User
Pass
2FA

New competitions and new rewards / GFX MISSION @ VOTING !
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message518
OINCOO

[10 50 0002 81]

Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)

Votes: 570

Post Posted: 10-11-2017, 20:22:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am stat ºi m-am tot gândit la fel ºi fel de propuneri care ar putea readuce secþiunea la viaþã. ªi am gãsit câteva ºi anume:
- o nouã competiþie , GFX Missions.
    GFX Missions presupune urmãtoarele:
    Aceastã ediþie are la bazã 6 misiuni în care concurenþii vor fi supuºi unor probe impuse de organizator;

Cum funcþioneazã competiþia?
    Se va lãsa reply cu prima misiune;
    Doritorii care vor sã participe, vor fi nevoiþi sã lase reply dupã postul organizatorului unde vor trebui sã lase lucrarea în raport cu cerinþele menþionate de el;
    Dupã o anumitã perioadã(maxim 3-4 zile ca sã nu lungim prea mult concursul) de la postarea primei misiuni (primul reply lãsat de organizator), topicul va fi închis iar membrii staffului vor calcula punctajul fiecãruia. Atenþie! Doar primii trei primesc punctaj.
    Se va acorda punctaj doar primilor trei din fiecare misiune, o competiþie fiind organizatã din 6 misiuni. Se va calcula acel punctaj pentru fiecare misiune în parte iar la sfârºit se vor desemna câºtigãtorii cu cele mai multe puncte acumulate pe fiecare misiune în parte.
    Dupã câteva zile topicul se va redeschide alãturi de un alt reply din partea organizatorului unde se va anunþa a doua misiune, iar participanþii vor fi nevoiþi din nou sã lase reply cu lucrãrile, º.a.m.d. pânã se ajunge la 6 misiuni (6 reply-uri din partea mea lãsate în acest topic).

Premii acordate în urma acestui eveniment:

Locul 1 - 150 rep + Cont VIP [15 zile] + Achievements GFX Challenge (30 de zile sau permanent la 2 ediþii câºtigate)
    Locul 2 - 100 rep + Cont VIP [10 zile] + Achievements GFX Challenge (30 de zile sau permanent la 2 ediþii câºtigate)
    Locul 3 - 50 rep + Cont VIP [7 zile] + Achievements GFX Challenge (30 de zile, nu poate deveni permanent)

- de asemenea pentru zona "Battle" sã facem un fel de turneu GFX Battle.
    Acest turneu presupune:

Regulament:
    1. Concurentii trebuie sa prezinte la fiecare battle fisierul .psd cu lucrarea respectiva organizatorilor
    2. R.I.P-ul nu este permis, cine este prins este descalificat iar oponentul acestuia trece automat mai departe.
    3. Aveti maxim 12 ore pentru a face fiecare lucrare data la battle. Daca in 12 ore nu este prezentata lucrarea, oponentul care a prezentat lucrarea in intervalul de timp impus, trece mai departe. In cazul in care nu prezinta niciun concurent lucrarea si psd-ul in intervalul impus, cel care trebuia sa se dueleze cu castigatorul dintre ei, trece automat mai departe.
    4. Orice lucrare trebuie sa respecte cerintele date in topicul cu battle-ul respectiv.
    5. Cei trecuti in partea stanga a bracket-ului, imi vor trimite mie lucrarile , iar cei de pe partea dreapta lui Joosh.
    6. La rubrica ''Ai citit regulamentul?'' scrieti: ''bineinteles ca nu''.
    Concursul va fi sub forma de turneu, asa arata bracket-ul (acesta va fi actualizat dupa fiecare battle):

Desfasurarea concursului:
    1.Inscrierile se vor face in acest topic, dupa modelul:

Nume :
    Ai citit regulamentul? :

Poti trimite lucrarea in cele 12 ore? :

2. Organizatorii vor posta battle-urile , acestea avand titlul: [GFX Battle] User X vs User
    3. Battle-urile vor fi la fel ca la sectiunea 'Provocari' (asta insemnand ca se aplica si regulamentul sectiunii)
    4. Fiecare battle (exceptand finala) se opreste la numarul de 5 reply-uri.
    5.Topicul se inchide cand se strang 16 concurenti.

