User
Pass
2FA

Pareri despre server
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 52, 53, 54  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message36628
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Status: Offline
(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 15-03-2017, 20:41:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Evil ia fa tu bine ma nene ca deja chiar exagerezi...daca esti greu de cap (poate asa iti dau motive) chiar asta si vreau esti cam greu de cap din cate vad eu...fa bine si scoate-mi accesul ca esti prea "perfect" ce ma tot ameninti amice ca treci tu la sanctiuni deloc interesant amice...asa cum am spus si in reclamatia lui nu este la prima abatere dar tu dupa cum am zis esti perfect...hai sa terminam odata si fa bine si scoate ce ai de scos...si fara alte vorbe chiar rog eu sa mi se scoata ca sa fie totul bine ca vad ca nici asa nici asa ok deja-vu vreau sa il scoti ca esti owner hai te rog fa si tu ceva bun...scoate adminul si gata ne spalam pe maini fiecare - ma mir acum ca te-ai specificat "Si tu ai un comportament urat" deaia a si primit ban Evil din cauza comportamentului pe care il are ca sa stii si tu..si a fost avertizat de N ori...hai te rog sa il scoti seara buna
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
miliardarul

[Evil ;)]

(since 30-11-2024 11:54)

Votes: 36

Post Posted: 15-03-2017, 20:45:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca as fi vrut sa nu mai ai acces ti las fi scos pana acum.

Da am zis ca trec la sanctiuni. Nu mi se pare normal sa dai ban pentru o gluma. De ce? Ca ai mai avut probleme cu el? Cand calca gresit ardel. Dar nu pentru o gluma nevinovata.

Hai sa iti dau si eu ban cand zici catre un coleg in gluma ”sugi”. Ti-ar place?

Nu mai fa scene ca nu are rost.

Aaa si nu am zis ca sunt perfect, mi-am expus doar punctul de vedere la situatia data.

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

Casuta vocala: @Evil
1 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 15-03-2017, 20:48:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evil hai sa o lasam asa, te rog frumos chiar - Hai sa nu facem aici cum s-a intamplat data trecuta....dar nu uita ameninti inutil, eu nu am avut nimic cu el, am avut ceva cu, comportamentul lui si l-am avertizat sa inceteze deci iar nu am facut bine ok - fa ce te-am rugat esti in stare? Daca esti in stare nu mai sta pe ganduri te salut
0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 15-03-2017, 20:57:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu te-am amenintat

2. Nu, nu ai facut bine. Se vede clar ca aia era o gluma si tu ii dai ban 200 minute. Serios?

Si dupa cum am zis, daca as fi vrut sa nu ai acces nu mai aveai. Deci nu mai fi copil.

Update @ 15-03-2017, 20:57:22

Vod@fon3 wrote:
Omule ok cum zici tu nu am procedat bine ok bine....esti in stare sa scoti un admin? si lasa-mi un facebook sa vedem discut cu un om de varsta mea sau nu, pana una alta scoate ce te-am rugat nu ma face sa cred ca nu stii -

Am 21 ani daca asta te ajuta cu ceva. Nu stiu cati ai tu, dar multi inainte. Si daca vrei acces scos, primesti acces scos. Nu ma mai chinui sa iti dau explicati degeaba

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

1 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 15-03-2017, 20:59:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In sfarsit ai inteles....ti-am cerut site-ul asta de socializare sa putem discuta acolo mai multe, si sa vad si eu cu cine stau de vorba dar intr-un final ai inteles ce vreau bun, Multumesc frumos.
0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 15-03-2017, 21:01:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am uitat sa specific, probabil nu ti-ai dat seama. Nu avem ce discuta acolo. Dar totusi am fost baiat bun si ti-am respectat celelalte 2 cerinte.

Ti-am spus varsta si ti-am scos accesul.

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 15-03-2017, 21:04:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai linistit ca nu era ca si cum sa te jignesc sau alte lucruri urate, si din nou Multumesc frumos, altceva mai avem ce discuta aici? Multi inainte, sa fi sanatos.
0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 15-03-2017, 21:06:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si ca sa vezi ca tot nu sunt rau, roaga colegi sa te adauge pe grupul de pe facebook. O sa ma gasesti acolo.

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 15-03-2017, 21:10:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, stai linistit cerinta mea a fost doar 1 singura....iar partea cu facebook-ul a fost asa se ne cunoastem sa stiu cu cine stau de vorba - dar acum ca totul sa clarificat ce pot spune o treaba facut 100% bine
0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 15-03-2017, 21:18:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa nu uit. Daca vrei sa revii eu nu am nici o problema. Intentia mea nu a fost sa iti scot accesul dar tu ai ceruto.

1 0

Back to top
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

(since 16-08-2019 10:08)

Votes: 275

Post Posted: 15-03-2017, 21:29:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa mor eu 2 copii de 16 si respectiv 20 gsx ce drq ma este un joc dal in mm masi de joc jucam sa ne certam....

