User
Pass
2FA

admin...tari;)
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4079
<rKo> | RdS
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 18-10-2009 12:52)

Votes: 6

Post Posted: 04-09-2009, 16:38:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azi 04:09:09 am intrat pe sv cu alt nick....sa vedem cat poate sa ii duca capu pe uni admini....."si sincer mai'deloc" -

1. Am jukat cu nick Smyle*senior..
2. Am zis de 2 ori pe say team bmb.....am luat gag
3. Am dat retry sa il intreb pe Spitza dc gag..."cica spawn"..
4. Bn ca a dat ban....de akum incolo trebuie sa joc numai cu nickul meu....ca altfel vad ca nu esti respectat pe sv....
5.Akuma le dau dreptate la playeri care faceau reclamatie aici..ca iau gag fara motiv ......ca vad ca daca nu ai admin nu ai voie sa vb...
6.Macar cititi si voi regulamentu ala cand este spam si nu....nu zici de 2 ori bmbxs si gata spam

Sa se ia masuri ceva daca se poate...-

AlA..BaLA PoRtOcaLA.....-........Ce prezenta, cata inteligenta, cat farmec si ce ochi frumosi, dar am vb destul despre mine! Tu ce mai faci?

Last edited by <rKo> | RdS on 04-09-2009, 17:00:39; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 04-09-2009, 16:44:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe bune? - wow. cam greu ti-ai dat seama - io mi-am riscat ban doar pentru ca stateam spectator sa fac demouri la codati, cu 2 admini pe server. super

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
kNz
[Banned user]

Banned

(since 21-11-2009 10:45)

Votes: 11

Post Posted: 04-09-2009, 16:52:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ooooooo ,bv Rds ..... Sa vedeti si voi ce hal de admini sunt pe rko, pe sv asta daca nu ai admin ,nu ai vechime si nu joci in clanu rko toti te iau peste picior si banuri aiurea. De ex cand a intrat haos pe sv odata si a zis re ,toti erau cu salut haos ce zici ,si intra si unu care nu cred ca avea 3 zile pe sv si da si el "salut".Nici unu nu au zis nimic ,Voi nu stiti decat sa faceti omu sa se simnta prost ,cum vreti sa avem playeri pe sv daca voi nu respectati pe toti.Inca odata bv rds.

Fac ce fac si va dau numai cap -, The best player kNz -
0 0

Back to top
SpiTza

[Mentally Stable]

(since 27-09-2009 12:29)

Votes: 4

Post Posted: 04-09-2009, 16:58:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si acum varianta mea :
1.Ai zis bmbx2 De cel putin 6-7 ori ( pacat ca am restartat pc ca va aratam si screen)
2.se zice spam ! spawn este numele al unui jucator

Si daca tot ai deschis topicul acesta cer suspendarea adminului pentru cam 1 luna , posibil 2 deoarece ma mut in alta tara si poate pana trag net mai dureaza
Deci Cer sa mi se suspende Adminul - Multumesc

Si rds cer scuze din nou
1.nu stiam ca esti tu ( nu ma port chiar asa de urat cu admini)
2.TOT SPAM FACEAI

0 0

Back to top
kNz
[Banned user]

Banned

(since 21-11-2009 10:45)

Votes: 11

Post Posted: 04-09-2009, 17:00:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aa si daca era el nu mai dadeai gag nu??
daca era altu te durea undeva ,pff.

Fac ce fac si va dau numai cap -, The best player kNz -
0 0

Back to top
<rKo> | RdS
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-09-2009, 17:04:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba baiatule nu ai cum sa zici ca am ziss de 1000 de ori cand eu am zis de 2 ori maxim 3....si cum ai dat rr la pc daca eu dupa ce am facut reclamatia am intrat si am zis sa se ia masuri....aratami si mie regula aia unde daca zici de 2-3-4 ori acelas cuvant pe runda faci spam..? Daca u gasesti regula asta eu renunt la admin si til dau tie...Nush da eu am admin de jumate de an da nu am auzit de regula asta....da bv bine ca ati scoso voi..
ps: haos baga si regula asta care zic baieti astia " nu ai voie sa repeti un cuvant de 2 ori ca iei gag"...ca ai uitato...nu tea dus mintea sa o bagi si pe asta..-

