User
Pass
2FA

Freakz Hater

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2193
saturnfever

[Papa Bless]

Status: Offline
(since 21-12-2020 21:31)

Votes: 171

Post Posted: 07-05-2016, 17:36:31 [Valuable post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bunã ziua, acest post se adreseazã în special administrației WoW Freakz, dar orice membru al comunitãții Freakz este binevenit sã posteze, putând fi de acord sau în dezacord cu ceea ce voi spune în acest post.
În primul rând vreau sã vã avertizez cã acest post ar putea fi puțin cam lung pentru gusturile voastre, așa cã aveți puținã rãbdare și nu sãriți peste fragmente sau direct la concluzie, fãrã a fi citit cu atenție ce am avut de spus. Mã aștept sã primiți cu ochi rãi postul, din punct de vedere al mãrimii (și nu numai. Nici mie nu îmi place sã citesc munți de text, dacã textul nu este bine articulat. O sã încerc sã fiu cât mai concis cu putințã, dar vreau sã înțelegeți imaginea de ansamblu pe care încerc sã v-o prezint.

Un alt lucru pe care aș vrea sã îl punctez înainte de a intra propriu-zis în ceea ce vreau sã spun, este acela cã sunt conștient cã aveți o atitudine destul de predominant comunistã în tot ceea ce înseamnã administrarea serverului. Aceastã afirmație nu trebuie sã fie primitã negativ. Comunismul nu este musai ceva negativ. Comunismul poate fi ceva benefic, dar în cele mai multe cazuri nu este implementat adecvat, și inevitabil duce la colaps, precum de multe ori istoria ne-a arãtat. Ceea ce reiese din atitudinea și regulamentul “comuniste” ale administrației Freakz este cã acest proiect de gaming este în primul rând un proiect de afacere, un proiect menit sã aducã în primul rând venituri, și apoi, pe plan secundar, experiențe de gaming. De aici toatã atitudinea asta fațã de comunitate. Atitudinea de a bãga pumnul în gura cuiva care încearcã sã aducã pânã și cea mai micã criticã serverului, oricât de bine argumentatã și coerentã ar fi. Atitudinea asta nejustificatã de a închide un topic, fãrã a fi citit mãcar ce se scrie în el, atitudinea de a bana pe cineva fãrã drept la replicã, sau mãcar a i se arãta dovada clarã cã a greșit, atitudinea aceasta de a spune “și nu mai posta sau întreba de ce ai ban cã îți prelungesc ban-ul” este absolut total greșitã și susține cu tãrie afirmația mea de mai sus. Cã administrația are ca obiectiv mult mai presus decât oricare altul veniturile financiare. Nu este absolut nimic in neregulã cu acest aspect. Serverul trebuie întreținut, existã facturi de plãtit, contracte de plãtit, hosting de fãcut, și poate multe alte aspecte pe care noi, membrii obișnuiți, nu le cunoaștem. Dumneavoastrã, de fapt, vreți sã vã apãrați proiectul și afacerea. De asta reduceți la tãcere, prin diferite metode (ban permanent, motiv: hater; ștersul direct a thread-ului, lipsa de respect fațã de comunitate) pe oricine ar avea ceva de spus.

Ce este rãu în îmi susține opinia, într-un mod decent, pe forum, despre un diferit topic, fie cã este vorba despre PvE, PvP, sau un bug oarecare. Dacã aduc o criticã sau o sugestie sunt automat “hater” și trebuie sã fiu banat? Recent ați fãcut brainstorming pentru a veni cu noi metode de a aduce îmbunãtãțiri serverului și de a menține comunitatea pe acest server. Vã felicit pentru asta. Este un lucru bun și productiv. Dar spune-ți-mi și mie, vã rog, dacã eu vin cu anumite lucruri de spus, sunt total ignorate sau privite cu negativism, dar voi când faceți brainstorming și vã decideți ce este bine și ce nu, atunci e totul ok? E ceva diferit?
Cred cã ați putea fi puțin mai transparenți în ceea ce faceți, mai ales în ceea ce privește ban-urile. Dacã cineva îmi face mie post de exemplu, pe motiv cã am fãcut flame, sau oricare alt motiv, vreau și eu sã pot vedea postul și dovada, nu? Nu considerați cã cel banat meritã o atenție suplimentarã de un minut sau douã, prin care sã îi fie explicat de ce are ban și sã îi fie arãtatã dovada indubitabilã cã e vinovat? Eu, în prezent, dacã fac post și întreb de ce am ban și rog sã îmi fie prezentatã o astfel de dovadã, risc sã fiu banat suplimentar, thread-ul fiindu-mi închis în mod instant, și singura variantã fiind de a plãti pentru a mi se scoate ban-ul. Serverul vostru, regulile voastre, dar așa, ca principiu, vi se pare corect? Vã întreb, cu riscul de a pãrea “hater”, vreți sã continuați cu atitudinea asta auto-distructivã, sau chiar ați fãcut brainstorming-ul cu bunã credințã și vreți ca serverul sã aibe un viitor prosper.

