User
Pass
2FA

Triunghiul bermudelor
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message6363
Radical

[Madness forever]

Status: Offline
(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-01-2015, 23:13:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wipe wrote:
Care dintre triunghiuri? Daca e cel din stanga atunci imi e frica sa nu ma avariez -

Era o melodie de la Beyonce - to the left to the left, eu iti zic to the right to the right -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Anca

[Bad Kitty]

(since 12-12-2021 05:06)

Votes: 308

Post Posted: 08-01-2015, 10:19:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Men ...

0 0

Back to top
shhoi

[Smil3]

(since 07-12-2020 21:53)

Votes: 369

djversat 
Post Posted: 14-03-2015, 12:37:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt aberatii, sunt oameni care au fost acolo si nimic, totul bine si ok. Si nu ai cum, cu tehnologia de azi sa nu vezi cum dispare un avion sau un vapor de pe radar, plus zecile de sateliti care fac video record non stop.

0 0

Back to top
~OwL~
[Banned user]

Banned

(since 15-03-2015 17:56)

Votes: 4

Post Posted: 14-03-2015, 13:48:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wipe wrote:
Poate e un portal spre o alta dimensiune
Portal spre alta dimensiune zici? - Bine ca nu e Poseidon -

Life your life as good as you can because death is coming to take you.. Life is too short for beeing unhappy!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Laur.

[Screwed Freak]

(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 14-03-2015, 17:22:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca se intampla lucruri misterioase in Triunghiul Bermudelor,atunci eu am avut noroc cu carul se pare -

Cu totii stim (sper) ca Triunghiul Bermudelor este asta...buuun...
    Povestioara:
San Juan este capitala Puerto Rico-lui, unde este si aeroportul international si care ,dupa imaginea mai sus pusa, este un colt al Triunghiului Bermudelor...buuun...ca sa ajungi in SJ, trebuie sa iei avionul din NY sau din Miami (daca vi din Europa sau din US)...daca iei avionul din Miami, atunci scapi de emotii, pentru ca ruta acestuia trece razant pe langa "latura" Triunghiului Bermudelor...daca iei avionul din NY (ca si in cazul meu), ei bine va trebuii sa-ti stergi memoria pentru 3 ore ca sa uiti prin ce treci si sa stai linistit sau sa dormi...scuzati-mi paint-ul,dar ai dreq, nu puteau sa faca si ei ruta asta mai spre stanga sau mai spre dreapta,ci fix prin centrul Triunghiului Bermudelor Surprise
Vreu sa va zic ca,desi am zburat de multe ori si nu am avut nicio problema, pe parcursul acestui zbor mi-au trecut prin cap toate posibilitatile de prabusire a unui avion -
In schimb, zborul a fost foarte lin, nici macar o turbulenta,iar aterizarea cea mai lina posibila...
Asa ca, daca se intampla ceva magic p-acolo, cu mine si cu alte milioane de persoane care au trecut prin Triunghi, se pare ca nu functioneaza -

Teroia mea legat de "disparitii" este ca: cu toate ca se stie despre acea zona ca este favorabila uraganelor, tornadelor si mai stiu eu ce alte reactii naturale, oamenii nu putea cauta avioanele sau vapoarele care probabil intampinau dificultati in functionare si se scufundau sau prabuseau, tehnologia ne fiind atat de avansata; acum in schimb, totul este monitorizat din spatiu cum am vazut ca s-a subliniat mai sus, PLUS ca au inceput sa "apara" incet incet tot ce "disparuse" in toti acei ani.

Deci d.p.m.d.v. tot ce s-a intamplat in acea zona poate avea o explicatie logica, cauzele fiind fie naturale, si aici ma refer la calamitati, fie erori umane...

