User
Pass
2FA

Pareri despre server
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 52, 53, 54  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message31648
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Status: Offline
(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 04-05-2016, 13:05:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

miliardarul wrote:
Infine, daca vrea sa joace vine el cu o cerere -

"* Nume: ReVeRs"
"* Ip: 5.15.233.35"
"* Steamid: STEAM_0:0:1796491991"
"* Motiv: SS "
"* Durata: Permanenta"
"* Nume Admin: GsX"
"* Ip Admin: 5.14.135.91"
"* Steamid Admin: STEAM_0:0:1296001706"
"* Data/Ora: 04.05.2016 - 11:25:32"
"* "
"* Comanda executata cu succes !"
"* BYE-ul de pe ip-ul / steamid-ul |5.15.233.35|

Ca sa fie treaba buna - "capul plecat, sabia nu-l taie" insa eu astept poza in continoare, oricum nu i-a dat crush ca inca juca...

Si da astept 1 avertisment -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

(since 16-08-2019 10:08)

Votes: 275

Post Posted: 04-05-2016, 13:21:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu este vb de avertisment eu ma refer ca ii strici cs de pomana poate omu nu are wall totusi este suspect nu codat la asta ma refer

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 04-05-2016, 13:24:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata "praduitorilor" am inteles sa traiti -
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 04-05-2016, 19:03:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci este executata cu amx_specialss iar din cate stiu eu la HP (viata) trebuie sa apara cu 225 nu, sau ma insel o parere....

Aici avem IP`ul "I Miss u IzabeLLa <3 - STEAM_0:0:16834326 - 79.35.4.83 - Italy"

Iar aici Poza http://www68.zippyshare.com/v/Nnyz9XID/file.html

0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

(since 30-11-2024 11:54)

Votes: 36

Post Posted: 04-05-2016, 19:54:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu mi-am facut acum si am primit 255 HP -

Je, daca tot ai bagat pluginul ala facut de mine pe cs sa iti zic ce face. Poate il folosim si aici.

Deci sa incepem cu inceputul -

Nume: StrongSS
Versiune: 0.7 ( de cate ori am schimbat cate cv am urcat cu 0.1. Aproape de fiecare data - )
Autor: Miliardarul
Fisier: amx_strongss.amxx

Ce face acest plugin?

La executarea comenzi ”amx_strongss Test”, (”Test” fiind numele jucatorului), acest plugin incepe un demo in clientul lui ”Test” care va ramane la el in cstrike cu numele Freakz.dem.

Durata demo-ului va fi de 10 secunde timp in care nu ii se schimba nimic cu exceptia unui mesaj care apare pe centrul ecranului pentru cateva secunde la executarea comenzi, ”Bun venit pe Freakz!” . Acest mesaj nu se vede in demo. Cred ca o sa il scot. Astept pareri oricum. -

Apoi dupa 10 secunde pluginul opreste demo, ii ofera lui ”Test” 255 HP si ii afiseaza un mesaj pe chat cu verde

Demo complet! Ti se va face o poza, zambeste!” si va face o poza cu extensia .bmp .

La o fractiune de secunda, pluginul ii seteaza lui ”Test” 100 HP si ii mai afiseaza urmatoarele mesaje.

Asculta indicatiile adminului pentru a preda poza!
Daca refuzi sa predai poza vei primi ban permanent!”
Pentru cereri unban / reclamatii viziteaza Freakz.Ro/forum!

Aceste mesaje nu vor aparea in poza facuta mai sus.

Pe urma il muta spectator. -

Desigur, nu am specificat mai sus. In momentul cand se executa comanda adminul si jucatorul respectiv vor primi urmatoarele informatii in consola:

*

* *** Freakz ***

* Detalii StrongSS

*

* StrongSS folosit pe serverul: ”Nume Server” de catre ”Nume Admin”

* Nume: "Test" cu IP: 123.123.123.123

* Data-Ora: 02/05/2016 - 11:22:46

* Are de predat un demo si o poza - Aceasta liniie in clientul jucatorului va fi ”Ai de predat un demo si o poza”

*

* Autor plugin: Miliardarul

*

Acum sa va ofer si un exemplu.

Aceasta este poza facuta de plugin:

Spoiler:

Si aceasta este o poza facuta la o fractiune de secunda dupa cea facuta de plugin:

Spoiler:

Iar aceasta este consola:

Spoiler:

Dupa cum vedeti, in a doua poza, are doar 100 HP si se vad si celelalte mesaje.

P.S: Astept parerile si desigur sugestiile vostre. -

Si nu este de pe net. Acesta este facut de mine de la 0.