Momentan marketing-ul serverului este foarte slab. Aveți niște lucruri foarte frumoase aici, ca și scripting, pve, pvp, content, lucruri disponibile în joc, și pot spune liniștit cã e cel mai bun server de Mists of Pandaria. Mereu mi-a plãcut de ce puteam gãsi pe WoW Freakz în acest aspect. Vremea pe departe cea mai bunã a avut-o pe WotlK, când era și scriptul mai ușor de realizat, ce-i drept. Dar și acum este foarte bun serverul și nu am de ce sã mint și sã spun cã mai este vreunul la fel de bun, pe Mists cel puțin. Felicitãri pentru munca depusã și pentru ce ați reușit sã realizați pânã acum. Questing-ul si loremaster sunt complet funcționale. Questurile pe Isle of Thunder merg, Throne of Thunder merge ok, Celelalte raiduri merg bine și ele. Existã constant eventuri pe server. Sunt multe lucruri pe care nu le poți gãsi pe niciun alt server privat de WoW MOP, și asta e de apreciat. Dar trebuie sã ascultați atât de laude cât și de critici. Sã revin la ceea ce spuneam despre marketing. Momentan marketing-ul serverului constã în vorbe din gurã în gurã, probabil de aceea vã este și atât de fricã de posturile cu critici la adresa voastrã. Cã așa vin și pleacã playerii. Aud în stanga, în dreapta, apoi spun și ei mai departe “bãi...pe freakz ... e cam nașpa, nu ai voie sã comentezi și îs doar câteva grupuri de playeri pe server care sunt mai favorizate”. Inevitabil, o astfel de gândire se formeazã despre acest server, când continuați sã procedați astfel.

Știu cã la începuturile serverului ați avut parte de mult negativism. Mulți care spuneau cã nu veți rezista, cã așa cum ați avut primii 100 de playeri, primii 500, primii 1000, așa se vor și duce (asta la început, pe Wotlk). Chiar citeam posturile vechi din acele vremuri și mã amuzam pe tema asta. Cu sute, poate, de comentarii si postãri negative la adresa serverului. Și uite cã ați reușit sã vã mențineți, cu o populație, în scãdere ce-i drept, dar e bine. Populația e mare, sunteți încã aici. Dar acesta este un aspect pe care voi nu l-ați înțeles. Lumea mai vine și pleacã. Poate nu le-a plãcut patch-ul. Poate nu le-a plãcut contentul. Sã zicem cã și de asta mai pleacã lumea de pe server. Dar voi încã nu conștientizați care este principalul motiv pentru care lumea are mai mult tendința de a pleca, decât de a veni, și anume aceastã atitudine comunistã. Uitați-vã ce s-a întamplat cu Lolten-Wow. Ce fel își tratau membrii. Cu câtã lipsã de respect rãspundeau la thread-uri și cât de puțin le pãsa de player. Pentru cã se credeau zei și nu înțelegeau cã nu o sã mai poatã merge mult așa. Lumea nu posta, din același motiv ca și aici, știau cã vor fi ignorați (în cel mai bun caz), sau dacã nu, banați. Recunosc, cã acolo era mut mai rãu. Ți se ștergea postul în urmãtoarea secundã de când l-ai fãcut și aveai ban permanent și în joc și pe forum. Dar nici aici nu este departe de situația de acolo. Trebuie sã înțelegeți cã suntem în anul 2016, nu în anul 1970. Lumea vrea sã își poatã exprima o opinie, oricât de retardatã ar fi acea opinie. Lumea vrea sã fie respectatã.

