User
Pass
2FA

[rezolvat]Cerere modificare plugin levelmod
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Plugins - Help / Support
Author Message2671
Terminator.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-02-2015 14:12)

Votes: 3

Post Posted: 01-02-2015, 11:42:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu ce ai testat tu , dar iti zic 100 % ca nu e bun si da erori . Am dat la 3-4 scripteri sa-l modifice si nu au reusit si plus ca erau buni , vrei sa zici tu ca ai reusit ce nu au reusit altii mai buni ? Asa ca am cerut alt plugin de la capat-coada , doar ca si acest plugin are cateva erori , dar mai putine fata de ce am pus primul . Mai sus sunt erorile care le-am zis , cine vrea sa-l modifice , cine nu vrea , asta este gasesc pe altcineva .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 01-02-2015, 14:22:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu vi l-am facut atunci, dar cu voi nu se poate discuta. nu team viewer, nu tu o baza mysql accesibila ... sper sa-ti gasesti omul ...

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
destroi112

[DEV]

(since 12-03-2020 22:13)

Votes: 118

Post Posted: 01-02-2015, 15:52:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminator. wrote:
Nu stiu ce ai testat tu , dar iti zic 100 % ca nu e bun si da erori . Am dat la 3-4 scripteri sa-l modifice si nu au reusit si plus ca erau buni , vrei sa zici tu ca ai reusit ce nu au reusit altii mai buni ? Asa ca am cerut alt plugin de la capat-coada , doar ca si acest plugin are cateva erori , dar mai putine fata de ce am pus primul . Mai sus sunt erorile care le-am zis , cine vrea sa-l modifice , cine nu vrea , asta este gasesc pe altcineva .

Scuza-ma , eu stiu ce pot si l-am testat din cate vad tu nici macar nu l-ai incercat te-ai bazat doar pe spusele altora ce au spus ca nu au reusit.Daca te bazezi atat de mult pe alti "scripteri buni" pune-i pe ei sa iti modifice pluginul eu nu ma mai bag,pentru ca l-as modifica degeba ,nu?
EDIT: Nu am mai facut alt replay pentru ca nu isi are locul ,din cate vad tu raspunzi la topic din an in pasti.Problema nu e de la lv mod pe care l-am modificat deoarece mie imi merge fara erori (acum nush daca ai testat ce ti-am dat eu acolo sau gata ai zis ca nu e bun ,trebuie sa posteze un moderator sa fie bun ,nu?) ,posibil sa ai un plugin care sa impiedice lv mod sa functioneze cum trebuie .Oricum eu nu ma mai bag ,iti urez bafta:>

Retired from Amxmodx

Last edited by destroi112 on 08-02-2015, 15:53:25; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Terminator.

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-02-2015, 15:43:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EDUTz wrote:
eu vi l-am facut atunci, dar cu voi nu se poate discuta. nu team viewer, nu tu o baza mysql accesibila ... sper sa-ti gasesti omul ...

Daca erai asa de bun in ale pluginurilor , il faceai si fara baza de date si fara team viewer . Auzi si tu , sa dai o baza de date unui necunoscut pe care doar il cunosti de cateva minute , trebuie sa fi tare idiot ca sa faci asa ceva .

destroi112 wrote:
Terminator. wrote:

Scuza-ma , eu stiu ce pot si l-am testat din cate vad tu nici macar nu l-ai incercat te-ai bazat doar pe spusele altora ce au spus ca nu au reusit.Daca te bazezi atat de mult pe alti "scripteri buni" pune-i pe ei sa iti modifice pluginul eu nu ma mai bag,pentru ca l-as modifica degeba ,nu?

Esti sigur de cea ce spui sau doar dai vorbe in vant ? Daca eu iti zic ca l-am testat , nu merge si ca da erori , plus ca nu l-ai facut cum ziceam mai sus . Nu mai bagati de la voi daca nu sunteti in stare sa faceti un plugin si cu asta am incheiat subiectul . Tocmai , ca ceilalti scripter erau "la fel de buni" doar cu vorbe in vant , dar treaba moca . Mai aveau si pretentii la ceva de valoare .