Premii:

Locul 1 - 100 rep + VIP (o saptamana) + Un pack cu resurse din partea echipei GFX (ramane de vazut ce vom gasi pentru acest packet)

Þin sã precizez cã aceste concursuri le-am vãzut pe alt forum în cadrul secþiunii de graficã ºi mi s-au pãrut interesante,le mai pot aduce anumite modificãri ca sã nu fie chiar ca acolo(scos/schimbat/adaugat anumite cerinte)
GFX Missions poate fi organizat doar la evenimente ,cum ar fi Crãciun,Halloween,Paºti,Valentine's Day,etc
GFX Battle ,odatã la 2 - 3 luni
Sau chiar mai des,cum ziceþi ºi voi. Eu le organizez dar e vorba de rewards ,sunteþi de acord sã le ofere freakz? ( aºtept rãspunsul lui AMG ºi ^AvioanE^ la întrebarea asta,cu Shocker am discutat deja pe fb) .
Aºtept pãreri ºi propuneri în acest topic,fãrã off-topic.

Last edited by OINCOO on 04-12-2017, 20:19:35; edited 1 time in total
2 1

Back to top
View user's profile Send private message
SpantaN

[Inactiv]

(since 26-06-2020 18:16)

Votes: 107

Post Posted: 11-11-2017, 21:29:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O idee foarte buna , abia astept sa se aprobe .. bafta in continuare , eu te sustin in totalitate -
1 0

Back to top
sorinsorin57

[I did not hit her !]

(since 15-08-2022 19:39)

Votes: 354

Post Posted: 15-11-2017, 21:14:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unul sunt de acord.

"Esti folosit de societate, nu uita, lumea uita
Te-arunca la gunoi si-apoi te scuipa"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 15-11-2017, 22:12:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma,suna bine. De ce nu?

Ma ingrijoreaza 2 chestii, si anume :

- pentru asemenea premii , eu personal am asteptari de la lucrari. ma gandesc ca inainte de un gfx battle sa se organizeze un fel de mini turneu/campionat/ceva la care oamenii sa participe cu mai multe lucrari pe mai multe teme, fiind ajutati de critici constructive pentru a evolua.
Dupa mine,cine continua sa nu faca un resize (MACAR UN RESIZE) corect inseamna ca nu vrea sa evolueze/invete ceva ci doar premiile. si de la premii ajung la punctu 2

- se stie de cand lumea, ca la astfel de concursuri, foarte multe voturi sunt date pe prietenie/cersire/reputatie/etc. poate n-am citit eu cum trebuie tot topicul tau,dar n-am vazut ceva legat de problema asta.

Solutii sunt, noi suntem.... sa vedem daca sunt si oameni seriosi.

1 0

Back to top
OINCOO

[10 50 0002 81]

Post Posted: 15-11-2017, 22:17:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kolick wrote:
Ma,suna bine. De ce nu?

Ma ingrijoreaza 2 chestii, si anume :

- pentru asemenea premii , eu personal am asteptari de la lucrari. ma gandesc ca inainte de un gfx battle sa se organizeze un fel de mini turneu/campionat/ceva la care oamenii sa participe cu mai multe lucrari pe mai multe teme, fiind ajutati de critici constructive pentru a evolua.
Dupa mine,cine continua sa nu faca un resize (MACAR UN RESIZE) corect inseamna ca nu vrea sa evolueze/invete ceva ci doar premiile. si de la premii ajung la punctu 2

- se stie de cand lumea, ca la astfel de concursuri, foarte multe voturi sunt date pe prietenie/cersire/reputatie/etc. poate n-am citit eu cum trebuie tot topicul tau,dar n-am vazut ceva legat de problema asta.

