User
Pass
2FA

Siege of Ogrimmar indisponibil pt. alianta

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message608
marius_xy
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 18-12-2019 09:13)

Votes: 19

Post Posted: 25-07-2016, 09:37:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De 2 zile am inceput sa joc wow pe freakz si am vazut ca la AH sunt iteme pve de ilvl 550. Mi-a spus cineva ca sunt din SoO. Am vazut ca pe global se cere minim ilvl 535 pt SoO.
Ca sa ajung la minim ilvl 535 e musai sa echipez caracterul cu iteme conquest de ilvl 550.
Acest lucru e aproape imposibil pt ca am doar caractere la alianta. In 2 zile am castigat un singur bg pt ca am avut noroc si am fost repartizat la H. Toate bg in care am fost repartizat la alianta au fost la discretia celor de la H.
Erau persoane pe forum care recomandau sa se ofere niste bonusuri celor care aleg sa joace la hoarda pt. a exista echilibru in pvp. Acum cei de la hoarda au parte de iteme conquest de ilvl 550 fara sa transpire pdea mult.
Poate aveti vreo solutie....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
lockherx

[Gladiator]

Status: Offline
(since 16-09-2024 23:24)

Votes: 25

Post Posted: 25-07-2016, 14:46:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, itemele de 550 Prideful se cumpara cu conquest points, nu sunt iteme concepute pt SoO, ci pt PVP (arene/bg) - desi sunt foarte bune si in PvE.
Ilvl 535 faci din Timeless Isle (token + burden of eternity = 496 token upgraded la 535)
Mai poti face SoO RdF, ToT 10n/25n, ToT10hc/25hc(nu cred ca e cazul)
Toata lumea are Prideful (si H si A), toata lumea are iteme PvE (nu trebuie sa te duca prea mult capul sa faci 535 ilvl - doar farm)
Cauta-ti o guilda de incepatori si farmeaza ToT 10n/25n..
Invata scripturile, invata-ti clasa, citeste ghiduri despre MoP, ghiduri pe Forum.

Am toate titlurile PvP pe Freakz, am jucat in echipa cu toti Gladiatorii de pe Freakz si impotriva lor. Am fost foarte bun!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 30-07-2025, 05:50:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password