User
Pass
2FA

Dragon Soul - Paladin Solo Raiding
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message3860
Snoppy

[Inside the fire]

Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-03-2015, 11:17:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai spus cele mai mari prostii cu donațiile. Ai ajuns cumva la max gear sã încerci sã vezi dacã poți și cu b.i.s. list sã faci icc solo?
Scripturile din ICC au fost mutate la ,,cererea publicului" nu sunt blizzlike scripted&chestii de genul. Unele chestii sunt fãcute custom pe server pentru a ajuta lumea în a se geara și uite cã eu am fãcut lvl doar prin dungeon-uri cu niște prieteni și pot sã-ți spun cã mi-a fost destul de ușor sã fac toate dungeon-urile implementate. Încearcã sã te documentezi și nu compara un expansion cu altul și implicit PRIVATUL cu OFICIALUL. Nu cred cã ai observat ce numere imense sunt pe MoP.
Și în plus nu știu sigur dacã e faza cu scale-ul în instanțe low lvl așa cum e și pe WoD dar dacã e așa, se explicã fast clear up instanței.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Aliziea

[2 Good 4 You]

(since 16-06-2017 19:44)

Votes: 108

Post Posted: 18-03-2015, 15:39:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:

Și în plus nu știu sigur dacã e faza cu scale-ul în instanțe low lvl așa cum e și pe WoD dar dacã e așa, se explicã fast clear up instanței.

Learn 2 read inainte sa scrii o pagina intreaga ...am scris pe prima pagina "Published on Oct 24, 2014 ... Deja se bagase patchu 6.0.2 ...the more you know" => deja bosii erau legume...iti dai seama prin faptul ca in morchok a dat vreo 5 secunde si are doar 2.95M dmg done. Pe mop bosii au acelasi HP cat au pe Cata.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 18-03-2015, 17:25:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Learn 2 read ce a scris tipul de dinainte. Nici nu m-am uitat când a fost publicat, i-am rãspuns de pe telefon, eu mã refeream la scale-ul via dmg/ressists lvl 85 vs lvl 90.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
xboy_xero

[Imba]

(since 14-10-2018 11:57)

Votes: 18

Post Posted: 18-03-2015, 20:55:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aliziea wrote:
Snoppy wrote:

Learn 2 read inainte sa scrii o pagina intreaga ...am scris pe prima pagina "Published on Oct 24, 2014 ... Deja se bagase patchu 6.0.2 ...the more you know" => deja bosii erau legume...iti dai seama prin faptul ca in morchok a dat vreo 5 secunde si are doar 2.95M dmg done. Pe mop bosii au acelasi HP cat au pe Cata.

Sau iti dai seama de la stat-urile itemelor care le arata in min 1:12. -

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/X%C3%A9rofour/advanced
0 0

Back to top
marius_xy
[Banned user]

Banned

(since 18-12-2019 09:13)

Votes: 19

Post Posted: 19-03-2015, 13:23:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am descarcat azi mop de pe freakz si mi-am facut un paladin pt a vedea daca pot repeta isprava celui care a postat filmuletul pe youtube. L-am echipat cu itemele corespunzatoare pt pala retribution de la vendorul din SW de langa portale si m-am dus increzator catre intrarea din DS. Din pacate DS e inchis si suspansul se prelungeste pana se lanseaza mop live.
0 0

Back to top
Aliziea

[2 Good 4 You]

(since 16-06-2017 19:44)

Votes: 108

Post Posted: 19-03-2015, 15:12:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marius_xy wrote:
Am descarcat azi mop de pe freakz si mi-am facut un paladin pt a vedea daca pot repeta isprava celui care a postat filmuletul pe youtube. L-am echipat cu itemele corespunzatoare pt pala retribution de la vendorul din SW de langa portale si m-am dus increzator catre intrarea din DS. Din pacate DS e inchis si suspansul se prelungeste pana se lanseaza mop live.

DS 10n o sa poti sa faci solo pe MoP dar daca joci o clasa ca si paladinu retri sa nu iti faci sperante ca o sa faci toti bosii

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 19-02-2025, 02:27:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x