User
Pass
2FA
 
 

Țiriac o laudã pe Halep: ”Are mai mult tenis decât toate celelalte la un loc!”

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message571
Spartans.

[<®>]



Status: Offline
(since 29-04-2019 17:53)
Joined: 23 Feb 2016
Posts: 7113, Topics: 1016
Location: Buzau

Reputation: -356.8
Votes: 203

 
Post Posted: 04-02-2017, 09:30:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ion Țiriac (77 de ani) a tras concluzia cã Simona Halep (nr 4 WTA) este mulțumitã în prezent cu rezultatele ei din tenis și cã depinde doar de ea dacã va mai face un salt în clasamentul WTA sau nu.
”Halep este o jucãtoare care de doi ani este în primele trei, patru din lume. Nu este de aruncat la gunoi, se pare cã este foarte mulțumitã cu situația asta.
Așa cã trebuie sã o lași. Depinde numai de ea dacã vrea mai mult. Din punct de vedere al tenisului, are mai mult tenis decât celalte la un loc”, a spus Țiriac la Digi FM.
Invitat de onoare în studioul Digi FM, cu ocazia împlinirii unui an de existențã a postului nostru de radio, omul de afaceri, dar și fost mare tenismen, a spus și cã va fi foarte greu ca cineva sã o înlocuiascã pe Serena Williams.
”Le fete, avem o generație tânãrã, care se amestecã, dar care încã nu și-a gãsit liderul. Cele douã Williams încet, încet terminã și cred cã va fi un gol foarte-foarte greu de compensat”, a mai spus Țiriac.
sursa:digisport.ro



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 30-06-2024, 22:09:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password