User
Pass
2FA

Propunere
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message2839
Cariga

[Assasin]

Status: Offline
(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 23-04-2015, 20:59:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E o idee bunã, mai ales pentru cei care urcã demo-uri și poze. Nu mai trebuie sã stea pe alt site sã le urce, mai ales cã dupã un timp fișierele se șterg de acolo.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 24-04-2015, 02:27:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mi-a placut ideea sa transform forumul in hosting. Poate ar merge sa fac cu expirare in 7-14 zile a atasamentelor, in nici un caz permanente (deci daca asta era problema voastra, ca expira, asta nu o sa rezolve nimic ca nu vreau sa fac permanente). O sa o las pe lista de to do dar nu stiu cand apuc sa fac, sunt cam busy

IceCreamCandy wrote:
Nu am voie sa fac reclama, dar cred ca stiti si voi care e cea mai mare comuniate din România cu... ghiciti ce? Peste 200.000 de useri, peste 70 de servere si mai ghiciti ce, au si atasamente.
Un mic offtopic... Indungi sau care? Daca nu e vorba de indungi, ignora ce am scris in continuare. Daca e ... asa sa repede ai pus botul la "CEA MAI MARE COMUNITATE DIN ROMANIA"? Bazandu-te pe ce spui asta? Pe faptul ca te prostesc ei spunand asta? Iti zic eu dupa ce sa te iei: STATISTICI, alea nu mint.

Freakz la ora 3 noaptea: "În total aici sunt 195 utilizatori conectaþi : 15 Înregistraþi, 0 Ascunºi ºi 180 Vizitatori"
Indungi la ora 3 noaptea "0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi"
Posturi freakz "Mesaje 3.894.343"
Posturi indungi "1.783.742 Total posturi"
Statistici Freakz: https://www.freakz.ro/stats/ (20.000 unici pe zi)
Statistici indungi: nu le mai merg statisticile, dar m-am daca te uiti pe cached version vezi 4000-5000 vizitatori (care nu stiu daca sunt unici sau nu)

Trage tu singure concluziile (si nu te chinui sa raspunzi la asta, am facut doar un offtopic pentru tine si altii ca tine, nu vreau sa umpleti sectiunea asta de offtopic).

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
4 0

Back to top
IceCreamCandy
[Banned user]

Banned

(since 03-05-2015 20:37)

Votes: 83

Post Posted: 24-04-2015, 05:56:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacã adaugi atasamente nu inseamna ca transformi forumul intr-un site de hosting, inseamna ca o sa-i adaugi ceva necesar, o completare doar. Eu am propus tinerea fisierelor pentru 1 an, dar cum vrei, tot e mai bine decat deloc. Atasamentele o sa-i ajute pe toti de pe comunitate, de la administratori pana la owneri de servere si useri normali.
Este mai accesibil ca un player sa urce un demo sau mai stiu eu ce, cum a zis Cariga, pe forum decat pe nu stiu ce site care face nu stiu ce reclame la nu stiu mai ce.
Sunt multe motive, dar acum ma grabesc sa plec la liceu si n-am timp sa le enumer.
Sper sa le adaugi cat mai curand.

Si te-as ruga Shocker sa te gândești si ideea legata de tema forumului pentru mobil.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 24-04-2015, 08:18:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dar nu trebuie sã se transforme forumul în host de fișiere. Ar fi bun mai ales când celui care I s-au fãcut poze și nu le-a dat pe mess sã le urce pe forum. Și mie mi s-a întâmpla sã aștept și 10 minute sã urc 4 poze pe fileshare pentru cã mergea foarte greu. Bine eu m-am gândit numai pe partea de CS dar mai mult ca sigur sunt și alte porțiuni unde ar prinde bine. Nu trebuie permanente chiar deloc.
0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 24-04-2015, 08:30:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IceCreamCandy wrote:
Inca o idee, cat de normal e ca pe un site de gaming sa nu fie si o versiune de mobil?
Comparati un mobil cu un pc?
A mai fost propusa asta, dar vad ca degeaba.
Voi probabil aveti telefoane cu un procesor de 2ghz si un internet foarte bun, dar nu toti au asa.
Printre aia care nu au ma numar si eu, am procesorul de 1ghz si net de 400kb/s, vreti sa imi cumpar un telefon de 1.500 de lei sa intru pe forum de pe el?
Pot sa zic ca forumul asta e intradevar unic, dar in sens rau.
Nu este complex, nu are strictul necesar pentru un forum de gaming usor de accesat,impunator.

IceCreamCandy wrote:
Si te-as ruga Sho cker sa te gândești si ideea legata de tema forumului pentru mobil.

Eu zic sa iti cumperi telefon de 1500 de euro, nu lei ...
S-a vorbit mult despre aplicatie, exista o aplicatie pentru telefon iar pentru a o gasi in play store sa o poate downloada oricine mai usor trebuie platit.