AlA..BaLA PoRtOcaLA.....-........Ce prezenta, cata inteligenta, cat farmec si ce ochi frumosi, dar am vb destul despre mine! Tu ce mai faci?
0 0

Back to top
rKoPac

[Rko.FreaKz.Ro Owner]

(since 18-12-2010 21:55)

Votes: 19

Post Posted: 04-09-2009, 17:10:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@spitza cerere acceptata

@seager : uita-te in gradina ta ca am intrat acum 2 zile si adminii tai nu sunt mai buni decat cei de pe rko..primeam slay pentru ca omoram un admin din spawn.. la voi sunt adevarati adminii .. kre mai de care mai buti, vad ca va face placere sa interveniti cand e ceva neinregula aici dar la voi e mai rau .. si e destul de grav avand in vedere ca rko nu are vechime in comparatie cu celelalte sv din comunitate.

0 0

Back to top
-=LleGeNDa=-

[Maniac]

(since 28-06-2013 12:57)

Votes: 10

Post Posted: 04-09-2009, 17:18:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

spitza... nu prea esti de admin tu... chiar am vrut sa deschid un topic cu chestia asta... ok bun,ai vechime etc etc...da nu merge... 2 faze am de zis atata,,, era infero si unu si`a dat retry si faceai spam pe amx_chat cu "Dati ban lu ala k si`a dat retry',dar de ce?tu nu puteai?k ai comanda... apoi cu unu suspect de aim... crezi k are aim?fa`i demo... replica lu spitza "cine ii face demo lu X k mie imi e lene?legenda ii faci tu?"... neica dak iti e lene la ce ti`ai mai luat admin... mi`ai zis k esti obosit.. ok,du`te odihneste`te si revino dak iti e lene... atata am avut de spus PRO RDS

Mes Que un Club Blaugrana Love Struck

Seviyorum anlasana -

http://www.oleole.com/media/main/images/wallpapers/113487/fcbarcelonamesqueunc_249992.jpg
0 0

Back to top
d1v1NEEE

[tzup-tzup]

(since 24-08-2018 10:07)

Votes: 44

Post Posted: 04-09-2009, 17:31:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rKoPac wrote:
@spitza cerere acceptata

@seager : uita-te in gradina ta ca am intrat acum 2 zile si adminii tai nu sunt mai buni decat cei de pe rko..primeam slay pentru ca omoram un admin din spawn.. la voi sunt adevarati adminii .. kre mai de care mai buti, vad ca va face placere sa interveniti cand e ceva neinregula aici dar la voi e mai rau .. si e destul de grav avand in vedere ca rko nu are vechime in comparatie cu celelalte sv din comunitate.

eu ti-am dat slay prima data tiam zis sa numai dai din spawn dar tu continuai sa tragi in spawn pe awp map amicul meu drag ok? pe rko asta aveti niste admini marfa .

0 0

Back to top
<rKo> | RdS
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-09-2009, 17:35:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

d1v1neeee....asa sti u sa vb...vb lu pac ce admini avem noi da ai vostri sunt mai varza...ai uitat cand am intrat si ziceai mereu..o <rko> rds ce cauti aici...si eu am zis ma, ma lasi sa joc....si u nu vreau ma dute dk la u pe sv....mai bn uitativa la voi si la urma vb..la noi sunt raritati astea,....la voi mai mereu....