Solutii sunt, noi suntem.... sa vedem daca sunt si oameni seriosi.

Voturile se vor face in consiliu sau doar de staff memberi + persoanele din consiliu.
De asemenea se pot adãuga reguli noi, propuse chiar de voi, de aceea vreau pãrerea tuturor.

...
0 0

Back to top
PsychoLove

[Silence In The Snow]

(since 05-01-2024 17:19)

Votes: 480

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 17-11-2017, 02:57:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun. Sunt de acord cu ce este acolo, cu niste mentiuni:

GFX Missions:
- Userii sa nu fie obligati sa participe la toate, sa se poata inscrie la care vor, ei isi pierd punctele.
- Tinand cont ca nu s-ar face des, putem mari punctele de reputatie oferite.

GFX Battle:
- Trebuie sa marim timpul, 12 ore este un pic cam mare presiunea.
- 16 concurenti este cam mult, tinand cont de cati participanti am avut la grafica in general la concursuri..
- Sa nu fie premiat doar locul 1, acest fapt va provoca un dezinteres.
- La fel, reputatie mai multa.

Clar, premiile oferite de Freakz. Daca am reusi sa aducem si alte tipuri de rewards, ex. jocuri Steam sau etc. ar fi bine, cel putin pentru varianta organizata mai rar.
Concursurile ar trebui promovate cat mai mult, poate si pe Facebook, pentru ca este un dezinteres total pentru sectiunea de Grafica, fata de cum era odata. Trebuie sa ne gandim la variante pentru a schimba asta si sa atragem cat mai multi useri.

//Sper ca am punctat tot ce aveam in minte cand am citit postul.

Dreams.. That's all we have.

0 0

Back to top
JeLLaL

[Never give up!]

(since 26-01-2022 14:44)

Post Posted: 17-11-2017, 17:19:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E altceva, sunt de acord.

- La GFX Missions:

* Aș adăuga și altfel de competițiie, cu lucruri care i-ar ajuta în carieră. Exemplu: Logo, Afiș, Banner etc.;
* Una din misiuni să o propună ei și să se facă un sondaj.

- La GFX Battle:

* Aș pune ca cei care iau parte la battle să pună o miză, reputație de exemplu;
* Ar merge și ideea de battle single dar și pe echipe, Collabs;
* 12 ore e cam puțin, aș lăsa maximum 24.

În rest, te felicit pentru inițiativă!

GFX Zone!
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 17-11-2017, 22:23:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E ok... cu cateva mentiuni...
Code:
Cont VIP [15 zile]

Nu.

In rest, go for it

0 0

Back to top
OINCOO

[10 50 0002 81]

Post Posted: 18-11-2017, 02:56:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PsychoLove wrote:

Câtă rep zici să dăm? Avem cale liberă, dar fără vip, pe viitor daca merge bine o să adăugăm și alte premii.
O să fac câteva pachete cu resurse zilele astea,doar de achiv sa vedem ce se mai zice și o să îi dau drumu la concurs/concursuri chiar pe 1 dec, bine inteles cu câteva reguli schimbate/adăugate.

Mulțumesc pentru timpul acordat, Moderator Narzisse.

...
0 0

Back to top
OINCOO

[10 50 0002 81]

Post Posted: 19-11-2017, 15:07:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PsychoLove wrote:

Banner GFX Battle Tournaments, done.

Ca resurse pentru acest banner, am folosit lucrarile lui Cyad şi Cr3aTiv3 Daspy, e o problema asta?
Dacă da,am mai făcut o variantă:

Lucrarile sunt luate de la mine din artwork, deci nu are ce problemă să mai apară. Dar la prima varianta am avut de unde alege, lucrări care să se potriveasca una cu cealaltă şi chiar foarte frumoase.
Dacă mai aveţi alte idei de banner pentru GFX Battle Tournaments, nu ezitaţi să le spuneţi.

