User
Pass
2FA

Giveaway - Annih Human Mage 85
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message9316
MIGHTY NELLY
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 12-02-2015 11:44)

Votes: 15

Post Posted: 12-11-2014, 11:48:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rashesim wrote:
Annih presedinte,i'll miss ya bro.
I'm in.

hmm..
pms wrote:
Trebuie sa ai minim 15 ani sa postezi

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 12-11-2014, 11:55:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma inscriu si eu deoarece vreau sa am un char la ally sa joc cu 2k resil pe fire Love Struck sa le rup fasu la moldochinezi - .
Sti ca sunt om de cuvant iar daca te intorci ti-l dau inapoi (la fel cum am facut si cu Honourless ) .

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Haineken

[Mentally Stable]

(since 20-11-2015 17:31)

Votes: 2

Post Posted: 12-11-2014, 15:07:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai intai de toate Salut,nu am un motiv de ce imi doresc contul dar mi-ar face placere sa joc pe mage mai ales la ce gear ai pe el pvp/pve.Decizia iti apartine dar eu zic sa te mai gandesti in legatura cu contul dat la randomi cu toate ca nu dai si emailul.Multa bafta in viata reala
Vreau sa ii spun de acum felicitari celui care iti va castiga contul si sa se bucure de el.

0 0

Back to top
Denim

[Netrunner]

(since 08-01-2025 14:51)

Votes: 376

Post Posted: 12-11-2014, 15:31:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu as putea zice ca imi incerc norocul, doar tinand locul cuiva. Desi nu m-am avantat cu necunoscuti, Annih cu tine am mai avut tangente si erai o persoana ok din ce mai vorbeam. Nu am avut mage, nu m-ar deranja sa am placerea sa invat sa joc unul si desigur sa ti-l returnez cand va fi cazul.

Retired

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 12-11-2014, 18:00:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vreau sa ma leg de nimeni dar Imbalanced alias Bigduck a avut dreptate,se tot lungeste acest giveaway,cand se presupune ca dai un caracter,ai niste idei preconcepute,gen la X,nu ii dau,90% merge la Y.
Asta nu inteleg,de ce nu dati contul in privat? De ce acesta nevoie de "afirmare" ca voi plecati,fie ca e full gear si pve.

Nu stiu cum puteti sa dati caracterele,dupa ce ai muncit atat,e posibil sa vina unu,sa se ...in munca ta.

(sa injure,detele iteme(mai exact sa le vanda la vendor)

Da stiu,ca acuma o sa ziceti ca o sa il dati la persoane de incredere dar pur si simplu mi se pare penibil,Pleci de pe server? Ok go,nu trebuie sa dai "anunt" in "ziar"

Daca tot continua acest tip de "comportament" rog pe cineva sa creeze un topic de "Giveaway" sau se inchida acest tip de topicuri.

Eu iti sugrez,ce ti-au mai sugerat multi,nu iti da contul,lasa sa steie acolo,pur si simplu nu te deranjeaza cu nimica,nu cere de mancare,nu platesti nimica.
Bafta.

Scuze,pentru unele greselii de ortografie,nu am timp sa verific textul ,de la oboseala se trage,si lipsa de timp isi spune cuvantul,numai bine.

0 0

Back to top
Doru

[Mentally Stable]

(since 27-01-2023 08:47)

Votes: 11

Post Posted: 12-11-2014, 18:04:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma inscriu si eu ;o mereu am vrut un mage full gear sa spamez icelance sau scorch sa il domin pe jegu - ....si oricum amandoi stim ca am sa fiu best mage

@pacat ca te lasi si tu ...

0 0

Back to top
Jaiss

[Creep]

(since 25-03-2020 15:38)

Votes: 28

Post Posted: 12-11-2014, 18:12:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mage pe MoP suna destul de bine -. I'm in!

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-11-2014, 18:23:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doresc sa ma reapuc de WoW pe MoP si un mage pare ok Thinking Intre timp.. poti sa iti ocupi timpul cu turneul de Hearthstone

#SELLOUT.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 12-11-2014, 18:37:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
Nu vreau sa ma leg de nimeni dar Imbalanced alias Bigduck a avut dreptate,se tot lungeste acest giveaway,cand se presupune ca dai un caracter,ai niste idei preconcepute,gen la X,nu ii dau,90% merge la Y.
Asta nu inteleg,de ce nu dati contul in privat? De ce acesta nevoie de "afirmare" ca voi plecati,fie ca e full gear si pve.