Toti vreti aplicatia aia dar nu contribuiti, din ce am inteles de la Edutz vreo 100 de euro trebuie platit.

Si inainte sa zici ca e prost structurat si facut forumul cauta in toate sectiunile ca asa ai vedea ca exista o varianta pentru mobile.

0 0

Back to top
IceCreamCandy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-04-2015, 08:52:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.500 de euro?
De bani aia imi iau Galaxy s6 si imi mai raman o gramada dr bani,dar la varsta de 16 ani n-am cum sa detin atâția bani.
Pe ce forum ai mai vãzut atata bataie de cap sa intrii pe forum de p mobil?
Sa caut in toate sectiunile daca vreau sa intru de pe mobil?
Sa zicem ca as cauta, dar un user nou ce face? De unde sa stie el ce trebuie sa faca?
A fãcut edutz o aplicație...
De ce sa platesti atat pentru o aplicație cand poti face o tema pentru mobil pe forum care e mai ieftina si accesibila tuturor?

0 0

Back to top
destroi112

[DEV]

(since 12-03-2020 22:13)

Votes: 118

Post Posted: 24-04-2015, 13:26:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:

Voua asta vi se pare ok? Pai sa zicem asa, de ce sa stai pe comunitatea asta cand exista altele mai bune?

Asta e parerea ta ,nu cred ca te duci tu pe o comunitate si ceri alora sa iti modifice ceva si aia o sa iti modifice cum vrei tu sau macar daca o sa iti raspunda,aici jignesti in mod indirect si pe cei ce lucreaza la sectiunile unde se cere ajutor si cei ce cer primesc nu peste 10 zile ci in maximum 1-2 zile chiar si in cateva minute
Code:

Oamenilor, suntem in secolul 21, adaptati-va la prezent..Fiti in ton cu tot ce e nou, nu pot sa cred cum puteti fi asa de orbi, nu vedeti nimic in jurul vostru, aveti un concept si ala va ramane in cap pentru totdeuna, parca ati fi roboti frate

Suntem si ce daca?De ce trebuie sa ne raportam la ce fac altii si la ce se intampla altundeva astfel suntem unici nu pur si simplu o comunitate trasa la indigo dupa alta.
Code:

De facebook pot sa zic, daca exista astfel de site-uri de upload, de ce facebook are si functia de upload cand ai putea sa pui link-uri de pe nu stiu ce site-uri?
Multe site-uri fac reclame, reclame interzise minorilor, reclame chiar si la alte comunitati. Chiar toate au asa ceva. De ce sa risti? Daca te uiti pe girlshare, cum ai zis tu ai sa vezi reclame gen: "Vrei sa iti maresti penisul? Noi avem solutia" "îți cauti gagica? Intra aici", s.a. Voua asta vi se pare ok?

Sunt reclame si punct, exista si alte situri ca 4share sau fileshare + nu cred ca copii din ziua de azi nu au vazut/auzit de cam tot ce inseamna "prostii" .Multi inca din clasa intai injura ,etc. Daca ti se pare chiar asa de deranjant specificai uploaderului sa foloseasca alti site.
PS:Nu trebuie sa faci ce scrie in reclame doar esti destul de inteligent incat sa le ignori + reclamele la alte comunitati nu sunt acceptate din cate stii.
Code:

Nu am voie sa fac reclama, dar cred ca stiti si voi care e cea mai mare comuniate din România cu...  ghiciti ce? Peste 200.000 de useri, peste 70 de servere si mai ghiciti ce, au si atasamente.

Din nou nu cred ca comunitatea aia ofera suport atat la cs cat si la altele cum oferim noi si nu cred ca atasamentele le aduc lor useri.
Code:

De ce sa nu fie si freakz o comunitate complexa ca altele?

Pentru ca nu e ca altele ,nu ti-ai dat seama?
Iar daca prin complexa te referi la umplerea forumului cu felurite floricele si curcubee care sa nu aduca nimic benefic atunci nu are ce cauta pe freakz.
IceCreamCandy wrote:

Nu e in stare sa faca asta?

Acum tu de unde stii ce poate si ce nu poate face ownerul comunitatii ?
Zic si eu ca stiu cum e sa muncesti la ceva cate 4-5 ore si sa nu primesti nici un multumesc .Din punctul meu de vedere m-ai jignit si pe mine si pe ceilalti care lucreaza .
-

Retired from Amxmodx

Last edited by destroi112 on 24-04-2015, 14:14:56; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 24-04-2015, 14:02:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ice daca nu iti place aici esti liber sa pleci. Doar ca ai propus ceva nu inseamna ca staff-ul este obligat sa accepte acea propunere. Poti faci upload pe site-uri specializate pentru asa ceva nu trebuie neaparat si aici.
0 0

