User
Pass
2FA

Propunere Pentru WoW Freakz
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message4378
Arkylan

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-12-2014 10:33)

Votes: 2

Post Posted: 20-12-2014, 05:04:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut ! desi sunt nou pe forum as dori sa va zic propunerea mea :

Am inteles ca se va face update la MoP insa banuiesc realmul de cataclysm va fi scos de ce nu pastrati doua servere unul de mop si unul de cata. ati scriptat foarte multe chestii pe asta si ar fi pacat sa se strice totul odata cu update-ul merge si Lich King si raidul cu Deathwing ceea ce deja este foarte bine pentru un server de cata cum spuneam ar fi pacat sa se duca toate. Nu vreau sa se inteleaga gresit dar daca voi o sa fortati playerii sa joace pe un expansion ei asa vor pleca si scade populatia serverului chiar daca pe cel de pandaria vor fi putin cu timpul vor creste va dau ca exemplu serverul Molten tin atatea servere cu expansionuri diferite in trecu ati avut unul englez si unul roman deci nu cred ca este problema pentru inca un server .. playerii vor fi mult mai atrasi de doua servere ar fi frumos sa fie si ceva pe cel de cataclysm in care sa te poti transfera pe mop cu iteme si lv 85 direct dar deja este prea de vis -. ar fi mai indicat sa fie 2 servere si de pandaria si de cataclysm si ambele sa fie in engleza nu vad rostul cu channelul international si cel roman donatorii vor fi si ei multumiti si nu vor mai face plangeri gen '' va bateti joc '' cum a fost si in trecut Lich King > Cataclysm . si desigur populatia va creste puteti face si donatii separate intre servere. Va Multumesc este doar o propunere va rog fara comentarii rautacioase nu impun nimanui sa faca ceva eu doar mi-am spus parerea . Si imi mai este ceva neclar mai are rost sa jucam pe cataclysm in lunile astea? daca se va face update la MoP ma refer ce'i de vor cont nou.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AndreiOptyck
[Banned user]

Banned

(since 07-09-2015 11:17)

Votes: 7

Post Posted: 20-12-2014, 08:31:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca vrei parerea mea -odata cu mists of pandaria firelands vine gata scriptat din cate am auzit adica sunt toti bosii si nu mai trebuie scriptati inca odata de gm
o alta idee e ca in pvp warr-ul,warlock-ul au avut de suferit nerfuri groaznice ca niste lovituri de bici cum spunea bacovia si pe mop stim ca vor fi buffati rau de tot mai ales warlock-ul
si cataclysm e fain deoarece rogue spre exemplu subtility e bun pvp dar in mop nu cred ca rogue va fi o solutie viabila -o sa apara multi warlocki si warriori ca la inceput de cataclysm 4.3.4 cand jumatate de server erau numai paladini si hunteri ori mage
mage a fost si va ramane OP din pacate
multi sunt care joaca de 2 ani pe freakz tot cataclysm si se plictisesc repede etc...
sper ca te-am ajutat

0 0

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 20-12-2014, 08:34:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AndreiOptyck wrote:
daca vrei parerea mea -odata cu mists of pandaria firelands vine gata scriptat din cate am auzit adica sunt toti bosii si nu mai trebuie scriptati inca odata de gm
o alta idee e ca in pvp warr-ul,warlock-ul au avut de suferit nerfuri groaznice ca niste lovituri de bici cum spunea bacovia si pe mop stim ca vor fi buffati rau de tot mai ales warlock-ul
si cataclysm e fain deoarece rogue spre exemplu subtility e bun pvp dar in mop nu cred ca rogue va fi o solutie viabila -o sa apara multi warlocki si warriori ca la inceput de cataclysm 4.3.4 cand jumatate de server erau numai paladini si hunteri ori mage
multi sunt care joaca de 2 ani pe freakz tot cataclysm si se plictisesc repede etc...
sper ca te-am ajutat

Daca tu zici ca rogue pe mop nu o sa fie o solutie viabila te inseli rau de tot. Este adevarat ca pe mop warr si lock au fost readusi la " viata ". Dar mop dupa mine este versiunea unde clasele sunt mai balansate. Adica toate clasele au dmg mare, doar tre sa le sti juca.
Cat despre doua servere unu cata unu mop.... nu prea cred pentru ca sa discutat si cand sa trecut de pe lk pe cata si raspunsul a fost nu .... deci nu vad de ce ar accepta sa fie asa pe cata.