Se vede ca ai 10 ani limbaju de'da de gol:)" atata iti zic nu mai comentati aiurea ca nici voi nu sunteti mai departe;)

0 0

Back to top
godlike(mihai)

[rKo oWneR]

(since 15-07-2011 15:44)

Post Posted: 04-09-2009, 19:21:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rds sa shtii k nu ai dreptate;)
shi eu eram pe svr shi faceai spam pe svr ai luat gag shi ai dat retry ai luat iar gag shi ai inceput sa scri pe say_team@ shi ai luat ban 30 de minute deci mai bine taceai;)

Rko.FreaKz.Ro
=>Thc<= PMA

~> Born To Be A Sex Machine !
0 0

Back to top
okk
[Banned user]

Banned

(since 25-10-2011 21:07)

Votes: 17

Post Posted: 04-09-2009, 19:46:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci..ati terminat?aiurea raw de tot va certati din cauza unui amarat de gag/ban30min.Pana la urma astia suntem noi buni -rai prosti-destepti admini buni-admini rai...asta e comunitatea noastra.Cui nu-i convine sa dea un mare "quit"in consola...Nu tinem pe nimeni cu forta sa joace alaturi de noi..!!

just mee,just okk

0 0

Back to top
OrHaN+

[Creep]

(since 28-09-2019 17:26)

Votes: 16

Post Posted: 04-09-2009, 20:14:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

d1v1NEEE wrote:
<rKo> | RdS wrote:
d1v1neeee....asa sti u sa vb...vb lu pac ce admini avem noi da ai vostri sunt mai varza...ai uitat cand am intrat si ziceai mereu..o <rko> rds ce cauti aici...si eu am zis ma, ma lasi sa joc....si u nu vreau ma dute dk la u pe sv....mai bn uitativa la voi si la urma vb..la noi sunt raritati astea,....la voi mai mereu....

Se vede ca ai 10 ani limbaju de'da de gol:)" atata iti zic nu mai comentati aiurea ca nici voi nu sunteti mai departe;)

te inteleg perfect , iti petreci toata ziua in casa si ti-ai dorii o fata dar nu poti si te-ai gandit sa iti dedici viata unui joc , asta e ... la toti ne e greu .

eu zic sa numai suferi la mine ca te fac de comanda daca vrei , dar np , risc sa iau un warn dar ma simt bine cand le dau mucu la oameni ca tine ~ , last post here

Daca taceai filozof ramaneai .
Spui de el ca isi petrece timpul pe internet eu cred ca tu til petreci deoarece faci amenintari ca .... nici nu il cunosti dar il ameninti cu bataia tipic unui pusti de 14 ani si generatia sa.

Blaaaa..
0 0

Back to top
SpiTza

[Mentally Stable]

(since 27-09-2009 12:29)

Post Posted: 04-09-2009, 20:14:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Haide sa inchidem acest subiect deoarece TOT faceai spam de vro 4-5 ori ! si am vrut sa protez sv !!! - si sa te avertizez ai zis "si daca nu vreau ce-mi faci?"Ai luat gag pentru nesimtire , spam , si apoi ban pentru retry dupa gag si ce daca daca esti admin nu stii sa te controlezi suporti consecintele ! Va multumesc:) Dar poate reusesc sa iau din nou admin peste 1 luna , Si acum stiu cum ganditi fiecare si cum sa va tratez in asa fel incat sa va fiu pe plac !

Ne mai auzim -

CLOSED

0 0

Back to top
HaoS

[Mentally Stable]

(since 29-08-2010 08:55)

Post Posted: 04-09-2009, 20:34:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

topic closed

knz .. nu stiu probabil ai dreptate desi eu nu am observat treaba asta...eu de obicei salut la randul meu pe toti care saluta si chiar pot sa zic ca am vazut si pe altii salutand pe altii si tot asa...cine stie poate sunt unele zile cand este posibil sa se intample ce zici tu dar nu este asa mereu..fiecare cum are chef in ziua respectiva saluta sau nu saluta...oricum am vazut si ca ai zis de clanul rko .. ei bine clanul asta si majoritatea jucatorilor din el sunt cam de pe la inceputul serverului asa ca e normal sa fie mai populari fata de altii mai noi...pentru ca sunt mai vechi probabil de aici si concluzia ta...acum poate te`am lamurit eu si poate vei vedea lucrurile altfel..o seara buna.

Time is the best teacher. Unfortunately it kills all its students.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rKoPac, 05 September 2009 12:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 30-07-2025, 10:15:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password