User
Pass
2FA

Remove
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1024
BlackQ

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-08-2019 16:13)

Votes: 2

Post Posted: 15-02-2015, 13:19:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut am deschis acest topic deoarece shareIFF# nu isi ia meseria de helper in serios..intra odata sau de 2 ori pe saptamana daca un player are nick care face reclama nu se actioneaza asupra lui cu nimic. ( gag) Cei care vorbesc vulgar ...foarte rar observarea unui cod sau incident..
Nu vreau sa fiu pesimist dar imi fac datoria de admin si gradul pe care il am (nu imi este greu sa dau gag celor care vorbesc vulgar sau cei care ma injura 3-5 min le este deajuns )
Parerea mea este ca sunt Multi DORITORI de admin dar uita ca au unele obligati -
Si sa nu uit ca shareIFF# insusi doreste sa fie degradat din functie deoarece a precizat ca are 'destule servare de admin' .
Ori de ocupi de Acest servar ori de altu.

Multumesc Anticipat. - (BlackQ)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
djjyuy

[Maniac]

(since 07-06-2015 04:14)

Votes: 12

Post Posted: 15-02-2015, 13:30:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da cu prezenta pe sv sant deacord al vad foarte rar.!din cate stiu io ca si helper ai doar patru comenzi.!votekick/votemap/vote (antrebare) (raspuns1) (raspuns2)si voteban.gag sau alte comenzi nu ai!!

maestru bectziv))))
0 0

Back to top
gEo^

[shareIFF#]

(since 15-11-2016 07:15)

Votes: 10

Post Posted: 15-02-2015, 14:13:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietene.. formulezi cum vrei tu, ai intrat pe server ca smecherul si ai inceput sa ma iei la 13 ca imi dai remove si pana la urma ti-am spus ca nu ai decat sa imi dai.. chiar daca stiu ca nu e decizia ta, dar te crezi sef.

Nici macar nu ai habar ce accese avem si tu faci acuzatii pe baza acestui subiect.

Noi avem acces doar la comenzile precizate anterior de djjyuy.
La inceput dadeam voteban pentru limbaj si alte actiuni mai urate din partea jucatorilor, dar ii stresam continuu cu votul si multi votau impotriva si eram nevoit sa votez continuu pana iesea.

Asa ca fapt divers, nu ca te-ar interesa pustiule.. Eu lucrez 12h/zi , nu pot intra mereu, am si eu o viata reala in afara PC-ului de acasa, 12h la munca, 8h dormit, restul plecat cu treburi sau alte relaxari prin oras etc.

Mi-as face treaba daca as avea accesul necesar, adminez dinainte sa te fi apucat tu de CS cred.. mai exact de aproximativ 14ani.

Cu Helper sau nu, tot acelasi lucru imi este, eu voi juca in continuare cand voi avea timp si chef.

O zi placuta in continuare.
Bafta!

0 0

Back to top
BlackQ

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-02-2015, 14:34:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma faci si chior..eram pe facebook..si vine unu samy si imi zice vino pe servar face unu reclama la alt srv si ce sa vad shareIFF juca 'no stres' Baiatule nu vreu mult chat in acest topic scurt si la obiect ..nu esti capabil sau ca nu ai timp pe mine nu ma priveste dar Owneru nu sti ca tu nu iti faci bine meseria ..frate nu ai timp Ramai la Slot (rezervare de Nick si atat) lasai pe alti sa admineze sunt multi care joaca si cand intru ii vad mereu online stau cate 3-4 ore odata iti dai seama?,,,nu ca tine intri cand ti se scoala . Lasam pe alecsoviki si JeLLaL sa traga o concluzie. ( Cum sa iti dau eu remove..eu am GOOD )

Posturi unite automat, 15-02-2015, 14:34:41

Vrei ca sa iti faci bine treaba apoi nu sta la pomana si ia si doneaza un grad mai mare.

0 0

Back to top
gEo^

[shareIFF#]

Post Posted: 15-02-2015, 14:52:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am nevoie de admin pe bani, pot juca foarte bine si asa.
Si iar vorbesti aiurea, ai intrat la 20secunde dupa mine pe server, nu era niciunu care facea reclama dupa ce am intrat eu.

Si nu te-am facut chior sau in oricare alt fel; ai o gandire putin cam redusa daca asta intelegi tu, fara suparare.

