User
Pass
2FA

Campania : YES LA VOT !!!!
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 54, 55, 56  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message73042
Ficatuman

[Creep]

Status: Offline
(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 12-11-2014, 13:46:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer,amandoi au fost slabi.In loc sa se lupte prin argumente serioase si informate,cum le pretinde "postul" la care aspira au decis sa arunce amandoi cu ***** unii in altii.Iohannis s-a mai abtinut cat de cat,dar Ponta,sub orice critica.Genul asta de atitudine venita din partea unui presedinte poate strica o gramada de relatii cu alte tari(economice,politice etc).Sincer la prima vedere,asa se comporta Ponta de parca el ar fi Putin si Romania ar fi Rusia,cand de fapt realitatea este ca suntem vai de capul nostru.E nevoie de un om calculat,cu tact.Cum zicea cineva mai sus,informatia se acumuleaza,dar cu un caracter jegos si de 2 bani nu poti trece strada.
1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mysterygift

[Din seria filmelor !]

(since 01-08-2019 17:10)

Votes: 23

Post Posted: 12-11-2014, 14:04:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ficatuman wrote:
Sincer,amandoi au fost slabi.In loc sa se lupte prin argumente serioase si informate,cum le pretinde "postul" la care aspira au decis sa arunce amandoi cu ***** unii in altii.Iohannis s-a mai abtinut cat de cat,dar Ponta,sub orice critica.Genul asta de atitudine venita din partea unui presedinte poate strica o gramada de relatii cu alte tari(economice,politice etc).Sincer la prima vedere,asa se comporta Ponta de parca el ar fi Putin si Romania ar fi Rusia,cand de fapt realitatea este ca suntem vai de capul nostru.E nevoie de un om calculat,cu tact.Cum zicea cineva mai sus,informatia se acumuleaza,dar cu un caracter jegos si de 2 bani nu poti trece strada.

Slabi amandoi ? Inseamna ca te-ai uitat pe Etno...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Shpace

[742617000027]

(since 10-04-2024 15:17)

Votes: 417

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-11-2014, 14:37:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Still, MTO-ul bata-l vina
0 0

Back to top
DisCosmin
[Banned user]

Banned

(since 31-01-2017 09:27)

Votes: 86

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-11-2014, 14:55:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shpace wrote:
Still, MTO-ul bata-l vina

https://youtube.com/watch?v=mghfhdmPAXk:

Esti un geniu @ emoticons.

0 0

Back to top
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 12-11-2014, 15:55:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mysterygift uita-te la o dezbatere de la americani sau orice alt stat care se respecta.Sau chiar si la o dezbatere din anii trecuti de la noi apoi sa revii si sa spui daca au fost sau nu slabi.Aia nu a fost dezbatere,a fost un circ televizat.Tot iohannis ramane first pick,dar sincer eu am fost dezamagit.

Last edited by Ficatuman on 12-11-2014, 15:57:15; edited 1 time in total
0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 12-11-2014, 15:55:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am sa las si asta aici:

Spoiler:

1 0

Back to top
mayavin

[Future World]

(since 23-06-2018 15:49)

Votes: 48

Post Posted: 12-11-2014, 16:22:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un post de pe facebook care m-a amuzat:
" Ai în familie pe cineva care vrea sã voteze pe ponta?

Fii un erou pentru țarã..

Ascunde-i buletinul... "
-

2 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 12-11-2014, 16:39:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca tot s-a vorbit de pensii aseara la dezbatere: http://i.imgur.com/HrCR6od.jpg si ar mai fi multe cifre de contestat. Daca tot a venit pregatit domnul Victor Viorel. Inca nu am vazut bugetul tarii pe 2015 din partea guvernului. Sa speram ca nu va folosi din nou Institutul National de Statistica ca pe o marioneta pentru a se scoate din cacao.
0 0

Back to top
mayavin

[Future World]

(since 23-06-2018 15:49)

Votes: 48

Post Posted: 12-11-2014, 16:42:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intrati pe http://www.dexonline.ro/ -
1 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 12-11-2014, 18:06:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intru aici doar ca sa vad ce mai posteaza BonJovi4EveR . He cracks me up -