Asa ca, desi poza e importanta, odata cu poza vei cere si acel demo. Nu cred ca antiss modifica demo-ul. -

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

Casuta vocala: @Evil
1 0

Back to top
RoTm#Rayden

[Assasin]

(since 19-03-2020 17:52)

Votes: 65

Post Posted: 04-05-2016, 20:48:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

miliardarul wrote:
Eu mi-am facut acum si am primit 255 HP -

Je, daca tot ai bagat pluginul ala facut de mine pe cs sa iti zic ce face. Poate il folosim si aici.

Deci sa incepem cu inceputul -

Nume: StrongSS
Versiune: 0.7 ( de cate ori am schimbat cate cv am urcat cu 0.1. Aproape de fiecare data - )
Autor: Miliardarul
Fisier: amx_strongss.amxx

Ce face acest plugin?

La executarea comenzi ”amx_strongss Test”, (”Test” fiind numele jucatorului), acest plugin incepe un demo in clientul lui ”Test” care va ramane la el in cstrike cu numele Freakz.dem.

Durata demo-ului va fi de 10 secunde timp in care nu ii se schimba nimic cu exceptia unui mesaj care apare pe centrul ecranului pentru cateva secunde la executarea comenzi, ”Bun venit pe Freakz!” . Acest mesaj nu se vede in demo. Cred ca o sa il scot. Astept pareri oricum. -

Apoi dupa 10 secunde pluginul opreste demo, ii ofera lui ”Test” 255 HP si ii afiseaza un mesaj pe chat cu verde

Demo complet! Ti se va face o poza, zambeste!” si va face o poza cu extensia .bmp .

La o fractiune de secunda, pluginul ii seteaza lui ”Test” 100 HP si ii mai afiseaza urmatoarele mesaje.

Asculta indicatiile adminului pentru a preda poza!
Daca refuzi sa predai poza vei primi ban permanent!”
Pentru cereri unban / reclamatii viziteaza Freakz.Ro/forum!

Aceste mesaje nu vor aparea in poza facuta mai sus.

Pe urma il muta spectator. -

Desigur, nu am specificat mai sus. In momentul cand se executa comanda adminul si jucatorul respectiv vor primi urmatoarele informatii in consola:

*

* *** Freakz ***

* Detalii StrongSS

*

* StrongSS folosit pe serverul: ”Nume Server” de catre ”Nume Admin”

* Nume: "Test" cu IP: 123.123.123.123

* Data-Ora: 02/05/2016 - 11:22:46

* Are de predat un demo si o poza - Aceasta liniie in clientul jucatorului va fi ”Ai de predat un demo si o poza”

*

* Autor plugin: Miliardarul

*

Acum sa va ofer si un exemplu.

Aceasta este poza facuta de plugin:

Spoiler:

Si aceasta este o poza facuta la o fractiune de secunda dupa cea facuta de plugin:

Spoiler:

Iar aceasta este consola:

Spoiler:

Dupa cum vedeti, in a doua poza, are doar 100 HP si se vad si celelalte mesaje.

P.S: Astept parerile si desigur sugestiile vostre. -

Si nu este de pe net. Acesta este facut de mine de la 0.

Asa ca, desi poza e importanta, odata cu poza vei cere si acel demo. Nu cred ca antiss modifica demo-ul. -

Ar fi o comanda buna,acum ramane decizia ownerilor

1 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 04-05-2016, 20:53:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci concluzia la ce am postat mai sus, modificata sau nu? -
0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 04-05-2016, 21:19:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scaneazo pe freakz si vezi. Ar putea fi doar o eroare si sa nu ii fi dat hp, dar e ciudata tare ...

https://www.freakz.ro/ss_checker.php

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

0 0

Back to top
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

(since 10-07-2023 16:37)

Votes: 26

Post Posted: 04-05-2016, 22:54:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu pricep o chestie, care a venit cu ideea sa bage inca un plugin "specialss" cand deja era unul exact la fel si merge cum trebuie?
@Evil, sa treci de antiss e simplu, faci ca pluginul sa coboare consola imediat dupa ce a facut screenshot. Deci poti sa treci de antiss doar daca pluginul face o singura poza, ca pe urma sa coboare consola. Daca pluginul face mai multe poze, nu are cum sa treaca de antiss.

Vod@fon3, nu strica cs-ul la oameni fara motiv clar, plus ca am avut o discutie cu tine despre "conversatiile" tale cu jucatorii. Schimba atitudinea de a "da ordine" in ceva mai prietenos. Eu inteleg ca armata nu se mai face, dar nu trebuie sa o mutam aici.

