User
Pass
2FA

Probleme cu stikul

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message2220
Raducu1993

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-06-2010 14:55)

Votes: 2

Post Posted: 04-06-2010, 16:46:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut. Ma numesc Radu Iulian si am si eu o problema cu un stik de 4 GB... Mi-am luat acum cateva zille un stik si cand vreau sa il bag la masina imi da o eroare, dar la masina nu am nici o problema pt ca am bagat mai multe stikuri si au mers... Va rog ajutati-ma...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 04-06-2010, 17:21:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si vrei sa ghicim eroarea ? Da mai multe detalii.

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 04-06-2010, 17:25:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la un pc sau laptop merge? -
l-ai formatat?

0 0

Back to top
CbO
[Banned user]

Banned

(since 04-06-2010 19:03)

Votes: 4

Post Posted: 04-06-2010, 19:08:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate ca ai luat un worm pe el,fapt ce impiedica deschiderea stick-ului.
0 0

Back to top
georgegs

[Mentally Stable]

(since 05-11-2013 10:34)

Votes: 5

Post Posted: 04-06-2010, 23:04:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci sa stam 2 min sa ne gandim logic :

1) ORICE Stick care este cumparat pentru a elimina protectia din fabricatie trebuie formatat ( !!! ATENTIE !!! nu Quick Format )

2) In cazul in care l-ai formatat - si tot iti da error - poate fi ca ai un fisier virusat pe el (am patito si eu - fiserul se numea Autorun dupa ce l-am sters a mers ca uns )

3) Dupa scanare si verificare acestor doua ideei de mai sus ....acuma trec la ideea de defectiune HARDWERE

In stick se afla 2 componente:
-Algoritmul
-Cipul de stocare

Hai sa le luam pe rand -

Algoritmul este un mic cip care este in legatura stransa cu cipul de stocare - organizand datele care intra si care ies -
Ca sa intelegeti ce este un algoritm hai sa va explic din ce este compus un "Cip de stocare"

Si aici exista tot 2 tipuri de cipuri

Cele dintr-o singura CELULA
Si cele cu mai multe (peste 500k-1000k in functie de dimensiunea stickului ( Spatiu nu marime - ))

Daca cipu este cu una singura ...nu exista un algoritm dar daca este una pluri - atunci algoritmul are rolul de a pune BIT cu BIT pe ficare celula in parte:)
Pe scurt este ORGANIZATORUL Stickului -

ACUMA ce defectiune apare ... pai daca se strica acesta pune TOATi biti Imprastiati - si in acest caz .... calculatorul Poate citi finca asa opereaza un HDD normal - dar un aparat ( exp: MP3, Modulator FM, Casetofon Auto ) nu are capacitatea de a " ADUNA BITI " asa ca va spune un cuvant care il iubim ERROR

Cipul de stocare daca este strica nu merge deloc asa ca ... mai mult algoritmul dar pentru problema ta raman la ideea de virus.

Mereu unde ai nevoie:) si chiar cand nu ai nevoie:(
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 21-02-2025, 06:35:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x