User
Pass
2FA
 
 

"Ma asteptam. A fost cel mai bun an din cariera mea" Prima reactie a Cristinei Neagu dupa

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message271
Spartans.

[<®>]



Status: Offline
(since 29-04-2019 17:53)
Joined: 23 Feb 2016
Posts: 7113, Topics: 1016
Location: Buzau

Reputation: -356.8
Votes: 203

 
Post Posted: 01-08-2016, 22:07:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Federatia Internationala de Handbal a ales-o pe Cristina Neagu cea mai buna jucatoare din lume in 2015.

castigat Balonul de Aur in handbal si in 2010, pe vremea cand evolua la Oltchim.

"Intr-un fel, pot spune ca ma asteptam la acest premiu. Am avut un an 2015 extraordinar, asa ca stiam ca am sanse mult mai mari fata de 2010, spre exemplu, cand pot spune ca am fost surprinsa. Da, a fost cel mai bun an din cariera mea.

Am continuat evolutiile, în buna masura, si în 2016, chiar daca nu am jucat finala Ligii Campionilor cu Buducnost, dar am compensat prin calificarea la Jocurile Olimpice. De altfel, eu deja am început pregatirile si abia astept reunirea din iulie.

As vrea sa spun ca am avut ceva probleme de sanatate, am facut injectii in umar si de aceea nu am jucat în ultimele doua meciuri. Am fost în cantonament, dar nu am jucat. stiam ca Belarus este puternica, dar acum au jucat fetele care nu aveau multe minute.

În plus si relatiile de joc se formeaza greu. Una peste alta, au fost niste luni extraordinare pentru handbalul romanesc, pornind de la medalia de bronz luata de nationala, pana la Liga Campionilor adjudecata de CSM.

Ramane doar sa fim sanatoase si sa ne pregatim pentru Olimpiada si vom vedea ce va urma”, a declarat Cristina Neagu la Digi.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-10-2024, 15:55:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x