User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie Mikewow & Catalina

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message513
^Free^Way^

[Speºãl]

Status: Offline
(since 18-01-2022 20:05)

Votes: 25

Post Posted: 23-08-2017, 13:54:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NICK: Deuce
IP: -
STEAM ID: -
DATA / ORA: 23.08.17
ADMIN: Mikewow & Catalina
MOTIV: indiferenta
DOVEZI: http://www20.zippyshare.com/v/iKNq3JWi/file.html
In primu' rand stiu ca nu vor pati nimic acestia, la o adica n-au facut nimic asa de grav. Dar vreau doar sa aduc la cunostiinta owner-ului, indiferenta pe care o au unii "admini", daca se pot numi astfel, fata de server, de jucatori si de gameplay-ul acestui server. Eram pe server, pe fy snow, jucam si am observat ca in echipa adversa erau in jur de 3-4 vipi, adica toti vipii activi in acel moment de pe server si am observat ca echipa mea era dezavantajata semnificativ. Plus ca eram 6 playeri si ei 7-8.
Asa ca le=-am cerut adminilor sa echilibreze echipele, n-au zis nimic, nici nu m-au bagat in seama, le-am mai zis o data si unul din ei a zis "iar asta". Si le-am spus ca ei stau toti intr-o echipa doar ca sa faca frag-uri, sa-si mareasca rank-ul in top, le-am zis ca echipa noastra e dezavantajata, le-am zis ca sunt admini si trebuie sa pastreze un gameplay cat mai placut pe server.
Dar pe ei i-a durut undeva, chit ca au admin.
Sincer nu ma astept sa le dea owner-ul nici macar un avertisment, ca mna, stiu cum e cu adminii si cum se apara intre ei. Dar totusi, cu admini incapabili ca astia, se duce server-ul si o sa pierdeti playeri. Atat am avut de zis.

Casuta vocala: Deuce

Cãsuþã vocalã : FreeWay

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Lby

[Mentally Stable]

(since 27-09-2017 12:09)

Post Posted: 23-08-2017, 19:17:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ai VIP asta nu inseamna ca ai si admin..nu toate VIP -urile au admin -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Capone.

[Founder CS.FREAKZ.RO]

(since 25-04-2018 17:36)

Votes: 1

Post Posted: 23-08-2017, 20:22:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fiecare are dreptul sa joace unde vrea, si daca au VIP au pentru ca au donat sa aiba jocul mai usor, nu am ce advertisment sa le dau dar o sa vorbesc cu ei sa faca in asa fel sa numai joace toti vipii intr-o echipa

Locked !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Capone., 23 August 2017 18:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-07-2025, 12:45:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password