Casuta vocala: Laurines
0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 14-03-2015, 18:27:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=JM9u7r9_wZo:

Va explica aici Neil Degrasse Tyson tot ce vreti sa stiti despre Triunghiul Bermudelor -

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
Ryu Hayabusa

[Freakz Member]

(since 25-08-2018 09:20)

Votes: 43

Parcificatoru 
Post Posted: 14-03-2015, 18:36:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Triunghiul Bermudelor (în englezã "The Bermuda Triangle"), cunoscut și sub numele de "Triunghiul Diavolului", este o zonã aproximativ triunghiularã ca formã, cu cele trei colțuri localizate de Insulele Bermude, Porto Rico și Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic. Suprafața cuprinsã este de circa 1.2 milioane km². Existã unele speculații cum cã în aceastã regiune se întâmplã foarte des fenomene paranormale, cum ar fi: dispariții ale unui numãr mare de vase și aparate de zbor, activitãți paranormale în care legile fizicii sunt date peste cap, puse inclusiv pe seama ființelor extraterestre.

În ciuda acestor idei populare, Paza de Coastã a Statelor Unite și alte agenții citeazã statistici care indicã faptul cã numãrul incidentelor de vase și avioane dispãrute sau pierdute nu este mai mare decât în oricare altã zonã des circulatã a lumii.

Multe din așa-zisele mistere s-au dovedit a nu fi chiar atât de misterioase sau neobișnuite la o examinare mai amãnunțitã, conținând erori și fabricații care în multe cazuri au circulat și recirculat timp de zeci de ani,sincer eu nu cred in asa ceva,dar asta nu inseamna ca nu este adevarat ce se spune,adevaru e ca sunt multe fenomene despre acest gen,si nimeni nu stie sau are vreo dovada ca exista sau nu,toate comentariile sunt doar niste speculatii,nimic adevarat 100 la 100.

I like Counter Strike
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 15-03-2015, 12:38:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din ce stiu eu, facuse astia un test, au trimis doua vapoare de mare tonaj, legate cu ceva lanturi, unul a trecut prin zona triunghiului, celalalt pe langa (la cateva sute de metri, aproximativ), cand au iesit din zona respectiva, ghici ce, lantul era rupt si vaporul respectiv disparut -
Parerea mea, nu e vorba de nici un extraterestru, sau portal catre alta dimensiune, sau alte magarii. O teorie este ca se afla ceva magnet dedesubtul apei si tot ce trece pe deasupra, este atras.
Ma rog, asta este o teorie.

0 0

Back to top
ING
[Banned user]

Banned

(since 23-01-2017 19:11)

Votes: 47

Post Posted: 15-03-2015, 12:58:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
De mult se discuta de Triunghiul bermudelor si de disparitiile de acolo cat di despre fenomene ciudate.
Unii spun ca acolo este un sediu al extraterestrilor,altii ca este o insula magnetica foarte puternica.

Se spune ca o femeie a fost intrun avion de acolo intorcandu-se dupa o luna. Cica la intrare avea 16-21 ani (nu stiu sigur) apoi la intoarcere era batrana.
Voi ce credeti ca este acolo?

Eu unul nu cred ca exista asa ceva . Exista tot felul de oameni tampiti sau cu probleme mintale care vor sa sperie societatea si scot o gramada de povesti gen ca au fost rapiti , ca au vazut , ca au auzit , ma rog ... atata timp cat nu au dovezi pe mine nu ma intereseaza ... intr-adevar , sunt tot felul de probe care ar demonstra existenta lor , insa in ziua de azi exista o gramada de programe si de tehnologii care ar insinua asa ceva ...

0 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 15-03-2015, 17:28:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Din ce stiu eu, facuse astia un test, au trimis doua vapoare de mare tonaj, legate cu ceva lanturi, unul a trecut prin zona triunghiului, celalalt pe langa (la cateva sute de metri, aproximativ), cand au iesit din zona respectiva, ghici ce, lantul era rupt si vaporul respectiv disparut -
Parerea mea, nu e vorba de nici un extraterestru, sau portal catre alta dimensiune, sau alte magarii. O teorie este ca se afla ceva magnet dedesubtul apei si tot ce trece pe deasupra, este atras.
Ma rog, asta este o teorie.
probabil au si pestii nevoie de fier vechi - despre magnet nu stiu,in schimb stiu ,din auzite, de pernele de aer sau gaze care vin din adancuri si astfel,conform fizicii, tot ce pluteste se scufunda...

