User
Pass
2FA

MOP - > LEGION
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message17219
david33
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-01-2017, 16:44:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magicqtz wrote:
Nu va grabiti. Daca il scoateti oficial in toamna, spargeti gheata in randul privatelor.

Degeaba daca la peste 2k playeri incepe sa faca stop cardiac serverul

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
marshlolz

[Mentally Stable]

(since 28-11-2020 16:25)

Votes: 3

Post Posted: 22-01-2017, 16:55:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marius_xy wrote:
marshlolz wrote:
Oricum nu cred ca e permanent, in cele din urma se va face upgrade si la main server.

100% e permanent si nu se transfera si caracterele.
Citesti si topicul in en si ai sa te lamuresti.

Atunci, e cea mai mare porcarie care am auzit-o vreodata pe un privat. Ca nu cred ca o sa tina o eternitate MoP. Deci in final o sa fie wipe la caracterele de 5 ani.. gj

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 22-01-2017, 18:20:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marshlolz wrote:
marius_xy wrote:
marshlolz wrote:
Oricum nu cred ca e permanent, in cele din urma se va face upgrade si la main server.

Atunci, e cea mai mare porcarie care am auzit-o vreodata pe un privat. Ca nu cred ca o sa tina o eternitate MoP. Deci in final o sa fie wipe la caracterele de 5 ani.. gj

E cea mai bunã modalitate de a atrage playeri noi+competiție din nou achievements/guilds etc.
N-o sã fie nici un wipe, terminați cu prostiile de genul.
+ mounts/pets sunt account wide și cre-cã au fixat deja și asta

,,Angel Among demons"

5 0

Back to top
marius_xy
[Banned user]

Banned

(since 18-12-2019 09:13)

Votes: 19

Post Posted: 22-01-2017, 18:36:55 [Bad post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

marshlolz wrote:
marius_xy wrote:
marshlolz wrote:

Cea mai mare porcarie pe care am vazut-o pe un server privat a fost sa vad ca developerii stau sa repare bugurile la achievementuri iar clasele erau vai de mama lor. Cel mai bun ex. e pala retri. De abia dupa 2 ani de zile reuseste sa depaseasca la dps tankul in raid....
Evident ca MOP o sa ajunga sa fie populat doar de cei care joaca pt achievement, mounturi si cei care au laptopuri de generatie mai veche sau nu isi permit un upgrade la placa video. Pe un asemenea server vei gasi mai putina animatie decat intr-un cimitir.
Avand in vedere ca pe legion nu o sa se mai joace pt achievement, asta e un lucru extrem de benefic pt server, developerii se vor concentra doar la reparat bugurile importante si nu va mai dura atata timp pana o sa vedem clasele reparate.

1 2

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 22-01-2017, 18:41:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marius_xy wrote:
marshlolz wrote:
marius_xy wrote:
marshlolz wrote:

Cea mai mare porcarie pe care am vazut-o pe un server privat a fost sa vad ca developerii stau sa repare bugurile la achievementuri iar clasele erau vai de mama lor. Cel mai bun ex. e pala retri. De abia dupa 2 ani de zile reuseste sa depaseasca la dps tankul in raid....
Evident ca MOP o sa ajunga sa fie populat doar de cei care joaca pt achievement, mounturi si cei care au laptopuri de generatie mai veche sau nu isi permit un upgrade la placa video. Pe un asemenea server vei gasi mai putina animatie decat intr-un cimitir.
Avand in vedere ca pe legion nu o sa se mai joace pt achievement, asta e un lucru extrem de benefic pt server, developerii se vor concentra doar la reparat bugurile importante si nu va mai dura atata timp pana o sa vedem clasele reparate.
Inceteaza sa mai postezi aberatia asta peste tot, nu ti-a atras nimeni atentia ca probabil si-au dat seama ca nu are rost, dar o fac eu. Tot timpul e unul ca tine OMG DE CE REPARATI ACHIEVEMENTS IN LOC SA REPARATI SPELLS / OMG DE CE REPARATI SPELLS IN LOC SA REPARATI QUESTURI / OMG DE CE REPARATI QUESTURI IN LOC SA REPARATI ACHIEVEMENTURI / ETC. https://www.wow-freakz.com/server_changes.php stai prost cu vederea? Nu cred, atunci inceteaza sau nu o sa mai ai ocazia sa postezi pe forum

Also, snoppy a zis bine. Incetati sa mai ganditi ca totul se invarte DOAR IN JURUL VOSTRU. Sunt mii de playeri (si alte mii de posibili playeri noi) de care trebuie sa ne pese

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
marius_xy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-01-2017, 13:00:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Citez de pe pagina principala:
"4. Veti folosi acelasi cont pe Legion ca cel de pe MoP INSA realm-ul de MoP NU VA FI CONVERTIT la Legion. Asta inseamna ca vom crea un realm NOU unde toata lumea incepe DE LA ZERO. Am decis asta deoarece serverul nostru de MoP e de departe cel mai bun server de MoP din lume si ar fi pacat sa il inchidem. Totodata, multi playeri inca vor sa joace MoP.
5. Realm-ul de Legion va rula probabil acelasi patch ca retail (care momentan este 7.1.5)"

Am gasit pe un site stirea ca va exista si patch 7.2: http://www.pcgamer.com/wow-legion-patch-72-will-add-new-raid-more-story-and-sexy-new-mounts/
Cine poate garanta 100% ca 7.2 va fi ultimul patch pt. acest expansion? Daca va urma apoi alt patch care va aduce modificari importante pt. Legion.

