User
Pass
2FA

Back to School de la Gearbest – oferte foarte bune

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT
Author Message673
Spartans.

[<®>]

Status: Offline
(since 29-04-2019 17:53)

Votes: 203

Post Posted: 16-10-2016, 18:58:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Peste o luna incepe scoala, nu doar la noi, asa ca ofertele incep sa aparat pentru diferite gadget-uri sau accesorii. Gearbest ne-a pregatit ceva si v-am facut o mica selectie.

Elephone P9000, un smartphone cu Android 6.0, ecran Full HD de 5.5 inch, procesor octa core, 4GB de RAM, senzor de amprenta si camera de 13MP, il gasiti la 200 de dolari. Nu e rau deloc.

Cubot X16, la care ii facem si noi review imediat, costa 119 dolari. Ofera Android 6, 3GB de RAM, procesor quad core, ecran de 5 inch HD si platforma MediaTek MT66735. Din cat am apucat sa ma joc cu el, pot sa va spun ca rau nu este.

ASUS Zenfone 2, modelul ZE551ML, il gasiti la 155 de dolari. Nu stiu daca mai are nevoie de alte prezentari, ca il stiti deja. Procesor Intel, 4GB de RAM, baterie buna, camera de MP.

Xiaomi Redmi Note 3, 179 de dolari. La fel, il stiti deja. Insa in caz ca ati uitat ofera senzor de amprenta, Android 5, ecran de 5.5 inch HD, platforma Helio X10 octa core si camera de 13MP.

Pe langa telefoane gasiti si alte accesorii chiar utile. Nu vi le prezint aici, va las pe voi sa le vedeti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Alex2016

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-12-2016 09:51)

Votes: 1

Post Posted: 15-12-2016, 10:54:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut!

A cumparat cineva de pe Gearbest? Ma bate gandul sa comand niste chestii, dar nu stiu ce sa cred. Am gasit niste informatii aici http://cumparo.com/forum/gearbest, dar nu stiu ce sa zic, as vrea sa aud si de la altii care au cumparat deja de la ei.

Mersi!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT  

The time now is 07-02-2025, 10:23:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x