User
Pass
2FA

How to rank one
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message13170
nazzgull

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-04-2016 19:38)

Votes: 7

Post Posted: 24-10-2014, 15:32:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
Sunteti nebuni si voi -

dar voi nu mai jucati?
unde-s feralii si dpriestii care dominau ladder - jasonstatham si lenoxluise.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
C7up

[Mentally Stable]

(since 16-12-2015 18:29)

Votes: 7

Post Posted: 24-10-2014, 16:25:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Execrabil video e postat doar ca sa arate ce?Ca cei 2 care sunt r1 nu intrase-ra odata cu voi.Pai poate mancau in momentul ala sau poate cine stie erau afk..poate nu aveau chef sa dea de ret/rogue,numai are voie omul sa nu dea que cand e fair in arena ca i face dodge si vrea sa arate ca daca i faci dodge el e bun..dar defapt e batut de wariori:)).Ba fair esti penibil cu suferinta ta..macar de jucai si tu ceva.Mentalitatea de meltean nu dai que cand e el in arena inseamna ca nu vrei sa pici cu el(dodge):-,mi-e mila de tine copile.Esti o imitatie de pala si un exemplu despre cum sa nu ajungi ca retry.Cand te bate lumea 1v1 sau in arena sau etc nu pui filmulet, dar in schimb pui filmulet cu ce crezi tu ca fac altii macar de aveai vreo certitudine.NU AI DE UNDE SA STII CA CINEVA ITI FACE DODGE SI PANA LA URMA FAZA CU DODGE E O TREABA INVENTATA,o mare ineptie dupa parerea mea CA SA SUFERE ALTII DE SUPERIORITATE.Tu daca iei bataie de la un team pe banda dai que in continuare ca sa te dai mare ca pici tot cu ei?.Nu esti altceva decat un retry esuat de skill mediocru cunoscut de sclavetii tai ca fiind bun intre voi acolo.In locul tau mi-as da rename sincer.
3 1

Back to top
Bigblackjoe

[Mentally Stable]

(since 12-03-2019 19:54)

Votes: 13

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-10-2014, 16:57:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tind sa cred ca s-a screlozat toata lumea in ultimul timp! Asta plange ca nu dau aia join cand intra el la arene si se apuca sa filmeze orice rahat..Mai interesante erau clipurile lui Sandake -.

Altii au inceput sa intre la 2-3 dimineata sa faca arene ca sa farmeze low teams sa faca si ei putin rate , desi aseara si-au luat farm si au dat alt f4@gladiatorTweety si autokick kmex AKA ex rank1 pentru 4 zile!

Pun baietii astia atat suflet in jocul asta de nu s-a mai vazut asa ceva...

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 24-10-2014, 17:05:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bigblackjoe wrote:
Tind sa cred ca s-a screlozat toata lumea in ultimul timp! Asta plange ca nu dau aia join cand intra el la arene si se apuca sa filmeze orice rahat..Mai interesante erau clipurile lui Sandake -.

Altii au inceput sa intre la 2-3 dimineata sa faca arene ca sa farmeze low teams sa faca si ei putin rate , desi aseara si-au luat farm si au dat alt f4@gladiatorTweety si autokick kmex AKA ex rank1 pentru 4 zile!

Pun baietii astia atat suflet in jocul asta de nu s-a mai vazut asa ceva...

Auzi bai buthurt, tu ai de gand sa plangi in fiecare topic? Nu de alta dar vad ca tu astepti sa intru eu sa imi dai spectate la fiecare arena. Poate omul nu vrea sa stea 45 de minute 3 arene la rand. Acuma trebuie sa intru sa castig fiecare arena ca na, bigblegjoe care are 80-40 la 1800 mmr se ia de mine.

Last edited by david33 on 24-10-2014, 17:07:40; edited 2 times in total
0 2

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 24-10-2014, 17:06:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca aia n-aveau scor 409 cu 29, rate 2590 si rank facut pe low players care fac 8 wins fara comp de rated sau skype, iti dadeam dreptate fratemeleu. Degeaba te iei de fair, ca are dreptate la faza asta. Mi se pare o gluma proasta ladderul de 2v2. mmr NU EXISTA.

1365 vs 2590. Au o sansa sa-i bata. La fel cum ai o sansa sa intreci un bolid cu o bicicleta. Trebuie doar sa stea. Faza e ca nu sta. Au picat cu cei mai mici, desi se vad la spectate 3 teamuri de ~2k.

Si voi ce faceti? va certati ca fraierii intre voi care e mai gladiator in loc sa cereti toti schimbarea sistemului de arena queue. E si normal sa apara zeci de exploiteri care sa strice ladderul, la cat de usor e de fentat sistemul.