Tu, WoW-Freakz, nu poți sã fii respectat, când o persoanã care este activã în mod constant îți exprimã o neregulã despre joc, iar rãspunsul tãu este “învațãți clasa”, sau alte sintagme similare. Aveti o afacere online. Chiar nu cunoașteți, în atația ani, mediul ãsta virtual, și cât de brain-dead poate fi? În atația ani de exeperiențã cumulatã, acesta este cel mai bun rãspuns pe care îl puteți oferi unui jucãtor? Mie nu mi s-a rãspuns niciodatã așa pentru ca încerc sã evit global_ro, global_en pe cât posibil. Dar sigur puteți gãsi formule mai adecvate de a vã adresa comunitãții. Și exemplele pot continua. Ceea ce trebuie reținut este asta. Dacã vreți sã fiți respectați și apreciați de comunitate, trebuie sã aveti și o anumitã atitudine. Puteți face clasele perfecte, scriptul perfect, dar dacã apoi veniți și spuneți: „luați mã animalelor Throne of Thunder și sã ziceți merci cã vã permitem sã vã jucați gratis aici”; toatã munca voastrã din greu se duce pe apa sâmbetei.
Fiți open-minded, fiți deschiși. Vã va ajuta enorm. Tot review-ul jucãtorului de rând, sau hater-ului de rând, cum preferați, este mai valoros decât review-ul lui dodgykebaab sau altcuiva. Știți cum este. Dacã mie îmi place, eu îi spun lui frate-miu sã vinã și el sã joace aici. Apoi el o corupe pe gagicã-sa sã joace și ea, cã avem nevoie de healer! Apoi, tot grupul de prieteni joacã și ei aici. Apoi, când mai mergi la facultate și te mai întreabã alt nerd pe ce server te mai joci wow, tu îi zici....bã joc pe freakz. A da? Ia sã îmi fac și eu cont acolo. Și tot așa. Astã e marketing-ul curent al serverului. Fiți transparenți în ceea ce faceți. Arãtați ban report și cine le posteazã, plus dovada incontestabilã. Permiteți jucãtorilor sã vã aducã critici atât timp cât au bun simț. Permiteți jucãtorilor sã vã punã întrebãri mai sensibile. Ostilitatea nu vã va aduce nimc.

Acum pentru problema propriu-zisã, pe care am întalnit-o astãzi când m-am logat pe server și anume cã am ban: Ai fost banat de Deniim timp de 3 zile, motiv: warr exploit. Bun. Eu ce sã înțeleg din aceastã informație? Mã gândesc....hmm “warr exploit”. O fi vreun rãzboi scris greșit cu doi de “R”. E plictiseala prea mare sã scrii un cuvânt întreg, sau sã specifici mai exact despre ce este vorba în acest “warr exploit”. Și îmi este foarte greu, deși încerc din rãsputeri, sã adopt o atitudine civilizatã și care sã nu includã sarcasmul. Ce pot înțelege, ca player, când vãd asta? Ban 3 zile motiv: warr exploit. Îmi puteți arãta și mie, vã rog frumos, un link, o dovadã, o alunã, cu ceea ce am fãcut greșit și care este fapta de care sunt acuzat. În primul rând, trebuie eu sã deduc despre ce ar putea fi vorba, cã apoi spuneti cã fac pe neștiutorul dacã zic cã nu știu despre ce este vorba. Dar, trebuie totuși sã deduc eu cã ar fi vorba de momentul când ți se buguie characterul (warrior), în mod neinționat, în sensul cã rãman atât buff-urile pe tine (chestiile care te ajutã), cât și debuffurile (chestiile care nu te ajutã). Ce înseamnã aceasta mai exact? Cã characterul tãu devine mai bun în a da damage, dar în același timp și mai vulnerabil la abilitãțile boss-ilor. Vulnerabil, de exemplu, în sensul în care daca la Tortos în Throne of Thunder ești buguit, din nefericire, și nu ai dat relog înainte de encounter, vei sta în stun permanent atunci când va da Earthquake, pentru cã debuff-ul va rãmâne pe tine permanent, ceea ce va rezulta în tu fiind inutil nu doar la acel boss, ci pânã dai ALT+F4, pentru cã debuff-ul nu ți se va duce, indiferent ce ai face. Alți boss la care dacã esti buguit te face complet inutil? Council, Ji-kun, Durumu, Iron Qon, Lei Shen. Iar acum voi pretindeți cã eu aș fi fãcut ceva în mod intenționat, între encounterele astea, și am fãcut exploit?

