User
Pass
2FA

[REJECTED] WoW Error @ Character selection / creation

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message644
Boss21Radu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-04-2017 21:37)

Votes: 6

Post Posted: 20-06-2015, 14:50:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WoW Freakz link: -
Bug description: Jocul da crash cu eroare ( rareori fara ) de fiecare data cand stau mai mult de 5 minute la Crearea / Selectarea Caracterului. Daca este de la mine, scuze de post si as vrea si sa stiu cum sa scap.
Proof: http://imgur.com/RRYzn8l <- Asta este eroarea care apare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
GimyGamerHD

[Account disabled]

(since 04-07-2015 22:06)

Votes: 1

Post Posted: 20-06-2015, 21:14:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Confirm!

Eroarea încã persistã!
Astãzi am vrut sã-mi fac un caracter nou și sã-l șterg pe ãla vechi cã și așa nu aveam ce sã fac cu el. Când am vrut sã-l șterg, minune, nu se ștergea și pe lângã asta, am mai și primit crash cu aceeași eroare ca și el. Când am intrat înapoi în joc, caracterul era șters, am vrut sã fac altul, am dat la creare, și nici nu am stat bine 5 secunde cã ma și scos cu aceeași eroare!

Astãzi când am vrut sã ies, am ieșit normal, din meniu cu Exit Game, am dat Exit Now și m-a scos cu crash.. asta e ceva foarte neobișnuit!
Țin sã precizez cã NU am mai pãțit asta vreodatã de când mã joc pe WoW Freakz. Pe versiunea Cataclysm nu erau asemenea erori! doar acum, de când cu MoP, au început sã curgã toate erorile și bugurile.

Vã rog, cu toate cã nu numai eu vã rog, sã rezolvați aceste probleme! devin intolerabile.

Mulțumesc frumos!

0 0

Back to top
Cryve

[Mentally Stable]

(since 06-06-2019 19:46)

Votes: 46

Post Posted: 21-06-2015, 11:29:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

incercati sa redenumiti freakz.dll , de la acesta se primeste multe crashuri pana reusesti sa intri pe caracter . De ex poti sa ii dai nume ddfreakz.dll sau chiar sa il stergi .
0 0

Back to top
Boss21Radu

[Mentally Stable]

(since 16-04-2017 21:37)

Votes: 6

Post Posted: 22-06-2015, 10:33:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cryve wrote:
incercati sa redenumiti freakz.dll , de la acesta se primeste multe crashuri pana reusesti sa intri pe caracter . De ex poti sa ii dai nume ddfreakz.dll sau chiar sa il stergi .

Am incercat ce ai zis, am sters freakz.dll si se pare ca nu am mai luat crash, mersi fain de fix !

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 28 June 2015 15:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 15-12-2024, 01:30:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x