User
Pass
2FA

Best Death Knights on Freakz
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message32634
Fenriabis

[Account disabled]

Status: Offline
(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 16-07-2015, 08:57:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tot nu aveam ce sa fac la munca intr-o zi de vineri am zis sa iau si sa numar voturile
Dar inainte de a afisa numaratoarea vreau sa le multumesc celor de mai jos pentru ca au respectat cu rigoare modelul oferit de autorul acestui topic si mi-a usurat treaba intre ghilimele.sunteti de tot rasul si imi este rusine ca traiesc in aceeasi tara cu voi sau ca avem aceeasi nationalitate:

Fair
geanu
dgvlad
newbstyle
Vvtf
Jag
ryangg
Raeroth
Encage
Mithrandir
dyon
askiosu
Bestialftw
Speqt
Pitiqh
Dreadblade
Morphing
eqinox
Deathangelol
ciont
rea
radut
Spearxoxo
darkinio56
electronis
larisa99ro

V-am activat casutele sa vedeti si voi cat de inapti sunteti. ( indiferent ca iau sau nu warn sau imi sterge muhai25 acest post )

Pentru ca unii nu au respectat modelul cerut de Snopi si au mai existat persoane care in loc sa scrie Ex0rcizar3 au scris Fu4yman ( am inlocuit unele litere sa nu activez casute ) nu am putut sa fac o centralizare foarte precisa asa ca voi posta ceea ce cred eu ca e corect.
Inca o mica precizare: numai cat ma uit putin pe lista de sus observ ca sunt multi de la ally.Doamne ce ma bucur ca am plecat de la voi.

Iar acum...batem tobele..sunam in goarna si anuntam castigatorii :

1.Pve dps : Exorcizare
2.Pve tank : Runecore

1.pvp frost : Enteyjin
2.pvp unholy : dreadblade
3.pvp blood : Daxxone ( voturi primite de la mine si Wings)

In cazul in care doriti totusi sa va rectificati modelul de votare sa stiti ca exista un buton numit Edit.
In cazul in care voi primi warn pentru acest post il accept cu zambetul pe buze.
In cazul in care acest post o sa dispara tin sa va anunt ca este salvat ca .txt in pc-ul de la munca si il voi posta in continuare.

O zi buna..

L.E : orice flame/jignire/reputatie minus la adresa mea va avea de fiecare data ca raspuns un deget mijlociu -

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
1 4

Back to top
View user's profile Send private message
Wingz
[Banned user]

Banned

(since 15-06-2017 12:39)

Votes: 192

Post Posted: 17-07-2015, 13:13:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spoiler:

Ai facut 26 de oameni inapti. (app: Dreadblade este WoW GM)

Quote:
Reguli privind postarea si relatiile cu userii de pe forum:
Folositi un limbaj decent. Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice utilizator al forumului vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti utilizatori. (1 - 4 warning-uri / ban temporar/permanent)

Te cam intreci cu gluma si aroganta ta o sa-ti puna capac. Ai atacat o multime de oameni (mai activi / mai vechi / mai respectati decat tine) pe baza unor frustrari nejustificate. Respectand pe altul te respecti pe tine.
Ti-am dat report, ma dezgusta postul tau.

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 17-07-2015, 13:33:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e absolut nici o problema tinand cont ca nu sunt in stare sa dea un reply corect.
iar treaba cu respectatul este reciproca.stiu eu la cine ma refer
cat despre dreadblade : nu cred ca rankul ii da mai multe drepturi ( daca este sa vb de oameni )

0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 17-07-2015, 14:03:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Cine te-a pus pe tine sa verifici ceva?
2. Daca nu exista playeri care sa mi se para buni pe un anume spec, ce vrei sa trec?
3. Cine esti? Cum iti permiti sa zici de n* useri ca sunt inapti cand tu esti unul din cei mai redusi mintal useri de pe Freakz.ro?
4. Ia un cutit, cleste, sfic sau cutter si taie firul de la net. Mersi de intelegere -

0 0

Back to top
Smx
[Banned user]

Banned

(since 09-12-2015 05:41)

Votes: 25

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 17-07-2015, 14:16:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
nu e absolut nici o problema tinand cont ca nu sunt in stare sa dea un reply corect.
iar treaba cu respectatul este reciproca.stiu eu la cine ma refer
cat despre dreadblade : nu cred ca rankul ii da mai multe drepturi ( daca este sa vb de oameni )

Nu vad de ce te stresezi atita, oricum nu castiga nimeni nimic. Topicurile astea au fost si mereu vor fi niste tampenii, suffer parade. Eu votez colegu de guilda, colegu' ma voteaza pe mine, eu votez x glad friend, glad friend voteaza alt glad friend si alte combinatii.
A si best dk pve e stormwind guard'u ala de tot vine sa dea dmg in dummy, caut printu cu dpsu da' nul mai gasesc.