Casuta vocala: Laurines
0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 15-03-2015, 18:28:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred ca defapt in triunghiul bermudelor se afla orasul pierdut TIGANTILIS condus de Tiganoman. Acestia au fost alungati in adancurile oceanului de catre populatia nepurtatoare de rochii lungi si palarii negre.
Misiunea tigantitzilor insa a ramas aceeas, de a colectiona sursa lor de viata metalul numit de ei Tziganium sau sub un alt nume folosit de catre localnici "Fer manca-ti-as".
De multe ori Tiganoman isi trimite supusele la suprafata pentru a face comert cu lumea uscatului, acestea chiar isi adapteaza limba incercand sa se amestece printre localnici " baiatu vrei un ceas manca-ti-as?" sau " sa moara familia mea de nu e de haur " (haur=tiganium dat cu clei din urechi). De foarte multe ori putem recunoaste supusele lui Tiganoman dupa mirosul de peste....sub fustele acelea lungi se ascund defapt cozile de peste...de asta miros a peste...
Ar trebui sa se faca un documentar despre aceasta fascinanta lume a tigantitzilor.

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Post Posted: 15-03-2015, 23:39:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ I see what you did there.
Triunghiul Bermudelor + nave disparute (fer vechi) = Rromi. -

Don't touch this

0 0

Back to top
AlexstraszaAlla

[Alla bala portocala]

(since 13-03-2020 17:53)

Votes: 59

Post Posted: 16-03-2015, 20:41:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce imaginatie bogata ai, Radical! -

0 0

Back to top
shhoi

[Smil3]

(since 07-12-2020 21:53)

Votes: 369

djversat 
Post Posted: 18-03-2015, 00:01:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Radical wrote:
Eu cred ca defapt in triunghiul bermudelor se afla orasul pierdut TIGANTILIS condus de Tiganoman. Acestia au fost alungati in adancurile oceanului de catre populatia nepurtatoare de rochii lungi si palarii negre.
Misiunea tigantitzilor insa a ramas aceeas, de a colectiona sursa lor de viata metalul numit de ei Tziganium sau sub un alt nume folosit de catre localnici "Fer manca-ti-as".
De multe ori Tiganoman isi trimite supusele la suprafata pentru a face comert cu lumea uscatului, acestea chiar isi adapteaza limba incercand sa se amestece printre localnici " baiatu vrei un ceas manca-ti-as?" sau " sa moara familia mea de nu e de haur " (haur=tiganium dat cu clei din urechi). De foarte multe ori putem recunoaste supusele lui Tiganoman dupa mirosul de peste....sub fustele acelea lungi se ascund defapt cozile de peste...de asta miros a peste...
Ar trebui sa se faca un documentar despre aceasta fascinanta lume a tigantitzilor.

- scuze de offtopic, asta cred ca e orasul meu plin de magneti 'dastia -

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 25-03-2015, 11:46:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Laur. wrote:
probabil au si pestii nevoie de fier vechi - despre magnet nu stiu,in schimb stiu ,din auzite, de pernele de aer sau gaze care vin din adancuri si astfel,conform fizicii, tot ce pluteste se scufunda...

Si atunci cum explici ca si avioanele care survoleaza zona, sau trec prin perimetru respectiv, dispar?
O alta intrebare, cum explicati faptul ca exista veterani de razboi sau chiar si simpli calatori, ce sustin ca au trecut prin zona si ca au vazut diferite avioane/ambarcatiuni vechi de zeci de ani, ce au luat parte la nu stiu ce razboi... (desi se presupune ca oricine a trecut pe acolo, acum e disparut, exista martori care nu au patit nimic).

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 10-06-2025, 20:16:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password