In legatura cu ce s-a mai discutat: Ponta nu a fost mai smecher pentru ca a venit cu niste cifre pe hartie, cifre pe care le stiam si eu din cap, gen cati pensionari sunt in romania, care e pensia minima, cine a taiat pensiile si decizia curtii constitutionale de a interzice taierea pensiilor, de asemenea stiam tot ce a zis FMI-ul, si cand ma refer la tot, ma refer si la restul, nu doar ce i-a convenit lui Ponta sa selecteze. Stiam si legea despre imunitatea parlamentarilor si unde se aplica, stiam de cei cativa ACL-isti care au probleme cu legea precum si de cei 30 PSD-isti in aceeasi situatie pe care Ponta in mod convenabil i-a omis, stiam ca desi daca vineri vine rezultat pozitiv de la INS in legatura cu ultimul trimestru, tot in recesiune o sa fim pana la anul, stiam si de faptul ca guvernul a dus-o mai bine cu cheltuielile, dar nu din cauza eficientei ci din cauza ca nu s-au facut investitii. Si mai stiam lucruri pe care Ponta nu le-a spus, cum ar fi zecile de taxe si impozite introduse de guvern in ultimii ani si de modul ineficient in care au cheltuit banii colectati de aici, stiu ca sunt 460.000 de someri in romania, cu 30.000 mai multi decat anul trecut, stiam ca banii de pe taxa care au pus-o pe benzina s-au dus nu la autostrazi asa cum a promis, ci la primarii si la pomenile electorale si mai stiu si ce inseamna MTO sau OTM cum zice romanul.

Acestea fiind spuse, as fi un bun presedinte? NU. Diplomatia, seriozitatea, calmul, tactul, bunul simt fac un bun presedinte. Nu niste cifre adunate pe ici pe colo, si jumatati de informatii.

1 0

Back to top
darkworld81
[Banned user]

Banned

(since 23-06-2017 09:31)

Votes: 32

Post Posted: 12-11-2014, 19:11:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am uitat aseara sa mai pun si asta : https://www.facebook.com/video.php?v=808663829184881&&set=vb.129002960484308&&type=2&&theater
0 0

Back to top
murz

[Mentally Stable]

(since 30-06-2021 08:46)

Votes: 21

Post Posted: 12-11-2014, 19:31:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sundaysfantasy wrote:

In legatura cu ce s-a mai discutat: Ponta nu a fost mai smecher pentru ca a venit cu niste cifre pe hartie, cifre pe care le stiam si eu din cap, gen cati pensionari sunt in romania, care e pensia minima, cine a taiat pensiile si decizia curtii constitutionale de a interzice taierea pensiilor, de asemenea stiam tot ce a zis FMI-ul, si cand ma refer la tot, ma refer si la restul, nu doar ce i-a convenit lui Ponta sa selecteze. Stiam si legea despre imunitatea parlamentarilor si unde se aplica, stiam de cei cativa ACL-isti care au probleme cu legea precum si de cei 30 PSD-isti in aceeasi situatie pe care Ponta in mod convenabil i-a omis, stiam ca desi daca vineri vine rezultat pozitiv de la INS in legatura cu ultimul trimestru, tot in recesiune o sa fim pana la anul, stiam si de faptul ca guvernul a dus-o mai bine cu cheltuielile, dar nu din cauza eficientei ci din cauza ca nu s-au facut investitii. Si mai stiam lucruri pe care Ponta nu le-a spus, cum ar fi zecile de taxe si impozite introduse de guvern in ultimii ani si de modul ineficient in care au cheltuit banii colectati de aici, stiu ca sunt 460.000 de someri in romania, cu 30.000 mai multi decat anul trecut, stiam ca banii de pe taxa care au pus-o pe benzina s-au dus nu la autostrazi asa cum a promis, ci la primarii si la pomenile electorale si mai stiu si ce inseamna MTO sau OTM cum zice romanul.