''Riparo, non c'è mai stato nel deserto che ho dentro
Il cuore è un apparecchio difettoso e l'ho spento.''

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 17-07-2015, 14:21:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand vrei sa faci ceva si vezi ca alte persoane nu dau 2 lei pe ce spune altul desi wingz spune sa respecti sa fii respectat si dupa ce spui un adevar mai esti si tras la raspundere...no comment -

mie mi se pare destul de normal cand cineva mai ales ca snopy era din staff iti spune sa folosesti un anumit model ca sa mearga ceva cum trebuie si pe tine te doare in cur si faci tot cum vrei tu sa suporti adevarul..dar este prea crud pentru unele persoane :)

Posturi unite automat, 17-07-2015, 15:21:51

Fair wrote:
1. Cine te-a pus pe tine sa verifici ceva?
2. Daca nu exista playeri care sa mi se para buni pe un anume spec, ce vrei sa trec?
3. Cine esti? Cum iti permiti sa zici de n* useri ca sunt inapti cand tu esti unul din cei mai redusi mintal useri de pe Freakz.ro?
4. Ia un cutit, cleste, sfic sau cutter si taie firul de la net. Mersi de intelegere -

degetul mijlociu pentru tine
ai fost primul care a gresit si nu poti sa suporti adevarul ?
eu sunt cine sunt si nu ma intereseaza cati useri am jignit din moment ce am spus adevarul
nu o sa tai nici un net doar pentru ca vreti voi

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 17-07-2015, 18:20:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu-mi vine sa cred cum de omul asta inca mai are cont pe forum... Voi in mod serios vreti sa-l lasati in continuare sa-si expuna inteligenta?
Prietene, meriti sa fii jignit zilnic pt tot restul vietii tale de macar jumatate din lista aia de oameni...

0 0

Back to top
UlquiorraSchiffer

[Flügel]

(since 24-04-2024 23:10)

Votes: 34

Post Posted: 17-07-2015, 18:44:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
Nu-mi vine sa cred cum de omul asta inca mai are cont pe forum... Voi in mod serios vreti sa-l lasati in continuare sa-si expuna inteligenta?
Prietene, meriti sa fii jignit zilnic pt tot restul vietii tale de macar jumatate din lista aia de oameni...

venind din partea cuiva care are deja 3 warn-uri....idk...
in orice caz ma amuza sa vad cat de "popular" a devenit topic-ul in ultimele cateva ore:))
Deathabis clam down ...lasa-i sa posteze cum or vrea...de multe ori nici la report bug nu sunt facute bine post-urile...
poate un GM sa inchida topic-ul?...a bowl is more useful when it is empty

I'm a legend, you're a trend, you ain't got half the skills I got
I'll beat your *** with one eye closed: Boba Fetty Wap!

1 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 17-07-2015, 19:52:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UlquiorraSchiffer wrote:
bossutai wrote:

venind din partea cuiva care are deja 3 warn-uri....idk...
in orice caz ma amuza sa vad cat de "popular" a devenit topic-ul in ultimele cateva ore:))
Deathabis clam down ...lasa-i sa posteze cum or vrea...de multe ori nici la report bug nu sunt facute bine post-urile...
poate un GM sa inchida topic-ul?...a bowl is more useful when it is empty

Actually am peste 10 warnuri daca nu ma insel. Fac achivu ala cu 15 warnuri -. Warnurile nu au nicio relevanta...

0 0

Back to top
geanu

[Not a Creep]

(since 12-01-2018 18:10)

Votes: 31

Post Posted: 17-07-2015, 20:41:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba prostule, de ce as posta eu ma Best dk pve daca pe mine ma doare la banana de pve? iar despre pvp, daca te asteptai sa postez best dk blood pvp, esti si mai prost decat erai la inceput.Pana atunci, l2p si vezi-ti de treaba ta, ca nu te-a pus nimeni sa numeri voturi pe-aici. Poate daca mai faci vreo 2-3 chestii de-astea iei si tu ceva GIEM, este?