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AndreiOptyck
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-12-2014, 10:10:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba nu ma insel chiar deloc
pentru ca domnule -da-i playerului ce vrea paine si circ
multi isi fac rogue doar pentru ganking sa faca pvp -bine pentru asta mi l-am facut eu
dar cum nu se mai face pentru ca gardieni OP si plictiseala mare
da de un timp vad tot mai putini playeri pe freakz inainte erau 2000 +
acuma 1750 <
de aceea am descoperit un altfel de server alaltaieri numit molten si cred ca o sa-mi mut guilda acolo :(

Posturi unite automat, 20-12-2014, 10:06:41

o sa mai intru pe aici pentru a vedea daca si-a revenit serverul

Posturi unite automat, 20-12-2014, 10:10:52

re ce a zis dryk
daca ar face dupa de cata
s-ar cere si de lich king si de tbc dupa
Si din 1600 playeri
ar intra jocul in colaps ca n-ar mai fi destui playeri

0 0

Back to top
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 20-12-2014, 11:11:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa parerea mea ar fi o risipa de resurse daca ar tine 2 servere,unul de MoP si celalalt de Cataclysm. 80% din populatia serverului s-a saturat de patchul asta. Multi din playerii care s-au lasat probabil ca o sa se reapuce pe MoP deci nu-i vad rostul unui al II-lea realm. Intradevar s-a muncit mult but it's time to move on.

0 0

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 20-12-2014, 12:42:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AndreiOptyck wrote:
ba nu ma insel chiar deloc
pentru ca domnule -da-i playerului ce vrea paine si circ
multi isi fac rogue doar pentru ganking sa faca pvp -bine pentru asta mi l-am facut eu
dar cum nu se mai face pentru ca gardieni OP si plictiseala mare
da de un timp vad tot mai putini playeri pe freakz inainte erau 2000 +
acuma 1750 <
de aceea am descoperit un altfel de server alaltaieri numit molten si cred ca o sa-mi mut guilda acolo -

Posturi unite automat, 20-12-2014, 10:06:41

o sa mai intru pe aici pentru a vedea daca si-a revenit serverul

Posturi unite automat, 20-12-2014, 10:10:52

re ce a zis dryk
daca ar face dupa de cata
s-ar cere si de lich king si de tbc dupa
Si din 1600 playeri
ar intra jocul in colaps ca n-ar mai fi destui playeri

Daca te muti de ce ceri aceste lucruri?

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 20-12-2014, 12:55:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce ai impresia ca scripturi , fix-uri nu or sa fie mutate pe celalalt realm ? De aici reiese si faptul ca propunerea ta e inutila .

Tot ce s-a facut la server , v-a fi transferat pe noul server , mai deveme sau mai tarziu . Deci , rabdare micul meu ponei .

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
0 0

Back to top
Arkylan

[Mentally Stable]

(since 25-12-2014 10:33)

Votes: 2

Post Posted: 20-12-2014, 13:03:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drik wrote:
AndreiOptyck wrote:
sper ca te-am ajutat

Daca tu zici ca rogue pe mop nu o sa fie o solutie viabila te inseli rau de tot. Este adevarat ca pe mop warr si lock au fost readusi la " viata ". Dar mop dupa mine este versiunea unde clasele sunt mai balansate. Adica toate clasele au dmg mare, doar tre sa le sti juca.
Cat despre doua servere unu cata unu mop.... nu prea cred pentru ca sa discutat si cand sa trecut de pe lk pe cata si raspunsul a fost nu .... deci nu vad de ce ar accepta sa fie asa pe cata.

