User
Pass
2FA

[RO] Shaman Elemental 5.4.8 PvP
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message5698
lockherx

[Gladiator]

Status: Offline
(since 16-09-2024 23:24)

Votes: 25

Post Posted: 07-04-2015, 17:21:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Anonimatia wrote:
Edit or delete guide , prea multe greseli si contradicti ca sa le enumar + ca nu cred ca esti calificata sa faci un astfel de guide mai ales la pvp . Chestia asta e la moda de un timp , cand nu iti sti clasa faci guide ... Asteptam un guide de la Cyad -

Sa mori tu ?

Am toate titlurile PvP pe Freakz, am jucat in echipa cu toti Gladiatorii de pe Freakz si impotriva lor. Am fost foarte bun!

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 08-04-2015, 16:58:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Facut la plictiseala si foarte monoton, nimic special spus in acest guide, aruncate 2-3 chestii pe acolo si nimic mai mult, pe langa faptul ca multe din chestiile spuse nu sunt corecte. Succes la editat -.
0 1

Back to top
Helena

[The wild one]

(since 03-02-2022 10:33)

Votes: 94

Post Posted: 08-04-2015, 19:47:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Repet,le multumesc celor care au avut comentarii frumoase dar si celor care au comentat aiurea.
Faceti si voi un guide daca tot va credeti mari gladiatori.Sa va vad pe voi dupa ce faceti unul,cum o sa fie cand vin 2-3 randomi sa se dea baietasi.
Nu va convine, nu va uitati. Nu am obligat pe nimeni care a comentat aiurea sa se uite.Numarul de post-uri la sectiunea MoP este destul de mare,nelimitat.
In loc sa-mi faceti mie capul mare ca voua nu va convine ceva ( avand in vedere ca cei care mi-au comentat ma stiu si in game si tot timpul au avut ceva de spus ) mai bine va apucati si voi de scris,faceti un guide si va vedeti de treaba voastra.
Pe mine nu ma impresioneaza faptul ca vin "smecherii" Freakz-ului si se dau zei cand nu este cazul(repet,va stiu si in game pe toti)
Astept comentarii POZITIVE si eventual sa-l mai imbunatatesc cu ajutorul celor care au ceva constructiv de spus fara sa faca off-topic / flame .

Multumesc.

https://www.freakz.ro/forum/RO-Shaman-Elemental-5.4.8-PvE-Guide-t395168.html
1 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 08-04-2015, 21:43:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am intrat aici ca sa vad un singur lucru: ce talente ai ales si de ce. Nu vad niciun talent ales de tine....stiam si eu ce fac talentele. Raised eyebrow

Cred ca nu intelegeti ceva astia cu ghidurile pvp:

1) In pvp nu ai rotatie ca la ultraxion
2) Trebuie sa ai experienta ca sa poti face un ghid pt ca nu e teorie ca in pve vs dragonul x/y/ultraxiondabo$$
3) Nu ne spune care sunt stats/talente/socketele/glyphurile pe care le putem alege/lua pt ca stim si noi sa citim
4) Cand iti da cineva un reply bun ii multumesti, dar atunci cand primesti un feedback negativ incepi sa te iei de el. La asa ghid e si normal sa primesti 999999% pareri negative. Spune-mi tu ce ai invata din asa ghid te rog.

LE: Cum doamne iarta-ma sa pui asa macro? Sper sa isi dea seama toata lumea de aberatie si sa ignore asa ceva.

/cast [target=arena1] Flame Shock
/cast [target=arena2] Flame Shock
/cast [target=arena3] Flame Shock

Ia-ma doamne...

0 1

Back to top
geanu

[Not a Creep]

(since 12-01-2018 18:10)

Votes: 31

Post Posted: 08-04-2015, 21:49:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alooo, ultraxionu`, nu pune asa macros(ala care vrei sa inveti). Nu folositi @arena1/2/3 pentru asa spells, alea folositi-le la CC-uri/interupt.

