User
Pass
2FA

parere demo si poza
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message4243
Exquisit

[OWNING THE SERVER]

Status: Offline
(since 14-11-2011 09:37)

Votes: 4

Post Posted: 30-11-2009, 21:35:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[NT]D@niel wrote:
"Daca am avut wallhack atunci si amunnickcool are, din demo am facut poze acum fac upload in cateva min va pun 20 si ceva de poze unde amunnickcool are wallhack."

Nuj ce ai vrut sa zici mai sus... Tie ti s-au facut poze nu lui.. si tu daca faci poze din demoul lui Nick tot tie iti face poze ca demo incarca wad/sprites/models/etc de la tine...

Ai tu ceva in configul tau.. nu cred ca poti sa faci non stop din maus in toate partile cand tragi.. p mine m-ar durea mana sa fac.. un fel de no-recoill... De aia te-am pus atunci la codati la mine cand aveai numele BlackBoy.. ca ma uitasem cateva runde fara demo si iti facea tinta naspa..

stai ca nu inteleg, in demo nu imi face tinta naspa doar in joc corect?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AmUnNickCool

[Music addicted]

(since 09-12-2017 07:24)

Votes: 5

Post Posted: 30-11-2009, 21:37:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci punctele nu sut de la wall, aim etc, da dupa cum tragi eu raman la parerea ca ai asa ceva . Mai astept 2-3 pareri si daca nu vei avea banul scos si imi cer scuze ca am gresit .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Exquisit

[OWNING THE SERVER]

Post Posted: 30-11-2009, 21:41:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AmUnNickCool wrote:
Deci punctele nu sut de la wall, aim etc, da dupa cum tragi eu raman la parerea ca ai asa ceva . Mai astept 2-3 pareri si daca nu vei avea banul scos si imi cer scuze ca am gresit .

ok, am aim sa mergem pe varianta asta da?
explica tu atunci dc am aim doar cand ii dau lu' ala hs de sta pe scara iar pe ailalti 3 ii omor normal, acum vine varianta "stai ca intre timp ai schimbat sa nu mai dea hs (aimu) ci sa traga doar in corp"
deja sunt aberatii si in demo in prima runda il omor pe xty prin perete la isirea din casa in x si acolo am wall.

0 0

Back to top
AmUnNickCool

[Music addicted]

(since 09-12-2017 07:24)

Votes: 5

Post Posted: 30-11-2009, 21:45:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

admin_unban 188.26.169.183
[ADMIN] (unban) User recognized as IP address

0 0

Back to top
Exquisit

[OWNING THE SERVER]

Post Posted: 30-11-2009, 21:48:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AmUnNickCool wrote:
Vad ca nu mai zice nimeni nimic, da ip sa-ti scot banul.

188.26.169.183

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 30-11-2009, 21:58:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice, nu stiu daca esti batut in cap sau incerci sa ascunzi ceva, dar cu replici de genul asta te afunzi si mai rau:

Exquisit wrote:
AmUnNickCool wrote:

ok, am aim sa mergem pe varianta asta da?
explica tu atunci dc am aim doar cand ii dau lu' ala hs de sta pe scara iar pe ailalti 3 ii omor normal, acum vine varianta "stai ca intre timp ai schimbat sa nu mai dea hs (aimu) ci sa traga doar in corp"
deja sunt aberatii si in demo in prima runda il omor pe xty prin perete la isirea din casa in x si acolo am wall.

Duma asta cu "de ce acu dau bine si acum nu?" e penibila, nici nu are rost sa o comentez

Exquisit wrote:
AmUnNickCool wrote:
ce logica e asta ca daca tu ai avut wallhack am si eu? - ca nu inteleg

din mom ce in demo ies punctele nu e logic ca si tu sa ai?
demo e facut de tine nu de mine, daca era facut de mine atunci da aveam wall dar fiind facut de tine nu are cum sa apara wallu meu, oare logica mea e gresita?

In demo se salveaza doar informatii gen playeri, arme, actiuni, etc pe care le foloseste clientul de CS sa deseneze imaginea cu propriile modele/sprites/etc cum zicea si daniel... si da, logica ta e infect de gresita

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Exquisit

[OWNING THE SERVER]

Post Posted: 30-11-2009, 22:07:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte adevarat ca imi folosete steamul (spr/ etc,,, din jocul meu de cs) sa imi reproduca ce se intampla , dar eu am vrut sa spun ceva s'a inteles altceva, nu mai conteaza.
Ideea este ca mi'am luat ban de cateva ori pe serverul asta primele dati nici nu mi'am dat osteneala sa postez ( am ip routabil ) dar dupa cate se observa ma joc zi de zi pe server
iar poze mi'au fost facute de atatea ori incat nu mai tin minte, in + si cateva demo din care in nici unu nu reiese presupusul meu aim iar in poze nu a iesit acelas presupus wall niciodata
asta cum iti explici?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 03-12-2024, 00:43:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x