În primul și în primul rând voi nu puteti dovedi o astfel de chestiune. Prima problema este urmãtoarea. Eu daca intru într-un battleground, în Deepwind Gorge, iar un jucãtor zboarã prin aer cu cãruciorul dupã el, și se duce la capture point, și se vede cãruciorul prin aer cum îl urmãrește, la o înãlțime atât de mare încât nu avea cum sã fie vorba de pandaren kite de la engineering, sau alte nebunii. Și postez 5 screenshoturi clare, în care se vede absolut clar cum el zboara în aer, și cãruciorul îl umrãrește. CINCI SCREENSHOTURI, din 5 poziții diferite și în 5 momente diferite, ca sã fie absolut clar cã folosește hack. Care este decizia administrației când eu postez report cu aceastã problemã? Nu ai dovezi. Screenshoturile nu înseamnã nimic. Filmeazã, și doar atunci putem sã îl banãm.
Iar în al2lea caz, o situație similarã. Aveam screenshot cu cu unul care levita în aer, ca și death knight, se vedea absolut clar cã nu stã pe nimic, și cã nu are buff de mount la status, nefiind astfel, doar un bug vizual. Iar fac bug report, iar aceiași decizie. Bun.
Mergând pe aceiași mentalitate. Vreaau și eu sã vãd dovada filmatã cã am facut ceva în neregulã, ceva game-breaking, ceva în mod intenționat. Și sã știți cã accept și o serie de screenshoturi din care reiese acest lucru. Eu nu sunt pretențios, accept și o serie de screenshoturi.

Dar știți ceva? Argumentul logic pe care l-am arãtat mai sus, nu are nevoie sã fie prezentat. De ce? Pãi e simplu. Pentru cã nu ai cum sã dovedești asa ceva. Trebuie sã îmi arãți cel putin 30 de minute filmate cu mine arãtându-mi cã eu fac ceva intenționat, un exploit. Dacã ai fi jucat mãcar clasa aceasta numitã warrior, ai fi știut despre ce e vorba. Bug-ul nu poate fi reprodus când vrei tu. Poți sã faci un raid full run și sã nu se întâmple, sau poți sã te bugui dupã primul boss, sã dai logout, iar apoi cand dai la Horridon sã termini iar buguit. E total random. Vã rog eu din toatã inima, terminați cu aberațiile astea. Este chiar culmea. Mã joc și eu pe server. Dau și eu acolo damage sã mã simt bine. Nici nu apuc sã mã bucur de loot, de boss, de caterinca de pe teamspeak, cã trebuie sã îmi amintesc sã dau relog din 5 în 5 minute, sã nu cumva sã fi rãmas pe mine vreun buff care nu ar trebui sã îl mai am încã. Ceea ce este culmea este cã voi banați pentru ceva ce este stricat din joc. Nu eu generez bug-ul în mod voit. Jocul îl genereazã. Eu nici nu știu pentru ce ați dat ban. Dacã se întâmplã sã mã bugui în timpul encounterului, ce sã fac? Bã bãieți, eu vã las, ies din joc, cã vine vreun nebun pe mine și zice cã fac exploit la boss, deși când am început boss-ul, nu aveam nimic. Fãrã sã fiu obraznic, nu credeți cã o idee mai bunã ar fi sã reparați acest bug, care e cunoscut de aproape 1 an de zile? Hmm? Sau nu. Mai bine banãm playerul ca sã iasã un ban pe partea cealaltã, nu? Zic și eu...nu vã supãrați acum.

