User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 66, 67, 68  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message37569
meeeow

[Account disabled]

Status: Offline
(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 14-12-2014, 19:43:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din punctul meu de vedere, BOMBARDIERUL este special aici. De ce? Este ON mai mult decât ceilalți admini *oricare*, ajutã enorm de mult cu codații, știe regulile, este politicos. E un admin așa cum ar trebui sã fie.
Nu s-a scos regula. Motivul pentru care eu i-am pus acces pe 2 nick-uri, este pentru a-i da opțiunea de a-l alege pe cel pe care dorește sã stea (având admin pe ambele). Dacã e de prins codați, sã stea pe cel fãrã tag, în rest pe cel cu tag, sau cum o fi. Ideea e sã fie, ca e de bine.
Ne îndreptãm pe drumul cel bun.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TrotinelX

[Maniac]

(since 01-01-2018 23:19)

Votes: 14

Post Posted: 14-12-2014, 19:51:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu sunt de acord cu chestia asta, pt ca il cunosc pe Bombardierul din prisma jucatorul Babardel. De asemenea nu a fost ON mai mult decat mine sau PetiDre care are mai multe ore ca mine si Bombardierul la un loc. Referitor la tag, putea fi oricine, nu conteaza ca e Bombardierul, dar nu e ok. Asa cum am spus mai devreme, si tu fusesei de acord spre surprinderea mea, nu e normal ca unii sa fie privilegiati si altii nu. Nu e nimeni special, indiferent de grad si nu tinem pe nimeni in brate. Ar trebui sa primeze respectul, inaintea nepotismelor si a altor tiganii de care sunt satul din viata reala si ma fac sa vomit putin in gura. Acestea fiind spuse, vreau sa se lamureasca clar faza cu tagul. Ori o poarta toti, ori n-o poarta niciunu' si n-o sa accept sa fiu pus in situatia jenanta de a explica celor care i-am refuzat inainte, de ce Bombardierul e mai dragut ca ei.

P.S. Chiar sunt dezamagit ca au trecut 3 zile de cand merge serverul si au aparut primele tertipuri tipice romanesti. Nu erai mai speciala, dar nu ma asteptam sa vina de la tine. De fapt, nu ma asteptam sa vina din partea nimanui.

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

Post Posted: 14-12-2014, 20:18:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uhhh, cam dur mesajul tãu, nu crezi? Cam... aiurea.
Nu, clar cã nu are ore mai multe decât voi, ținând cont de faptul cã tu ești aici de ceva timp, poate și Petidre la fel. Nu cunosc, nu vorbesc. Eu nu sunt adepta țigãniilor și nepotismelor, nu îl cunosc în viața realã, nu îmi aduce niciun câștig faptul cã i-am pus un acces pe nick cu tag sau fãrã. Este cam singurul de pe sin pentru care eu chiar aș bãga mâna-n foc. Aceeași a fost și situația pe w5. Din pãcate, nu mulți fac așa cum fac eu *adicã, dacã nu știi, nu vorbești* și se trezesc vorbind în mijlocul nopții precum un somnambul. Dacã te-am supãrat așa tare cu aceastã decizie, okay, rãmâne doar cu tag-ul. E bine așa? Nu vreau sã fii pus în situația penibilã de a explica *nu știu cui* de ce X e mai cu moț decât Y. Și pe de-altã parte, înțeleg și punctul tãu de vedere.
Te rog sã vii cu o soluție (dacã nu îți convine cum zic eu, ești absolut liber sã mã contrazici, sã propui altceva mai bun), în locul mesajelor astea... puțin cam prea acide care nu fac bine nici relației dintre noi, ca și owneri, dar nici serverului (dpdv al deciziilor).

Last edited by meeeow on 14-12-2014, 20:21:53; edited 1 time in total
0 0

Back to top
user2705

[Creep]

(since 30-05-2015 17:47)

Votes: 20

Post Posted: 14-12-2014, 20:19:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

meeeow wrote:
Din punctul meu de vedere, BOMBARDIERUL este special aici. De ce? Este ON mai mult decât ceilalți admini *oricare*, ajutã enorm de mult cu codații, știe regulile, este politicos. E un admin așa cum ar trebui sã fie.
Nu s-a scos regula. Motivul pentru care eu i-am pus acces pe 2 nick-uri, este pentru a-i da opțiunea de a-l alege pe cel pe care dorește sã stea (având admin pe ambele). Dacã e de prins codați, sã stea pe cel fãrã tag, în rest pe cel cu tag, sau cum o fi. Ideea e sã fie, ca e de bine.
Ne îndreptãm pe drumul cel bun.

Mda, ce pot sa zic?! Atata imi bat gura, si zic "hai sa facem lucrurile DIFERIT", si se merge pe aceasi cale de, "eu vreau, deci fac". Cu cine te-ai consultat inainte sa il maresti?

E foarte special BOMBARDIERUL-ul, ai dreptate. El care da ***-uri fara numar si fara demo, si cand e prins si pedepsit il cocolositi.. Ca i-ai pus accesul pe ambele nick-uri, nu inteleg..sa nu il recunoasca codatii? Really?
Care a mai fost rostul sedintei?! Ca mi se pare ca oricum fiecare face ce vrea. E dezamagitor, serios..

