User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints
Author Message2554
Gugubeu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-05-2017 06:10)

Post Posted: 05-02-2017, 20:28:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: (Numele tau din joc) Gugubeu
Grad: (Accesele tale pe server) Donator (EXECUTIVE)
Nick-ul reclamatului: SnowHD
Gradul reclamatului: (Accese pe server ale reclamatului) Helper,Donator
Motivul reclamatiei: Abuz de vanish
Regula incalcata: Abuzeaza de donat
Admini online: (Daca e cazul, specifica de ce nu le-ai cerut ajutorul lor) --
Ora si data: 7:55 si 8:00 pe acolo
Dovada: (Screen-shot/video): https://youtube.com/watch?v=VjNvTWRbJyQ:

.be
Ate comentarii: (Orice argument in plus va poate ajuta!) El era singurul donator pe /vanish , am si dat TAB sa vedeti..am aratat in chat ca SnowHD este online, n-am dat tpaccept si nu stiu cum a venit la mine...si o avut boala pe mine, cred ca de aia o facut de-astea

http://imgur.com/a/sl8xC

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
alextkd97

[MC Freakz Staff]

(since 19-02-2024 11:46)

Votes: 11

Post Posted: 05-02-2017, 20:33:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stii ce faceam eu pe vanish ? ... De ce trebuie sa existe playeri ca tine care sa nu ma lase sa imi fac treba ?

Ai o reclamatie nefondata !

PS : Cine e in spate si iti arunca iteme ? Parca eram singuru pe vanish !

Last edited by alextkd97 on 05-02-2017, 20:37:27; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Gugubeu

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2017, 20:36:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alextkd97 wrote:
Stii ce faceam eu pe vanish ? ... De ce trebuie sa existe playeri ca tine care sa nu ma lase sa imi fac treba ?

Ai o reclamatie nefondata !

Era clar ca tu ai facut-o....singurul care avea boala pe mine erai tu..nimeni nu putea sa vina la mine doar cu tpa..donatorii online erau Boggdy si tu...si boggdy nu avea cum sa vina la mine..ai ceva argumente ?

0 0

Back to top
alextkd97

[MC Freakz Staff]

Post Posted: 05-02-2017, 20:38:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti ratat. Eu eram la nume123, cel din spatele tau era Artote, mai invata tura viitoare. PS : Ai /list, folosteste !

Ceau barosane !

0 0

Back to top
Gugubeu

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2017, 20:40:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alextkd97 wrote:
Esti ratat. Eu eram la nume123, cel din spatele tau era Artote, mai invata tura viitoare. PS : Ai /list, folosteste !

Ceau barosane !

De unde stii ca era bax? Nici Bax si Artote n-avea cum sa vine la mine si nici nu l-am vazut pe Artote sa fie intrat...vezi cum vorbesti "helper-ule" ca nu te-am jignit

0 0

Back to top
alextkd97

[MC Freakz Staff]

Post Posted: 05-02-2017, 20:56:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu chiar esti "ratat", nu cum vorbesc iti zic ceva esential, ai vrut helper, si te oftici ca nu te vrea nimeni, hai sa iti zic eu cum sta treba, smadoiule !

1. Nu ma iei tu pe mine ca ce fac pe vanish, stiu ce fac si cand fac, tocmai acum a aflat tot sv ca eu am vanish, nu stiau, acum stiu, deci mai slabe sanse de a prinde pe cine trebuie ! - Prima gresala
2. Ai /list, nu ai dat, ai mers pe baza autocunoasterii, si, sa iti zic, eram langa nume123 cand m-ai intrebat daca e fain pe vanish, ca sa stii si tu, nu eram eu - Nu ai folosit aceea comanda, ai venit sa acuzi degeaba aiurea ... ! - A doua gresala
3. Gradul tau verde, nu prea iti sta bine, daca ii mai repari iteme lui pikkathunder, sau oricariu alt player, sau te mai folosesti de fly sa abuzezi, sau sa grifezi (cum ai fost prins ieri, ai luat ban 6h, si tu defapt trebuia sa iei cel mai mult, ai o sabie cu aceleasi injurii pe care le-ai facut la warp start10), iti garantez ca acel grad verde si frumos, care deocamdata nu prea sta agatat unde trebe, se va rupe de tot ... ! - A treia gresala

Sa nu lasam limbajul vulgar si comportamentul tau adecvat unui pusti de 13 ani.

