User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie Ksm
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1980
JonSnow

[King in the North]

Status: Offline
(since 28-04-2021 17:29)

Votes: 429

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  JonSnow0001 
Post Posted: 30-01-2016, 20:16:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Jony tata, lasa vrajeala, erai afk! Nu cred ca ai stat tu 20 de minute on si nu ai miscat deloc, decat cand mureai la spawn!
Din cate stiu tero nu are voie sa traga afara, din moment ce tu nu ai intrat la el! Nu e vorba de oftica ca ma omorat, ca nu a fost nici primul nici ultimul!

Mai,"tati",eu eram pe telefon cu mesaje si alte cele nu conteaza asta,si ma uitam la chat nu eram AFK dupa cum zici tu acolo,si daca stau nemiscat asta inseamna ca eu nu vad chatu' sau ce?
Din cate stiu eu,nu vad stipulandu-se regula aia in regulamentu' general al serverului.

Code:
Aici tin sa te contrazic! Daca esti admin si un player vorbeste urat cu tine, nu cred ca te apuci sa faci si tu la fel sau chiar mai rau, pentru treaba asta sa inventat comanda "amx_gag"!

Poate ai auzit de expresia injura frumos sau pur si simplu ii arati ca esti mai destept ca el prin metode ortodoxe fara vulgaritati.Este adevarat ca uneori cand nu ai chef de ei le dai un gag,dar sunt si cazuri cand le poti arata ca nu sunt cocosi care se cred ei. -

Code:
Nu am plans la ksm ca nu ii da slay, din cate "stii" tu care nu ai fost afk! I-am zis sa ii dea slay, nu mi-a raspuns, si dupa cand i-am zis ca e degeaba a inceput sa ma jigneasca si sa aibe un limbaj neadecvat unui admin!
Din moment ce doi playeri am zis acelasi lucru`, trebuia sa intrebe si el care e problema, pentru ca deaia are admin!

Poti sa intrebi si frumos nu sa-l faci bun de nimic sau alte cele,era de la sine inteles ca el iti va da o replica pe acelasi ton.

Injuriile lui Ksm...pai sa vedem:"terminat","but" si "al dracu" recunosc niste injurii oarecum care nu prea iti pica bine,dar sa vedem sursa injuriilor...
By grosu:"Ksm esti degeaba frate","ai vrea tu sa joci ca mine"(cum ziceam caracteru'),tu doar pui paie pe foc...nu vad vreo miscare de indreptare a situatiei.

Daca ai nelamuriri lasi post reply.

"We have no king but the King in the North, whose name is Stark.
I don't care if he's a bastard;

Ned Stark's blood runs through his veins.
He's my king, from this day until his last day!"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
grosu98

[Mentally Stable]

(since 29-04-2017 09:09)

Votes: 3

Post Posted: 30-01-2016, 20:24:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Apoi jony tata, tu poti sa spui ca erai si in cer, s-o lasam ca tine, nu mai discutam subiectu ca nu e vorba de tine!
Daca el zicea ca sunt but si ca nu stiu juca clar ca iam zis ca ar vrea sa joace ca mine, nu te mai chinuii sa ma contrazici, ca eu daca te fac pe tine but poate imi dai si ban! -
Hai laso asa ca nu are rost sa te contrazici cu mine, ca spui tot aceleasi chestii de la primul post, lasa-l pe bogdan sa isi dea cu parerea!

P.S: Am tot incercat sa il intreb, dar nu ma bagat in seama pana i-am zis ca e degeaba! Am mai precizat acest lucru, nu mai instita pe el!

Respectã și vei fi respectat!
0 0

Back to top
JonSnow

[King in the North]

Post Posted: 30-01-2016, 22:03:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu ma contrazic doar iti pun fata delictu' vostru si ti-l intorc pe fata si pe spate sa te lamuresti,poate ca zic aceleasi chestii dar asta e subiectu' reclamatiei. -

Eu unul dau banned pentru injurii despre familie,reclama si coduri,restu' doar gag.

@Bogdan pune un verdict nu stau sa fac romane pentru reclamatii din astea...

0 0

Back to top
grosu98

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-01-2016, 22:30:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai tu vrei sa imi prezinti subiecu` meu cand tu erai afk! Hai laso asa ca nu are rost sa te mai bagi.

0 0

Back to top
JonSnow

[King in the North]

Post Posted: 30-01-2016, 22:47:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dovezi ca eram eu AFK,ai?
Si nu-mi veni mie cu scuze ca n-am vorbit pe chat sau alte cele legate de pozele de mai sus ca nu ma impresioneaza alea catusi de putin.