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
TrotinelX

[Maniac]

Post Posted: 14-12-2014, 20:26:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi pare rau daca mesajul meu a parut acid, insa a fost o simpla relatare a realitatii. Alta solutie decat cea cu care fusesei de acord initial nu am. Mi se pare... urata, ca sa nu fiu acid, toata faza asta cu tagu' , asa ca ma retrag aici din problema. Ii invit si ii las pe restu' sa decida asupra regulei cu tagul, pentru Bombardierul si pt restul lumii, ca vad ca-s 2 notiuni diferite si ma voi supune deciziei majoritatii.

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

Post Posted: 14-12-2014, 20:38:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

user2705 wrote:
Mda, ce pot sa zic?! Atata imi bat gura, si zic "hai sa facem lucrurile DIFERIT", si se merge pe aceasi cale de, "eu vreau, deci fac". Cu cine te-ai consultat inainte sa il maresti?

Și eu sunt absolut de-acord cu tine! Hai sã FACEM lucrurile DIFERIT. Dacã dãm puține pagini în spate, BOMBARDIERUL a fost propus pentru CHAMPIONS. Nici tu, nici Trotinel n-ați fost de acord. Evident, suntem toți în acelaș cãcat *la figurat* și nu e ok sã luãm decizii așa, chiar dacã votul majoritar a fost PRO. Aș putea sã scriu 3 pagini despre DE CE PRO și nu CONTRA sau DE CE I-AM PUS CHAMP LUI BOMBARDIERUL ȘI FAC TOT POSIBILUL SÃ FIE OK DPDV CS. V-ar ajuta? Nu. V-ar schimba pãrerea? Nu.

user2705 wrote:
E foarte special BOMBARDIERUL-ul, ai dreptate. El care da ***-uri fara numar si fara demo, si cand e prins si pedepsit il cocolositi.. Ca i-ai pus accesul pe ambele nick-uri, nu inteleg..sa nu il recunoasca codatii? Really?
Care a mai fost rostul sedintei?! Ca mi se pare ca oricum fiecare face ce vrea. E dezamagitor, serios..

Dacã ai fi citit puțin pe war5 la discuții owneri *cu muuuuulte pagini în spate*, ai fi aflat cum și de ce s-a întâmplat asta. Zic și aici, poate vã e lene sã cãutați sau n-aveți acces. El a fãcut prostia aia ENORMÃ pentru cã a vãzut la alții cum procedeazã și a crezut cã e okay. BOMBARDIERUL a venit pe w5 cu 0 experiențã în adminat. Tot ce știe, știe de la noi, ownerii, + alți admini. Alți admini i-au spus cã e în regulã dacã nu face demo și dã ***-uri așa, aiurea, așa a fãcut, crezând cã-i bine. A fost naiv și a ascultat de oile negre care au fost elimnate între timp. PLUS CÃ 80% dintre acele ***-uri au fost date speederilor (pentru care n-ai nevoie de demo). Bineînțeles, nu poate dovedi asta, cum nici voi nu puteți dovedi cã nu-i așa. Mi se pare exagerat de-a dreptul cã vã ghidați dupã pãrțile negative ale unui om, dupa niște scãpãri. Nu zic cã nu-i GRAV ce s-a întâmplat, dar au trecut luni de zile de-atunci, a stat fãrã admin, a fost luat la mișto de cãtre marii owneri de pe w5 și tot a demonstrat cã e mai bun ca restul, cu tot cu greșelile pentru care-a fost condamnat.
Sã fie clar! E ultima data când mai zic. NU ȚIN PARTEA NIMÃNUI! Când a fost vorba de greșeli, am fost de-acord sã plãteascã. NU l-am cocoloșit niciodatã. Dacã aș fi fãcut-o, ar fi avut CHAMP din prima și pe w5 și aici. Dar NU asta e soluția. Soluția e sã comunicãm.
Nu v-a convenit ceva din ce-am scris eu? Bun! Hai sã discutãm! Așa cum eu am rãbdare sã citesc și sã rãspund la ce scrieți voi, așa vã rog sã faceți și voi.
Dacã nu sunteți de acord cu admin pe nick simplu, scoatem și gata! Simple as that.

TrotinelX wrote:
Imi pare rau daca mesajul meu a parut acid, insa a fost o simpla relatare a realitatii. Alta solutie decat cea cu care fusesei de acord initial nu am. Mi se pare... urata, ca sa nu fiu acid, toata faza asta cu tagu' , asa ca ma retrag aici din problema. Ii invit si ii las pe restu' sa decida asupra regulei cu tagul, pentru Bombardierul si pt restul lumii, ca vad ca-s 2 notiuni diferite si ma voi supune deciziei majoritatii.

Știi care-i faza? Cã nici așa nu-i bine. Ești owner, cuvântul tãu conteazã fix atât cât conteazã și-al meu. De ce preferați sã vã retrageți din ecuație decât sã discutați? Așa cum eu am pus acces, așa tu poți sã-l scoți. V-am spus DE CE am procedat așa. Dacã-i greșit, sunt mai mult decât deschisã la dialog. Poate-am greșit eu, who knows...