0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 05-05-2016, 07:45:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Syem wrote:
Eu nu pricep o chestie, care a venit cu ideea sa bage inca un plugin "specialss" cand deja era unul exact la fel si merge cum trebuie?
@Evil, sa treci de antiss e simplu, faci ca pluginul sa coboare consola imediat dupa ce a facut screenshot. Deci poti sa treci de antiss doar daca pluginul face o singura poza, ca pe urma sa coboare consola. Daca pluginul face mai multe poze, nu are cum sa treaca de antiss.

Vod@fon3, nu strica cs-ul la oameni fara motiv clar, plus ca am avut o discutie cu tine despre "conversatiile" tale cu jucatorii. Schimba atitudinea de a "da ordine" in ceva mai prietenos. Eu inteleg ca armata nu se mai face, dar nu trebuie sa o mutam aici.

@Syem, eu i-am cerut lui Je sa il puna pe cs sa il testez. Si ai inteles gresit.

Pluginul asta face o singura poza. Actualul coboara consola iar acesta afiseaza inca 2 mesaje si ii da la loc 100 hp. In principiu e aceeasi chestie. Singura diferenta este ca prima data face un demo de 10 secunde in clientul jucatorului. Iar din cate stiu eu antiss nu are treaba cu demo. Asa, cand vei cere poza vei cere si acel demo. Foarte simplu. -

Daca vrei o dovada ca sa trecut de specialss iti zic. E chiar de ieri. I sa facut poza lui cionete parca. A predat poza si je mi-a cerut parerea.

Cand sa o deschid, cu IrfanView, imi apare mesajul ca extensia reala a pozei a fost schimbata in .bmp. Poza initiala fiind .jpg. Desigur poza e curata si e la fel ca o poza normala. Unde e consola? -

Nu intelege gresit ce vreau sa zic. Dar tin sa cred ca acel demo pe care il face pluginul acesta este o dovada sigura -

0 0

Back to top
Traian Basescu

[Metin2 Freakz Owner]

(since 08-02-2018 09:35)

Votes: 48

Post Posted: 05-05-2016, 14:04:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi place ideea .
Bravo Evile pentru efortul depus.
Sper ca se va implementa cat mai repede.

My attitude will always be based on how you treat me.
Freakz * k3[N]zZoR

0 0

Back to top
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

(since 10-07-2023 16:37)

Votes: 26

Post Posted: 05-05-2016, 14:44:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Evil, antiss depisteaza si comanda de demo, testat de mine cand m-am gandit sa bag un plugin de demo. Iar aici nu inteleg "imi apare mesajul ca extensia reala a pozei a fost schimbata in .bmp", pai amx_ss face screenshot direct in .bmp, eu am ales sa faca in bmp ca poza sa fie gasita mai usor pentru ca la unii jucatori formatul tga este convertit sau pur si simplu nu gasesc poza si trebuie sa dai lamuriri bla bla bla si in multe cazuri se ajunge la ban degeaba, deci .bmp ramane sfant. Oricum ideea e OK, dar nu e cu nimic mai sigura decat amx_ss care deja exista, deci cam pierzi timpul sa faci ceva ce deja exista, dar e o initiativa buna.
Cel pus de mine face asa, ii da 255HP, ii face screenshot format .bmp cu detalii "server, nume, ip etc" pe urma imediat dupa screenshot intr-un timp foarte scurt il trece spectator si ii coboara consola. Iar antiss daca ar urma sa faca screenshot dupa ce a detectat amx_ss, ar face poze cu consola coborata sau ca spectator. Deci iese din discutie.
Tu acum gandeste-te la ceva mai bun de atat ca sa bata antiss din coduri dar sa fie si cat mai simplu.

1 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 05-05-2016, 21:47:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu lam testat cu wall pe al meu si nici cele doua de pe like pana acum.

Deci:

Amx_specialss care este acum pe like si face o poza .tga il puteti scoate. Aveam poza .tga cu 255hp cu wall si una identica dar curata. Deci nu are rost sa il mai folositi -

Iar Amx_ss care face o poza bmp si coboara consola e bun.

Despre pluginul meu zic si bine si rau -

Demo iese curat Surprise . Doar din poza iti dai seama ca are antiss. Daca la tine coboara consola, la mine nu mai are 255hp, doar 100 si apar celelalte mesaje. -

0 0

Back to top
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

(since 16-08-2019 10:08)

Votes: 275

Post Posted: 06-05-2016, 06:39:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

specialass este dupa war7 l am pus eu acum 2 3 zile il scot nu e prob daca zici ca nu da bine - @pica

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 06-05-2016, 18:56:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pluginul specialss dupa war7 nu stiu sa aiba probleme, l-am testat cu Twister pe 4 si 7 inainte sa-l punem, nu stiu sa aiba bug sau erori.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 52, 53, 54  Next    

The time now is 11-01-2025, 06:36:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x