User
Pass
2FA
 
 

Launcher Problem

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1887
tolga123

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 12-09-2019 08:56)
Joined: 11 Sep 2019
Posts: 3, Topics: 1
Location: Bulgaria

Reputation: 0.1

Post Posted: 12-09-2019, 00:53:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I try every solution u show ,but I have same problem game kick me after 15 sec .

https://imgur.com/8oOGhhq



Last edited by tolga123 on 12-09-2019, 01:01:11; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sarah

[Administrator]



Status: Offline
(since 10-06-2024 20:55)
Joined: 30 Jun 2017
Posts: 1799, Topics: 61
Location: Germany

Reputation: 122493
Votes: 25

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-09-2019, 08:49:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hello tolga123,

Open your Task Manager and close all processes related to World of Warcraft and Freakz Launchers, then restart your computer.

If you're using Windows 10, check your Firewall settings, a recent update has caused those to reset for many users, which may cause your launcher to be blocked.


Should that not work, try the following solutions (one by one, not all at once!)
- Redownload the launcher
- Remove the Read Only property from the ENTIRE game folder
- Set all launcher_freakz and WoW executables to run with administrator privileges
- Delete the WTF folder
- Move the WoW client to another location on your hard drive, for example the Desktop (And most importantly, the error tends to happen when it's not on the C: drive)
- Delete launcher_freakz-64.exe, launcher_freakz-64.dll and Wow-64.exe

Make sure to follow all of the steps correctly!

Common mistakes are:

- Not removing read only or only doing so from the Data folder (The not using launcher issue, if client related, comes from Interface and/or WTF)
- Not setting ALL launchers and WoW exes to run as admin, or doing right click and clicking run as admin on the launcher (which would only run the Freakz launcher, but not WoW, as admin, and only once)
- Having the client on a different hard drive or partition than C:\\(Not sure why this causes the problem, as it doesn't do so on every PC, but it was the reason on my Windows 7 laptop for example)


Best regards
Sarah


All PMs must be written in English. Bug reports in PMs will be ignored - use the Bug Report section on the forum.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
tolga123

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 12-09-2019 08:56)
Joined: 11 Sep 2019
Posts: 3, Topics: 1
Location: Bulgaria

Reputation: 0.1

Post Posted: 12-09-2019, 09:25:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

i try everything one by one and nothing again im using windows 7


Last edited by tolga123 on 12-09-2019, 09:50:48; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sarah

[Administrator]



Status: Offline
(since 10-06-2024 20:55)
Joined: 30 Jun 2017
Posts: 1799, Topics: 61
Location: Germany

Reputation: 122493
Votes: 25

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-09-2019, 09:58:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

You haven't done everything, or did something incorrectly.

All PMs must be written in English. Bug reports in PMs will be ignored - use the Bug Report section on the forum.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
tolga123

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 12-09-2019 08:56)
Joined: 11 Sep 2019
Posts: 3, Topics: 1
Location: Bulgaria

Reputation: 0.1

Post Posted: 12-09-2019, 10:40:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I'm sure I did everything right
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sarah

[Administrator]



Status: Offline
(since 10-06-2024 20:55)
Joined: 30 Jun 2017
Posts: 1799, Topics: 61
Location: Germany

Reputation: 122493
Votes: 25

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-09-2019, 10:57:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In that case that would mean that the problem is caused by an interference with any other program by a third party, in which case we absolutely can't know what it is or provide any support for it.

Any "normal" reason for the problem to occur, aka reasons caused by common Windows programs, by wrong settings or file paths etc are covered by us. If none of the solutions help, it's outside of our control and up to you to figure out, because it's most likely caused by some software on your PC, or possibly your router blocking the connection of the launcher by restricting the ports, etc.


All PMs must be written in English. Bug reports in PMs will be ignored - use the Bug Report section on the forum.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Lik

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 30-11-2019 04:59)
Joined: 16 Aug 2011
Posts: 126, Topics: 7
Location: Romania

Reputation: 466.9
Votes: 12

Post Posted: 23-09-2019, 00:38:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

i did all of that,i moved the game folder in 3 dif location on C:\\\\ and D:\\\\ ,still give me the message Launching WoW Freakz 32bit...

There was a problem launching wow.exe, make sure this launcher is in your wow di
rectory

Press any key to continue . . .



if i double lick on wow.exe will work to access the game only for 15 sec because after,i received the message that i don't use the correct launcher

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Lancer123

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 14-07-2021 09:45)
Joined: 14 Jul 2021
Posts: 1, Topics: None
Location: India

Reputation: 1

Post Posted: 14-07-2021, 11:44:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Umm hello, my game was running fine but now all of a sudden it's showing "The CAS system was unable to initialize:Unable to initialize CAS from build info file. No active install info entries.

Error downloading versions data from patch service... "

The cmd opens and the this is the message I get. It was running fine day before yesterday.


Update @ 14-07-2021, 11:44:34

I'm really sorry the problem was caused by me not switching on the internet. I am extremely sorry for the inconvenience.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Sarah, 15 July 2021 16:59



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 12-07-2024, 23:47:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x