E o discutie/dezbatere a subiectului, nu e chat.. de-asta e "reclamatie", pentru a se ajunge la o concluzie cu o solutie.

Si app, macar straduieste-te un pic sa scrii corect, in limba romana.. nu mai scrie in graba sau "la misto" cum zic unii pe net in zilele astea.. Scrie mai coerent.. Nu vreau sa trag concluzia ca traiesti doar in fata PC-ului si ai lasat scoala pe ultimul loc.

Voi reveni cu alt raspuns daca va fi necesar la vreo alta acuzatie aiurea.

Iar decizia Fondatorilor o voi respecta oricare va fi. Pana atunci, BlackQ, nu te mai da "important" . Aceasta incomoditate a ta fata de mine o puteai spune pe privat fondatorilor, nu reclamatie pe forum. Reclamatiile sunt facute atunci cand un admin abuzeaza de functia sa asupra jucatorilor simplu sau in unele cazuri chiar si asupra adminilor..dar in cazul tau, nu cred ca este vorba de o reclamatie.

Toate cele bune,
George

0 0

Back to top
djjyuy

[Maniac]

(since 07-06-2015 04:14)

Votes: 12

Post Posted: 15-02-2015, 15:09:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blackq parerea mea e ca va certati degiaba .! omu a facut cerere pentru slot.!nu e vina lui ca a primit helper! e vorba doar de comoditate .vrea doar sa joace linistit.!! jellal decide .!!

maestru bectziv))))
0 0

Back to top
BlackQ

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-02-2015, 16:10:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ALOO nu ma intereseaza daca in loc de SLOT a primit helper ....trebuie sa-ti faci datoria un admin are cateva obligati pe care tu nu le-ai respectat un admini trebuie sa stea 1-2 ore zilnic pe srv mai ales tu care ai facut cerere pe forum...Si daca ai zis ca ai alte srv de adminat..de ce nu precizezi aici cum mi-ai spus mie pe servar? spunemi aici ce mi-ai zis mie...' ai spus nu am nev de helper ca nu ma ajuta cu nimic. nu am timp sa intru ca am si alte srv de adminat' asta mi-ai spus mie cand eram pe srv si cand am auzit mi-a sarit nervi. Nu ai tu treaba cu limba romana nu te da in spectacol pentru mine ai fata de helper

Posturi unite automat, 15-02-2015, 16:10:45

Sa se uite JeLLaL cata activitate ai avut pe luna ianuarie si pana in prezent .

0 0

Back to top
dinilimandro

[Mentally Stable]

(since 05-06-2015 18:12)

Votes: 6

Post Posted: 15-02-2015, 17:10:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca orice reclamatie trebuie sa vina cu dovezi .. un print ceva .. deci TC nefondat !!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BlackQ

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-02-2015, 17:52:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da Rekine imi smulg paru din cap' de ciuda ..doar a scris asta si am uitat sa dau un print in consola.

Posturi unite automat, 15-02-2015, 17:52:25

Nui pb poate verifica cat de mult frecventeaza servarul.

0 0

Back to top
gEo^

[shareIFF#]

Post Posted: 15-02-2015, 23:08:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te frustreaza rau de tot..nu inteleg de ce.. E doar un joc -
Si din nou, nu m'am exprimat asa cum zici tu.. Nu am zis ca nu am timp sa intru PENTRU CA am si alte servere de adminat, ti-am spus ca stiu foarte bine sa adminez pentru ca mai am fondator pe 2 servere si pe inca 3 doar admin.. Pe majoritatea m-am retras datorita activitatii reduse, dar imi pot relua oricand functiile.. Dar nu am considerat ca este important acest detaliu in reclamatia ta. -

Vorbesti la nervi , vorbesti aiurea.. Zici ca in fata ta sunt tot un helper, de ce nu intri pe unul din serverele unde sunt eu admin si tu doar un "amarat" de jucator? -
Spune-mi sincer, cati ani ai ? (doar asa, ca fapt divers)

Pentru linistea ta sufleteasca cer eu sa raman doar cu Slot/Nick Rezervat, iar candva cand poate ma va lasa inima, voi face vreo donatie astfel incat sa primesc intr-adevar Adminul pentru care tot ma acuzi ca nu mi-l respectam. Atunci voi da si eu ban, gag, kick si toate cele care te-au "chelit" pe tine astazi, domnule draga.