0 0

Back to top
TrotinelX

[Maniac]

Post Posted: 14-12-2014, 20:53:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu imi plac tiganiile. Tu sa pui acces de capu' tau, cu tag, fara tag, oricum il pui, iar eu apoi sa-l sterg tot de capu' meu = tiganie. Eu nu fac asa ceva. Am venit aici sperand la altceva. Tiganie a fost pe sinul original si tocmai d-aia s-a inchis. Amuzant sau nu, situatia de atunci este extrem de similara cu situatia de acum. M-am exprimat destul de clar in primele postari, deci nu stiu ce ar trebui sa mai discut.

Cand s-a propus Bombardierul pt Champs direct, am fost contra din motive bine intemeiate. Nu le-am relatat aici, pt ca este un server nou, cu staff nou si nu am considerat ca ar fi ok sa parasc, strict in aceste conditii. Nu ma refer aici la *** lui fara demo. Repet, ii cunosc performantele ca admin din prisma jucatorului Babardel, atunci cand nu erau owneri pe server. Asa cum ai spus si tu, trecutul e trecut si am considerat ca merita sa primeasca o sansa aici (ce se intampla pe war5 nu e treaba mea) si am fost PRO trial.

Legat de facut lucrurile DIFERIT, probabil voi stiti mai bine la ce va referiti, dar imi imaginez ca discutii similare au existat pe war5. Anyway, nu ma pot pronunta, asa ca va rog doar sa nu facem lucrurile romaneste.

Imi mentin decizia de a nu ma mai implica in problema cu tagul.

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

Post Posted: 14-12-2014, 20:56:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Okay. Șterg accesul fãrã tag, va rãmâne doar cel cu tag. Dacã așa vreți, așa facem.
Nu înțeleg de ce nu ai spus motivele... Poate așa înțelegeam și eu ce ai împotriva lui...

0 0

Back to top
001

[krazy]

(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 14-12-2014, 21:09:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragi mei inafara de owneri toti is obligati sa poarte tag in functie de rank admin/vip. Cei cu acces pe steam is generalii si ei mai au drept sa intre sub acoperire.
Cui nu ii convine, pa pa.
Nu e cazu ca se ajunga la controverse din cauza unui neserios. Daca bombardieru nu vrea sa puna tagu e liber sa ramana cu nume rezervat si gata.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TrotinelX

[Maniac]

Post Posted: 14-12-2014, 21:17:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am nimic impotriva lui, spus la modul asta. Aveam ceva impotriva lui de a primi direct Champ, de aceea am spus Pro Trial la momentul acela. Pt faza cu tagul, oricine ar fi fost, nu mi s-ar fi parut ok sa fie privilegiat. Multumesc 001 pt lamurire.

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

Post Posted: 14-12-2014, 21:20:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

001 wrote:
Dragi mei inafara de owneri toti is obligati sa poarte tag in functie de rank admin/vip. Cei cu acces pe steam is generalii si ei mai au drept sa intre sub acoperire.
Cui nu ii convine, pa pa.
Nu e cazu ca se ajunga la controverse din cauza unui neserios. Daca bombardieru nu vrea sa puna tagu e liber sa ramana cu nume rezervat si gata.

Nu e nimeni neserios. A rugat, dacã se poate, sã i se punã acces pe nick fãrã tag. Atât. Nu a CERUT asta, nu a zis cã dacã nu i se pune, nu vrea. El vrea s-ajute, cam asta e ideea.
Am înțeles, acces de pe nick fãrã tag scos.
Mersi pentru lãmurire!

0 0

Back to top
Cee'd

[Barcagiu]

(since 06-06-2019 05:55)

Post Posted: 14-12-2014, 21:32:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

m-ati inebunit cu tag-ul asta!-
asta e important? tagul?
important e sa scapam de codati si sa avem un server full.
degeaba e boostat daca nu e nimeni on sa dea ban la codati, care sunt garla, evident.

Fii destept, ca prost esti cand vrei!

0 0

Back to top
001

[krazy]

(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 14-12-2014, 21:48:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cee'd wrote:
asta e important? tagul?
degeaba e boostat daca nu e nimeni on sa dea ban la codati, care sunt garla, evident.

Dani e vorba de principii.O exceptie facuta ,duce la mai multe exceptii si nu e bine.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
user2705

[Creep]

Post Posted: 14-12-2014, 23:14:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

001 wrote:
Cee'd wrote:
asta e important? tagul?

Dani e vorba de principii.O exceptie facuta ,duce la mai multe exceptii si nu e bine.

Amin!

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
user2705

[Creep]

Post Posted: 15-12-2014, 00:00:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dear all,

Domnul Blizz (majoritatea probabil il stiti, daca nu chiar toti), m-a intrebat daca nu ii repunem accesul pe champ, momentan e bloog guard. Am inteles ca a avut, dar a vorbit cu Zeffer sa ii dea downgrade.
@Zeffer: what's the story?

Voi ce ziceti?

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 66, 67, 68  Next    

The time now is 09-03-2025, 23:55:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x