O mica fraza spusa de tine inainte sa faci reclamatia:
"In 10 minute sa te uiti pe forum" si stai linistit ca nu e "culeasa" din consola,am memorat-o din chat. -
Nu am facut poze ca nu am vazut sensu' si asa e o reclamatie degeaba.

0 0

Back to top
grosu98

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-01-2016, 22:51:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta era dupa o vreme buna, cand ai revenit si tu si cand era gata toata treaba! Nu te mai scoate ca nu poti cu mine!

0 0

Back to top
JonSnow

[King in the North]

Post Posted: 30-01-2016, 22:56:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Dupa o vreme buna cica cand a facut pozele si se ducea sa faca reclamatie,da sigur,asa e. -
Mergi si prosteste pe alti aici nu tine cu dastea.

0 0

Back to top
grosu98

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-01-2016, 23:01:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa o lasi ca ai fost pe langa inca de la inceput!

0 0

Back to top
JonSnow

[King in the North]

Post Posted: 30-01-2016, 23:11:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe langa cu ce ma?
Ca tu faci reclamatie pentru ca ce?
-slay nu avea de ce sa dea.
-te iei de admin si ii zici ca e degeaba si pe urma faci reclamatie ca uite cum vorbeste cu mine...vai,vai ce tragedie,hai pa si asa raspunsul ce-l astepti tu nu o sa fie altu.

0 0

Back to top
grosu98

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-01-2016, 23:21:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba da cred ca avea de ce sa dea slay! Si eu iam zis ca e degeaba, atat. Nu l-am facut but, nu i-am zis sa se duca dracu, si ce o mai zis el pe acolo!
Hai ciau!

0 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

(since 08-02-2017 19:34)

Votes: 29

Post Posted: 31-01-2016, 00:17:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Si nu e cum zici tu, e cum zic eu!

Stai asa Gigel cine mai esti tu?

Te agiti aici ca ouale in tigaie. Ti-a explicat,Jon limpede ce si cum era si cum trebuia sa fie.
Faci o reclamatie doar sa te distrezi? Ai pus dovezile alea fix degeaba,e ca si cum eu te-as bana si as pune poze despre ouale din tigaie.
Eu te mai si banam,nu ma uitam in ochii tai.Cum adica ii spui ca e admin degeaba? Tu vezi ce scrii,sau macar judeci? Nu nu judeci,tu te crezi tare-n taste,apropo vezi ca adminul nu e nevoit sa te creada,doar pentru ca tu vrei asa. Poate ai pata pe teroristul respectiv si vrei sa moara degeaba adica sa profiti de adminul actual.

Code:
P.S: Lectii! cu 2 de i

Inainte sa dati tu "lecti" de gramatica,mai treci pe la scoala.Doar citind propozitiile alcatuite de tine,mi-au pierit neuroni multi cu care faceam o paparaie ca la bunica acasa.

@Bogdan,T/C,nu avem ce discuta aici.

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
grosu98

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-01-2016, 11:24:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jony nu a explicat nimic, el tot spune varianta lui, care nu e adevarata! - Si daca e degeaba doar nu vrei sa ii spun ca e cel mai bun! -)) Amuzant esti ma...aveti niste fraze in voi de Doamne fereste!

0 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

(since 08-02-2017 19:34)

Votes: 29

Post Posted: 31-01-2016, 11:48:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

grosu98 wrote:
Jony nu a explicat nimic, el tot spune varianta lui, care nu e adevarata! - Si daca e degeaba doar nu vrei sa ii spun ca e cel mai bun! -)) Amuzant esti ma...aveti niste fraze in voi de Doamne fereste!

Arata-mi dovezi cã varianta lui e incorectã si nu dovezi ca cele de sus.

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
Ksm

[Amphisbaena]

(since 28-02-2019 08:10)

Votes: 43

Post Posted: 31-01-2016, 12:19:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este plina lumea de voi,astia cu drepturi si etc ..dar voi sunteti pamant ..intaratati rahatul si dati vina pe altul ..
Stii cum esti tu ? ..Ca si cum ai urla la un caine,arunci in el ..si dupa vine si te musca ,si te duci si pisi ochii la maica-ta ..cam asa ai facut si aici .
Si nu este prima oara cand faci pe Cocosul pe server ..ai mai comentat aiurea si in plus si la altii ..dar nu m-am bagat .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xanariadcu

[Hokage]

(since 01-06-2024 19:51)

Votes: 25

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-01-2016, 12:47:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai gata cu cearta.Contra reclamatie dovezile nu arata nimic.Tu ai inceput sa il injuri pe Ksm adevarul e ca si el trebuia sa taca.Dupa comportament ai clar 12 ani!Degeaba te iei in gura cu toti ca nu prea cred eu ca o sa rezolvi ceva!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by JonSnow, 14 August 2016 19:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 03-04-2025, 19:56:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password