Mai rămâne pentru GFX Missions să văd ce ideie îmi vine de banner,

...
0 0

Back to top
JeLLaL

[Never give up!]

(since 26-01-2022 14:44)

Post Posted: 20-11-2017, 14:18:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt de acord să faci cu prima variantă. Din lista câștigătorilor să selcetezi câteva care-ți plac.

GFX Zone!
0 0

Back to top
OINCOO

[10 50 0002 81]

Post Posted: 21-11-2017, 18:18:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ARE CINEVA IDEI DE NUME PENTRU URMATOARELE ACHIVEMENTS?

pending.. (O editie de GFX Missions castigata pe 1st)
    pending.. (5 editii de GFX Missions castigata pe 1st)
    pending.. (10 editii de GFX Missions castigata pe 1st)

ASTEPT PROPUNERI, CEA MAI BUNA IDEE ESTE PREMIATA DE MINE, GO IT..

+

GFX Missions, banner.

PsychoLove , astept si ceva de la tine, daca ai timp te rog! -

...
0 0

Back to top
OINCOO

[10 50 0002 81]

Post Posted: 22-11-2017, 18:34:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Începând cu 01.12.2017, echipa Freakz susţine prima ediţie a competitiei GFX Missions! Această ediţie are la bază 5 misiuni în care concurenţii vor fi supuşi unor probe impuse de către Staff.

• Editia specială de 1 decembrie.
  • Aceasta editie va consta in misiuni legate de 1 decembrie.

Reguli:

• Participanţii vor fi nevoiţi să lase reply cu lucrarea în raport cu cerinţele menţionate de organizator;
  • După aproximativ 2-3 zile de la postarea misiunii, topicul va fi închis şi se va calcula punctajul fiecăruia (votul va avea loc într-un topic ascuns, doar Staff members şi membrii consiliului pot vota). Pentru primele trei misiuni punctele se vor da pentru 3 participanţi;
    Exemplu: La prima misiune se oferă 25 de puncte, cele mai bune 3 lucrări primesc câte 25 de puncte.
  • Fiecare misiune va avea în valoare un număr de puncte, iar punctele vor varia în funcţie de dificultatea misiunii.
  • Un punct are valoarea de un punct reputaţie.
  • Se poate lucra doar la dimensiunile precizate de organizatori.
  • Pastraţi fisierul .psd!

Premii:

1st - punctele reputaţie + loc de onoare în Hall of Fame + ceva surpriză(nu vă spun încă) + achievement;
    2st - punctele reputaţie + loc de onoare în Hall of Fame;
    3st - punctele reputaţie + loc de onoare în Hall of Fame.

Clever begin (O editie de GFX Missions castigata)
    Back To Graphics! (5 editii de GFX Missions castigate)
    Just The Winner? (10 editii de GFX Missions castigate)

Info!
Punctele reputaţie vor fi cele acumulate de voi în cadrul concursului.
Dacă vor fi sub 5 participanţi se va premia doar primul loc.

O părere despre cum o să arate acest concurs şi dacă voi aveţi de modificat ceva.
@PsychoLove

...
0 0

Back to top
PsychoLove

[Silence In The Snow]

(since 05-01-2024 17:19)

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-11-2017, 18:44:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Narzisse wrote:
@PsychoLove

Am editat topicul pentru a arata/suna mai bine. Ma voi mai gandi si modific unde e cazul.

Dreams.. That's all we have.

1 0

Back to top
OINCOO

[10 50 0002 81]

Post Posted: 22-11-2017, 18:48:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PsychoLove wrote:
Narzisse wrote:
@PsychoLove

Am editat topicul pentru a arata/suna mai bine. Ma voi mai gandi si modific unde e cazul.

E ok, la fel si la achiv daca ai idei.. inca nu sunt facut si pe mine nu ma multumesc 100% numele lor (nu prea am avut inspiratie), poate o sa ai tu.

...
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 09-05-2025, 22:48:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x