Crezi ca new nu are undeva niste log-uri ? Crezi ca nu vede cine si-a dat inainte de ora 20:00 /vanish ? Chiar vrei sa il pui sa caute ? Eu zic ca daca tot il deranjezi, sa iti asumi raspunderea pentru ceea ce va urma ... !

Si ca sa iti deschid ochii, nu am acces la /tp sau chestii, nici nu stiu unde stai sa fiu sincer ! Cineva care sta langa tine si e donator, sau cineva cu acces tp, era la tine !

0 0

Back to top
Gugubeu

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2017, 21:18:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alextkd97 wrote:
Tu chiar esti "ratat", nu cum vorbesc iti zic ceva esential, ai vrut helper, si te oftici ca nu te vrea nimeni, hai sa iti zic eu cum sta treba, smadoiule !

1. Nu ma iei tu pe mine ca ce fac pe vanish, stiu ce fac si cand fac, tocmai acum a aflat tot sv ca eu am vanish, nu stiau, acum stiu, deci mai slabe sanse de a prinde pe cine trebuie ! - Prima gresala
2. Ai /list, nu ai dat, ai mers pe baza autocunoasterii, si, sa iti zic, eram langa nume123 cand m-ai intrebat daca e fain pe vanish, ca sa stii si tu, nu eram eu - Nu ai folosit aceea comanda, ai venit sa acuzi degeaba aiurea ... ! - A doua gresala
3. Gradul tau verde, nu prea iti sta bine, daca ii mai repari iteme lui pikkathunder, sau oricariu alt player, sau te mai folosesti de fly sa abuzezi, sau sa grifezi (cum ai fost prins ieri, ai luat ban 6h, si tu defapt trebuia sa iei cel mai mult, ai o sabie cu aceleasi injurii pe care le-ai facut la warp start10), iti garantez ca acel grad verde si frumos, care deocamdata nu prea sta agatat unde trebe, se va rupe de tot ... ! - A treia gresala

Crezi ca new nu are undeva niste log-uri ? Crezi ca nu vede cine si-a dat inainte de ora 20:00 /vanish ? Chiar vrei sa il pui sa caute ? Eu zic ca daca tot il deranjezi, sa iti asumi raspunderea pentru ceea ce va urma ... !

Si ca sa iti deschid ochii, nu am acces la /tp sau chestii, nici nu stiu unde stai sa fiu sincer ! Cineva care sta langa tine si e donator, sau cineva cu acces tp, era la tine !

Tot serverul stia ca ai donat, eu n-am abuzat de nici o comanda, exceptand ca am reparat tarnacopul lui nume123, O spus kent_hd ca o spus Newbest daca mai repar itemele cuiva imi scoate donatu, de atunci nu am mai reparat iteme altor player. Nici bax si nici Artote nu putea sa vina la mine. Din cate stiu helperul are acces la /tp, altcineva n-avea cum sa vina..exceptand adminii, Si tu erai singurul cu Boala pe mine...ai inceput sa crizez ca n-aveai chef sa ma ajuti si sa imi spui cum se crafteaza end crystal nu ? si Da, raspund pentru ceea ce fac, vreau sa "il pun pe NewBest sa caute" ca incerci tu sa ma sperii sau de genu asta, chiar daca iau ban sau imi scoate donatu este pe raspunderea mea

Update @ 05-02-2017, 21:18:37

alextkd97 wrote:

Si tu nici nu stii cui i-am reparat itemele si ce am facut...Nici nu i-am reparat itemele lui PikkaThunder chiar daca ma cerut

-> http://imgur.com/a/u0KEi

0 0

Back to top
Andrucel

[Mentally Stable]