Acestea fiind spuse, as fi un bun presedinte? NU. Diplomatia, seriozitatea, calmul, tactul, bunul simt fac un bun presedinte. Nu niste cifre adunate pe ici pe colo, si jumatati de informatii.

Exact de aceeasi parere sunt si eu. Dar faza e urmatoarea, daca te-ai uita in sondaje cn l-a votat pe ponta, sunt batranii si persoanele fara studii superioare, fara sa jignesc pe nimeni, aceste persoane sunt foarte usor de manipulat. Si cand vad ca vine Ponta si zice cifre peste cifre si Iohannis tace, reactia lor e ceva de genu: mama, ponta stie tot, vrea sa faca bn, asta tace inseamna ca nu are o treaba...si ce e deranjant, e mizeria astsa de campanie electorala, de s-a ajuns sa se implice si priestul suprem (patriarhul), care in viziunea celor batrani la sate face parte din sfanta treime, primar, popa si doctori...orice zic astia 3, batranii voteaza...dar asta e mentalitatea romanilor, inghit tot ce se zice fara sa analizeze putin, pentru asta ne meritam soarta...

Oricum, ideea e ca toti sunt hoti, trebuie votat hotul mai mic..ponta are un caracter infect, din cate am vazut aseara preocuparea lui principala era jignirea adversarului, nu sa convinga poporul asta, asa cum e el ca vrea sa faca ceva pentru tara asta...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Imbalanced

[Just for fun!]

(since 15-02-2021 17:35)

Votes: 74

Post Posted: 12-11-2014, 20:21:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu daca s-a mai postat, dar e foarte tare campania lor bisericeasca. -

https://m.facebook.com/OFCR.Romania/photos/a.598223290192028.150475.597915580222799/970437906303896/?type=1&&refid=7&&ref=logo&&_ft_=qid.6080882027550243377%3Amf_story_key.6843662328639260347&&__tn__=E

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 12-11-2014, 20:37:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

murz wrote:
sundaysfantasy wrote:

Exact de aceeasi parere sunt si eu. Dar faza e urmatoarea, daca te-ai uita in sondaje cn l-a votat pe ponta, sunt batranii si persoanele fara studii superioare, fara sa jignesc pe nimeni, aceste persoane sunt foarte usor de manipulat. Si cand vad ca vine Ponta si zice cifre peste cifre si Iohannis tace, reactia lor e ceva de genu: mama, ponta stie tot, vrea sa faca bn, asta tace inseamna ca nu are o treaba...si ce e deranjant, e mizeria astsa de campanie electorala, de s-a ajuns sa se implice si priestul suprem (patriarhul), care in viziunea celor batrani la sate face parte din sfanta treime, primar, popa si doctori...orice zic astia 3, batranii voteaza...dar asta e mentalitatea romanilor, inghit tot ce se zice fara sa analizeze putin, pentru asta ne meritam soarta...

Oricum, ideea e ca toti sunt hoti, trebuie votat hotul mai mic..ponta are un caracter infect, din cate am vazut aseara preocuparea lui principala era jignirea adversarului, nu sa convinga poporul asta, asa cum e el ca vrea sa faca ceva pentru tara asta...

asta din pacate ne e soarta, ca aia care mai au nitel de trait sa ne decida viitorul. daca nu se mobilizeaza cei 8 milioane care au stat acasa pe 2, o sa avem 5 ani care o sa ne faca sa-l plangem pe basescu. sunt multi care il injura pe base, si eu l-am injurat, dar cu toate astea e un politician extrem de capabil si competent, pe cand ponta e o marioneta manevrata din umbra. Cel putin basescu a facut ce-a facut pentru ai lui din dragoste parinteasca, din proprie initiativa. O marioneta e mult mai periculoasa decat un tiran.

0 0

Back to top
Alex_x

[Owner of something ]

(since 10-10-2019 20:26)

Votes: 60

Post Posted: 12-11-2014, 20:59:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa confruntare ...

Workshop Semnaturi !

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 17 November 2014 13:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 54, 55, 56  Next    

The time now is 03-02-2025, 19:10:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x