//edit

Teamul de rank 1 a facut exploit clar. S-o luam logic:
Rank 1: 409 - 29 2581
Rank 2: 179 - 31 2514

Adica rank 1 are de 2 ori mai multe wins decat rank 2, dar totusi diferenta de rating nu este decat 67. Adica, vreo 5-10 wins intr-un sistem normal, depinzand cu cine pici.
Acelasi lucru la teamul de rank 4. Rank 5 are cu 257 wins mai putin, si doar 22 rating in minus. Adica 2 wins. Rank 4 a facut in 257 de meciuri atata rating cat ia un team normal in 2 wins. Maxim 3.

Partea funny? It's all legal. Nimeni nu a luat disband, desi in trecut s-a dat pentru MMR drop, acum nu se mai da. Plus ca si developerii si-au adus contributia la sistemul asta, reducand timpul la 1 minut si lasandu-l asa.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨

Last edited by Kinook on 24-10-2014, 17:23:41; edited 1 time in total
1 0

Back to top
Thousandcuts34

[Speeder]

(since 05-07-2024 22:08)

Votes: 12

Post Posted: 24-10-2014, 17:06:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

C7up wrote:
Execrabil video e postat doar ca sa arate ce?Ca cei 2 care sunt r1 nu intrase-ra odata cu voi.Pai poate mancau in momentul ala sau poate cine stie erau afk..poate nu aveau chef sa dea de ret/rogue,numai are voie omul sa nu dea que cand e fair in arena ca i face dodge si vrea sa arate ca daca i faci dodge el e bun..dar defapt e batut de wariori:)).Ba fair esti penibil cu suferinta ta..macar de jucai si tu ceva.Mentalitatea de meltean nu dai que cand e el in arena inseamna ca nu vrei sa pici cu el(dodge):-,mi-e mila de tine copile.Esti o imitatie de pala si un exemplu despre cum sa nu ajungi ca retry.Cand te bate lumea 1v1 sau in arena sau etc nu pui filmulet, dar in schimb pui filmulet cu ce crezi tu ca fac altii macar de aveai vreo certitudine.NU AI DE UNDE SA STII CA CINEVA ITI FACE DODGE SI PANA LA URMA FAZA CU DODGE E O TREABA INVENTATA,o mare ineptie dupa parerea mea CA SA SUFERE ALTII DE SUPERIORITATE.Tu daca iei bataie de la un team pe banda dai que in continuare ca sa te dai mare ca pici tot cu ei?.Nu esti altceva decat un retry esuat de skill mediocru cunoscut de sclavetii tai ca fiind bun intre voi acolo.In locul tau mi-as da rename sincer.

Tin sa mentionez inainte de altceva ca nu tin partea nimanui aici!
Ce ai spus tu, ca poate aveau alta treaba se prea poate sa fie posibil sau chestiile de genul "au iesit dupa ce i-am batut"(nu este cazul aici) sunt doar niste cuvinte aiurea aruncate de persoane ce vor sa se simta intr-un fel superioare fata de altcineva. Nimeni nu este obligat sa dea queue dupa ce pierde un numar de meciuri, eu sunt genul de player care se va oprii din jucat arene daca pierde MAXIM 3 meciuri, asa functioneaza temperamentul meu, nu joc acest joc pentru a-mi crea neplaceri, decat sa-mi fac nervi la timpul respectiv prefer sa pic vs echipa respectiva cand probabil voi juca alt comp sau cu alta persoana sau pur si simplu voi avea o zi mai buna si un gameplay superior fata de ziua anterioara.

Cat despre cum joaca fair... fair a jucat mereu bine retri(de pe evolution), nu am un respect deosbit pentru clasa paladin pentru ca-mi pare cea mai usoara din tot jocul, insa ca retri pala gameplay nu as putea sa zic ca este slab. De fapt daca ar fi sa nominalizez pe cineva pentru best retri probabil ar fi el.

Sa nu crezi ca am zis ce am zis despre el pentru ca suntem tovarasi, pentru ca nu suntem, nu purtam conversatii, nu avem nici o legatura. Asta este parerea mea actuala despre el.

In concluzie sunt de acord ca a exagerat putin cu acest post(we may never know) dar nu cred ca este un retri "esuat".

Sper ca postarea mea sa aiba un efect pozitiv si sa diminueze din drama.

Bafta!

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 24-10-2014, 17:14:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nazzgull wrote:
bossutai wrote:
Sunteti nebuni si voi -

dar voi nu mai jucati?
unde-s feralii si dpriestii care dominau ladder - jasonstatham si lenoxluise.

Toti dpriestii si feralii au plecat la facultate - Legenda spune ca POATE intr-o zi o sa revina si prin wow xD

edit: S-a rezolvat partial.