Inchideti topicul ca nu mai are rost , mi-am dat seama cat de buni sunteti in ale pluginurilor . Mai bine stateati in banca voastra si nu mai dadeati reply , lasati-i pe cei care chiar cunosc si se pricep , nu ca sa faceti plus 1 si sa va dati mari iteligenti .

Last edited by Terminator. on 08-02-2015, 15:50:22; edited 1 time in total
0 0

Back to top
anoniM.xD
[Banned user]

Banned

(since 15-03-2015 21:43)

Votes: 21

Post Posted: 08-02-2015, 15:48:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminator. wrote:
destroi112 wrote:
Terminator. wrote:

Esti sigur de cea ce spui sau doar dai vorbe in vant ? Daca eu iti zic ca l-am testat , nu merge si ca da erori , plus ca nu l-ai facut cum ziceam mai sus . Nu mai bagati de la voi daca nu sunteti in stare sa faceti un plugin si cu asta am incheiat subiectul . Tocmai , ca ceilalti scripter erau "la fel de buni" doar cu vorbe in vant , dar treaba moca . Mai aveau si pretentii la ceva de valoare .

dami pm cu ce vrei in lvlmod si til fac de la 0 pt tine.

0 0

Back to top
Terminator.

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-02-2015, 15:54:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai are rost , se pare ca am cerut ceva foarte simplu si cand colo gasesc numai obstacole . Am mai dai si 10 euro la 2 insi ca sa-mi iau teapa ca se credeau mari scripteri , dar cand colo le-am cerut ceva simplu si ei bagau altceva in plugin (sunete la arme , flashuri etc.) . Le-am aratat si partenerilor mei care suntem 5 insi , le-am arata pluginul si si-au dat seama ca e bataie de joc .

Un moderator sa inchida topicul .

0 0

Back to top
anoniM.xD
[Banned user]

Banned

(since 15-03-2015 21:43)

Votes: 21

Post Posted: 08-02-2015, 15:57:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminator. wrote:
Nu mai are rost , se pare ca am cerut ceva foarte simplu si cand colo gasesc numai obstacole . Am mai dai si 10 euro la 2 insi ca sa-mi iau teapa ca se credeau mari scripteri , dar cand colo le-am cerut ceva simplu si ei bagau altceva in plugin (sunete la arme , flashuri etc.) . Le-am aratat si partenerilor mei care suntem 5 insi , le-am arata pluginul si si-au dat seama ca e bataie de joc .

Un moderator sa inchida topicul .

Eu fac FREE.

0 0

Back to top
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 08-02-2015, 16:47:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminator. wrote:

Daca erai asa de bun in ale pluginurilor , il faceai si fara baza de date si fara team viewer . Auzi si tu , sa dai o baza de date unui necunoscut pe care doar il cunosti de cateva minute , trebuie sa fi tare idiot ca sa faci asa ceva .

Nu ma intereseaza baza ta de date, lucrez cu o gramada de oameni si nici macar unul singur nu s-a plans ca i-am umblat sau altceva, in plus ati facut o ALTA baza de date pentru teste, care se putea sterge oricand, nu erau probleme daca vedeam prin team ca totul era ok, IN PLUS de asta, nu ma interesa accesul la baza voastra de date, asta era ultima mea grija, voi in schimb sunteti paranoici, cand am zis sa intru prin team sa vad de ce nu da baza de date acces la plugin.

Eu am incercat sa va ajut, voi sunteti dificili si paranoici, in cazul asta eu nu mai am ce sa fac. Nu vedeti lucru calitativ chiar de e in fata ochilor vostri. Mult succes in continuare. TC la cerere.

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by EDUTz, 08 February 2015 14:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Plugins - Help / Support  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 12-06-2025, 10:56:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x