Pana acum politica a fost sa se lanseze pe freakz expansion cu ultimul patch. Persoane cu experienta spun ca Legion e mult mai greu de scriptat decat MOP.

Va fi posibil in viitor sa se treaca de la patch-ul 7.1.5 la ultimul patch fara wipe?

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 23-01-2017, 13:01:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu a fost niciodata wipe, nu o sa fie niciodata wipe

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
marius_xy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-01-2017, 13:11:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te mai agita atata Shockere ca doar am intrebat daca s-a mai intamplat sa se adauge ulterior un alt patch intr-un expansion.
Stiam ca toate exp. de pe freakz au mers cu ultimele patchuri.

Ok deci am primit mai devreme avertizare nr. 2 pt. ca am avut indrazneala sa intreb daca a mai existat pe freakz situatia de a adauga un patch intr-un exp si mi-a fost stearsa postarea.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 23-01-2017, 13:16:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai primit warn pentru ca ai continuat sa postezi aberatii care nu au nici o legatura cu discutia, la fel ca postul asta. Nu intereseaza pe nimeni explicatiile din capul tau, ori postezi la subiect ori nu postezi deloc

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 23-01-2017, 13:22:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se vede ca multi nu stiti sa cititi. S-a zis ca serverul va incerca pe cat posibil sa tina acelasi patch ca pe retail 7.1.5 >7.2>7.3 (astea sunt anuntate de blizz pana acum)
Legion va fi dupa cum se defineste un expansion lung de durata.

2 0

Back to top
VAX

[Rage]

(since 21-06-2019 21:12)

Votes: 6

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Mat82 
Post Posted: 23-01-2017, 14:21:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Joc rar WoW din lipsa de timp,totusi vestea ca Legion va aparea aici m-a entuziasmat . Nu am fost niciodata fan MoP,dovada ca si aici am renuntat sa mai joc de o luna dupa ce am dus un caracter la lvl maxim,insa despre Legion am citit lucruri foarte bune si de abia astept sa le incerc aici,fara sa ma astept ca totul sa mearga bine din prima,e server privat si sunt constient de limitarile pe care le presupune un server privat fata de oficial . Sunt convins ca,per total,realmul de Legion o sa aiba constant mai multi jucatori decat cel de MoP inca de la inceput .
De asemenea,in timp,sunt sigur ca se va gasi o solutie sa impace pe toata lumea .

4 0

Back to top
Evydence

[僧]

(since 15-10-2019 19:05)

Votes: 176

Post Posted: 23-01-2017, 16:08:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La cat de frumos este Legion ca si expansion (Broken Isles, dungeons/raids/world quests/etc) nu o sa aveti voi timp sa va faceti griji de achivemente pierdute sau de old content, ca sa tii pasu pe Legion trebuie sa farmezi la zi, o sa vedeti si o sa va placa mai mult ca sigur.

If you gonna hit the king you're better kill the king

2 0

Back to top
adikuu

[DeadMANwAlking]

(since 06-07-2022 16:38)

Votes: 37

Post Posted: 23-01-2017, 18:22:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum sa stea ei sa joace la 1x ...cu pcurile alea batrane ale lor,dupa ce ca se joaca pe moca vor sa fie si totul facut rapid:)))nu vi se pare ca aveti prea multe cerinte cand totul este pe degeaba?

0 0

Back to top
Rep107

[Creep]

(since 10-08-2017 21:37)

Votes: 65

Post Posted: 23-01-2017, 23:06:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Leveling de la zero???
Jucam Dota sau Wow?

Oamenii care inca mai joaca aici din Wotlk isi merita macar lvl-ul pe toate caracterele, pentru unii sa cresti un char/profesie de la zero este mai urat decat sa pierzi achievements/titles pets/mounts si alte maruntisuri cosmetice.

2 0

Back to top
Cosmin050895

[Who Cares]

(since 19-02-2022 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 24-01-2017, 00:03:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Probabil vor renunta foarte multi playeri la freakz (cum de altfel fac si eu acum). Foarte proasta ideea in care main charul meu pe care joc de atatia ani (am app 200 days played), sa ramana blocat pe m.o.p, iar pentru Legion sa o iau de la 0. Nu ma asteptam la asa ceva.

Asta e... Faptu' e consumat, deciziile deja s-au luat, degeaba mai spunem ceva acum. Concluzia este ca numai in g mea peste 20-30 de playeri renunta la Freakz din cauza acestei decizii (am dat un exemplu, nu sunt hater).

O seara buna!

Exorcizare Gets 100.000 Honorable Kills

2 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 24 January 2017 18:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 15-12-2024, 14:50:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x