



Status: Offline
(since 19-01-2017 15:31)
Joined: 08 Feb 2014
Posts: 1857, Topics: 73
Location: Romania

Reputation: 2328.6
Votes: 163

 
Post Posted: 04-10-2014, 17:46:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A fost când mi-a menționat chestia asta, acum 1-2 luni gen. - Am vrut neapãrat sã-ți pun o întrebare, n-am avut inspirație... ^^ Pus @Pica



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]



Status: Offline
(since 11-12-2017 12:06)
Joined: 01 Jul 2007
Posts: 11419, Topics: 191
Location: Romania

Reputation: 683.4
Votes: 117

   
Post Posted: 04-10-2014, 19:20:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahahahahaha, n-am avut nicio implicare, DIN PACATE - But you got busted, 5-6 gaini deja e overkill, ii ajunge una, nu mai iese din casa/nu mai intra in curte -


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
-P!C@-

[Simply Normal]



Status: Offline
(since 21-04-2022 19:07)
Joined: 28 May 2012
Posts: 21086, Topics: 1601
Location: Constanta

Reputation: 1870.3
Votes: 781

Post Posted: 04-10-2014, 19:27:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
Ahahahahaha, n-am avut nicio implicare, DIN PACATE - But you got busted, 5-6 gaini deja e overkill, ii ajunge una, nu mai iese din casa/nu mai intra in curte -

Nici chiar asa -




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]



Status: Offline
(since 11-12-2017 12:06)
Joined: 01 Jul 2007
Posts: 11419, Topics: 191
Location: Romania

Reputation: 683.4
Votes: 117

   
Post Posted: 04-10-2014, 19:29:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*** please

Code:
Nu m-ar deranja atâta` timp cât nu am treabã cu ele.


-



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
-P!C@-

[Simply Normal]



Status: Offline
(since 21-04-2022 19:07)
Joined: 28 May 2012
Posts: 21086, Topics: 1601
Location: Constanta

Reputation: 1870.3
Votes: 781

Post Posted: 04-10-2014, 19:32:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahaha, glumisem acolo -
Si acum ca sa iti fac pe plac: iei un pumn de graunte si-l arunci in partea opusa unde trebuie sa mergi, asta ca sa nu te impiedici de ele -




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]



Status: Offline
(since 11-12-2017 12:06)
Joined: 01 Jul 2007
Posts: 11419, Topics: 191
Location: Romania

Reputation: 683.4
Votes: 117

   
Post Posted: 04-10-2014, 19:40:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=u7tRQUCfbBw:



Should i remind you ? Nice interview.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
wzA

[Cultivator de Vise]



Status: Offline
(since 11-02-2018 10:49)
Joined: 28 Apr 2009
Posts: 3535, Topics: 43
Location: Unknown

Reputation: 963.5
Votes: 98

 
Post Posted: 04-10-2014, 19:45:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
5-6 gaini deja e overkill, ii ajunge una, nu mai iese din casa/nu mai intra in curte -

-))))))))


Pot spune cã e cel mai reuºit interviu de pânã acum, întrebãri puse dupã rãspunsurile intervievatului, bravo Carinush.
Cât despre tine P!C@, îmi place cum gândeºti în legãturã cu femeile, mai trebuie sã aibe ºi ceva în cap, nu doar forme!






*** SOCIETY
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]



Status: Offline
(online 2 weeks ago)
Joined: 13 Mar 2010
Posts: 12665, Topics: 267
Location: Romania

Reputation: 2269
Votes: 151

 
Post Posted: 04-10-2014, 20:12:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Eh nici aºa, aveam medii de 10, se învaþã pe vremea noastrã nu cum e acum, temele se fãceau dacã erau nu asta e problema, de obicei reþineam din timpul predãrii, am avut norocul ãsta ºi îmi era mai uºor când reciteam totul acasã. Mediile erau peste 7, pot spune cã eram un elev mediu dar în comparaþie cu ce elevi sunt acum eram evoluaþi tare.



Am prieteni cu o varsta mai mare ca a ta si tot nu au suferinte de genu despre generatia lor

2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ThunderJB

[Freakz * Thunder]



Status: Offline
(since 12-10-2022 06:25)
Joined: 06 Sep 2013
Posts: 4652, Topics: 262
Location: Back in the business.

Reputation: 878.8
Votes: 266

 
Post Posted: 04-10-2014, 20:24:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos pica, esti mai mare decat elicopter.

Black magic
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews  
Go to page 1, 2, 3  Next    


The time now is 28-03-2024, 11:34:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x