User
Pass
2FA

[Rezolvat] ban Zehell

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message268
Zehell

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-11-2015 19:57)

Post Posted: 02-10-2015, 21:53:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru Fanatic si pentru toti desteptii care l-au sustinut cum ca am wall va dau un video demonstrativ cu mine *avand wall* !! SI aim !
Relax|Andrei este cel ce m-a facut sa fac demo-ul ca tot zicea ca am wall . la un moment dat si aim !
Va multumesc tuturor pentru competenta de care dati dovada , ii multumesc si lui Macit Arcaoglu pt *votul de incredere* , omul care da ban si distroy ca ii spargi un laser ....
Si daca va intereseaza cat de cat si nu va dor ochii macar uitati-va pana la capat :
http://www.girlshare.ro/35141200.6

Ii multumesc si lui Angry care a dat rezolvare la ticket fara sa se uite macar la demo , cica e ocupat cu facultatea ... mi-am pierdut 15 ore jucand pe acest server si vine un inteligent *expert* in wall si imi da ban...hall...oricum asta nu ramane asa , pt ca * v-ati dat tot interesul* si pentru ca sunteti extrem de *competenti* o sa fac tot posibilul sa va fac cea mai prosta reclama unde pot , pe siteurile de cs , unde pot...

Last edited by Zehell on 02-10-2015, 22:16:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Breacker

[O W N E R P R E D]

(since 22-07-2016 10:08)

Votes: 4

Post Posted: 02-10-2015, 22:07:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt prea beat in seara astazi sa constientizez ce scrii, maine insa voi lua o decizie corecta, ma voi consulta cu cineva si vedem. Nu inchideti topicul, maine rezolvam.
n0ate buna.

0 0

Back to top
fanatic^zoltan

[Killer ZP]

(since 21-11-2019 09:53)

Votes: 1

Post Posted: 03-10-2015, 07:58:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu ne iei de prosti sau ce? in momentu in care ti-am facut eu demo-ul, jucai cu wall la buton. mie nu imi vii cu alt demo sau nu stiu eu ce, pe mine nu ma intereseaza ce zici tu, la ce gramatica ai nu iti dau mai mult de 10-14 ani.
Cat despre macit, bine le face ca le da destroy, lm se sparg doar cand e pred, tu daca ai fi in locul lui ai face la fel, pentru ca playerii de pe server, 90% ei nu inteleg ca nu au voie, trebuie sa ajungi la destroy ca sa inteleaga, le zici si de 15 ori si degeaba.

Cius.

0 0

Back to top
Zehell

[Mentally Stable]

(since 04-11-2015 19:57)

Post Posted: 03-10-2015, 09:41:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fanatic^zoltan wrote:
Tu ne iei de prosti sau ce? in momentu in care ti-am facut eu demo-ul, jucai cu wall la buton. mie nu imi vii cu alt demo sau nu stiu eu ce, pe mine nu ma intereseaza ce zici tu, la ce gramatica ai nu iti dau mai mult de 10-14 ani.
Cat despre macit, bine le face ca le da destroy, lm se sparg doar cand e pred, tu daca ai fi in locul lui ai face la fel, pentru ca playerii de pe server, 90% ei nu inteleg ca nu au voie, trebuie sa ajungi la destroy ca sa inteleaga, le zici si de 15 ori si degeaba.

Cius.

Este irelevanta afirmatia ta referitoare la varsta pe care o am ! Daca e sa o luam asa , la cate greseli de punctuatie ai facut mai sus , nu iti dau nici eu mai mai mult de 13 ani , dar totul este relativ....Pentru ca joc la sunet si anticipez cat de cat ce vor face ceilalti playeri inseamna ca am wall , wall la buton sau alte controale ? Inseamna ca nu ai prea multa experienta in adminat si nu meriti nici macar accesul de trial , daramite mai mare . Este inchipuirea ta ca esti expert in wall ! L-ai folosit prea mult si stii deja stilul de joc al wall-istilor ? Daca crezi ca da , ei bine te inseli amarnic . R.I.P.

0 0

Back to top
Breacker

[O W N E R P R E D]

(since 22-07-2016 10:08)

Votes: 4

Post Posted: 03-10-2015, 12:05:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zehell, tu ai mai multe greseli ca el. Virgula se pune imediat dupa cuvant apoi spatiu, tu habar n-ai acest lucru. Drept dovada nu iti place scoala si Limba Romana.
Iti voi scoate banul. Confirm ca nu s-a uitat prin pereti, ci doar voia sa mearga cu tinta pe langa perete.
TC.

0 0

Back to top
AngrryX

[Pred.FreakZ.Ro]

(since 21-10-2022 22:41)

Votes: 24

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-10-2015, 12:06:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am uitat la demo si din cate observ, esti cam suspect si ramai cu banul.
1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AngrryX, 03 October 2015 10:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-12-2024, 17:35:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x