Noapte buna.

0 0

Back to top
samyilo

[Mentally Stable]

(since 22-02-2015 22:23)

Votes: 1

Post Posted: 16-02-2015, 18:26:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Îl susțin pe blackQpt ca share!Ff ãla sta și joaca în timp ce alți înjurã și fac reclame la alte sv ..
0 0

Back to top
gEo^

[shareIFF#]

Post Posted: 17-02-2015, 05:24:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca intradevar sustii ca stau si ma joc , desi nu imi amintesc , sa vii cu print-uri de acum in colo.
Chiar daca prin absurd sa presupunem ca asa ar fi, ce ai vrea sa le fac? Sa dau 50 voturi pentru fiecare pana reusesc sa'i banez 30minute ? Ca atat are efect un VoteBan .

Ce va mai place sa va dati in spectacol. -

0 0

Back to top
BlackQ

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-02-2015, 13:39:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DA ESTI obligat sa le faci ceva..nu ma intereseaza cum...vrea eliminarea ta din functie si sa intre altcineva care este interesat de zombie si de adminat.

Posturi unite automat, 17-02-2015, 13:39:23

ma tie iti place sa te dai in spectacol..eu zic ce am de zis

0 0

Back to top
gEo^

[shareIFF#]

Post Posted: 17-02-2015, 14:09:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar trebuie sa mai recitesti raspunsurile mele, de cateva ori daca este necesar, pana intelegi.

Imi dai replici cu, cuvintele mele.. penibil.

Ti-am scris dincolo la Discutii Libere ideea principala.
Hai sa incheiem debandada, asteptam sa intre si unul din fondatori sa-ti indeplineasca dorinta si sa poti sa dormi noaptea linistit.

Sfatul meu: analizeaza tot ce ti-am spus si ia aminte, crede-ma ca te va ajuta atat in viata reala, cat si pe net.. Gandeste de acum in colo inainte sa iei o decizie asupra orice. Maturizeaza-te.

0 0

Back to top
mircea50

[Mentally Stable]

(since 02-06-2015 11:50)

Votes: 3

Post Posted: 17-02-2015, 14:16:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bah BlackQ ,ex iulyan,ex nidro si ex ex ex....
Ca de fiecare data cand ai facut probleme pe acest server ti-ai schimbat nicku ... Cum iti permiti ma copile sa aduci asemenea injurii la adresa jucatorilor care joaca sa se distreze pe acest server? Cum iti permiti sa faci pe altii cersetori mai "bogatanule" care esti ? dute ma copile si termina scoala profesionala ca dupa ce iesi de la liceu ti se termina alocatia si nu iti mai permiti sa platesti adminu ...am intrat aici dupa 4 luni de zile si dupa numai 5 minute de citit cu ce se mai intampla imediat mi-am dat seama ca despre e tine vb..iar tu ...tu ala care faceai probleme si acum 4 luni de zile ..chiar nu vezi ca nimeni nu te vrea aici ? Ce este cu tupeul asta sa injuri tu pe toata lumea si sa faci tu regulile aici ? Te crezi atat de important , de parca serverul este numai al tau si noi restu suntem niste "pamfleti" si jucam cu Prince BlackQ...Dute ba copilash si termina scoala ...la 25 de ani nu te intreaba nimeni daca stii sa joci Cs cu pachet Vip sau Admin si lasa jucatorii in pace...Rog toti Moderatorii acestui forum sa analizeze bine situatia trecuta si actuala a acestui copil ...dupa care sa faca o analiza a comportamentului lui peste vreo luna de zile sa vedeti cata importanta isi da . Cand mi se intampla in proiectele care le fac eu (planificare in constructii) sa dau de o eroare care initial nu reprezinta un pericol, daca nu rezolv acea situatia INTOTDEAUNA atrage dupa ea costuri suplimentare.
Ajunge ma individule !!! S-a saturat lumea de tine !

Dacã ar trebui sã-mi rezum în puþine cuvinte experienþa mea, aº spune cã jocul m-a dus mereu tot mai departe, tot mai adânc în real. ªi filozofia mea s-ar reduce la o singurã dogmã: Joacã-te!
1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by JeLLaL, 17 February 2015 15:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 20-08-2025, 12:44:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password