3 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 15-03-2017, 21:48:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Je am explicat destul de clar de ce a primit ban culmea tot eu sunt vinovat de ce, ca un ***** cu ochii fiind vorba de acest gabi il stim foarte bine ce forme de exprimare are ca sa ma specific asa, cum vorbeste pe forum cum vorbeste cu noi pe server adica eu de ce sa stau sa imi bat capul cand pot destul de usor sa il ard si sa suporte mai departe consecintele...pe langa treaba asta a fost avertizat de N ori...dar ce mi-a dat foc si a sunat destul de urat si ma abtin sa nu vorbesc la fel de urat bine nu imi sta in caracter dar daca era altcineva ii spuneam asa de dulce savoare pentru toata vara 2017 si suna in felul urmator:

"GsX, de data asta intreci masura.

Poi ce facem, dam ban asa ca avem ceva cu persoana respectiva?

Data viitoare trec la sanctiuni si nu te mai apara nimeni." (Iar aici a fost gafa ta Evil, si stim foarte bine la cine ai facut afirmatia de genul ...si aici este vorba de Syem, pentru ca el de multe ori a inteles, dar si cand a fost vorba sa suport consecintele tot el a fost atat Syem cat si Je, si cu ocazia asta sa-ti fie rusine pentru ca in comunitatea asta nimeni nu mi-a luat apararea, ba din contra unde am avut dreptate logic baieti au spus "A procedat corect" si cum de multe ori am avut dreptate gata tu ce ai zis "Uite Syem ii da dreptate") da pentru ca am avut dreptate, asa cum si tu de multe ori ai avut dreptate si te-am aprobat in fine

Pai stai sa inteleg ti-am dat foc Evil cand ti-am spus ultima oara gafele tale de pe War7 si la fel ti-am mai spus "Ai bagat coada intre picioare si ai tacut" (Si apropo tu trebuie sa stii sa-ti asumi pentru gafele tale)

Cand am dat eu ban asa din senin la felul cum sa exprimat evil "De data asta intreci masura" I-auzi **** mea - serios?

Domn sergent " Data viitoare trec la sanctiuni si nu te mai apara nimeni iar eu iti raspund inca odata I-auzi **** mea? Asa e frumos ? Iti place asa? Ramai frate tu si fa regulile cum vrei tu eu unu termin cu toate astea si incerc sa imi pastrez calmul...si evil varsta mea este de 27 de ani exista o diferenta dar sa stii si tu nu ani conteaza prietene, conteaza ce ti pe umerii, si cum ai trecut prin ani aia...ca sunt 27 sau 21 conteaza sa nu fi trecut degeaba Chears! Si sper sa punem punct, am decis cu ocazia asta ii multumesc ca mi-a ascultat decizia.

"Uratule" Mersi frumos stai linistit - Am sa joc in continuare pe server dar cu un alt nick, special sa joc linistit, mersi inca odata pentru tot

Da da Syem "GsX iar cu istorie pe aici" - mane cand ai mai multe de spus...na -

Ehh si uite deaia ti-am cerut facebook-ul Domnule Evil, ca sa nu facem istorie aici -

0 1

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 15-03-2017, 22:01:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Joaca cu orice nume, nu ma doare capul, nu ti-am interzis sa joci.

Si care ar fi gafele mele pe war7? Ca am uitat.

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 15-03-2017, 22:08:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce te crezi tu asa o persoana importanta Evil? Joc ca sa fie liniste nu ca mi-ai fi interzis tu - serios, nu ai ce sa interzici tu si stii de ce pentru ca nu am facut nimic daca era sa fac ceva foarte grav primeam un avertisment asa cum si data trecuta te-ai repezit tu "1 avertisment" si ce ai rezolvat nimic my friend te intrebi de ce? Ca am avut dreptate si nu ti-am contestat o clipa decizia ta, te-am lasat in pace ...sau mai rau (vorba vine mai rau) acces scos dar vezi tu din toate astea nici un rahat nu facem, cand iti asumi ceva macar fa-o pentru ca mai tarziu o sa castigi din ce ti-ai asumat, ok nu stau sa fac acum pe profesorul sau sa dau sfaturi, dar retine ce ti-am spus mai sus ca alti sa-ti spuna "esentele tari se tin in sticlute mici" si atunci te simti un om apreciat si hai sa incheiem....sunt la volan si scriu de pe telefon, daca ai si altele de spus te rog foloseste PM ca sa nu mai facem tiganie -
0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

Post Posted: 15-03-2017, 22:18:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma cred important si nu sunt. Am owner pentru ca mi-am dat interesul pentru server (cat mia permis timpul) . Poate ca nu imi permit prea multe cu acest grad, nu am aceeasi putere de decizice ca je sau syem dar fac ce pot si eu.

M-am repezit atunci sa iti dau un avertismenn? Da. Asa am considerat eu. Apoi a fost clarificata situatia si lam scos.

” sau mai rau (vorba vine mai rau) acces scos ” Eu nu ti-am scos accesul pentru ca asa am vrut. Tu ai ceruto. Din partea mea puteai juca linistit cu admin.

1 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 52, 53, 54  Next    

The time now is 21-07-2025, 18:11:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password