Ați dat ban total aiurea. Sincer mie mi-ar fi rușine sã fiu în locul celui care a dat ban așa. Și dacã în cazul meu ați avea 0,0001% motiv de discuție cu mine cã am fost buguit, dar nu aveti niciun fel de dovadã cã am fãcut ceva intenționat, pentru cã e aproape imposibil de dovedit cã a fost o intenție. Dar sã zicem cã ați avea așa, dupã regulile comuniste mai sus enunțate motive sã vã luați de mine aiurea, ca prin absurd. Dar ai dat ban unui player care nici mãcar nu fusese buguit. Ești conștient de asta? Ai dat la 3 playeri la grãmadã. Ca sã fie. Nu? În modul cel mai respectuos te întreb, tu gândeși înainte sã acționezi? Playerul la care ai dat ban de abia ce venise în raid și fusese doar la ultimul boss. Nu numai cã știu cu certitudine cã NU avea intenția, dar nici cea mai micã senzație de bug pe el. E oribil. Numai pe baza acestei decizii de a bana pe cineva care nici nu avea vreo logicã sã fi fãcut ceva în mod intenționat, și nici nu era buguit, toate deciziile tale celelalte, de a mã bana pe mine, sau pe alții, din același motiv, sunt egale cu zero, și trebuie considerate din start invalide. Mai are rost sã zic cã banul mi-a fost dat astãzi, deși eu astãzi nu am fost în niciun raid? Cred cã am facut exploitul acesta acum vreo douã luni, mã gândesc. Cã astãzi n-am fãcut niciun raid. Se dau și banuri de acu 2 ani în urmã? Aș vrea sã pot banurile astea în seama a unui motiv anume, dar iarãși o sã spuneți cã sunt hater și cã fac drama. Ne-ați șters toate timerele de pe site, fãrã sens. De ce le mai țineți acolo, dacã le ștergeți aiurea? Banați și ștergeți toate raidurile care conțin warrior? WTF? Avem timer la Tortos pe normal de 1:20, sau ceva în zona aceea și era fãcut fãrã nici cel mai mic exploit. Ziua urmãtoare? Timer-ul șters.

Știu cã aveți ani de experiențã în a da rãspunsuri pline de indiferențã, scurte și lipsite de orice formã de considerație, dar vã rog eu, ieșiți din tiparul acesta, nu vã onoreazã.
Bãnuiesc cã postul se vrea a fi o sugestie pentru o mai bunã funcționare a serverului/cerere unban/discuție despre logicã. Am postat aici ca sã mai dea și lumea un ochi pe aici.

13 1

Back to top
View user's profile Send private message
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 07-05-2016, 17:58:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

saturnfever wrote:

Știu cã aveți ani de experiențã în a da rãspunsuri pline de indiferențã, scurte și lipsite de orice formã de considerație, dar vã rog eu, ieșiți din tiparul acesta, nu vã onoreazã.

Diacritice, cateva pagini bune si coerente, dau rep daca ma ajuti cu licenta Profilul tau mi-a dat un motiv sa te zbor de pe forum dar vei ramane pana primesti reply de la Shocker sau cei care se ocupa de WoW-zone, sa ramai cu inima impacata pentru efortul depus la un munte de text.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

1 0

Back to top
Denim

[Netrunner]

(since 08-01-2025 14:51)

Votes: 376

Post Posted: 07-05-2016, 18:06:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In loc sa iti raspund in acelasi fel cum mi-ai scris pe TS azi, n-o sa o fac pentru ca oricum vei primi acelasi raspuns. Nici nu ma mai obosesc sa ma uit ce scrii la adresa mea ca m-am lamurit ce persoana esti.