Last edited by bossutai on 30-10-2014, 21:51:48; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(online 3 weeks ago)

Votes: 461

Post Posted: 24-10-2014, 18:35:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar trebui un custom script pentru asa ceva:
-Ai peste 2,2k mmr sa nu mai fi bagat vs mmr sub 2k rate.

0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 24-10-2014, 18:43:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:

0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-10-2014, 18:43:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:

Asa, adica eu dau arene odata la 2 saptamani nu?

0 1

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 24-10-2014, 18:59:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thousandcuts34 wrote:
Hareszerk. wrote:
ce faceroll is arenele in cata. lol

Devin mai faceroll pe MOP.

Tu macar stii ce vorbesti?

0 1

Back to top
Bigblackjoe

[Mentally Stable]

(since 12-03-2019 19:54)

Votes: 13

Post Posted: 24-10-2014, 19:01:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
Daca aia n-aveau scor 409 cu 29, rate 2590 si rank facut pe low players care fac 8 wins fara comp de rated sau skype, iti dadeam dreptate fratemeleu. Degeaba te iei de fair, ca are dreptate la faza asta. Mi se pare o gluma proasta ladderul de 2v2. mmr NU EXISTA.

1365 vs 2590. Au o sansa sa-i bata. La fel cum ai o sansa sa intreci un bolid cu o bicicleta. Trebuie doar sa stea. Faza e ca nu sta. Au picat cu cei mai mici, desi se vad la spectate 3 teamuri de ~2k.

Si voi ce faceti? va certati ca fraierii intre voi care e mai gladiator in loc sa cereti toti schimbarea sistemului de arena queue. E si normal sa apara zeci de exploiteri care sa strice ladderul, la cat de usor e de fentat sistemul.

//edit

Adica rank 1 are de 2 ori mai multe wins decat rank 2, dar totusi diferenta de rating nu este decat 67. Adica, vreo 5-10 wins intr-un sistem normal, depinzand cu cine pici.
Acelasi lucru la teamul de rank 4. Rank 5 are cu 257 wins mai putin, si doar 22 rating in minus. Adica 2 wins. Rank 4 a facut in 257 de meciuri atata rating cat ia un team normal in 2 wins. Maxim 3.

Partea funny? It's all legal. Nimeni nu a luat disband, desi in trecut s-a dat pentru MMR drop, acum nu se mai da. Plus ca si developerii si-au adus contributia la sistemul asta, reducand timpul la 1 minut si lasandu-l asa.

Developerii nu isi mai dau interesul...cel putin nu pentru PVP. Acum sa nu se inteleaga ca am ceva cu cineva sau ca acuz pe x sau y..dar pe LK se faceau fixuri la maxim 2 saptamani , era postat mai mereu cate un changelog. Acum totul s-a plafonat...poate nu mai au tragere nici ei .. nu mai au chef/timp...etc.
Ideea e ca mmr system e un fail la ora actuala dar unora le convine! Exemplu ? Uitati-va la david33 cum deja se plange de acest lucru!

1 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 24-10-2014, 19:13:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
Allybetrayer wrote:

Vorbesti de parca ai avea fata de mmrul ala Raised eyebrow Raised eyebrow Raised eyebrow Raised eyebrow

No offense.

2 0

Back to top
Azet
[Banned user]

Banned

(since 20-11-2015 20:18)

Votes: 49

Post Posted: 24-10-2014, 19:21:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
david33 wrote:
Allybetrayer wrote:

Vorbesti de parca ai avea fata de mmrul ala Raised eyebrow Raised eyebrow Raised eyebrow Raised eyebrow

No offense.

-)) Haha!

1 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-10-2014, 19:44:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bigblackjoe wrote:
Kinook wrote:

//edit

Developerii nu isi mai dau interesul...cel putin nu pentru PVP. Acum sa nu se inteleaga ca am ceva cu cineva sau ca acuz pe x sau y..dar pe LK se faceau fixuri la maxim 2 saptamani , era postat mai mereu cate un changelog. Acum totul s-a plafonat...poate nu mai au tragere nici ei .. nu mai au chef/timp...etc.
Ideea e ca mmr system e un fail la ora actuala dar unora le convine! Exemplu ? Uitati-va la david33 cum deja se plange de acest lucru!

Tu ma urmaresti prin fiecare topic sau ce?
Vrei sa iti dovedesc ca mmr system merge bine si acum?
https://armory.freakz.ro/team-info.xml?r=Genesis&&t=No+Fear
Uita-te la scorul tau.
@Bossutai
Vorbesti de parca traiesti pentru jocul asta.
No offense.

Last edited by david33 on 24-10-2014, 22:04:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 31-01-2025, 20:47:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x