Macar wind shear focus, arena1/2/3 daca puneai, lasa ca dam flameshock ca poate dam demigi mult, ca > dmg ->skill >

0 0

Back to top
allecs10

[( . Y . ) ---> <3]

(since 27-11-2016 18:12)

Votes: 9

Post Posted: 08-04-2015, 22:57:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Defapt pentru Flame shock se foloseste macro @arena1/2/3 pentru ca: mai multe Flameshockuri -> Mai multe Lava surges -> mai multa mobilitate si mai mult damage

Munca te elibereazã
1 0

Back to top
Helena

[The wild one]

(since 03-02-2022 10:33)

Votes: 94

Post Posted: 08-04-2015, 23:21:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
Am intrat aici ca sa vad un singur lucru: ce talente ai ales si de ce. Nu vad niciun talent ales de tine....stiam si eu ce fac talentele. Raised eyebrow

Cred ca nu intelegeti ceva astia cu ghidurile pvp:

1) In pvp nu ai rotatie ca la ultraxion
2) Trebuie sa ai experienta ca sa poti face un ghid pt ca nu e teorie ca in pve vs dragonul x/y/ultraxiondabo$$
3) Nu ne spune care sunt stats/talente/socketele/glyphurile pe care le putem alege/lua pt ca stim si noi sa citim
4) Cand iti da cineva un reply bun ii multumesti, dar atunci cand primesti un feedback negativ incepi sa te iei de el. La asa ghid e si normal sa primesti 999999% pareri negative. Spune-mi tu ce ai invata din asa ghid te rog.

LE: Cum doamne iarta-ma sa pui asa macro? Sper sa isi dea seama toata lumea de aberatie si sa ignore asa ceva.

/cast [target=arena1] Flame Shock
/cast [target=arena2] Flame Shock
/cast [target=arena3] Flame Shock

Ia-ma doamne...

ai vreun guide pentru 5.4.8? nu-l vad , sincer

ia spune-mi tu,zeule,cum dai spellurile in pvp?dupa iconita? le iei dupa culori?in ordine alfabetica?care da mai tare?

te rog frumos,dupa ce termini de plans in pumni pe forum ca pici in arena cu Vvtf si Daroth sau Jackson si pierzi,sa-mi dai pm.Also,bafta la un guide de scris,asta daca nu ai deja si nu ne-ai aratat cat de gladiator esti.

fiecare player are stilul lui de a juca,degeaba ii spun eu sa puna elemental mastery daca el vrea si considera ca alt talent ii se potriveste mai bine

te pup si o seara frumoasa <3

https://www.freakz.ro/forum/RO-Shaman-Elemental-5.4.8-PvE-Guide-t395168.html
1 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-04-2015, 00:24:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai bine nu-l faci decat sa iti bati joc de el asa, cum ai reusit sa scrii tu 3 vorbe si nici alea bune, habar-nam..Also, nu te ridici cu nimic mai presus fata de el cu acest "ghid" daca-i putem spune asa, ca poate oricine sa arunce 2 vorbe aiurea si ala-i ghidul.

Mage fire guide:

Apasati scorch, ms mult astept feedback.

LE: 1113 rating

Staff message (Shpace):

+1 warn, offtopic + flame repetat

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 09-04-2015, 09:21:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Helena

Tocmai ai aratat acelasi lucru pe care l-am scris si in primul reply. Eu ti-am zis de ce primesti pareri negative si tu incepi cu aberatii ca:
Quote:
ai vreun guide pentru 5.4.8? nu-l vad , sincer
,
Quote:
te rog frumos,dupa ce termini de plans in pumni pe forum ca pici in arena cu Vvtf si Daroth sau Jackson si pierzi,sa-mi dai pm.Also,bafta la un guide de scris,asta daca nu ai deja si nu ne-ai aratat cat de gladiator esti

Daca n-am facut un ghid nu inseamna ca nu l-am facut pt ca nu pot. Efectiv nu am mult timp liber si cand am prefer sa ma odihnesc/relaxez si nu sa stau sa fac ghiduri pt altii care oricum n-ar putea sa invete ceva din ele. Eu daca as face un ghid as incerca sa invat pe cineva sa joace... nu care sunt socketele si toate talentele din joc. Got it? -

Hai! Simte-te ofensata si da-mi tu mie un mare reply de-mi vine rau cand il citesc...

0 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(online 1 week ago)

Votes: 133

Post Posted: 09-04-2015, 11:39:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La cererea Helenei, am inchis topicul -

-

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Juhziz, 09 April 2015 09:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 01-12-2024, 20:05:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password