1 0

Back to top
Cosmin050895

[Who Cares]

(since 19-02-2022 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 17-07-2015, 20:48:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prea multa drama pentru ceva ATAT de nesemnificativ. Crezi ca primeste cineva ceva cu Topicul asta? Dimpotriva, acest topic mai mult creaza cearta dupa cum se poate observa.

In primul rand nu trebuia sa te stresezi la munca pentru a aduna aceste voturi deoarece sunt irelevante, e doar un kkt de joc, intri sa te relaxezi, nu ca sa facem competitie intre noi care este mai bun, astea sunt copilarisme. -

In al doilea rand nu trebuia sa jignesti alti playeri, asa ceva nu se face, mai ales pe Forum, nu-i cunosti personal asa ca nu ai dreptul sa-i jignesti. Unii de exemplu au pus in paranteza "Furyman" pentru ca asa aveam numele.

Nu am zis niciodata cuiva sa intre in Topicul asta ca sa ma voteze pe mine pentru ca mi s-a parut din start o mare prostie, dar am zis sa votez si eu daca tot era lumea asa de entuziasmata cu privire la topicurile astea, asa ca l-am votat pe "Theworm".

In orice caz ca dupa iar incep sa scriu mult si prost (un mare defect de-al meu)... Terminati cu discutiile ca nu-si au rostul si daca nu va stiti personal nu aveti dreptul sa va jigniti pe un Forum, in fata unui monitor, pentru ca cineva nu a postat conform modelului pus de Snoppy. Daca stai sa te gandesti mai bine o sa realizezi si tu ca e penibil motivul pentru care i-ai jignit pe toti acesti playeri.

Peace and Smile More!

Exorcizare Gets 100.000 Honorable Kills

0 0

Back to top
geanu

[Not a Creep]

(since 12-01-2018 18:10)

Votes: 31

Post Posted: 17-07-2015, 20:56:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oricum voturile din pve = 0, toti din guilde isi dau voturi intre ele, nu-mi ziceti ca nu e asa, ca asa e. La dragoni e prea usor anyway, bafta.

0 0

Back to top
AlexstraszaAlla

[Alla bala portocala]

(since 13-03-2020 17:53)

Votes: 59

Post Posted: 17-07-2015, 21:27:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si chiar daca sunteti prieteni, tot nu aveti voie sa va jigniti pe forum. Aveti privat, va puteti da PMuri pana va cad degetele. Regulamentul forumului se aplica pentru toata lumea! Vad ca unii dintre voi ati cam sarit calul. Nu dau warn pentru limbaj desi unii meritati din plin, INSA vreau sa vad posturi civilizate de acum incolo. Daca mai continuati cearta asta inutila si va jigniti, voi lua masuri. Asta ca sa nu spuneti ca sunt afurisita si apas butonul magic. Vreti avertisment first, considerati-l pe asta. Seara buna!

0 0

Back to top
lavaloare
[Banned user]

Banned

(since 07-05-2016 15:38)

Votes: 36

Post Posted: 17-07-2015, 22:32:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SE BATE FRATII !

0 0

Back to top
eqinox

[GOD]

(since 02-12-2017 16:45)

Votes: 15

Post Posted: 17-07-2015, 23:27:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
Daca tot nu aveam ce sa fac la munca intr-o zi de vineri am zis sa iau si sa numar voturile
Dar inainte de a afisa numaratoarea vreau sa le multumesc celor de mai jos pentru ca au respectat cu rigoare modelul oferit de autorul acestui topic si mi-a usurat treaba intre ghilimele.sunteti de tot rasul si imi este rusine ca traiesc in aceeasi tara cu voi sau ca avem aceeasi nationalitate:

Fair
geanu
dgvlad
newbstyle
Vvtf
Jag
ryangg
Raeroth
Encage
Mithrandir
dyon
askiosu
Bestialftw
Speqt
Pitiqh
Dreadblade
Morphing
eqinox
Deathangelol
ciont
rea
radut
Spearxoxo
darkinio56
electronis
larisa99ro

Houston we have a problem! Brainless child looks for attention!

Affliction Warlock PvE
Letter From God

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by LethalFactorLK, 06 April 2016 21:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

The time now is 05-02-2025, 12:37:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x