Nu stiu cum puteti sa dati caracterele,dupa ce ai muncit atat,e posibil sa vina unu,sa se ...in munca ta.

(sa injure,detele iteme(mai exact sa le vanda la vendor)

Da stiu,ca acuma o sa ziceti ca o sa il dati la persoane de incredere dar pur si simplu mi se pare penibil,Pleci de pe server? Ok go,nu trebuie sa dai "anunt" in "ziar"

Daca tot continua acest tip de "comportament" rog pe cineva sa creeze un topic de "Giveaway" sau se inchida acest tip de topicuri.

Eu iti sugrez,ce ti-au mai sugerat multi,nu iti da contul,lasa sa steie acolo,pur si simplu nu te deranjeaza cu nimica,nu cere de mancare,nu platesti nimica.
Bafta.

Scuze,pentru unele greselii de ortografie,nu am timp sa verific textul ,de la oboseala se trage,si lipsa de timp isi spune cuvantul,numai bine.

pms wrote:
Mult noroc! Las topicul 3 zile deschis, dupa care o sa aleg castigatorul.

Esti chior sau te prefaci? Ce comportament, ca vrea sa lase cuiva sa se joace ca el nu va mai avea treaba cu serverul?Cum am spus, nu vrei nu postezi, easy as that.

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 12-11-2014, 18:54:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atat tu cât si el o sa reveniți pe server înapoi, e buna tactica, recunosc, dau la cineva sa joace pe el pe panda, imi face gear, si cand revin am caracter smecher, uite asa se face un "scam" de toatã frumusetea,lãsați prostie si dorințele de afirmare si dorința de a ieșii din anonimat cu chestii de genu
0 0

Back to top
cheawhinangu

[Kili]

(since 01-02-2015 08:31)

Votes: 28

Post Posted: 12-11-2014, 19:07:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trilulilu wrote:
Ma inscriu si eu deoarece vreau sa am un char la ally sa joc cu 2k resil pe fire Love Struck sa le rup fasu la moldochinezi - .
Sti ca sunt om de cuvant iar daca te intorci ti-l dau inapoi (la fel cum am facut si cu Honourless ) .

Eu zic ca mai bine il dai lui trilu.

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 12-11-2014, 19:10:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
Atat tu cât si el o sa reveniți pe server înapoi, e buna tactica, recunosc, dau la cineva sa joace pe el pe panda, imi face gear, si cand revin am caracter smecher, uite asa se face un "scam" de toatã frumusetea,lãsați prostie si dorințele de afirmare si dorința de a ieșii din anonimat cu chestii de genu

Sigur o sa venim de pe blizz inapoi, flawed logic

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 12-11-2014, 19:39:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
o sa imi fie dor de tine -

ti pup pa-pa

Raman pe Freakz, stai "chill". Dau doar magul.

Nu ai scapat de mine.

Posturi unite automat, 12-11-2014, 19:23:19

Puccasita wrote:

Sa lamurim o treaba.

Zici ca vai domne il dau sa mi-l geareze, ca poate sa mi-l stearga si etc. Am specificat: NU IL DAU ORICARUI RANDOM, ci doar celor pe care ii stiu seriosi, d-aia s-au abtinut multi sa posteze si mi-au dat PM, insa au postat, cum am mai zis, oameni care mai ieri ma jigneau, iar azi ling mucii pentru char.

De ce il dau? Vad ca nu pricepi conceptul de "fapta buna". O luam invers: X-ulescu vrea mage si e baiat bun, EU dau mage moca sa nu stea la naftalina, X-ulescu se bucura de el. Nu vad nici macar un lucru rau in asta.

Posturi unite automat, 12-11-2014, 19:39:41

Quote:

Xzyp
Shpace
rikymaru94
XRobert01
luvlyrrah
bossutai
truepower
trilulilu
ryangg
Fair
Denim
Roshkatul
Wipe
kos
Jaiss
Elementalic
Doru
Rashesim
Shadowy
Snoppy
Juhziz

Xzyp / Insid3x PM me pentru detalii.

TC please.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Denim, 12 November 2014 17:39

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

The time now is 23-02-2025, 22:28:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password