Retired

0 0

Back to top
IzzyCelRau

[Mentally Stable]

(since 30-04-2021 19:15)

Votes: 19

Post Posted: 07-05-2016, 18:21:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- - - - -
thoamneeeeee multi nebuni pe lumea asta, ditai wall textul

1 0

Back to top
magda

[Mentally Stable]

(since 19-03-2022 11:16)

Votes: 100

Post Posted: 07-05-2016, 19:29:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate ca ar trebui sa va "obositi" din cand in cand sa mai cititi si ce scriu playerii, un om care pierde atata timp ca sa va faca atenti inseamna ca ii pasa de VOI, de comunitatea Freakz pe care o reprezentati voi, GM-ii. Ostilitatea in raspunsuri nu va duce nicicand la o crestere in popularitate, de care cred ca inca aveti nevoie, asa ca poate opiniile spuse in acest fel ar trebui sa primeasca un altfel de raspuns decat un pumn in gura. Felul in care ati raspuns voi Gm-ii ma face sa cred ca omul asta are dreptate in ceea ce spune iar faptul ca nu poate da o replica la deciziile luate de voi nu e chiar ok
6 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 07-05-2016, 19:36:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-am luat pasca cu mine ca sa am ce manca pana citesc carnatul asta, dar am o intrebare pentru tine pana termin. Ai jucat vreodata pe WoTLK? Acolo era comunism, nu acuma.

0 0

Back to top
Fireaxe64

[Mentally Stable]

(since 08-04-2018 09:42)

Votes: 7

Post Posted: 07-05-2016, 19:37:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Denim te rog doar sa imi postezi aici un coment cu poze in care se vede clar acei warrieri care sunt buguiti poze concrete inainte de boss in timpul bosului si dupa boss si apoi putem spune ca ai dreptate sa dai le dai ban nu te supara e doar o cerere minuscula te rog foarte usor de realizat la fel de usor cum ai dat si banul. O zi buna iti doresc si din nou te rog sa nu te superi pentru comment.
0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

(since 21-10-2022 19:50)

Votes: 33

Post Posted: 07-05-2016, 19:40:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@saturnfever ai depus un efort prea mare comparativ cu raspunsul pe care-l vei primi, cel mai probabil "vrei unban ? donezi." Lipsa de profesionalism a staff-ului se vede cu ochiul liber, iar cei care au dreptul de a lua decizii minore sau majore sunt selectati in functie de playtime-ul de pe acest server sau gradul de pupincurism.

@IzzyCelRau intr-adevar pentru un cititor de benzi desenate text-ul e putin cam lung, insa o sa vina si ziua in care o sa te obisnuiesti cu chestii de genu'.

4 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

Post Posted: 07-05-2016, 20:05:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Mergând pe aceiași mentalitate. Vreaau și eu să văd dovada filmată că am facut ceva în neregulă, ceva game-breaking, ceva în mod intenționat. Și să știți că accept și o serie de screenshoturi din care reiese acest lucru. Eu nu sunt pretențios, accept și o serie de screenshoturi.

:kappa:

Din ce am inteles in totalitate problema ta se invarte in jurul faptului ca ai luat ban. Probabil inca esti iritat si de la "mute-ul" primit din topic-ul cu Abuse Shock.er.
Ca sa iti explic scurt pe doi de ce nu mai vedeti voi, players, Ban/Unban Requests pe forum:
    Pentru ca nu sunteti in stare, majoritatea (nu toti), sa va abtineti din a flame-ui acea zona.

Constant vedeam acest lucru asa ca am ridicat problema in Staff cu ce am putea face. Eventual am ajuns la situatia din ziua de azi adica hidden section. Player base-ul si-a adus singur acest "rau" asupra sa.

Singurul motiv pe care il mai discut este de a nu arata dovezile. O sa iti explic in felul urmator:
Daca tu, player, iei mute sau ban si faci topic de unmute/unban pe forum cerand dovezile urmatorul lucru se va intampla. Cand vene Rage sau Bacchus topic-ul respectiv si vine la noi intreband de ce ale dovezi noi i le aratam lor. In cazul in care noi nu avem asa ceva ghici ce se intampla?
DAM O PETRECERE CU MICI SI BERE LA COPACUL DIN STORMWIND. (jk) Ne luam un sut in c*r de la unul dintre ei, va dam unban si ne cerem scuze. Asta am patit-o pe propria mea piele asa ca nu mananc c*c*t acuma.
Dovezile nu va sunt aratate direct pentru ca asa ne desconspiram metodele noastre de a va supraveghea.