Back to top
IceCreamCandy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-04-2015, 17:51:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma uimiti.
Mai ales tu destroi...
Am inteles, deci sa va-ntreb asa, de ce dracului mai este sectiunea asta? La ce sa mai faci propuneri pe forum cand stafful nu accepta nimic nou?
Niste amarate de atasamente sunt discutate atat de parca v-as fi cerul sa faceti forumul ca al celor de pe nu stiu ce comuniate.
Nu fara dungi si nici alții n-au inventat atasamentele, sunt inventate de un om inteligent si au fost create cu un scop.
Nu va înțeleg fratilor.
N-am jignit pe nimeni in mod direct sau indirect, ca sa va spun sincer, mai ales tie destroi, am propus asta mai ales pentru partea de ajutor pentru cs,ca mai ales atunci cand cineva are nevoie de un plugin sau stiu eu mai ce sa-l urci direct pe forum, de ce sa depinzi de alții? Daca acolo e sectiune de ajutor pentru cs, pai vere, atunci sa dispuna de tot ce este nevoie, sa fie complexa.
Nu e nevoie doar la partea de ajutor pentru cs, asta fiind o comunitate de gaming înseamna ca trebuie sa aibe si servere, serverele au si ele subforumurile lor in care se posteaza demouri/poze etc. Si din nou, de ce sa depinzi de altii? Daca este un o comunitate de gaming este logic ca ea sa aiba tot ce este necesar pentru gaming, intelegi odata.
Nu am niciun gand rau despre comunitate asta, nu o displac,caci daca era asa nu eram acum aici. Doar vreau sa fie cum trebuie. Sa comparam comunitatea cu o masina,sa zicem ca masina asta nu are roti, pentru ca nu are atasamente, iar vou nu vreti sa-i puneti roti masinii pentru ca si celelalte masini au roti si voi nu vreti sa fiti ca altii. Este acelasi lucru.

0 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 24-04-2015, 17:59:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Icecream ,bati campii rau de tot! Shocker si-a exprimat parerea, de ce mai continui?
Ne-am obisnuit cu totii sa folosim de ani de zile site-uri special facute pentru a uploada si stoca informatii pe perioade destul de lungi, de ce am transforma un Forum in asa ceva? Ti s-a explicat, se poate face, dar cu alte cuvinte nu are rost.

Casuta vocala: Laurines
0 0

Back to top
destroi112

[DEV]

(since 12-03-2020 22:13)

Votes: 118

Post Posted: 24-04-2015, 18:01:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am luat fiecare vorba si am totul sub forma de raspuns intrebare.Nu ma amestecam daca nu era vorba de munca mea si a celorlalti , eu folosesc [spoiler] [./.spoiler] nu stau sa urc pe alte situri decat cand e vorba de un plugin ceva mai mare + astfel nimic nu se pierde.Iar eu nu inteleg ceva de ce exista efectul asta de turma daca unul sare in fantana asa fac si ceilalti ,nu mai exista originalitate si aceasta se va pierde in timp pana cand vom ajunge sa ne uitam unii la altii si sa ne intrebam ce face celalalt sa facem si noi.
Code:

O masina veche e mult mai apreciata decat una noua cu toate prostiile in ea care sunt aceleasi kitsch-uri la toate celelalte.

Retired from Amxmodx

0 0

Back to top
IceCreamCandy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-04-2015, 19:49:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Destul.
Gata.
Mi-a ajuns.
Nu intelegi si nu mai vreau sa ma fac inteles.
Faceti ce vreti cu forumul.
Nu ma mai bag, presupun ca nu e treaba mea.
Adaugati ce vreti, mi-e indiferent.

EDIT:
Priviti asta, v-am facut si o schema.
Mie mi se pare ca arata chiar si mai bine ca inainte + ca nu o sa incerce deloc paginile, asta apare doar celor ce urca ceva intr-un mesaj.

0 0

Back to top
BoGdanCoFcd

[Doar Dinamo]

(since 24-09-2019 18:10)

Votes: 1145

Post Posted: 24-04-2015, 20:25:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IceCreamCandy wrote:

Arata bine,ar avantaja pe cei care nu stiu sa faca compilarea..desi e banal.

+1 la ce-i acolo.

0 0

Back to top
IceCreamCandy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-04-2015, 20:44:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e vorba doar de pluginuri si compilari, se pot adauga demo-uri, poze, si multe altele.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 24-04-2015, 23:06:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arata urat, colorat, usor usor mergem cu pasi rapizi spre un mare curcubeu.
Ai o atitudine foarte urata, atunci cand apari cu o propunere, trebuie sa te astepti si la critici.
De ce sa ramana aici si nu s-ar duce pe alta comunitate care are toate prostiile implementate?
Pentru ca:
- Se misca impecabil forumul.
- Este usor de navigat, gasesti tot ce vrei cu usurinta.
- Structurat dupa nevoi, prioritati.
- Culorile sunt alese incat sa nu te enerveze/streseze.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 22 August 2015 14:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 05-02-2025, 13:58:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x