(since 06-08-2024 08:41)

Votes: 8

Post Posted: 05-02-2017, 21:24:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gugu helperul n-are acces la /tp - si nu prea se intelege clar ca el a fost acolo si in plus a dropat niste itm.... Contra
Moderator Andy

Casuta vocala "deiu".
1 0

Back to top
Gugubeu

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2017, 21:31:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Andrucel wrote:
Gugu helperul n-are acces la /tp - si nu prea se intelege clar ca el a fost acolo si in plus a dropat niste itm.... Contra
Moderator Andy

Atunci dece da vina pe Artote sau Bax ? ca nici eu n-au acces la /tp (l-am intrebat pe Boggdy) si ca o dropat cineva iteme e fix treaba lui. Pacat ca nu stiam de comanda ./list

0 0

Back to top
alextkd97

[MC Freakz Staff]

Post Posted: 05-02-2017, 21:54:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am dat vina, ti-am zis cine era, bax nu era, el are elytra, si in plus, avea treaba la feribot, artrote nu stiu, dar mai e bogddy, care poate si-a dat vanish dupa, doar ca sa regizati chestia asta, hmm, ca vad ca vorbiti multe chesti suspecte in pm. O sa-l rog pe new sa verifice si logurile la pm, daca tot va cauta cei care au executat comanda, ca sa stiu ca te faci de caca rau de tot !

0 0

Back to top
Gugubeu

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2017, 21:56:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alextkd97 wrote:
Nu am dat vina, ti-am zis cine era, bax nu era, el are elytra, si in plus, avea treaba la feribot, artrote nu stiu, dar mai e bogddy, care poate si-a dat vanish dupa, doar ca sa regizati chestia asta, hmm, ca vad ca vorbiti multe chesti suspecte in pm. O sa-l rog pe new sa verifice si logurile la pm, daca tot va cauta cei care au executat comanda, ca sa stiu ca te faci de caca rau de tot !
N-am vorbit ceva wow in pm...l-am intrebat daca are acces la commanda ./tp (si daca te uiti pe clip el se vede in TAB) si l-am mai intrebat daca era online Artote

0 0

Back to top
Kent_HD

[Retired - Inactiv]

(since 10-01-2020 22:58)

Votes: 94

Post Posted: 05-02-2017, 22:48:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am fost - Am dat din greșeală de casa ta si am intrat dacă tot ai fost acasă sa vad faci grătare -
Nici una nici alta, aceasta reclamație este invalidă , nu era ShowHD. Poate ai tu ceva cu el si ai cautat motiv sa faci reclamație.

1 0

Back to top
Gugubeu

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2017, 23:35:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Joker^|Kent_HD wrote:
Eu am fost - Am dat din greșealã de casa ta si am intrat dacã tot ai fost acasã sa vad faci grãtare -
Nici una nici alta, aceasta reclamație este invalidã , nu era ShowHD. Poate ai tu ceva cu el si ai cautat motiv sa faci reclamație.
si zimi si mie cum ai intrat in casa? ca nu aveai allow, si nici nu poti deschide door si redstone door, eu nu aveam nimic cu el, doar dupa ce vb de mine ca sunt noob si nush ce, altceva nu puteam sa cred...

0 0

Back to top
alextkd97

[MC Freakz Staff]

Post Posted: 06-02-2017, 09:45:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alta dara foloseste comenzile inainte sa acuzi gresit. Si adu dovezi concrete.

Cer t\c, problema a fost rezolvata. Eu nu il mai bag in seama pe domnul. Deci, caz inchis.

1 0

Back to top
nume123

[Mentally Stable]

(since 28-08-2017 18:05)

Votes: 2

Post Posted: 06-02-2017, 11:03:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de ce m-ati bagat si pe mine in acest post deoarece eu i-am acceptat tpa la snow si nu am avut nimik cu el daca statea pe vanish

Stau fata-n fata cu destinu' vad o catastrofa.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 07 February 2017 16:11

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 17-12-2024, 08:12:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x