Nu chiar pe 5.4 warrul este bunicel insa warlockul a cam murit fata de ce era pe 5.0.5 dadea 300k pe Chaos Bolt . da pe 5.4.8 toti au spus ca era cel mai echilibrat expansion dar depinde si de fixurile serverului acuma ramane de vazut pe cata toti jucau hunter/druid/dk/mage toata lumea vroia sa dea damage acuma pe MoP fiecare clasa are punctul ei prin care poate intoarce un duel asta depine si de jucator

Posturi unite automat, 20-12-2014, 13:03:32

ks18492 wrote:
Dupa parerea mea ar fi o risipa de resurse daca ar tine 2 servere,unul de MoP si celalalt de Cataclysm. 80% din populatia serverului s-a saturat de patchul asta. Multi din playerii care s-au lasat probabil ca o sa se reapuce pe MoP deci nu-i vad rostul unui al II-lea realm. Intradevar s-a muncit mult but it's time to move on.

Da poate jucatorii de pe server care se joaca de foarte mult timp e si normal sa se plictiseasca dar eu ce ziceam asa daca ramane si unul de cata vor veni playeri noi care vor sa se joace pe cata poate pare ciudat dar se plictisesc si aia se muta si ei pe mop -. asa ar fi populatie mai buna se cauta foarte mult servere cu expansionurile clasice

0 0

Back to top
AndreiOptyck
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-12-2014, 13:10:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ziceam pentru ca e low populated
fireste ca o sa fiu pe 5.4.8 pe freakz mai ales ca e inceput de patch deci o sa fac niste iteme si eu acceptabile

0 0

Back to top
Elementalic

[Headsman's pride ]

(since 26-05-2019 11:45)

Votes: 21

Post Posted: 20-12-2014, 18:06:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In general cei ce vor sa se schimbe expansionul nu au peste 400 ilvl sau nu au facut tot dsu nici macar pe n
Seems legit

Nerf Combustion (つ・・)つ¤=[]====> Nerf Me /╲/\╭(▀̿̿Å̯̿̿▀̿ ̿)╮/\╱\
0 1

Back to top
Walving

[Mentally Stable]

(since 13-03-2019 21:24)

Votes: 5

Post Posted: 09-01-2015, 15:52:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Elementalic:::::Omule dece crezi ca cei ce vor sa se bage Mop nu au facut Dragon Soul ? Iti dau un exemplu eu care am facut Ds de mai bine de 100 de ori ,acum nu mai gasesc rostul .Noi astea care am facut Ds neam plictisit de Content.Vrem ceva nou PS: 50% din playerii de pe freakz au 400+

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-01-2015, 17:02:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inca nu s-a decis daca va ramane doar serverul de MoP sau si unul de Cataclysm. Ramane de vazut.

Don't touch this

0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 09-01-2015, 17:16:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wipe wrote:
Inca nu s-a decis daca va ramane doar serverul de MoP sau si unul de Cataclysm. Ramane de vazut.

Hah ce sa mai ramana de vazut? Mai suntem 1800 la 8 seara, daca se mai impart si astia in doua e clar...

0 0

Back to top
raduly

[Mentally Stable]

(since 31-08-2022 14:10)

Votes: 66

Post Posted: 09-01-2015, 19:58:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu cred ca este destula lume pe sv pentru a tine 2 servere
0 0

Back to top
Elementalic

[Headsman's pride ]

(since 26-05-2019 11:45)

Votes: 21

Post Posted: 10-01-2015, 11:56:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Walving wrote:
Elementalic:::::Omule dece crezi ca cei ce vor sa se bage Mop nu au facut Dragon Soul ? Iti dau un exemplu eu care am facut Ds de mai bine de 100 de ori ,acum nu mai gasesc rostul .Noi astea care am facut Ds neam plictisit de Content.Vrem ceva nou PS: 50% din playerii de pe freakz au 400+

Da nene si eu am facut ds de 1000 de ori , si tot nu mam plictisit de content , am gear pe 3 specuri , si inca mai fac ds , doar pt valor .

Nerf Combustion (つ・・)つ¤=[]====> Nerf Me /╲/\╭(▀̿̿Å̯̿̿▀̿ ̿)╮/\╱\
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 15-12-2024, 00:27:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x