Pana la urma, o alta intrebare pentru tine, tu ce i-ai comunicat lui Denim azi pe TS? Si fii sincer aici. Nu o lua in nume de rau sau ca idee ca vreau sa ti-o intorc, dar daca e adevarat ce a zis el mai sus, atunci tocmai ti-ai auto-demonstrat ca flame-ul de la ban/unban requests era adevarat si ca am facut bine, ce am facut.

0 0

Back to top
Fireaxe64

[Mentally Stable]

(since 08-04-2018 09:42)

Votes: 7

Post Posted: 07-05-2016, 20:23:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

justyn17x wrote:
@saturnfever ai depus un efort prea mare comparativ cu raspunsul pe care-l vei primi, cel mai probabil "vrei unban ? donezi." Lipsa de profesionalism a staff-ului se vede cu ochiul liber, iar cei care au dreptul de a lua decizii minore sau majore sunt selectati in functie de playtime-ul de pe acest server sau gradul de pupincurism.

@IzzyCelRau intr-adevar pentru un cititor de benzi desenate text-ul e putin cam lung, insa o sa vina si ziua in care o sa te obisnuiesti cu chestii de genu'.

Stiu ce vrei sa spui am cerut mereu dovezi si am primit nem nu vreau unban dar vreau sa imi demonstreze ca nu mi-a dat degeaba. -

Last edited by Fireaxe64 on 07-05-2016, 20:34:56; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Yurit

[Mentally Stable]

(since 04-12-2016 07:22)

Votes: 3

Post Posted: 07-05-2016, 20:34:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Burebysta deci noi ar trebui sa fim linistiti acum ca denim "a luat un sut in fund " pt ban fara motiv pe 2 playeri ? Iar motivul pt care cererile de ban sunt secrete este flame-ul .....eu credeam ca sa facut secret ca " prietenii buni " sa isi faca cereri de ban intre iei fara stres. Ar fi frumos sa ii arati playerului dovada daca exista insist.
0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

Post Posted: 07-05-2016, 20:37:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Insista. Nu eu am luat decizia, eu am venit cu propunerea. Nu se va schimba.
Ca sa clarific un lucru: Denim nu a luat niciun sut in fund pentru ca
TS Chat:
Spoiler:

si pentru ca Ra-Den cu un singur healer si 3 warrs

0 0

Back to top
Yurit

[Mentally Stable]

(since 04-12-2016 07:22)

Votes: 3

Post Posted: 07-05-2016, 20:44:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci aia 3 au luat ban pt ca marmelada a fost destul de capapil sa tina solo....Plus ca a fost un try sa incercam sa vedem daca tine intamplarea a fost sa tina .
0 0

Back to top
saturnfever

[Papa Bless]

(since 21-12-2020 21:31)

Votes: 171

Post Posted: 07-05-2016, 20:46:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burebysta wrote:
Insista. Nu eu am luat decizia, eu am venit cu propunerea. Nu se va schimba.
Ca sa clarific un lucru: Denim nu a luat niciun sut in fund pentru ca
TS Chat:
Spoiler:

si pentru ca Ra-Den cu un singur healer si 3 warrs

um...scuza-ma ca te intreb, dar ce dovedeste ce ai postat? cred ca tu ai temperament si mai iute cand vine vorba de incompetenta. Gresesc? Cred ca am avut un limbaj relativ civilizat. Poate ar trebui sa ii multumesc ca mi-a dat ban aiurea si sa ii dau si buna ziua. Imi place cum deviati discutia aiurea spre taramul vostru, unde va simtiti voi mai bine. Taramul acela special si magic.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 07-05-2016, 20:49:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Singura greseala pe care continuam sa o facem e ca lasam exploiterii/cei care incalca regulamentul sa mai aibe vreun drept pe server (gen sa vina sa faca topciuri de genul).

Vreti sa fiti respectati? Nu mai umblati cu prostii si respectati regulamentul ala ca nu e postat degeaba, sunt 100% sigur ca 90% din voi nici macar nu v-ati obosit sa il cititi si aveti impresia ca e pus acolo de umplutura.

Ati incalcat regulamentul? Nu va mai asteptati sa primiti vreun raspuns pozitiv niciodata

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
2 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 07 May 2016 18:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 14-02-2025, 14:43:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x