User
Pass
2FA

Propunere pve aly

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message672
titelzor

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-12-2010 21:17)

Votes: 4

Post Posted: 29-04-2010, 09:22:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare, ma adresez playerilor de la aly pasionati de PVE. Mi-as dori sa infiintez o guilda de pro players. Facem achievs saptamanal, sa stie scripturile. Doresc seriozitate din partea acestora si experienta (preferabil ex. oficial). Da-ti un reply cu cei pe care i-ar interesa. Vom fi aceeasi playeri, ora exacta la raid. Sa avem fiecare meserie,(necesar alchemy, cooking )in guild (sa avem consumables). Voi mai da detalii daca vad ca vom fi un grup considerabil.

note1: Nevoie de playeri dedicati.
note2: Fara copii care joaca doar sa ne incurce lucrurile.
note3: Respectarea membrilor reciproc.

note4: Respectarea cerintelor ce le-am propus.

Daca sunteti interesati , postati un reply -, RESPECT.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
QQmore

[Creep]

(since 28-01-2014 17:14)

Votes: 16

Post Posted: 29-04-2010, 16:23:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Guildul ensidia , in care esti pe charurile tale, nu e pve? eu asa credeam.
0 0

Back to top
titelzor

[Mentally Stable]

(since 09-12-2010 21:17)

Votes: 4

Post Posted: 29-04-2010, 17:13:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba da e pve, numai ca...pe unii ii preocupa pvp'ul si prostiile mai mult. Nu sunt playeri atrasi de acest stil de joc. Si nu am chef sa explic iar bossi din naxx...(ex: il tankeaza pe heigan pe platforma) doar sa incercam pe bossi cei noi sa ii facem dupa script. Ar trebui sa facem undying nu sa facem wipe fest pana pricepe tot copilul scriptul.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 18-01-2025, 05:01:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x