User
Pass
2FA

[RESPINS] Cerere Helper

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message1248
GameKiller

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-07-2017 19:38)

Post Posted: 06-07-2017, 03:20:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare! Numele meu este Nicusor P, am 17 ani, sunt un baiat serios. Nu îmi place sã intru în probleme sau sã mã cert cu anumite persoane. Știu ce este respectul, ce înseamnã a îți respecta colegii și a colabora cu aceștia. Din totdeauna am mers pe principiul "ca sã fii respectat, începe prin a te respecta.". Motivele pentru care cer funcția de helper sunt urmãtoarele: din cauzã cã am petrecut foarte mult timp pe în ultimele zile am observat mici-mari scãpãri de limbaj și comportament din partea anumitor jucãtori și desigur îmi doresc sã ajut la îndreptarea acestor scãpãri.
Nickname-ul meu de pe este "GameKiller". Nu detin cont premium pe Minecraft și joc de ceva timp, nu știu exact cât și nici nu vreau sã fac aproximãri eronate, iar pe de doi/trei ani, cu mici pauze. . În ultima sãptãmânã am fost mai am fost online fiind la țarã în vacanțã și neavând vreo altã ocupație, , ore pe care le petrec pe Minecraft în mare parte. Am citit cu atenție regulamentul și vã pot garanta cã l-am și înțeles îndeajuns de bine încât sã nu încalc vreo regulã din acesta. Ce mai pot spune în aceastã scurtã prezentare?!... nu cred cã am uitat chiar tot ce trebuie fãcut.
Pozã [/ontime]:http://imgur.com/a/dMkPY
Spoiler: Arata : - -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kent_HD

[Retired - Inactiv]

(since 10-01-2020 22:58)

Votes: 94

Post Posted: 06-07-2017, 04:44:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Consider ca nu ai citit în deajuns regulamentu ala.
Ai timp o ontime dar nu ai posturi.
Nu ai atins toate cerințele din model.

O parte din cerere e plagiat.

FeraAnimal wrote:

Nu îmi place sã intru în probleme sau sã mã cert cu anumite persoane. Știu ce este respectul, ce înseamnã a îți respecta colegii și a colabora cu aceștia. Din totdeauna am mers pe principiul "ca sã fii respectat, începe prin a te respecta.". Motivele pentru care aspir la funcția de helper sunt urmãtoarele: din cauzã cã am petrecut foarte mult timp pe server în ultimele zile am observat mici-mari scãpãri de limbaj și comportament din partea anumitor jucãtori și desigur îmi doresc sã ajut la îndreptarea acestor scãpãri.

FeraAnimal wrote:
Am citit cu atenție regulamentul și vã pot garanta cã l-am și înțeles îndeajuns de bine încât sã nu încalc vreo regulã din acesta. Ce mai pot spune în aceastã scurtã prezentare?! ... , nu cred cã am uitat chiar tot ce trebuie fãcut,

Am prezentat doar câteva mai sus dar mai sunt idei. Aici jos e originalu.

Evident Contra ! Motiv: Lipsa posturi, ai plagiat parțial cererea.

Kent_HD - HELPER

2 0

Back to top
Andrucel

[Mentally Stable]

(since 06-08-2024 08:41)

Votes: 8

Post Posted: 06-07-2017, 08:24:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra
Motive:Nu ai suficiente posturi.-plagiat de la cererea lui fera.+NU te-as crede bun de helper deoarece eu perosnal nu te-am vazut vreodata sa intervii pe chat.

Casuta vocala "deiu".
0 0

Back to top
NFK

[MC BUILDER]

(since 29-03-2020 01:45)

Votes: 15

Post Posted: 06-07-2017, 15:11:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iar la ce a spus kent vreau sa mai adaug:

E chiar asa greu sa faci o poza LA SPAWN care sa fie completa si nu taiata?

1 0

Back to top
xDead.

[Mentally Stable]

(since 01-02-2018 21:24)

Votes: 2

Post Posted: 07-07-2017, 01:33:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CONTRA, aceleasi motive ca mai sus, reciteste regulamentul, fa posturile necesare, fa-ti propria ta compunere si atunci mai discutam.

xDead_
HELPER

0 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 15-07-2017, 13:01:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cererea a fost RESPINSA.
Motiv: Nu apreciem plagiatul

Poti reveni cu o cerere peste 3 saptamani. Asigura-te ca de aceasta data indeplinesti toate conditiile!

Topic Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 15 July 2017 11:01

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 15-11-2024, 21:23:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x