User
Pass
2FA

Resetare parola !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message492
stealthSwap

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-10-2015 12:02)

Votes: 5

Post Posted: 24-04-2015, 18:00:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand as dorii sa salut comunitatea Freakz si Staff-ul.Am decis sa revin in urma unei absente destul de indelungate in care am intrerupt orice legatura cu aceasta comunitate si acest server minunat, foarte mult drag mie.
Acest topic se adreseaza oricaru-i GM.
Problema sta in felul urmator.
Cum am mentionat si mai sus, de curand m-am hotarat sa revin pe acest server dar am avut surpriza sa constat ca in urma trimiterii cererii de Password Reset,cand am vrut sa accesez contul de yahoo pentru a finaliza resetarea nu mai stiam parola si nici de reset nu reuseam sa o resetez.
As dorii daca se poate resetarea parolei apartinand contului miculrey si trimiterea acesteia prin PM.
Va pot furniza ABSOLUT orice informatie legata de account, caractere, de altfel pot furniza prin PM parolele anterioare.
Puteti verifica pe deasupra faptul ca accountul este legat cu cel de pe forum.
Doresc acest lucru deoarece vreau sa incep sa ma joc pana voi rezolva problema legata de email cu cei de la yahoo.
Va multumesc si va stau la dispozitie cu orice informatie suplimentara sau orice completare necesara.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Burebysta

[Retired Veteran]

Status: Offline
(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 24-04-2015, 21:06:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vezi aici http://www.wow.freakz.ro/lostacc sau asteapta-l pe Ravenous.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 31-07-2025, 01:37:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password