User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie Jeffrey:*
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message829
<<<*_@S@SINU_*&a

[<<<*_@S@SINU_*>>>]

Status: Offline
(since 21-04-2016 14:23)

Votes: 13

Post Posted: 18-08-2015, 20:19:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SarmaluTza wrote:
<<<*_@S@SINU_*&a wrote:
SarmaluTza wrote:
Odata pe saptamana?-) intru in fiecare zi si pot confirma anumiti playeri/admini,normal ca noi 2 nu o sa ne comparam niciodata ,nu imi sta in fire sa fiu un pupincurist ca si tine,fiind femeia lui asasinu si sir .Ce asteptari poti sa ai de la fondatori cand tu te dai drept unul? tot timpu iti faci dreptate cu mana ta,injuri cat poti ,te iei cu oricine in gura.-

Bai copile deja incepi sa ma calci pe nervi pe mine si nu iti doresti .
1: Jeff nu ma pwpa-n cwr cum zici tu , eu si jeff suntem foarte buni prietenii stiu ca tu nu ai prietenii de aia nu sti cei aia prietenie .
2: TU IL CAND INTRI PE SV IL PROVICI SA-TI DEA GAG , SA-TI DEA BAN ! NU STI SA TACI , STI DOAR SA PROVOCI OMUL !
Pai fa tu asa ceva cu mine ca eu iti dau direct permanent esti nebun la cap ? eu tac , tac , tac dar sa ma mai si provici sau sa ma scoti din sarite ca-ti dau direct permanent
uite si tu ce copil poti fi [color=red]" Beemere uita-te mai atent el mi-a dat primu` gag,eu i-am dat gag 0 sa vad ce face si a ajuns unde am vrut - "[/color]
Asta ai zis tu pai ma copile , eu ti-am zis tie ca tu doar provoci omul ... Tu il intariti sa-ti dea ban , gag asa ca nu o mai da in diverse cu noi .
3: Sirule / Aleexe va rog frumos sa le verificatii activitatea la aman2 sa vedem care e mai activ intr-o saptamana . ( Sarma intra odata maxim de 2 ori pe saptamana , Jeff intra in fiecare zi ... ) Sa o luam serios ma fratilor ...

CONTRA RECLAMATIE !

P.S Sirule Sarme face exact cum fac uni cu tine de te provoaca si le dai pika .... deci jeff io zic ca nu are nici o vina...

Ce ziceam mai in sus parca ti catel Jeffreym,trebuie sa ai grija de el ,daca l-am provocat trebuia sa intre pe forum sa-mi faca reclamatie nu sa-mi dea gag si ban.Facem un pariu? ca daca intru mai mult de 2 ori pe saptmana?Daca nu am intrat iau ban permanent si interdictie pe server,iar tu remove,facem asa?

Ba prietene eu nu te vad pe server si eu sunt c-am ce-l mai activ ce nu intelegi tu ? te-ai uitat si tu putin cate ore fac eu pe saptamana ? te-ai uitat si tu cine are cele mai multe ore ? Eu fac in jur de 75-95 de ore pe saptamana gogule nu-mi poti spune tu mie ca esti zilier.... cand eu nu te vad.
si 2 nu mie catel imi e tovaras ti-am mai zis , dece sa stau sa-ti fac reclamatie si sa iei doar -1 ? cu ce ma incalzeste pe mine ? ca ori cum faci cerere up si iei gradul la loc ... daca se dadea REMOVE da mai ziceam sa se faca reclamatii dar asa nu merita . ( DUPA MINE )

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
djpetri21

[Mentally Stable]

(since 29-10-2015 19:31)

Votes: 2

Post Posted: 18-08-2015, 21:25:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sarma taci dq din gura ca tu sti doar sa provoci playeri si admini esti = 0 pe server tu cu atributiile de admin .. te pupa sefu tau .by >PGL< -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Aleex Armanu

[Detinator Server]

(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 18-08-2015, 21:33:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sarmaluta tu ai grija la limbaj.

Amandoi primiti advertisment, ca ati dat comenzi intre voi.

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Aleex Armanu, 18 August 2015 19:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 11-02-2025, 02:46:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x